wesoly3 04.10.02, 21:28 ten zyd - co to byl kasztelanem w biskupine 1648 p.n.e. ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 21:32 wesoly3 napisał: > ten zyd - co to byl kasztelanem w biskupine 1648 p.n.e. ???? Spadaj z mojego miasta! Zalatwilam ci miejsce w autobusie wycieczkowym. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3052351&a=3172443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? IP: 151.112.27.* 04.10.02, 21:38 he he he - helga lubi bajki zydowskie a do israela sie na wycieczke nie wybierasz ??? tam sa fajne autobusy hihi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 21:39 Gość portalu: ethanol napisał(a): > he he he - helga lubi bajki zydowskie > a do israela sie na wycieczke nie wybierasz ??? > tam sa fajne autobusy hihi Bylam. Samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
viki6 Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 21:50 _helga napisała: > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > he he he - helga lubi bajki zydowskie > > a do israela sie na wycieczke nie wybierasz ??? > > tam sa fajne autobusy hihi > > > Bylam. Samolotem. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 21:56 viki6 napisała: > _helga napisała: > > > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > > > he he he - helga lubi bajki zydowskie > > > a do israela sie na wycieczke nie wybierasz ??? > > > tam sa fajne autobusy hihi > > > > > > Bylam. Samolotem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 22:11 no to jak helga - byll twoj przodek pod grunwaldem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga A czy moge znowu zobaczyc KATa w akcji? 04.10.02, 22:19 Rozumiesz. To przez sentyment. To ci byly czasy. Oczywiscie nie tylko KATa zapraszam))) No, pokazcie caly swoj urok. Jeszcze promocji waszej alquaida.pl nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: A czy moge znowu zobaczyc KATa w akcji? 04.10.02, 22:22 ty tu helga nie zbaczaj z tematu (to takie typowe dla parchow) tylko opowiadaj - jak to tam z przodkami bylo. A na al kaide, czy jak tam i na sadama leje i sram ale na szarona bardziej hi hi - dla grubasa trzeba bedzie specjalna szubiecice zbudowac hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A czy moge znowu zobaczyc KATa w akcji? 04.10.02, 22:37 wesoly3 napisał: > ty tu helga nie zbaczaj z tematu (to takie typowe dla parchow) > tylko opowiadaj - jak to tam z przodkami bylo. > > A na al kaide, czy jak tam i na sadama leje i sram > ale na szarona bardziej hi hi - dla grubasa trzeba > bedzie specjalna szubiecice zbudowac hi hi A w to akurat wierze, ze na nich srasz. Masz tyle wspolnego z obrona Palestyny co ja z lotami kosmicznymi. Tu sie w pelni zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 22:28 helga - chcesz miec miejsce zapewnione obok twojego wodza szarona na szubienicy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 22:39 wesoly3 napisał: > helga - chcesz miec miejsce zapewnione obok twojego wodza > szarona na szubienicy ??? A gdzie ja bedziesz budowal? Widzisz jaki jestes niezorganizowany? Jedz tym autobusem do Iraku, podstawiany we Wroclawiu. Jazda za darmo, ale na miejscu dadza ci laske trotylu w dupe zebys sie w powietrze wysadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 04.10.02, 23:30 ja ci za darmo zafunduje samolot do israela tylko mi juz zydo-kurwo nie zasmradzaj mojego miasta rodzinnego. tfuj - won sprezynkowcy !!!! Acha - no i powiedz kurwa wreszcie ktory to krol polski byl twoim przodkiem i zydem jednoczesnie. Co tak kurfa unikasz odpowiedzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 05.10.02, 00:31 wesoly3 napisał: > ja ci za darmo zafunduje > samolot do israela > tylko mi juz zydo-kurwo nie zasmradzaj > mojego miasta rodzinnego. > > tfuj - won sprezynkowcy !!!! > > Acha - no i powiedz kurwa wreszcie > ktory to krol polski byl twoim > przodkiem i zydem jednoczesnie. > > Co tak kurfa unikasz odpowiedzi ??? Jaki tam znowu samolot. Ciebie nie stac na slownik poprawnej polszczyzny, a co dopiero samolot. I uzbieraj w koncu na ten atlas geograficzny, bo wszystko ci sie miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gey Wesoły3 - a jak tam się miewa twoj tyłek ??? IP: *.acn.waw.pl 04.10.02, 23:30 Dawno sie nie widzielismy . Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Wesoły3 - a jak tam się miewa twoj tyłek ??? 04.10.02, 23:31 ty mnie z fredziem pomyliles pejsaty skurwi-pedale !@!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gey Re: Wesoły3 - a jak tam się miewa twoj tyłek ??? IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 22:35 wesoly3 napisał: > ty mnie z fredziem pomyliles > pejsaty skurwi-pedale !@!! Nie kryguj się . Nie było miło ? Tylko później bąki śmierdzące puszczałeś . Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Helga - a jak tam sie miewa twoj przodek ??? 08.10.02, 00:20 helga - a ten twoj przodek to moze wlasnie ten swietopchelek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: gey ? IP: *.kat.forthnet.gr 08.10.02, 08:22 Tera rozumie po kiego diabla wesoly3 pcha sie do palestynczykow. A ja myslalem ze on idealista a on zwykla CIOTA!!!!!!!!!!!!! A z drogiej strony to od kiedy polacy kochaja palestynczykow ? Debilki mysla ze grajac przyjaciela izraelczykow dokopia izraelowi. Wesoly ? dobra rada uzywaj potrojnej prezerwatywy abys sie nie nabawil. i przywiozl do polski jakiegos arabskiego prezentu. Popatrz na siebie twoja matka nie uzywala i zobacz czym zostala ukarana nie tylko ona ale i my tutaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: gey ? IP: *.kat.forthnet.gr 08.10.02, 10:43 napisalem ; Debilki mysla ze grajac przyjaciela izraelczykow dokopia izraelowi. a mialo byc ; debilki mysla ze grajac przyjaciela palestynczykow dokopia izraelowi.. sorry.. Odpowiedz Link Zgłoś