Gość: Eraser IP: 217.67.195.* 04.10.01, 13:42 Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre wątki to mi się sweterek filcuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eraser PS :KTO POLAK BIJ ŻYDA!!!!!!!!!! IP: 217.67.195.* 04.10.01, 13:45 To jest dopiero demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: PS :KTO PODLAK BIJ ŻYDA!!!!!!!!!! IP: *.150.200.217.cm-upc.chello.se 04.10.01, 13:48 Lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Roleta...Rosyjska.... IP: *.barak.net.il 04.10.01, 13:59 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre > wątki to mi się sweterek filcuje. Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skroni i wypalasz..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Roleta...Rosyjska.... IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 04.10.01, 14:03 Mosze, nie przejmuj się idiotami, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Do AI IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:47 Gość portalu: Al napisał(a): > Mosze, nie przejmuj się idiotami, proszę. Ty koleś szczególnie chyba jesteś przewrażliwiony. Do Kazimierza blisko, co? Przeprowadż się do Wawy, albo przynajmniej do Radomia to ci się perspektywa poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: Roleta...Rosyjska.... IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:00 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skroni i wypalasz..? > ?? Nie, wypalam do cudzej np. do twojej Mosze...A propos znowu ktoś wam wysadził samolot. Słyszałeś? W Rosji, leciał z Tel Avivu. Dlaczego nikt was nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Roleta...Rosyjska.... IP: *.barak.net.il 04.10.01, 15:16 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam nie > które > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skroni i wypala > sz..? > > ?? > > Nie, wypalam do cudzej np. do twojej Mosze...A propos znowu ktoś wam wysadził > samolot. Słyszałeś? W Rosji, leciał z Tel Avivu. Dlaczego nikt was nie lubi. > Powiedz, jaki ty czlowiek, ludzie gina a ty smiejesz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Mosze IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:19 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czyta > m nie > > które > > > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > > > Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skroni i w > ypala > > sz..? > > > ?? > > > > Nie, wypalam do cudzej np. do twojej Mosze...A propos znowu ktoś wam wysad > ził > > samolot. Słyszałeś? W Rosji, leciał z Tel Avivu. Dlaczego nikt was nie lub > i. > > > > Powiedz, jaki ty czlowiek, ludzie gina a ty smiejesz sie... > Mosze, on próbuje być dowcipny, ale i tak jest palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: do Hiacynta IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:29 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak > czyta > > m nie > > > które > > > > > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > > > > > Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skron > i i w > > ypala > > > sz..? > > > > ?? > > > > > > Nie, wypalam do cudzej np. do twojej Mosze...A propos znowu ktoś wam > wysad > > ził > > > samolot. Słyszałeś? W Rosji, leciał z Tel Avivu. Dlaczego nikt was ni > e lub > > i. > > > > > > > Powiedz, jaki ty czlowiek, ludzie gina a ty smiejesz sie... > > > > Mosze, on próbuje być dowcipny, ale i tak jest palantem Rozłazisz się po tym wątku jak wszy po żydzie. Z Kłodzka jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: Roleta...Rosyjska.... IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:25 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czyta > m nie > > które > > > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > > > Jak sprawdzasz czy rewolwer pusty - to kierujesz do swojej skroni i w > ypala > > sz..? > > > ?? > > > > Nie, wypalam do cudzej np. do twojej Mosze...A propos znowu ktoś wam wysad > ził > > samolot. Słyszałeś? W Rosji, leciał z Tel Avivu. Dlaczego nikt was nie lub > i. > > > > Powiedz, jaki ty czlowiek, ludzie gina a ty smiejesz sie... > Ja się nie śmieję, a ty się nie smuć bo Bóg nad wami czuwa. Chociaż źle się ten nowy rok zaczął...A będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt gówniarz podstarzały IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:59 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre > wątki to mi się sweterek filcuje. nie widzisz tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: gówniarz podstarzały IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:00 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > nie widzisz tego CZEGO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: gówniarz podstarzały IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:07 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam nie > które > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > nie widzisz tego > > CZEGO?? że jesteś palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: gówniarz podstarzały IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:19 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czyta > m nie > > które > > > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > > > nie widzisz tego > > > > CZEGO?? > > że jesteś palantem Umknęło mi, oświeć mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: gówniarz podstarzały IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:28 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > > > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak > czyta > > m nie > > > które > > > > > > > > > wątki to mi się sweterek filcuje. > > > > > > > > nie widzisz tego > > > > > > CZEGO?? > > > > że jesteś palantem > > Umknęło mi, oświeć mnie. > samoobsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: do Hiacynta IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 15:32 Czy ci nie szkoda czasu na cos takiego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Luuuuudzie IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.01, 15:39 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Borsuka i Blonga IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 16:02 Gość portalu: borsuk napisał(a): > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Eraser napisał(a): > > Borsuku! Nie zgadzam sie z Twoim poglądem wyrażonym w tym liście. Informacje dnia są w miarę niezaśmiecone, jak się porówna z kraj, to możemy świecić przykładem. Dbajmy o to, czasami trzeba się przy tym ubrudzić. Pozdrawiam Hiacynt Uświniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: do Borsuka i Blonga IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.01, 16:18 ale w ten sposob moj drogi windujesz ciagle durnia. borsuk niepewny srodkow P.S. czy wybierasz sie na bal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk jeszcze jeden z mania wielkosci IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.01, 14:14 naprawde Wielki Administrator nie moze czwac nad kazdym pomylencem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eraser Re: jeszcze jeden z mania wielkosci IP: 217.67.195.* 04.10.01, 15:02 Gość portalu: borsuk napisał(a): > naprawde Wielki Administrator nie moze czwac nad kazdym pomylencem. To jest dobre. Ale no Onecie MU się udaje. Takie hasło nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terek KTO POLAK BIJ ŻYDA! - to hasło dla leniwca IP: 10.128.135.* / *.acn.pl 04.10.01, 16:29 Gość portalu: Eraser napisał(a): > Spokojnie. Sprawdzam tylko czy Administrator czuwa. Bo jak czytam niektóre > wątki to mi się sweterek filcuje. Wiele kolego się w Polsce nie narobisz. Nie ma tak naprawdę tego wymarzonego do bicia. Bardzo mi przykro, ale to Twój ból! Odpowiedz Link Zgłoś