patience 22.09.05, 00:39 Irena Lasota na czarnej liscie Michnika? W takim razie blog mi tez wyrzuca? Bo nie skasuje. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=29379127 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zupagrzybowa Uderz w STOL a NOZYCZKI sie Znajda;))) 22.09.05, 01:10 Adamie TY musisz sie chyba PANICZNIE bac Irki Lasoty...Skad taka NIENAWISC ?Adasiu Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Uderz w STOL a NOZYCZKI sie Znajda;))) 22.09.05, 01:18 zupagrzybowa napisała: > Adamie TY musisz sie chyba PANICZNIE bac Irki Lasoty...Skad taka NIENAWISC ?Ada > siu heheheh liczysz na Adasia odpowiedź? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: Uderz w STOL a NOZYCZKI sie Znajda;))) 22.09.05, 01:26 niech milczy ale wiem ze tu codziennie zaglada ,))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Znowu nas wycieli 22.09.05, 01:58 Ewidentnie zapis na nazwisko. Wycieli moj post z pytaniem dlaczego wycieli oraz panski, doktorze, ze Irena zostala Komandoska Roku. Nawet na Oslej sie nie zmiescily. Nawiasem mowiac, taka wlasnie koncepcje mialo SB w 68, otoczyc kordonem sanitarnym. Wewnatrz kordonu sanitarnego jest wolnosc, ostatecznie trzeba miec gdzie montowac te podsluchy, ale za kordon - wara. Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Teoria i praktyka Paranoi? 22.09.05, 02:01 Czego i kogo on sie tak boi i za co? Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Uderz w STOL a NOZYCZKI sie Znajda;))) 22.09.05, 01:59 zupagrzybowa napisała: > niech milczy ale wiem ze tu codziennie zaglada ,))) Zupogrzybowa, niedawno niejaki Perła próbowal przekonywać Patience, że Adaś nawet nie wie o istnieniu forum Aquanet!!!!! Szukam tego wpisu i szukam, ale jakoś nieudolnie - nie znalazłam. Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa z tego co mi mowili komandosi 22.09.05, 02:16 majacy kontakt z adamem ...to on sie trzyma na dystans ze wszystkimi...i na wiekszosc swoich bylych przyjaciol patrzy z GORY i ZLYM OKIEM...a aquanet czyta a moze takze w nim pisuje ale daje glowe ,ze perla czy doku nie jest michnikiem a kto nim jest? kto jest michnikiem? On to chyba najlepiej wie Odpowiedz Link Zgłoś
shamaness on byl chyba pacynarzem 22.09.05, 02:34 a teraz nazywa sie aquanet. Albo to jest jenisiej. intuicja mi mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Spokój, bo wam forum zamknę. :) :D:D:D:D:D:D 22.09.05, 10:20 pacyniarz napisał hehehehehehehehehehehehehe Pacyniarzu i wyłaczysz światło? ))))) Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Cicho pacynko jedna. 22.09.05, 10:58 Zaraz się rozprawię z wichrzycielami. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Cicho pacynko jedna. 22.09.05, 11:37 pacyniarz napisał: > Zaraz się rozprawię z wichrzycielami Taaaaaaaaaaaaajest!!- już milczę Matko Wszystkich Pacyn aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: Spokój, bo wam forum zamknę. :) /nt 22.09.05, 10:28 uwaga ! rozmowa kontrolowana ! Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba nożyczkowcy z FK trudny jakiś OKRES mają... 22.09.05, 14:00 noooo, ciekawe po co komu wycinanie... Autor: babariba-babariba Data: 22.09.05, 13:09 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz ...takich wątków: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=29328302 I może ktoś mi wyjasni w czym tu zostało złamane prawo albo netykieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
shamaness Re: Ocenzurowali mnie na Forum Kraj! 22.09.05, 15:48 Nowiec, skoro On to nie pacynarz i nie aquanet, to musi byc jenisiej. nie powiem na jakiej podstawie tak wnioskuje Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Ocenzurowali mnie na Forum Kraj! 22.09.05, 16:05 shamaness napisała: > Nowiec, skoro On to nie pacynarz i nie aquanet, to musi byc jenisiej. nie > powiem na jakiej podstawie tak wnioskuje Nie Jenisiej! Jenisej był na imprezie u Pauliny i nawet jego dłonie zostały sfotografowane. I w żadnym względzie nie pasowały do postury Adasia. Myslisz, że Adaś, to jej kolega? aquanet Odpowiedz Link Zgłoś