Dodaj do ulubionych

pamietajcie homiki, to jest wyleczalne! :)))

12.09.05, 10:01
fronda.pl/mp3/reklama_f30.mp3
Obserwuj wątek
    • drf HOMOS! A PIES? SAPIENS? 12.09.05, 10:11
      PRASA KLAMIE ! SLUCHAJ RWE !!!

www.polonica.se/
      IVRP
      • drf P R L A ! ADAM!M!XN!K! 12.09.05, 11:06
        JAK DZIADY I OBRAZ JEST TO GADANIE ...wink

=================================================

Scenariusz zdrady?

www.polonica.se/128-4-5.pdf
    • babariba-babariba cóść chrzanisz aicek jak połamany... 12.09.05, 13:32
      ...leczy sie choroby. To po pierwsze.
      A jak się jeden pan ma ku drugiemu panu (lub pani ku pani) to jest ich WYŁĄCZNA SPRAWA.
      Chcesz regulować okolicznościami różnymi z pie..niem związanymi, to burdel sobie załóż.
      • drf icek j obzezany...;) 12.09.05, 13:46
        ot meshugene cop wink
        a ty baba&ryba zezak jestes? szechter?amhu czy z czestochowy?-)
      • wikul Baba&ryba, cóść chrzanisz jak połamany............ 12.09.05, 22:00
        babariba-babariba napisała:

> ...leczy sie choroby. To po pierwsze.
        > A jak się jeden pan ma ku drugiemu panu (lub pani ku pani) to jest ich
        WYŁĄCZNA
        > SPRAWA.
        > Chcesz regulować okolicznościami różnymi z pie..niem związanymi, to burdel
        sobi
        > e załóż.

Niedoiforomwany jakoś jesteś albo nie przyjmujesz do wiadomości niektórych
        rzeczy. Otóż homoseksualizm, obok innych zboczeń znajdował się na liście chorób
        WHO, dopuki nieznaczna większość amerykańskiego Stowarzyszenia Psychiatrii,
        podczas nieobecności wielu członków, przegłosowała o skreśleniu tej dewiacji
        z listy chorób. Czy sądzisz że jeżeli teraz jakieś grmium medyczne przegłosuje
        że np.gruźlica nie jest chorobą to tak będzie w istocie ?
        P.S. Jeżeli nie wierzysz ze to była chroba to zajrzyj do starych książek.
        • shamaness wiesz wikul, kiedys ludzie mysleli...ze ziemia 13.09.05, 00:20
          jest plaska, i ze slonce biega sobie radosnie wokol niej. kiedys ludzie
          mysleli, ze padaczka to opetanie przez diabla, itp...
          • wikul wiesz shamaness, kiedys ludzie mysleli o czym jest 13.09.05, 23:34
            ...post. I stosownie do niego odpowiadali.

shamaness napisała:

> jest plaska, i ze slonce biega sobie radosnie wokol niej. kiedys ludzie
            > mysleli, ze padaczka to opetanie przez diabla, itp...

Nie pytałem co ludzie mysleli. Mogę bez trudu wyobrazić sobie o czym ludzie
            mysleli czy myślą czytając twoje radosne posty. Przczytaj jeszcze raz o czym
            pisałem. Z powodów politycznych skreślono jednostkę chorobową. Jeżeli jakimś
            politycznie poprawnym oszołomom przyjdzie do głowy skreślic np.pedofilię to
            będziesz ten fakt również porównywać do płaskości Ziemi ?
            • babariba-babariba no, wikulu z pewnością udowodnić potrafisz... 13.09.05, 23:38
              ...że zakaźna jest to choroba na dokładkę
              • wikul Re: no, wikulu z pewnością udowodnić potrafisz... 13.09.05, 23:51

> ...że zakaźna jest to choroba na dokładkę

No, blisko, blisko, kompinuj, kompinuj !
                Moze słyszaleś coś o grupach podwyższonego ryzyka ? A o Krollopie (aktualnie
                siedzi razem z HIV-em) słyszaleś ? A moze porzucić ci wywiad z matką jednego
                z jego "słowików" ?
            • shamaness nie z powodow politycznych, tylko naukowych 14.09.05, 04:14
              homoseksualizm zostal usuniety z listy chorob.

Choroba, to stan, ktory powoduje, ze organizm nie funckjonuje normalnie, ze cos
              mu dolega i jesli nie leczony, moze doprowadzic np. do zejscia. Seks z
              osobnikami tej samej plci nie jest choroba w tym sensie, chyba ze ktos sie
              zarazi HIV, ale to moze dotknac rowniez heteryka. nauka juz dawno udowodnila,
              ze homoseksualizm jest nietypowa plciowoscia, co nie znaczy patologia.

Patologia sie staje, jesli homo sa przesladowani, wtedy oni popadaja w depresje
              i nawet popelniaja samobojstwa. Poniewaz % wybitnych tworcow jest
              proporcjonalnie znacznie wyzszy wsrod homo niz hetero, mozna powiedziec, ze
              homo jest nawet darem natury dla ludzkosci, bo ci ludzie czesto nie zostawiaja
              potomstwa, a zostawiaja wszystkim wybitne dziela.

Najlepiej jest zostawic ich w spokoju, nech zyja tak jak chca, jesli nie
              szkodza innym. Choroba jest natomiast pedofilia i ja nalezy leczyc chemiczna
              kastracja.
              • wikul Re: nie z powodow politycznych, tylko naukowych 14.09.05, 15:41
                W starym dowcipie żydowskim pytają pana, powiedzmy, Rabinowicza o Żydów. Co też
                o nich sądzi? - Żydzi - powiada pan Rabinowicz z namaszczeniem - to naród
                wybrany, to naród artystów, myślicieli i uczonych. - A co pan powie o pańskim
                sąsiedzie, panu Cukiermanie? - Cukierman? Pan przy mnie nie wymawiaj tego
                nazwiska! - denerwuje się Rabinowicz. - To jest łobuz, to jest oszust, to
                jest...
                Tak w ogóle "wszyscy wielcy, wszyscy genialni to geje". "Bo ta wszystka
                architektura, różnego rodzaju zdolni naukowcy na całym świecie, poeci, malarze,
                to w większości to są geje. Nawet Aleksander Wielki. I oni tworzą kulturę".
                Czyli sam cymes, szampan i frukty.
                A konkretnie? A konkretnie wódka i ogórki, bo "to całe środowisko to taka
                zbiorowość, gdzie jeden drugiemu za plecami dupę obrabia, to jest jeden fałsz
                i wszystko nastawione, żeby się rżnąć".

Jak może organizm funkcjonować normalnie gdy otwory naturalne przeznaczone do
                defekacji wykorzystywane są do zgoła innych celów ? Nie wszystkie choroby
                prowadzą do zejscia. Z niektórymi (np.pedofilia)mozna przeżyć całe zycie.
                P.S.To twoim zdaniem Krollop jest chory czy nie ?
                • shamaness Re: nie z powodow politycznych, tylko naukowych 15.09.05, 06:57
                  wikul napisał:

> i wszystko nastawione, żeby się rżnąć".

wiesz, to mnie naprawde nie interesuje, jak inni dorosli ludzie sobie
                  dogadzaja, jesli nie krzywdza innych. U niektorych zwierzat istnieje wspolny
                  narzad, zwany kloaka, ktory sluzy i do defekacji i do prokreakcji. Byc moze
                  orientacja homo jest pewna forma atawizmu. Tu chodzi glownie o to, ze oni maja
                  mozgi bardziej zblizone do plci przeciwnej, dlatego maja pociag seksualny do
                  plci wlasnej. Geje maja kobiece mozgi, wiec czuja miete do mezczyzn. To
                  zbadanao roznymi nowoczesnymi technikami i wszystkie daja zgodne wyniki. Np.
                  gejow podnieca zapach mezczyzn, a na heterykow on dziala awersyjnie. Te
                  zachowania sa oparte na anatomii i biochemii mozgu, ktorej na ogol nie mozna
                  zmienic. Inna sprawa, ze geje moga miec klopoty ze zwieraczami i wielu zapewnie
                  ma. Tu sie zgadzam, ze to juz jest patologia. Problem z tym, ze pociag
                  seksualny jest u ludzi tak silny, ze on domunuje nad innymi sprawami, wiec oni
                  godza sie na ulomnosci zwiazane ze swoja nietypowa orientacja.

> P.S.To twoim zdaniem Krollop jest chory czy nie ?

mysle, ze on jest chory i w dodatku wiemy, ze HIVa. Ale najwazniejsze, ze on
                  szkodzil dzieciom wykorzystujac je. O ile wiem, to pedofilie bardzo trudno
                  leczyc psychoterapia, raczej pedofilow trzeba pozbawic chuci - chirurgicznie
                  lub farmakologicznie.
                  • wikul Re: nie z powodow politycznych, tylko naukowych 15.09.05, 18:45
                    Piszesz przekonywujaco więc w zasadzie z tym sie zgadzam. Mozna tylko zadać
                    sobie pytanie co stymuluje tzw.biseksualistów, aseksualistów itp. czy osoby
                    które po prostu "eksperymentują" z płcią przeciwną (ciekawość ?). Myślę że
                    sprawy są bardziej skomplikowane i wymagają uwzglednienia jeszcze wielu innych
                    czynników.
                    Przypadek Krollopa jest przeze mnie często przywoływany ponieważ jest to typowy
                    przykład homoseksualisty/pedofila u którego granice między jednym a drugim
                    zachowaniem kompletnie sie zatarły. Żyjący ze stałym partnerem jednocześnie
                    molestuje nieletnich.
        • babariba-babariba pylica też jest chorobą :))) 13.09.05, 08:56
          ...i dlatego grzebanie po starych papierach wikulowi pozostawiam z pełnym przekonaniem.
          Natomiast od kilku spotów wyborczych zastanawiać się zacząłem, czy jak się bubel jeden podobierać się do dupy postanowił, to jest to objaw choroby jakiejś, czy zdrowy przejaw wikulenia?
          Co prawda, z takiego bublastego dobierania się do dupy dzieci żadnych brzydkich nie będzie, ale...
          • wikul Nie zmuszaj żebym zaczął lansować babarybienie 13.09.05, 23:44

>...i dlatego grzebanie po starych papierach wikulowi pozostawiam z pełnym przek
            >onaniem.
            >Natomiast od kilku spotów wyborczych zastanawiać się zacząłem, czy jak się bube
            >l jeden podobierać się do dupy postanowił, to jest to objaw choroby jakiejś, cz
            >y zdrowy przejaw wikulenia?
            >Co prawda, z takiego bublastego dobierania się do dupy dzieci żadnych brzydkich
            >nie będzie, ale...

Zapieniłeś sie jakoś jakby moja uwaga dotycząca skreślenia pedalstwa z listy
            chorób dotyczyła również ciebie. Spokojnie, bez nerw. Ktoś przeczyta i Bóg wi
            co pomysli.
            P.S.Nie zmuszaj mnie żebym zaczął lansować babarybienie.
            • babariba-babariba notorycznie, nałogowo i nachalnie... 14.09.05, 21:13
              ...jestem ja sobie osobą, która z płcią drugą przyjemności różnych zażywać raczy. Ale jak ktoś woli naczej, to czemu nie ma mu być miło???
              Przeszkadza ci to w czymś???
              • wikul Re: notorycznie, nałogowo i nachalnie... 14.09.05, 23:32

> ...jestem ja sobie osobą, która z płcią drugą przyjemności różnych zażywać
                racz
                > y. Ale jak ktoś woli naczej, to czemu nie ma mu być miło???
                > Przeszkadza ci to w czymś???

Absolutnie. Pod warunkiem że nie łazi po ulicach i sie tym chwali, wszędzie
                i przed wszystkimi.
                • babariba-babariba a z panienką, z której byłbyś dumny... 15.09.05, 08:10
                  ...że ci się takie śliczne na starość wyrwać jeszcze, też byś nie miał prawa po mieście łazić i się nią chwalić???
                  • wikul Re: a z panienką, z której byłbyś dumny... 15.09.05, 18:47

>...że ci się takie śliczne na starość wyrwać jeszcze, też byś nie miał prawa po
                    > mieście łazić i się nią chwalić???

Uchowaj Boze ! Żeby się nasmiewali że idzie z tatusiem ? Co najwyżej pełna
                    konspira.
                    • patience Re: a z panienką, z której byłbyś dumny... 17.09.05, 14:20
                      "takie śliczne"? Ech samce.
    • leje-sie Zgadza sie 12.09.05, 14:13
      Tylko, ze kuracja dziala w obie strony...
      • drf mocna QuRacja ;) ....obieStronyMedalu;) 12.09.05, 14:51
        leje-sie ale nie wylewa?-)
    • lpr_rasta hi hi jak słysze o pomysłach frondy 13.09.05, 23:19
      to zapewne zaaplikują homikom osikowy kołek w pierś albo amputację prącia...hi
      hi.
      • snajper55 Re: hi hi jak słysze o pomysłach frondy 14.09.05, 01:08
        lpr_rasta napisał:

> to zapewne zaaplikują homikom osikowy kołek w pierś albo amputację prącia...

A co z lesbami ? Też kołek ? Tylko gdzie ? wink)

S.
      • icek_ajzensztajn bzdurzysz - takie pomysly to mialy komuchy 15.09.05, 14:56
        takie jak Che czy Allende smile)

chopaki i dziewczyny z Frondy tylko prostuja demoliberalne klamstwa jakoby
        przypadlosc homikow byla nieuleczalna smile)

ps. jeszcze cos dla rasta-malkontentow - fronda wajbrejszynz pozitif czyli
        antymasonski dub! smile)

fronda.pl/mp3/reklama_f29.mp3
        • wikul Re: bzdurzysz - takie pomysly to mialy komuchy 15.09.05, 18:52
          icek_ajzensztajn napisał:

> takie jak Che czy Allende smile)
          >
          > chopaki i dziewczyny z Frondy tylko prostuja demoliberalne klamstwa jakoby
          > przypadlosc homikow byla nieuleczalna smile)

W niedawno zakończonych "Rozmowach w toku" wypowiadali sie byli homoseksualisci
          którym udało sie z tego "wyjść". Pozostali homo próbowali ich zakrzyczeć. Ale
          czy można zakrzyczeć własne sumienie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka