Dodaj do ulubionych

Antysemicka watacha nie przestaje

IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 19:51
spamowac. Roi sie od oswiadczen i deklaracji roznej masci antysemitow na tym
forum. Penetruja kazdy watek, wszedzie wtracaja swoje trzy grosze.
Postuluje aby zalozyc nowy dzial OSZOLOMY i tam pisac. Natomiast inne watki
wymagalyby cenzury albo przynajmniej filtra.
Precz z antysemickimi warcholami. Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od
oszolomow. Niech im klawiature szlag trafi.

rypski krupczak
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.upc.chello.be 05.10.02, 20:12
      Gość portalu: rypski krupczak napisał(a):

> spamowac. Roi sie od oswiadczen i deklaracji roznej masci antysemitow na tym
      > forum. Penetruja kazdy watek, wszedzie wtracaja swoje trzy grosze.
      > Postuluje aby zalozyc nowy dzial OSZOLOMY i tam pisac. Natomiast inne watki
      > wymagalyby cenzury albo przynajmniej filtra.
      > Precz z antysemickimi warcholami. Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od
      > oszolomow. Niech im klawiature szlag trafi.
      >
      > rypski krupczak

Podaj przyklady umiesz chyba zrobic link?Jak nie to podaj nicki kogo zaliczasz
      do tej antysemickiej watachy.Podaj tytuly watkow.Podyskutujemy.
      • Gość: Alen Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.i-one.at 05.10.02, 20:51
        Wprawdzie jest kilka osób na forum którzy fanatycznie nienawidzią ludzi, dla
        których gwiazda Dawid ma wielkie znaczenie . Ale nie brakuje też takich
        którzy fanatycznie nienawidzą ludzi z pod znaku krzyża .
        Są również tacy którzy są w miarę neutralni , ewentualnie starają się
        zneutralizować nie mądre dyskusje . Każdy fanatyzm jest bowiem przejawom nie
        tolerancji i ograniczenia .

Dzisiaj w niemieckiej TV pokazywano jak czterech umundurowanych Izraelczyków
        łamało kości kończyn osadniką palestyńskim . Tak się zastanawiałem , czy to
        propaganda europejska przeciwko przemocy izraelskiej , czy może antysemickie
        posunięcie . To że akty przemocy istnieją , to jest wiadome . Ale pokazywanie
        tych aktów przemocy ma przecież jakieś ściśle określone funkcje . Jeśli tak
        to jakie ?
        Alen.
    • Gość: nurni Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 20:16

> spamowac.

o przepraszam
      rypciu

wg mojej najlepszej wiedzy
      zsypek nie jest antysemita

nurni
    • Gość: pollak Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zrobić IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.02, 20:20

>
      > rypski krupczak

nie dam. Ale śmierć wszystkim tolerantom - łowcom antysemitów, na tym forum.
      • _helga Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro 05.10.02, 20:27
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: rypski krupczak napisał(a):
        >
        > > spamowac. Roi sie od oswiadczen i deklaracji roznej masci antysemitow na t
        > ym
        > > forum. Penetruja kazdy watek, wszedzie wtracaja swoje trzy grosze.
        > > Postuluje aby zalozyc nowy dzial OSZOLOMY i tam pisac. Natomiast inne watk
        > i
        > > wymagalyby cenzury albo przynajmniej filtra.
        > > Precz z antysemickimi warcholami. Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od
        > > oszolomow. Niech im klawiature szlag trafi.
        > >
        > > rypski krupczak
        >
        > nie dam. Ale śmierć wszystkim tolerantom - łowcom antysemitów, na tym forum.

Chyba rypskiemu chodzilo o ten watek, w ktorym jest pare postow o "ostatecznym
        rozwiazaniu" problemu zydowskiego:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3151441
        • Gość: Ania Do Helgi IP: *.upc.chello.be 05.10.02, 20:32
          Ja pytalam Rypskiego a nie Ciebie.Jak spytam ciebie to odpisz.A skad mozesz
          wiedziec o czym myslal Rypski gdy zakladal post?Bez przesady.Zaczyna sie robic
          smiesznie.
          • _helga Re: Do Ani 05.10.02, 20:49
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja pytalam Rypskiego a nie Ciebie.Jak spytam ciebie to odpisz.A skad mozesz
            > wiedziec o czym myslal Rypski gdy zakladal post?Bez przesady.Zaczyna sie
            robic
            > smiesznie.

A ja mowilam do Pollaka nie do ciebie. Co widac, bo kliknelam 'odpowiedz
            cytujac'. Nie kazdy kto sie wpisuje w tym samym watku co ty akurat sie do
            ciebie zwraca. Ja tobie nie zakazuje wymieniac uwag z rypskim, ty mi nie
            zakazuj wymieniania uwag z pollakiem.

Z calym szacunkiem, ale faktycznie, smieszniesmile)))
            • Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 06.10.02, 07:59
              _helga napisała:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Ja pytalam Rypskiego a nie Ciebie.Jak spytam ciebie to odpisz.A skad mozes
              > z
              > > wiedziec o czym myslal Rypski gdy zakladal post?Bez przesady.Zaczyna sie
              > robic
              > > smiesznie.
              >
              >
              > A ja mowilam do Pollaka nie do ciebie. Co widac, bo kliknelam 'odpowiedz
              > cytujac'. Nie kazdy kto sie wpisuje w tym samym watku co ty akurat sie do
              > ciebie zwraca. Ja tobie nie zakazuje wymieniac uwag z rypskim, ty mi nie
              > zakazuj wymieniania uwag z pollakiem.
              >
              > Z calym szacunkiem, ale faktycznie, smieszniesmile)))
              >
              >
        • Gość: pollak Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.02, 21:44
          _helga napisała:

> Chyba rypskiemu chodzilo o ten watek, w ktorym jest pare postow o "ostatecznym
          > rozwiazaniu" problemu zydowskiego:
          >

Jemu chodzi o to że Żydów trzeba kochać i tyle.
          • Gość: rypski krupczak Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 04:27
            Zezwalam pollakowi na nienawidzenie Zydow. Jesli ma ochote to moze rowniez
            nienawidzic innych.
            Zabraniam pollakowi kochania Zydow.
            • Gość: pollak Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.10.02, 18:47

> Zezwalam pollakowi na nienawidzenie Zydow. Jesli ma ochote to moze rowniez
              > nienawidzic innych.
              > Zabraniam pollakowi kochania Zydow.

Precz kanalio tolerancie. Zabraniam Ci czegokolwiek mi zabraniać!!! wink
              • namonik Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro 06.10.02, 18:52
                Masz ode mnie zezwolenie na nienawidzenie zydow. Precz z rypskim podjudzaczem
                • Gość: pollak Re: Na tym forum Żydzi są bezpieczni, krzywdy zro IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.10.02, 00:04
                  namonik napisał:

> Masz ode mnie zezwolenie na nienawidzenie zydow. Precz z rypskim podjudzaczem

A masz jakieś uprawnienia do wydawania zezwoleń. Później się okaże że
                  ja 'na czarno' tych Żydów nienawidzę.
    • Gość: gomez Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.dipool.highway.telekom.at 05.10.02, 20:29
      ej bo za pejsy wytargam a po co.hahaha
      • Gość: rypski krupczak Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 20:41
        Podac linki? Spojrzcie na tytuly watkow. Chyba umiecie czytac.
        Gdziekolwiek nie klikniesz domorosly antysemita postuluje zeby rozwiazac
        problrm zydowski. Pytam jaki problem zydowski ale nikt nie chce mi odpowiedziec.
        Wnosze o antymarsjanizm w stosunku do marsjan na Marsie i tych ktorzy czasowo
        przebywaja na Ziemi. Jeden dupek przez drugiego wypisuje idiotyzmy.
        Ja nikogo nie zamierzam tropic. Antysemici odzywaja sie sami dgy tylko uderzy
        sie w stol. Co ich najbardziej mierzi to nazwanie ich po imieniu. Bardzo tego
        nie lubia.
        Jak moze istniec nieokielznany antysemityzm w kraju w ktorym nie ma zydow.
        Czy antysemici naprawde wierza w teze, ze pozbycie sie wszystkich zydow
        poprawiloby w Polsce sytuacje. Kto bylby winien gdyby to sie nie stelo. Niemcy,
        Ukraincy czy Bialorusini. A moze Czesi albo Slowacy? Przeciez kros musi byc
        winny. Polacy jak wiadomo nie moga byc niczemu winni gdyz tylko oni dzialaja w
        dobrej wierze. I jako narod wybrany sieja dobro i tolerancje.
        Nawet towarzysz Gierek powiedzial "Chcialem dobrze ".
        • Gość: gomez Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.dipool.highway.telekom.at 05.10.02, 20:47
          chyba jednak wytargam za pejsy.haha
    • Gość: AdamM (Poznań) no i o co ci chodzi rypski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.10.02, 20:43
      Jest wolność slowa? Jest. Zydzi na nas pluja w Il i NY? Plują! No więc w czym
      rzecz? Czy myslisz, ze mają wsrod siebie takich oszolomow jak ty, ktorzy
      nawolują w sposób następujący: "antypolonistyczna hołota znowu zasmieca nasze
      szeregi"? Nie mają! A dlaczego? Bo to dość madry narod i umie trzymac się razem
      w przeciwienstwie do nas. A tym tym swoim przytruwaniem o antysemityzmie
      osmieszasz siebie i robisz zla robote zydom. I co z tego, ze ktos jest
      antysemitą? Jego prawo. Nie lubi zydow i tyle. Albo nie lubi Niemcow lub
      Ukraincow (ja na ten przyklad). Przypominasz mi tych dupkow z nas, co
      opowiadaja chamskie kawaly o Polakach, zeby rozbawic cudzoziemca. Fuck off!

• Gość: rypski krupczak Re: no i o co ci chodzi rypski IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 20:50
        Widze, ze nie zrozumiales. Powinienes sie przedewszystkim rozluznic.
        Co do " Fuck off " to widze, ze i po angielsku umiesz. Well You fuck off,
        cocksucker. How about that? See, I can do this shit into the night, but I'd
        rather withdraw. Chill out, man. Chill.
        • Gość: AdamM no cóż IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.10.02, 21:07
          ale się przejąłeś! Co tak cie ten angielski ruszyl - przeciez to zwrot, ktory
          znaja wszystkie dzieci z podworek. Nie musisz nic udowadniac - przeciez to czy
          znasz angielski jak T.S. Eliat znał czy w ogole nie znasz nie ma tu znaczenia.
          Chodzi o to, ze robisz zla robote i jestes facetem, ktorego nosi. Rozumiem, ze
          w pewnym wieku czlowiek na sile szuka autorytetow (pewnie podziwiasz Geremka,
          Michnika, Weissa, Skubiszewskiego; może nawet Urbana za "swietne"
          dziennikarstwo sledcze. Czas jednak wiedziec, ze napastowanie innych za
          nieisteniejący lub nieistotny antysemityzm chwaly nie przynosi. To tyle. Wiecej
          ze sobą pisac nie bedziemy, gdyż uwazam cie za glupiego dzieciaka.

• Gość: rypski krupczak Re: no cóż IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 23:22
            Osobiscie nie wiem kto to sa panowie Weiss i Skubiszewski. Urban ma bardzo
            dobre pioro niestety w chybiony sposob uzywane.
            Niczego nie chce udowadniac. Z angielskim to ty zaczales.
            Piszesz o nieistniejacym albo nieistotnym antysemityzmie. Byc moze wsrod ogolu
            spoleczenstwa jest on nieistotny choc istniejacy. Natomiast na tym forum nie
            mozna sie od niego opedzic.
            Widze ze poglaskalem twoja dusze pod wlos. Nie stawiaj karety przed konmi.
            Wyciagasz bledne wnioski. Zanalizuj jeszcze raz. Mozesz nie odpisywac.
            • Gość: AdamM dobra jest IP: *.icpnet.pl 05.10.02, 23:49
              możemy jescze troche popisać. Weiss to ambasador Izraela w Polsce - w porządku
              facet ale moze byc odbierany jako swego rodzaju symbol flosemityzmu; podobnie
              jak Skubiszewsi - byly nasz minister spraw zagranicznych o pogladach
              identyfikowalnych z UW i GW. Antysemityzm nie jest dla nas problemem i ze
              wszystkich sil bede walczyl abysmy (Polacy) nie dali sie wciagnac w brudna gre
              nowojorskich zydow i paru oszolomow z Izraela (bo tak poza tym to w porzadku
              kraj i ludzie). Niech cwaniaczki stawają przeciw Niemcom - to oni ich gazowali
              jak zwierzeta; czas chyba zakonczyc rolę Polakow w historii jako chlopcow do
              bicia. W polityce nie ma sentymentow i jak twardo nie odpowiemy na takie
              pomowienia to nam przykleja ta obrzydliwa late, ktora nalezy sie Niemcom
              (WWII), Francuzom (deportacje), Holendrom (deportacje), Rosjanom (pogromy)ale
              nie nam. A co do forum to niech sie wygadaja. Ja raz nabluzgalem strasziwie na
              kogos na forum i potem od razu bylo mi glupio i już tego nie robilem. Zresztą
              powtarzam - ich prawo nielubić zydów. To nie jest naród aniolkow i można go nie
              lubic. A Holocaust to jest qrwa mac sprawa miedzy Zydami i Niemcami i niech nas
              do tego nie mieszają.

• Gość: rypski krupczak Re: dobra jest IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 00:11
                Czesciowo zgadzam sie z tym co piszesz ale tylko czesciowo.
                Zupelnie jest mi obojetne co Zydzi mysla o Polakach podobnie jak jest mi
                obojetne co Polacy mysla o Zydach. Problem w tym, ze to ci pozostali nie mysla
                o nas dobrze. Antysemityzm jest zjawiskiem powszechnym w calej Europie i jak
                juz kiedys pisalem, Polakom przypina sie najwieksza late. Niestety nie znamy
                zasad gry i czesto wpadamy we wlasne pulapki. Chcby sprawa oblania moczem
                rabina Weissa z Nowego Jorku kilka lat temu. Rabin wkroczyl na teren prywatny
                i wtedy nalezalo zawolac policje, ktora dokonalaby aresztowania. W sadzie rabin
                skazany na zaplacenie grzywny niemoglby wrzeszczec o polskim antysemityzmie,
                gdyz wszyscy na zachod od Odry wiedza co oznacza trespassing i jaka jest za to
                kara. Wladze przez swoja nieudolnosc pozwolily na czysta prowokacje. Udana.
                Zaden inny narod w Europie nie daje sie sprowokowac. A na tym forum roi sie od
                osobnikow, ktorzy ulegliby takiej prowokacji nie zdajac sobie sprawy.
                Moj post to tez pewnego rodzaju prowokacja. Juz trzecia z kolei i nadto udana.

rypski krupczak
                byc moze powinienem zmienic na krup-ski
    • Gość: Marcin Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.sympatico.ca 05.10.02, 22:06

Natomiast inne watki wymagalyby cenzury albo
      przynajmniej filtra.
      Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od oszolomow.

Pozwolilem sobie skrocic Twoja wypowiedz popatrz na
      te dwa zdania i zobacz jak sie do siebie maja z jednej
      strony chcesz cenzury a pozniej piszesz niech zyje
      wolnosc slowa jedno ma sie nijak do drugiego zeby nie
      powiedziec ze sie ze soba kloca.
      • Gość: rypski krupczak Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.nyc.rr.com 05.10.02, 23:28
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Gość portalu: rypski krupczak napisał(a):
        >
        > Natomiast inne watki wymagalyby cenzury albo
        > przynajmniej filtra.
        > Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od oszolomow.
        >
        > Pozwolilem sobie skrocic Twoja wypowiedz popatrz na
        > te dwa zdania i zobacz jak sie do siebie maja z jednej
        > strony chcesz cenzury a pozniej piszesz niech zyje
        > wolnosc slowa jedno ma sie nijak do drugiego zeby nie
        > powiedziec ze sie ze soba kloca.

Tylko pozornie sie kloca.
        To jest tak jakby ktos wsiadl do pociagu Warszawa-Szczecin majac bilet do
        Wroclawia i domagal sie jego uznania. Zakladamy nowy dzial dla wszystkich
        oszolomionych i oni moga sobie tam pisac co tylko chca. Nie pasuje mi gdy w
        temacie o kwiatach wtracaja posty o zydach. Nie na temat. Zupelnie nie
        interesuje mnie stosunek zydow do kwiatow i vice versa.
        • Gość: ADAMŁÓDŹ ZNÓW PROWOKACJA... IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.10.02, 00:05
          Zastanawiam się czy jeszcze Cię nie zemdliło wypowiadając słowo antysemityzm
          jak nie oszołomy to bełkot a teraz watacha...znów zacząłeś ten wątek żeby
          sprowokować ludzi mających negatywny stosunek do nacji żydowskiej( nie mylić z
          antysemityzmem) żeby zaczęli ci udowaniać swoje racje często zupełnie słuszne a
          wtedy znów będziesz ich mógł nazwać antysemitami. Jesteś chorym fanatykiem tego
          tematu i powinieneś ty jak grupka tobie podobnych osób zacząć się leczyć od
          tego uzależnienia, choć wydaję mi sie że jest ewidentnie za późno...
          • Gość: rypski krupczak Re: ZNÓW PROWOKACJA... IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 00:17
            Witaj ADAMŁÓDŹ. Tylko ty jeden rozszyfrowales cele mojego postu. Gratulacje.
            Mam pytanie. Czy tylko ja powinienem sie leczyc, czy moge zabrac ze soba
            wszystkich majacych negatywny stosunek do Zydow nieantysemitow. Pomyslalem
            sobie, ze jezeli przyczyna mojego poddania sie leczeniu jest fakt pisania zle o
            antysemitach to droga analogii ci co pisza zle o Zydach tez powinni sie leczyc.
            Czy nie mam racji?
            • Gość: Ania Panie Rypski konkrety prosze IP: *.upc.chello.be 06.10.02, 07:56
              Tytuly watkow i nicki prosilam.
              • Gość: krzys52 Spadaj Smierduszko z Watka na te Paskudna Mortke IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 08:04

> Tytuly watkow i nicki prosilam.
                ..
                :::
                Rypski daj Paskudce "popalic" skoro prosila. Przeciez toto nawet nie mylo sie
                jeszcze. Az tu cuchnie Fuu!
                • Gość: Ania Sam spadaj kretynie IP: *.upc.chello.be 06.10.02, 08:27
                  Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                  >
                  > > Tytuly watkow i nicki prosilam.
                  > ..
                  > :::
                  > Rypski daj Paskudce "popalic" skoro prosila.

A fe kretynku.Sam nie mozesz?Rypskim sie wyslugujesz.

Przeciez toto nawet nie mylo sie
                  > jeszcze. Az tu cuchnie Fuu!

hahahahahahaha

kretynek i jego argumenty.
                  • Gość: +++Ignorant Żydowska sfora ujada, ale podwiną ogony obrzezane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 11:54
            • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: ZNÓW PROWOKACJA... IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.10.02, 00:02
              Może i masz rację z tym że zaczynasz kontrowersyjne wątki a potem wyzywasz
              ludzi od antysemitów choćby tylko z tego powodu że nie przepadają za tym
              narodem tak jak ty i piszą trochę prawdy...wyluzuj trochę...
    • watto Jak zwykle żydowski cwiercintelinegt z USA 06.10.02, 17:01
      "watacha", ha ha.

W tych żydowskich gettach Nowego Jorku nie ma już słowników?
      A w ogóle są tam jakies komputery? Przecież to diabelski wynalazek.
      A w dodatku pisać w sobotę?
      Już ci rabin pokaże.
      Chyba że wynajmujesz jakiegoś szabes-goja do pisania na skomplikowanych
      urządzeniach...

• Gość: rypski krupczak Re: Jak zwykle żydowski cwiercintelinegt z USA IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 17:37
        Debilu jeden komputer nie jest diabelski tylko telawizor.
        Komputer sluzy do businessu a telewizor do ogladania brudnych programow.
        Na jakiej podstawie wyciagasz wniosek, ze jestem zydem?
        Cwiercinteligent to 25%. To jest znacznie wiecej niz twoj 1,5% nad oczami do
        prowadzenia samochodu.
        Slowniki sa drogie i nie dysponuje cennymi dewizami na zakop. <----
    • Gość: Ripost Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.ipt.aol.com 06.10.02, 18:28
      Wlasnie napisalem na forum kraj watek pt. Oszolomy w kosciele (bo niedziela) -
      na forum nie ma awantur. Ci ludzie, autorzy prymitywnych watkow, to
      prowokatorzy chamskich wypowiedzi. Ciekawe dlaczego nie przeniosa sie do swoich
      ulubionych gazet, a wciaz tkwia na forum "pejsiatej" gazety, jak mowia?
    • Gość: diabeł kolejny atak schizofrenii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 21:05

>
      > rypski krupczak

jak można jednocześnie rzadać cenzury i wychwalać wolności słowa?
      trzeba być syjonistą z NYC.
      • Gość: rypski krupczak Re: kolejny atak schizofrenii IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 21:12
        Trzeba byc nawiedzonym z Krakowa, zeby podejmowac dyskusje w tak intelektualnie
        ograniczony sposob.
        Wolnosc slowa to termin prawny a nie logiczny albo moralny.
        Aha i jeszcze jedno. Powstrzymaj sie od pisania felietonow. 10 linijek tekstu i
        ani jednej wiecej. Od 11 linijki jest niestrawne. Do dziela ddddiabellll.
        • Gość: diabeł Re: kolejny atak schizofrenii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 21:18

> Trzeba byc nawiedzonym z Krakowa, zeby podejmowac dyskusje w tak
          intelektualnie
          >
          > ograniczony sposob.
          > Wolnosc slowa to termin prawny a nie logiczny albo moralny.
          > Aha i jeszcze jedno. Powstrzymaj sie od pisania felietonow. 10 linijek tekstu
          i
          >
          > ani jednej wiecej. Od 11 linijki jest niestrawne. Do dziela ddddiabellll.

nigdy nie pisałem felietonów prymitywny prowokatorze zakładajacy kretyńskie
          wątki

ps. zajmij sie może antyindoeuropejczykami, których tu jest straszna plaga....
    • Gość: child Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.chello.pl / *.chello.pl 06.10.02, 21:25
      Zagłosowałem za likwidacją tego wątku. Uważam, że poziom wymiany zdań na temat
      anytysemityzmu osiągnął na gazetowym forum dno. Dotyczy to zarówno antysemitów,
      jak i pozostałych.
      • Gość: rypski krupczak Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.nyc.rr.com 06.10.02, 23:02
        Ja tez tak zaglosowalem. Ciekaw jestem ile trzeba glosow do zabicia watku?
        • Gość: diabeł Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 01:55

> Ja tez tak zaglosowalem. Ciekaw jestem ile trzeba glosow do zabicia watku?

załóż następny taki jak ten i zacznij głosować za jego likwidacją.
          • Gość: Ania Rypski a ja ciagle czekam na konkrety n/t IP: *.upc.chello.be 07.10.02, 07:46
            • Gość: diabeł Re: Rypski a ja ciagle czekam na konkrety n/t IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 07:59
              założył wątek "Piłsudski też był Żydem" i się sam atakuje.
              wariat.
            • Gość: rypski krupczak Re: Rypski a ja ciagle czekam na konkrety n/t IP: *.nyc.rr.com 08.10.02, 00:27
              Czy pani zartuje czy uwaza mnie za kompletnego idiote.
              Prosze wlozyc okulary poszukac, zreszta nawet nie trzeba szukac. Jest wszedzie.
              • Gość: Ania Re: Rypski a ja ciagle czekam na konkrety n/t IP: *.upc.chello.be 08.10.02, 00:32

> Czy pani zartuje czy uwaza mnie za kompletnego idiote.
                > Prosze wlozyc okulary poszukac, zreszta nawet nie trzeba szukac. Jest
                wszedzie.

A co jest wszedzie?
                Panski post "Pilsudzki byl Zydem"?Po co pan go zalozyl?Tak samo jak i inne
                watki?Co sie panu nie podoba u watto?wyslal go pan ^do psychiatry za co?Za
                to ,ze przytoczyl krytyczny artykul na temat amerykanskiego polityka?To tego
                tez nie wolno?
                Przejdz sie pan sam do psychiatry i nie knebluj pan ludziom ust.
                • Gość: rypski krupczak Re: Rypski a ja ciagle czekam na konkrety n/t IP: *.nyc.rr.com 08.10.02, 00:50
                  Tak mila pani zalozylem watek o Pilsudskim i w akcie erekcyjnym napisalem:
                  "Poniewaz wypisywanie roznego rodzaju z palca wyssanych bzdur nic nie kosztuje
                  postanowilem dodac jeszcze jeden watek do kolekcji. Niech mi ktos udowodni ze
                  nie byl."

Pozwole sobie na rzeczowa analize powyzszego tekstu: prosze czytac: "Pisze
                  tutaj wierutna bzdure, poniewaz nie grozi mi za to kara."
                  Powinna pani wziac lekcje rozumienia czytanego tekstu. Sama umiejetnosc
                  czytania nie zdaje sie na nic.
    • Gość: Kominowy. Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 09:11

>
      > rypski krupczak
      Nikt cię tu żydzie nie trzyma,i jak jak ci się coś nie podoba, to wyjedż do
      swojego,pełnego "miłośći i szczęśliwości"kraju-Izraela.Tam znajdziesz to co
      nie uda ci sie narzucić innym.Jesteś tu gościem i jak będziesz pyskował,to
      podzielisz los przodków.Jeszcze trochę i bedziemy zmuszeni zacząć dezynfekować
      ten kraj.
      • cv10 Re: Antysemicka watacha nie przestaje 07.10.02, 22:47
        kominowy wyjedz na pustynie do swojej ojczyzny! Rypski mial prawo zalozyc
        watek! A wiec o co chodzi? Wystarczy poczytac te kretynizmy na innych watkach,
        zeby sie przekonac, ze rypski ma racje.
        • Gość: Ania Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.upc.chello.be 07.10.02, 22:54
          cv10 napisał:

> kominowy wyjedz na pustynie do swojej ojczyzny! Rypski mial prawo zalozyc
          > watek! A wiec o co chodzi? Wystarczy poczytac te kretynizmy na innych
          watkach,
          > zeby sie przekonac, ze rypski ma racje.

Ja juz ze dwa dni prosze rypskiego o podanie konkretow i jakos ich nie widze.

Ty tez napisales ogolnie "kretynizmy" i dalej cisza.

• supermario100 Re: Antysemicka watacha nie przestaje 08.10.02, 00:08

> cv10 napisał:
            >
            > > kominowy wyjedz na pustynie do swojej ojczyzny! Rypski mial prawo zalozyc
            > > watek! A wiec o co chodzi? Wystarczy poczytac te kretynizmy na innych
            > watkach,
            > > zeby sie przekonac, ze rypski ma racje.
            >
            >
            > Ja juz ze dwa dni prosze rypskiego o podanie konkretow i jakos ich nie widze.
            >
            > Ty tez napisales ogolnie "kretynizmy" i dalej cisza.
            >
            No i po co sie prosisz? Nie potrafisz sama przeczytac? Co drugi post to twoj.
            Wiec po co udajesz glupka? Chyba, ze uwielbiasz wulgaryzmy i sama je piszesz.
        • Gość: Kominowy. Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:58
          cv10 napisał:

> kominowy wyjedz na pustynie do swojej ojczyzny! Rypski mial prawo zalozyc
          > watek! A wiec o co chodzi? Wystarczy poczytac te kretynizmy na innych
          watkach,
          > zeby sie przekonac, ze rypski ma racje.
          Racje swoje niech głosi pod sciana płaczu w Israelu.Tutaj mamy dośc swoich
          problemów,m.innymi przez nich.Masz coś z oczami,że nie widzisz,czy z głową,że
          tego nie rozumiesz?.
          • supermario100 Re: Antysemicka watacha nie przestaje 08.10.02, 00:14
            Gość portalu: Kominowy. napisał(a):

> cv10 napisał:
            >
            > > kominowy wyjedz na pustynie do swojej ojczyzny! Rypski mial prawo zalozyc
            > > watek! A wiec o co chodzi? Wystarczy poczytac te kretynizmy na innych
            > watkach,
            > > zeby sie przekonac, ze rypski ma racje.
            > Racje swoje niech głosi pod sciana płaczu w Israelu.Tutaj mamy dośc swoich
            > problemów,m.innymi przez nich.Masz coś z oczami,że nie widzisz,czy z głową,że
            > tego nie rozumiesz?.
            WYglada na to, ze to ty masz cos i z oczami i z glowa! Myslisz,ze tylko ty
            mozesz pisac na forum? Rypski ma prawo do tego i niech pisze! A jak tobie to
            przeszkadza to wynies sie pod swoja sciane zgrzytania zebami na pustyni. Moze
            dopadna ciebie tam wreszcie i na forum zapanuje spokoj.
      • Gość: rypski krupczak Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.nyc.rr.com 08.10.02, 00:18
        Pieknie napisales w stylu z lat budowy socjalizmu i rozwinietego spoleczenstwa.
        Mam tylko jeden problem, moze mi cos poradzisz. Nie jestem Zydem. Myslisz, ze
        Izrael mnie wezmie?
        PS Ja sie tak bardzo ciebie, dupku nie boje.
        • Gość: rypski krupczak Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: *.nyc.rr.com 08.10.02, 00:25
          Pieknie napisales w stylu z lat budowy socjalizmu i rozwinietego spoleczenstwa.
          Mam tylko jeden problem, moze mi cos poradzisz. Nie jestem Zydem. Myslisz, ze
          Izrael mnie wezmie?
          PS Ja sie tak bardzo ciebie, dupku nie boje.
          To mialo byc do kominowego.
          Dzieki za wyrazy poparcia dla mojego prawa do pisania tego co mi sie podoba.
          cv10 i supermario100
    • Gość: Wolny Re: Antysemicka watacha nie przestaje IP: 213.25.11.* 07.10.02, 22:59
      Niech zyje wolnosc slowa i wolnosc od
      oszolomow takich jak pan. Niech im klawiature szlag trafi.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka