Dodaj do ulubionych

USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje!

IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 11.09.02, 22:46
Tak - przekonaliscie mnie na tym forum... Jednak Polacy to taki inteligentny
narod... Sam zmienilem zdanie o USA i uwazam, ze nowym strozem pokoju powinny
byc Chiny albo nawet i Rosja. Wezma Irak, Afganistan i cala Afryke pod swoje
opiekuncze skrzydla i bedzie wreszcie spokoj - kazdy bedzie zyl w harmonii.

Potrzeba nam wiecej terrorystycznych atakow przeciwko Stanom (bron Boze nie
pokazywac tego w TV, bo przeciez umieraja dzieci w Etiopii i my to chcemy tez
widziec), bo USA sie to nalezy za "ich polityke" tzn. znecanie sie nad
cywilami testujac swoja nowa bron, za te smrodzace samochody, no i za
kupowanie taniej ropy od Arabow, ktorzy przez to sa doprowadzani do ruiny
finansowej.

Bardzo dziekuje wszystkim wspanialym tutejszym "Made in Poland" umyslom za
oswiecenie mojej zgnilej, nie rozumiejacej swiata, materialistycznej i
otoczonej dobrobytem osoby. Slyszalem, ze niedaleko ode mnie jest jakas
hippisowska komuna - chyba sie tam przeniose. Czy moze do szpitala
psychiatrycznego blizej?
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 11.09.02, 22:52
      Odpowiem Ci jak to zrobił w innym wątku jeden naprawdę sympatyczny i równy
      koleś z Anglii (bo miał rację) - spierdalaj!
      ps. i przepraszam za słownictwosmile))
      • Gość: cracovian Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 11.09.02, 22:56
        Dziekuje za przepiekny argument (Made in Poland) z twojej strony - Czy
        nauczyles sie swoich wypowiedzi w partii Leppera?
        • alfalfa Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 11.09.02, 22:58
          Spierdalaj nr 2. EOT
          • Gość: enemy Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.02, 23:02
            kolega alfalfa dyskutuje na takim samym poziomie, jak jego polityczni kumple w
            iraku i palestynie. moze by tam pojechal bronic aktywnie wolnosci ciemiezonych
            ludow arabskich zagrozonych imperialistycznymi knowaniami Izraela i USA?
            • alfalfa Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 12.09.02, 00:05
              To co mnie drażni to ton i tekst obrażając Polaków i Polskę. O Palestynie,
              Izraelu itd. w poscie najmniej i nie o to chodzi. Tyle na ten temat
              pzdr.
              ps. koleś pomyślał o prowokacji i udało się - sprowokował!
              • cracovian Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 12.09.02, 00:34
                Nie obrazam Polakow ani Polski tylko Polakow na tym forum, ktorzy tak pieknie
                reprezentuja swoj kraj. USA to jest MOJ kraj i ohydne wypowiedzi na temat
                Stanow Zjednoczonych nie moga pozostac bez odpowiedzi. Boli, co?
                • alfalfa Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 12.09.02, 00:43
                  cracovian napisał:

> Nie obrazam Polakow ani Polski tylko Polakow na tym forum,
                  Niestety tak. A "POLSKA to jest MOJ kraj i ohydne wypowiedzi na temat
                  > POLSKI nie mogą pozostać bez odpowiedzi. Boli, co?"
                  ktorzy tak pieknie
                  > reprezentuja swoj kraj. USA to jest MOJ kraj i ohydne wypowiedzi na temat
                  > Stanow Zjednoczonych nie moga pozostac bez odpowiedzi. Boli, co?
    • Gość: J.K. Cracovian... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.02, 22:59
      Rozumiem, co myslisz.
      Ale nie stosuj prowokacji i absurdu.
      Ludzie sie zwyczajnie boja, co bedzie jutro.

Pozdrawiam

Tez Crakovian (z wyksztalcenia)
      • Gość: dorota Re: Cracovian... IP: *.man.bialystok.pl 12.09.02, 13:20
        Dajmy sie zwariowac, jutro juz nas moze nie byc, i lepiej zyc kazdym dniem
        bawic sie i cieszyc kazda chwila niz zalowac ze sie czegos nie zrobilo.
        A do tanga trzeba dwojga
    • monopol Jak się Polacy nie podobają... 11.09.02, 23:02
      ... to proszę nie pisać do nas po polsku. Proszę do nas w ogóle nie pisać.
      Proszę się obrazić na nas, zjeść hamburgera, popić coca-colą i pożuć gumę do
      żucia. Pa!
      • Gość: cracovian Re: Jak się Polacy nie podobają... IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 11.09.02, 23:09
        A tam, spoko... Ani Polacy ani Amerykanie nie sa perfekt. Wydaje mi sie, ze
        Meksyk minus korupcja najbardziej by mi na wszelkie sposoby odpowiadal. Dlatego
        ucze sie hiszpanskiego smile
    • zwid Przecież to znakomita propozycja!! 11.09.02, 23:11

Ale niepełna.

Trzeba koniecznie do koalicji dołożyć Kubę, Koreę Pn., Wietnam, Białoruś,
      kilka państewek "czarnego lądu" ... .
      Patrzcie jak to się pięknie układa - w taką sieć wpadnie CAŁY ŚWIAT!!!
      Saddam też się chętnie przyłączy, bo przecież z Ruskimi ma wielomiliardowe
      kontrakty na broń i materiały rozszczepialne!!
      Jak się taka koalicja zaweźmie, to ... drżyjcie narody.
      Nie pomoże ani alfaalfa, ani omegaomega tym bardziej!!
      • alfalfa Re: Przecież to znakomita propozycja!! 11.09.02, 23:22
        zwid napisał:

>
        > Ale niepełna.
        >
        > Trzeba koniecznie do koalicji dołożyć Kubę, Koreę Pn., Wietnam, Białoruś,
        > kilka państewek "czarnego lądu" ... .
        > Patrzcie jak to się pięknie układa - w taką sieć wpadnie CAŁY ŚWIAT!!!
        > Saddam też się chętnie przyłączy, bo przecież z Ruskimi ma wielomiliardowe
        > kontrakty na broń i materiały rozszczepialne!!
        > Jak się taka koalicja zaweźmie, to ... drżyjcie narody.
        > Nie pomoże ani alfaalfa, ani omegaomega tym bardziej!!
        >
        >
        • Gość: enemy Re: Przecież to znakomita propozycja!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.02, 23:26
          bal sie ze Iran skorzysta i anektuje albo sobie podporzadkuje Irak i przez to
          za bardzo urosnie w sile.
          Tam potrzebne jest rozwiazanie calosciowe - albo rybki, albo akwarium: albo nie
          wsadzac wcale paluchow, albo rozj.... ich wszystkich atomowkami. Teren odkazic
          i podzielic miedzy koncerny naftowe.
          • Gość: cracovian Re: Enemy #1 IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 11.09.02, 23:30
            enemy - super post smile
      • Gość: dorota Re: Przecież to znakomita propozycja!! IP: *.man.bialystok.pl 12.09.02, 13:23
        Wlasnie jutro moze byc wojna Stany zaatakuja Irak Irak nas i nic po nas nie
        zostanie, wiec trzeba sie troche zabawic, ale w granicach rozsadku i nie myslec
        o wszystkim
    • Gość: Prezes Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.ces.clemson.edu 11.09.02, 23:44
      Gość portalu: cracovian napisał(a):

> Tak - przekonaliscie mnie na tym forum... Jednak Polacy
      to taki inteligentny
      > narod... Sam zmienilem zdanie o USA i uwazam, ze nowym
      strozem pokoju powinny
      > byc Chiny albo nawet i Rosja. Wezma Irak, Afganistan i
      cala Afryke pod swoje
      > opiekuncze skrzydla i bedzie wreszcie spokoj - kazdy
      bedzie zyl w harmonii.
      >
      > Potrzeba nam wiecej terrorystycznych atakow przeciwko
      Stanom (bron Boze nie
      > pokazywac tego w TV, bo przeciez umieraja dzieci w
      Etiopii i my to chcemy tez
      > widziec), bo USA sie to nalezy za "ich polityke" tzn.
      znecanie sie nad
      > cywilami testujac swoja nowa bron, za te smrodzace
      samochody, no i za
      > kupowanie taniej ropy od Arabow, ktorzy przez to sa
      doprowadzani do ruiny
      > finansowej.
      >
      > Bardzo dziekuje wszystkim wspanialym tutejszym "Made in
      Poland" umyslom za
      > oswiecenie mojej zgnilej, nie rozumiejacej swiata,
      materialistycznej i
      > otoczonej dobrobytem osoby. Slyszalem, ze niedaleko ode
      mnie jest jakas
      > hippisowska komuna - chyba sie tam przeniose. Czy moze
      do szpitala
      > psychiatrycznego blizej?

wiesz co, chyba zamkne konto w waszym banku.
      Nie chce, zeby takie polglowki jak ty obracaly
      moimi pieniedzmi.
      • Gość: enemy Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.02, 23:46
        Prezes! przenies to konto do banku islamskiego - tam masz zgodnie z prawem
        koranicznym 0% bo islam zabrania pozyczania na procent.
        • Gość: Prezes Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.ces.clemson.edu 12.09.02, 01:04
          Gość portalu: enemy napisał(a):

> Prezes! przenies to konto do banku islamskiego - tam
          masz zgodnie z prawem
          > koranicznym 0% bo islam zabrania pozyczania na procent.

pocaluj mnie w dupe !

• Gość: cracovian Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 11.09.02, 23:55
        Ciesze sie, ze na poludniu tez Polskie rednecki mieszkaja...
        A tak poza tym to Mamusia mleczkiem z piersi nie karmila???
        • Gość: Prezes Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.ces.clemson.edu 12.09.02, 01:03

> Ciesze sie, ze na poludniu tez Polskie rednecki
          mieszkaja...
          > A tak poza tym to Mamusia mleczkiem z piersi nie karmila???

karmila, karmila
          w odroznieniu od twojej co kazdemu dupy dawala.

A konto zamkne a pieniazki przeniose do Wachovia.

• Gość: cracovian Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.dialup.mindspring.com 12.09.02, 04:25
            Z jednej strony to dobrze ze konto zamykasz, bo i tak przynosisz straty.
            Z drugiej strony to zle, bo chyba (nie wiem dokladnie, bo pracuje w Corporate
            Treasury) jest jakas prowizja na konta dla osob specjalnej troski, zeby limity
            rzadowe osiagnac. Trudno, ale klientow nam nie brak smile

Tak poza tym to jak tak kochasz Polske i te wszystkie forumowe anty-
            amerykanskie szmaty, ktore dzisiaj wyszly z nory to czemu nie spierdalasz do
            Polski? Paszol won!
    • Gość: Zet Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.09.02, 04:38
      Nie wiem o co chodzi cracovianinowi.Powinien wyrazac sie jasno.USA to jedyne
      supermocarstwo o do tego demokratyczne.Rosja probuje demokracji,ale idzie to
      narazie slabo.Chiny to kraj dalej komunistyczny i dyktatorski.
      Wszyscy w USA i w Polsce przezywamy rocznice 11 wrzesnia.I tu chodzi o
      zbrodnie w imie oblakanej idei.Ja wierze,ze Bin Laden skonczy kiedys jak Hitler
      i Stalin,bo mimo wszystko swiat jako calosc jest rozsadny.
    • Gość: Kagan Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 12.09.02, 07:10

Jedyna tragedia 11 wrzesnia 2001 bylo to, ze zniszczono
      w calym USA tylko dwa budynki i nieco uszkodzono trzeci.
      A pomyslmy, co by bylo, jakby na przyklad terrorysci
      wysadzili bombke atomowa w centrum Nowego Jorku?
      Wtedy by zydom nie pomoglo nie przyjscie do pracy w WTC.
      System finansowy USA by sie zapewne zalamal, a za nim
      swiatowy system finansowy, i wreszcie wyrownaly by sie
      szanse miedzy USA i reszta swiata. Bowiem dominacja
      jednego supermocarstwa, a szczegolnie tak zaborczego i
      bezwzglednego jak USA (kto wymordowal Indian
      Amerykanskich i zrabowal im ziemie i jej bogactwa, kto
      sprowadzal masowo niewolnikow, i to jeszcze w XIX
      wieku, kto jako jedyny dotad uzyl broni jadrowej, itp.
      itd.) nic dobrego nie wrozy, nawet Amerykanom... sad
      Kagan
    • jastrzebiec Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 12.09.02, 07:34
      To jest tak: uderz w stol, nozyce sie odezwa.

> Tak - przekonaliscie mnie na tym forum... Jednak Polacy to taki inteligentny
      > narod... Sam zmienilem zdanie o USA i uwazam, ze nowym strozem pokoju powinny
      > byc Chiny albo nawet i Rosja. Wezma Irak, Afganistan i cala Afryke pod swoje
      > opiekuncze skrzydla i bedzie wreszcie spokoj - kazdy bedzie zyl w harmonii.
      >
      > Potrzeba nam wiecej terrorystycznych atakow przeciwko Stanom (bron Boze nie
      > pokazywac tego w TV, bo przeciez umieraja dzieci w Etiopii i my to chcemy tez
      > widziec), bo USA sie to nalezy za "ich polityke" tzn. znecanie sie nad
      > cywilami testujac swoja nowa bron, za te smrodzace samochody, no i za
      > kupowanie taniej ropy od Arabow, ktorzy przez to sa doprowadzani do ruiny
      > finansowej.
      >
      > Bardzo dziekuje wszystkim wspanialym tutejszym "Made in Poland" umyslom za
      > oswiecenie mojej zgnilej, nie rozumiejacej swiata, materialistycznej i
      > otoczonej dobrobytem osoby. Slyszalem, ze niedaleko ode mnie jest jakas
      > hippisowska komuna - chyba sie tam przeniose. Czy moze do szpitala
      > psychiatrycznego blizej?
    • bimi Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! 12.09.02, 10:06

> Bardzo dziekuje wszystkim wspanialym tutejszym "Made in Poland" umyslom za
      > oswiecenie mojej zgnilej, nie rozumiejacej swiata, materialistycznej i
      > otoczonej dobrobytem osoby.

Bardzo proszę.

A wiesz o tym, że terroryści z 11 września to nie żadni bin Ladenowi islamiści,
      lecz zwyli Amerykanie i Żydzi, którzy ich w to wrobili? Wrobili, żeby móc
      rozpocząć ofensywną wojnę, na którą bez 11 września nigdy nie zgodziło by się
      amerykańskie społeczeństwo. Słyszałeś o tym?

Nie wierzysz, prawda? Możesz sobie nie wierzyć, jednak wyobraź sobie, że jeśli
      się nie mylę (a takich jak ja jest więcej)... no więc, jesli się nie mylę, to
      musisz być chyba skończonym imbecylem kiedy produkujesz takie posty. Prawda?
      Skończonym, ograniczonym w rozwoju imbecylem, który jest tylko narzędziem w
      rękach żydo-amerykańskiej propagandy. Kurcze, człowieku, jeśli ja się nie mylę,
      to jestes po prostu żałosnym imbecylem, który lepiej, żeby się nawet nie
      przyznawał do polskiego pochodzenia, bo jeszcze ktoś pomyśli, że wszyscy Polacy
      tak mają.

A ja wiem, że się nie mylę... smile
    • Gość: doku Kapitalne podsumowanie mentalności niektórych foru IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.02, 10:44

> Potrzeba nam wiecej terrorystycznych atakow przeciwko Stanom (...) bo USA sie
      > to nalezy za "ich polityke"

Niestety, zbyt wielu ciemniaków ze zniewolonymi umysłami sowieckimi wciąż
      jeszcze żyje na tym świecie. Wy tam w USA, mam czasem wrażenie, nie zdajecie
      sobie sprawy z tego, co to znaczy być przez 40 lat dzień w dzień pod ostrzałem
      fałszywych informacji (np. o USA), fałszywego entuzjazmu (przyjaźń z ZSRR) i
      hipokryzji (budowanie socjalizmu) ze wszystkich stron: z radia, telewizji, w
      szkole, w pracy, z prasy, z plakatów...

Kiedy USA komuś gdzieś pomogły, to sowieci konsekwentnie preparowali newsa o
      kolejnej napaści USA na jakiś mały biedny kraj. Gdy USA próbowały załagodzić
      gdzieś jakiś konflikt, to sowieci z żelazną konsekwencją preparowali wiadomość,
      że USA szczują jakiś kraj przeciwko międzynarodowej społeczności bratnich
      krajów socjalistycznych. Każdą wiadomość o rozwoju wewnętrznym Ameryki podawano
      jako koleny przykład znęcania się białych wyzyskiwaczy nad czarnymi biednymi
      masami.

Wrodzonej inteligencji Polaków i odwiecznemu zamiłowaniu do wolności możemy
      zawdzięczać, że tak niewielu z nas dało się ogłupić.
      • bimi Re: Kapitalne podsumowanie mentalności niektórych 12.09.02, 11:49
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Kiedy USA komuś gdzieś pomogły, to sowieci konsekwentnie preparowali newsa o
        > kolejnej napaści USA na jakiś mały biedny kraj.

Co ty wymyślasz człowieku? Z choinki się urwałeś? O jakiej pomocy piszesz?
        Masz na myśli np. Wietnam? Faktycznie - zajebiście mu pomogły! Tak mu pomogły,
        ża aż biedny Wietnam do dziś nie może się z tej pomocy otrząsnąć. Nawet im
        pojeby lasy tropikalne zniszczyli, bo im przeszkadzały w wypalaniu żółtków
        napalmem!

A w Afganistanowi? Też pomogły, kiedy ZSRR próbowało go odananarchizować? smile
        No i potem drugi raz - pomogły wytłuc tych, których wczesniej bronili.

Kurwa, jaki to pomocny kraj! Wszystkim pomagają - odejmują sobie wręcz od ust,
        żeby tylko pomóc innym! Wprawdzie nie wszyscy są z tej pomocy zadowoleni, ale
        co oni tam wiedzą - niech siedzą cicho i dziękują, zamiast kwestionować
        niekwestionowanlą pomoc!
        • Gość: doku Typowy przykład jak reagują nakręceni sowieci... IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.02, 12:03
          ... którzy przeszli na isklam. Taka "mechaniczna pomarańcza" - clockwork orang
          (utan)
          • bimi :) 12.09.02, 12:09
            Szkoda, że nie nie chcesz skorzystasz z okazji aby pokazać, ze może jednak nie
            jestes idiotą. To pewnie dlatego, że nie masz czego pokazywać...
      • Gość: ... Re: Kapitalne podsumowanie mentalności niektórych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 12:06
        > Niestety, zbyt wielu ciemniaków ze zniewolonymi umysłami sowieckimi wciąż
        > jeszcze żyje na tym świecie.

Doku ty jesteś super ciemniakiem ze zniewolonym umysłem.

> Wy tam w USA, mam czasem wrażenie, nie zdajecie sobie sprawy z tego, co to
        > znaczy być przez 40 lat dzień w dzień pod ostrzałem
        > fałszywych informacji (np. o USA), fałszywego entuzjazmu (przyjaźń z ZSRR) i
        > hipokryzji (budowanie socjalizmu) ze wszystkich stron: z radia, telewizji, w
        > szkole, w pracy, z prasy, z plakatów...

Czy ty nie widzisz że tak jak kiedyś fundowano nam propagande bezgranicznego
        poparcia ZSRR tak teraz funduje się bezgraniczne poparcie USA.
        Wcześniej USA były zle teraz Irak. ZSRR było najlepsze teraz USA.
        Doku chyba jestes skończonym debilem jeśli tego nie widzisz.
        • Gość: doku Popatrz uważnie co napisałeś, jakbyś analizował... IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.02, 12:58
          .... cudzy tekst

Gość portalu: ... napisał(a):

> kiedyś fundowano nam propagande bezgranicznego
          > poparcia ZSRR tak teraz funduje się bezgraniczne poparcie USA.
          > Wcześniej USA były zle teraz Irak. ZSRR było najlepsze teraz USA.

Czy już widzisz mechanizm przenoszenia schematu myślowego. Stary sowiecki
          schemat przeniesiony w inny zupełnie świat. Sposób myślenia, ukształtowany
          przez świat totalitaryzmu, rzucony teraz na świat wolnych krajów i wolnych
          ludzi, zupełnie tutaj nie pasuje. Schemat, który zacytowałeś, pasuje jeszcze do
          umysłowości Kubańczyków, Persów, Arabów czy Koreańczyków północnych - z tym
          oczywiście, że USA grają wciąż tę sama rolę w tym schemacie.

Spróbuj uwolnić swój mózg od tego sztywnego schematu. To jest możliwe, gdyż
          umysł jest z natury elastyczny. W wolnym świecie w ogóle nie istnieje to twoje
          pojęcie "bezgranicznego poparcia". USA np. robią źle pomagając Arabii czy
          Sudanowi. Islamiści są wystarcająco źli, aby tak czy inaczej kłócić się i
          zdradzać nawzajem - ta hołota nigdy nie będzie w stanie stworzyć wspólnego
          frontu, dopóki rządzą nimi duchowni i komuniści. USA mogłyby zachować czyste
          ręce i konsekwentnie wspólnie z Izraelem wymusić pokój na każdym pojedynczo, na
          wzór Egiptu czy Jordanii, zamiast kompromitować się hipokryzją w polityce.

A tak w ogóle, to największym ich błędem było pozwolenie na nacjonalizację
          bliskowskowschodniej ropy i na powstanie OPEC. Jak widzisz USA popełniały
          głupstwa, nawet w czasach ZSRR.

Taki jest właśnie klucz do rozumienia świata - umysł otwarty i elastyczny,
          wolny od sztywnych schamatów.
          • Gość: ... Re: Popatrz uważnie co napisałeś, jakbyś analizow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:23
            ał cudzy tekst - gorąco polecam.

> Spróbuj uwolnić swój mózg od tego sztywnego schematu. To jest możliwe, gdyż
            > umysł jest z natury elastyczny. W wolnym świecie w ogóle nie istnieje to
            > twoje pojęcie "bezgranicznego poparcia".

Doku ale ty ciemny jesteś, czy nie widzisz że na takie gadki nie wszyscy lecą.
            Uważasz że Polska nie popiera bezgranicznie Stanów?

> Islamiści są wystarcająco źli, aby tak czy inaczej kłócić się i
            > zdradzać nawzajem - ta hołota nigdy nie będzie w stanie stworzyć wspólnego
            > frontu, dopóki rządzą nimi duchowni i komuniści. USA mogłyby zachować czyste
            > ręce i konsekwentnie wspólnie z Izraelem wymusić pokój na każdym pojedynczo,
            >na wzór Egiptu czy Jordanii, zamiast kompromitować się hipokryzją w polityce.

Stary przestań się kompromitować takimi wyświechtanymi propagandowymi
            tekstami.Urban cię bije na łeb na szyje! I jak wogóle możesz zasuwać jakieś
            kawałki o otwartym umyśle i walic takie pierdoły? O uwolnieniu sie od sztywnych
            schematów, atu bach: hołota.. islamiści... Ty nawet debilem nie jesteś.

Nie pisz nic w tym tonie bo aż żal czytać. Naprawde zjechałeś z poziomu.
            • Gość: doku Ale oczywiście zrobisz co zechcesz IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.02, 14:05

> Uważasz że Polska nie popiera bezgranicznie Stanów?

Możesz do końca życia wierzyć w te totalitarne mity, to twój wolny wybór.
              Przynajniej dzięki takim jak ty, to furum jest barwniejsze.

> Nie pisz nic w tym tonie bo aż żal czytać.

Nie udawaj chociaż tutaj. To się przyjemnie czyta.
              • Gość: ... Re: Ale oczywiście zrobisz co zechcesz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 14:58

> Możesz do końca życia wierzyć w te totalitarne mity, to twój wolny wybór.
                > Przynajniej dzięki takim jak ty, to furum jest barwniejsze.

Nie bardzo czuje o co ci chodzi z tymi totalitarnymi mitami. Proszę o wykład.
                Co do barwności forum sądze że w tej dziedzinie masz niekwestionowane 1 miejsce.

> Nie udawaj chociaż tutaj. To się przyjemnie czyta.

Przyjemnie się czyta wiedząc że jest to coś lekkiego, jeżeli podchodzisz
                poważnie do faceta czytasz takie obłudne rzeczy to masz prawo się irytować tak
                jekbyś słuchał Petza walczącego z pedalstwem. Poza tem free your mind na mnie
                nie działa.
            • bimi Re: Popatrz uważnie co napisałeś, jakbyś analizow 12.09.02, 15:36

> > Islamiści są wystarcająco źli, aby tak czy inaczej kłócić się i
              > > zdradzać nawzajem - ta hołota nigdy nie będzie w stanie stworzyć wspólnego
              > > frontu, dopóki rządzą nimi duchowni i komuniści. USA mogłyby zachować czyste
              > > ręce i konsekwentnie wspólnie z Izraelem wymusić pokój na każdym pojedynczo,
              > >na wzór Egiptu czy Jordanii, zamiast kompromitować się hipokryzją w polityce.
              >
              > Stary przestań się kompromitować takimi wyświechtanymi propagandowymi
              > tekstami.Urban cię bije na łeb na szyje! I jak wogóle możesz zasuwać jakieś
              > kawałki o otwartym umyśle i walic takie pierdoły? O uwolnieniu sie od
              > sztywnych schematów, atu bach: hołota.. islamiści... Ty nawet debilem nie
              > jesteś.

Doku, ty faktycznie jesteś w tym bezkonkurencyjny! Przecież bijesz w tym na
              głowę tych bezmózgów z forum świat. No ale cóż... trzeba pielęgnować
              umiejętności, a kiedy nie potrafi się nic innego...
              Tak trzymaj! W końcu jak lecieć to na całego! Po co myśleć o przyszłości i o
              tym, że kiedyś też będą lustra, w które wypadało by móc spojrzeć od czasu do
              czasu? smile
      • Gość: ewta@arcor.de Re: Kapitalne podsumowanie mentalności niektórych IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.02, 12:36

> Gość portalu: cracovian napisał(a):
        >
        > > Potrzeba nam wiecej terrorystycznych atakow przeciwko Stanom (...) bo USA
        > sie
        > > to nalezy za "ich polityke"
        >
        > Niestety, zbyt wielu ciemniaków ze zniewolonymi umysłami sowieckimi wciąż
        > jeszcze żyje na tym świecie. Wy tam w USA, mam czasem wrażenie, nie zdajecie
        > sobie sprawy z tego, co to znaczy być przez 40 lat dzień w dzień pod
        ostrzałem
        >
        > fałszywych informacji (np. o USA), fałszywego entuzjazmu (przyjaźń z ZSRR) i
        > hipokryzji (budowanie socjalizmu) ze wszystkich stron: z radia, telewizji, w
        > szkole, w pracy, z prasy, z plakatów...
        >
        > Kiedy USA komuś gdzieś pomogły, to sowieci konsekwentnie preparowali newsa o
        > kolejnej napaści USA na jakiś mały biedny kraj. Gdy USA próbowały załagodzić
        > gdzieś jakiś konflikt, to sowieci z żelazną konsekwencją preparowali
        wiadomość,
        >
        > że USA szczują jakiś kraj przeciwko międzynarodowej społeczności bratnich
        > krajów socjalistycznych. Każdą wiadomość o rozwoju wewnętrznym Ameryki
        podawano
        >
        > jako koleny przykład znęcania się białych wyzyskiwaczy nad czarnymi biednymi
        > masami.
        >
        > Wrodzonej inteligencji Polaków i odwiecznemu zamiłowaniu do wolności możemy
        > zawdzięczać, że tak niewielu z nas dało się ogłupić.
        .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
        Panie Ministrze G. Kołodko,z całym szacunkiem, niniejszym donoszę, że za
        pieniądze podatników, Pański/a pracobiorca napierdala w godzinach urzędowania
        (12.09.2002 godzina 10:44) w internecie. Pies drapał te pare groszy, ale
        przedstawia idiotyczne poglądy.
        Należy tą osobę zweryfikować
        Baybay
        • cracovian Re: Kapitalne podsumowanie mentalności niektórych 12.09.02, 14:57
          Super! Donos, donos tu na ludzi - w kraju nas tego nauczyli, ale nasza ukochana
          Polonia przeciez jest z tego slawna.
    • Gość: n0str0m0 kielbasa (krakowska) i sznurek IP: 202.108.191.* 12.09.02, 12:27
      bimi

nie mecz sie wiecej
      nawet jezeli (!) nie jest to konspiracja usa i izraela
      to i tak dzialanie usa po 9/11
      jest tak orwellowskie
      jak tylko mozna

odwieczny wrog komuny ci to powie
      zsrr spelnialo jedna pozytywna role
      powstrzymywalo amerykanski ekspansjonizm
      (blokujac go swoim wlasnym)

"usa miesza sie do interesow zwiazku radzieckiego na calym swiecie!"

ale... ale...

doku, mam dla ciebie slowko jedno
      (a moze dwa lub siedem)
      jestes jak choragiewka na wietrze
      i gadasz co ci wygodnie

gdy kto zaproponuje nafte zamiast unii
      wrzeszczysz, ze to wredni amerykanie
      i prowokacja...

gdy kto powie slowo przeciw ameryce
      wrzeszczysz, ze postkomunistyczni debile

zdecyduj sie i miej swoje
      a nie wyczytane z zydorczej
      zdanie

krakowska kielbasa z amerykanasa...
      teraz do ciebie metny bankierze bedzie

ogladaj fox i cnn
      wiecej wody z mozgu ci juz nie zrobia
      ale utrzymaja cie w stanie
      pseudointelektualnej nirvany

biedny amerykansko-szowinistyczny "redneck'u"
      wiecej slow na ciebie mi szkoda

nostromo
      • cracovian Re: kielbasa (krakowska) i sznurek 12.09.02, 14:33
        Jeszcze raz bardzo dziekuje za wnikliwa analize (co prawda osob nie faktow) -
        Jestes jedyna czysto-myslaca osoba tutaj. Trzymaj tak dalej!
      • Gość: doku pomyliłeś mnie z kimś innym IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.02, 15:09
        Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> gdy kto zaproponuje nafte zamiast unii
        > wrzeszczysz, ze to wredni amerykanie
        > i prowokacja...

Zawsze pisałem, że nafta lepsza niż unia. Zamiast ufać swoim uprzedzeniom (skąd
        je masz, czyżby z dewocji?) sprawdź moje wypowiedzi
    • Gość: dorota Re: USA skonczone - Czas na Chiny i Rosje! IP: *.man.bialystok.pl 12.09.02, 13:17
      Najbardziej w calym watku spodobal mi sie szpital psychiatryczny, ja czasem mam
      wrazenie ze do mnie ludzie przychodza jak do psychiatry, ale i psychiatra
      potrzebuje pomocy to znalazl sobie pomoz w internecie.
      dzieki forumowicze ze jestescie jak was potrzebuje
      Pozdrawiam ja tez mam ochote na Chiny, ale to pnstwo jest przeludnione, a I
      sekretarz tego panstwa nie ma ochoty na dalsze przeludnienie.
      I tak Rosja zlamala norme chinska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka