terek Re: Terek! 01.10.02, 20:17 hawk_ napisała: > Szczypie sie w reke! > Czy to Ty? > Pozdrawiam, > L-h Jasne, L_H, że to ja! Rok akademicki się zaczął, czas więc wrócić do pracy, pogonić (?) studentów, podyskutować z wildem ... A nasz biznes umarł śmiercią naturalną ??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hawk_ Re: Terek! 01.10.02, 20:19 terek napisał: > hawk_ napisała: > > > Szczypie sie w reke! > > Czy to Ty? > > Pozdrawiam, > > L-h > > Jasne, L_H, że to ja! > > Rok akademicki się zaczął, czas więc wrócić do pracy, pogonić (?) studentów, > podyskutować z wildem ... > > A nasz biznes umarł śmiercią naturalną ??? > > Pozdrawiam! > Kurcze! Dopiero sie rodzi! Terek, zobacz, co tu sie stalo! KOniec swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
terek Re: Terek! 01.10.02, 20:36 klakier01 napisał(a): > Otoz to > Zgadzam sie! > Braaawo!!!!! Co za koniec Świata? Już? ----> Nie zgadzam się. Już ma przyjść Mesjasz, na którego tyle stuleci wyczekujemy? Świetnie, ale dlaczego teraz?... A co tu się działo? Mnie tyle miesięcy nie było! Co, Co Co..............??? Odpowiedz Link Zgłoś
hawk_ Re: Terek! 01.10.02, 20:46 terek napisał: > klakier01 napisał(a): > > > Otoz to > > Zgadzam sie! > > Braaawo!!!!! > > Co za koniec Świata? Już? ----> Nie zgadzam się. > Już ma przyjść Mesjasz, na którego tyle stuleci wyczekujemy? > Świetnie, ale dlaczego teraz?... > > A co tu się działo? Mnie tyle miesięcy nie było! > Co, Co Co..............??? Najpierw zdurnial Borsuk. A teraz Vist idolem zostal ogloszony. Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: wild, czas przypomnieć moje wątki !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.10.02, 19:48 Mogę to zrobić za niego. Potwierdź tylko, a będziesz ich miał tu bez liku, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Mesjasza? Wy sie doczekacie tylko apokalipsy.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.02, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
hawk_ widzisz Terek, co sie zrobilo 02.10.02, 08:27 Ja obwiniam za to Miriam. Bo takich, jak ten, post powyzej, traktowala jak partnerow. A ich tylko mozna po gebie bic, jak to pieknie robi Helga Odpowiedz Link Zgłoś
viki6 Re: widzisz Terek, co sie zrobilo 02.10.02, 08:31 hawk_ napisała: > Ja obwiniam za to Miriam. Bo takich, jak ten, post powyzej, traktowala jak > partnerow. A ich tylko mozna po gebie bic, jak to pieknie robi Helga > Helga sie nie podpieraj bo i ona po gebie dostaje chociaz podobno maczuge ma. no i licz sie z tym,ze jak dasz w gebe to ktos ci moze oddac . Odpowiedz Link Zgłoś
hawk_ do tchorza vikicostam 02.10.02, 08:40 viki6 napisała: > hawk_ napisała: > > > Ja obwiniam za to Miriam. Bo takich, jak ten, post powyzej, traktowala jak > > > partnerow. A ich tylko mozna po gebie bic, jak to pieknie robi Helga > > > > > Helga sie nie podpieraj bo i ona po gebie dostaje chociaz podobno maczuge ma. > no i licz sie z tym,ze jak dasz w gebe to ktos ci moze oddac . to tylko tobie tchorzu sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś