Dodaj do ulubionych

PaUiNa_Kaczanow,_MOWOTWOR_TEGO_FORUM

IP: *.milnernet.com 08.12.02, 16:52
Nie namawiam do zadnych bojkotow jej/go postow bo zawsze bylem tego
przeciwnikiem ale chce wam zwrocic uwage na plytkosc tego/ej Zomowca.

W tym poscie grozi publikowaniem na forum nazwiska i adresu forumowicza.
Co za SUKA:

Re: 'Slowo Zydowskie' - prosze o info
Autor: pauline_kaczanow@NOSPAM.gazeta.pl
Data: 07-12-2002 14:16

------------------------------------------------------------------------------
--
w razie czego Izraelczyk podrzuci linki do stron. A Titus Flavius niech odda
sprawe do sadu przyjnajmniej napisze tekst o tym jak sie naprawde nazywa i
gdzie mieszka.

smile)))

Aniu nie wsciekaj sie tak mialam Cie za normalna rozmowczynie. Nigdy nie
naplulabym na katolicki symbol wiary ok?

Obserwuj wątek
    • pauline_kaczanow Misiu lecz sie ......... 08.12.02, 16:53
      • Gość: Misiek Ty sie lecz ZOMOWCU posrany!!!Kiedy mnie zalatwisz IP: *.milnernet.com 08.12.02, 16:56
        Czekam dupku!
    • Gość: Misiek A tu jeszcze jedna grozba tej SUKI ZOMOWSKIEJ IP: *.milnernet.com 08.12.02, 16:59
      spadaj skretynialy naziolu bo spotka cie to co Cha
      Autor: izraelczyk1@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 05-12-2002 12:45

--------------------------------------------------------------------------------
      nke

• _helga Misku puszysty all over widze ze sie zawziales 08.12.02, 17:04
      Zaczynam dochodzic do wniosku ze Paulina ma przerypane...wink

Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Nie namawiam do zadnych bojkotow jej/go postow bo zawsze bylem tego
      > przeciwnikiem ale chce wam zwrocic uwage na plytkosc tego/ej Zomowca.
      >
      > W tym poscie grozi publikowaniem na forum nazwiska i adresu forumowicza.
      > Co za SUKA:
      >
      >
      >
      >
      > Re: 'Slowo Zydowskie' - prosze o info
      > Autor: pauline_kaczanow@NOSPAM.gazeta.pl
      > Data: 07-12-2002 14:16
      >
      > ------------------------------------------------------------------------------
      > --
      > w razie czego Izraelczyk podrzuci linki do stron. A Titus Flavius niech odda
      > sprawe do sadu przyjnajmniej napisze tekst o tym jak sie naprawde nazywa i
      > gdzie mieszka.
      >
      > smile)))
      >
      > Aniu nie wsciekaj sie tak mialam Cie za normalna rozmowczynie. Nigdy nie
      > naplulabym na katolicki symbol wiary ok?
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      • Gość: misiek Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale IP: *.milnernet.com 08.12.02, 17:10
        Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
        Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dyskusji?
        Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka qurwa
        ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i nawet adresow
        forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!

_helga napisała:

> Zaczynam dochodzic do wniosku ze Paulina ma przerypane...wink
        >
        >
        >
        >
        > Gość portalu: Misiek napisał(a):
        >
        > > Nie namawiam do zadnych bojkotow jej/go postow bo zawsze bylem tego
        > > przeciwnikiem ale chce wam zwrocic uwage na plytkosc tego/ej Zomowca.
        > >
        > > W tym poscie grozi publikowaniem na forum nazwiska i adresu forumowicza.
        > > Co za SUKA:
        > >
        > >
        > >
        > >
        > > Re: 'Slowo Zydowskie' - prosze o info
        > > Autor: pauline_kaczanow@NOSPAM.gazeta.pl
        > > Data: 07-12-2002 14:16
        > >
        > > --------------------------------------------------------------------------
        > ----
        > > --
        > > w razie czego Izraelczyk podrzuci linki do stron. A Titus Flavius niech od
        > da
        > > sprawe do sadu przyjnajmniej napisze tekst o tym jak sie naprawde nazywa i
        >
        > > gdzie mieszka.
        > >
        > > smile)))
        > >
        > > Aniu nie wsciekaj sie tak mialam Cie za normalna rozmowczynie. Nigdy nie
        > > naplulabym na katolicki symbol wiary ok?
        > >
        > >
        > >
        > >
        > >
        > >
        >
        >
        • Gość: Misiek _______________PS_________________________________ IP: *.milnernet.com 08.12.02, 17:13
          Ja ja jeszce SKANSEWLUJE!

Gość portalu: misiek napisał(a):

> Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
          > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dyskusji?
          > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka qurwa
          > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i nawet
          adresow
          >
          > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!
          >
          >
          > _helga napisała:
          >
          > > Zaczynam dochodzic do wniosku ze Paulina ma przerypane...wink
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
          > >
          > > > Nie namawiam do zadnych bojkotow jej/go postow bo zawsze bylem tego
          > > > przeciwnikiem ale chce wam zwrocic uwage na plytkosc tego/ej Zomowca.
          > > >
          > > > W tym poscie grozi publikowaniem na forum nazwiska i adresu forumowic
          > za.
          > > > Co za SUKA:
          > > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > > > Re: 'Slowo Zydowskie' - prosze o info
          > > > Autor: pauline_kaczanow@NOSPAM.gazeta.pl
          > > > Data: 07-12-2002 14:16
          > > >
          > > > ---------------------------------------------------------------------
          > -----
          > > ----
          > > > --
          > > > w razie czego Izraelczyk podrzuci linki do stron. A Titus Flavius nie
          > ch od
          > > da
          > > > sprawe do sadu przyjnajmniej napisze tekst o tym jak sie naprawde naz
          > ywa i
          > >
          > > > gdzie mieszka.
          > > >
          > > > smile)))
          > > >
          > > > Aniu nie wsciekaj sie tak mialam Cie za normalna rozmowczynie. Nigdy
          > nie
          > > > naplulabym na katolicki symbol wiary ok?
          > > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > >
          > >
          • _helga Re: _______________PS____________________________ 08.12.02, 17:26

> Ja ja jeszce SKANSEWLUJE!
            >

Heheheewink))))
            Ok, wodzu. WIDZEM ZE TO NIE ZARTY. JES WOJNA.

>
            > Gość portalu: misiek napisał(a):
            >
            > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
            > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dyskusji?
            > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka qurwa
            >
            > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i nawet
            > adresow
            > >
            > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!
            > >
            > >
            > > _helga napisała:
            > >
            > > > Zaczynam dochodzic do wniosku ze Paulina ma przerypane...wink
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
            > > >
            > > > > Nie namawiam do zadnych bojkotow jej/go postow bo zawsze bylem t
            > ego
            > > > > przeciwnikiem ale chce wam zwrocic uwage na plytkosc tego/ej Zom
            > owca.
            > > > >
            > > > > W tym poscie grozi publikowaniem na forum nazwiska i adresu foru
            > mowic
            > > za.
            > > > > Co za SUKA:
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > > Re: 'Slowo Zydowskie' - prosze o info
            > > > > Autor: pauline_kaczanow@NOSPAM.gazeta.pl
            > > > > Data: 07-12-2002 14:16
            > > > >
            > > > > ----------------------------------------------------------------
            > -----
            > > -----
            > > > ----
            > > > > --
            > > > > w razie czego Izraelczyk podrzuci linki do stron. A Titus Flaviu
            > s nie
            > > ch od
            > > > da
            > > > > sprawe do sadu przyjnajmniej napisze tekst o tym jak sie naprawd
            > e naz
            > > ywa i
            > > >
            > > > > gdzie mieszka.
            > > > >
            > > > > smile)))
            > > > >
            > > > > Aniu nie wsciekaj sie tak mialam Cie za normalna rozmowczynie. N
            > igdy
            > > nie
            > > > > naplulabym na katolicki symbol wiary ok?
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > >
            > > >
        • _helga Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale 08.12.02, 17:24
          Gość portalu: misiek napisał(a):

> Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
          > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dyskusji?
          > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka qurwa
          > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i nawet
          adresow
          >
          > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!
          >
          >

No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada i nie wolno jej
          lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest traktowane jako kara
          dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym procesie, gdzie za i
          przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalista od ujawniania
          prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych powodow niz Paulina,
          ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Prawdy, wystepujac tu
          jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie. A moze Paulina po
          prostu przeprosi i bedzie po sprawie?
          • pauline_kaczanow Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale 08.12.02, 17:24
            oj Helgo zawzial sie...
            • _helga Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale 08.12.02, 17:28
              pauline_kaczanow napisała:

> oj Helgo zawzial sie...

Hm... Czy oby tylko on? Ja ci sugerowalam delikatnie wczoraj ze przegrzalas. Na
              twoim miejscu bym przeprosila i tyle, byloby po sprawie. Kapelusz ci z glowy
              nie spadnie, nie?
            • Gość: Misiek Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale IP: *.milnernet.com 09.12.02, 04:49
              pauline_kaczanow napisała:

> oj Helgo zawzial sie...

Ty SUKO nawet nie masz pojecia.
          • Gość: Misiek Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale IP: *.milnernet.com 08.12.02, 17:32
            _helga napisała:

> Gość portalu: misiek napisał(a):
            >
            > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
            > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dyskusji?
            > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka qurwa
            >
            > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i nawet
            > adresow
            > >
            > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!
            > >
            > >
            >
            > No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada i nie wolno jej
            > lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest traktowane jako
            kara
            >
            > dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym procesie, gdzie za i
            > przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalista od ujawniania
            > prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych powodow niz
            Paulina,
            > ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Prawdy, wystepujac tu
            > jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie. A moze Paulina po
            > prostu przeprosi i bedzie po sprawie?

Nie przeprosi. Taka szmata nie zna tego slowa. Miala juz na to szanase jak
            Titus i Viri Palestyna zaprotestowali te bezpodstawne oskarzenia.
            Zomowska suka zamiast przeprosic, albo pokazac posty o ktorych napisala, szuka
            mojegop IP myslac ze jak mnie zliwiduje to klamstwo prawda sie stanie.GOOD LUCK
            YOU FUCKING WHORE!!
            Pzdrd
            Puszysty Misiu

• _helga Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale 08.12.02, 17:44

> _helga napisała:
              >
              > > Gość portalu: misiek napisał(a):
              > >
              > > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
              > > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow dysku
              > sji?
              > > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy taka
              > qurwa
              > >
              > > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk i naw
              > et
              > > adresow
              > > >
              > > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS!
              > > >
              > > >
              > >
              > > No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada i nie wolno jej
              >
              > > lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest traktowane jako
              >
              > kara
              > >
              > > dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym procesie, gdzie za i
              >
              > > przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalista od ujawniani
              > a
              > > prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych powodow niz
              > Paulina,
              > > ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Prawdy, wystepujac
              > tu
              > > jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie. A moze Paulina
              > po
              > > prostu przeprosi i bedzie po sprawie?
              >
              > Nie przeprosi. Taka szmata nie zna tego slowa. Miala juz na to szanase jak
              > Titus i Viri Palestyna zaprotestowali te bezpodstawne oskarzenia.
              > Zomowska suka zamiast przeprosic, albo pokazac posty o ktorych napisala,
              szuka
              > mojegop IP myslac ze jak mnie zliwiduje to klamstwo prawda sie stanie.GOOD
              LUCK
              >
              > YOU FUCKING WHORE!!
              > Pzdrd
              > Puszysty Misiu
              >

ja z kolei postow Titusa Flaviusa nie czytam, bo juz dawno doszlam do wniosku
              ze to nudziarz straszliwy. Za przeproszeniem, wolno mi, nie? Wiec nawet nie
              wiem sama z siebie, czy to co Paulina pisze to prawda czy nie. Ale wolnosc
              slowa, dane osobowe uczestnikow to swietosc. Bedziemy walczyc o twoje ip do
              upadlego! Titusa Flawiusa tez. Heheeee!!
              • Gość: Misiek Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale IP: *.milnernet.com 08.12.02, 17:56
                _helga napisała:

>
                > > _helga napisała:
                > >
                > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                > > >
                > > > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
                > > > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwnikow
                > dysku
                > > sji?
                > > > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale czy
                > taka
                > > qurwa
                > > >
                > > > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych nazwisk
                > i naw
                > > et
                > > > adresow
                > > > >
                > > > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSSSSSSS
                > !
                > > > >
                > > > >
                > > >
                > > > No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada i nie woln
                > o jej
                > >
                > > > lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest traktowane
                > jako
                > >
                > > kara
                > > >
                > > > dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym procesie, gdzie
                > za i
                > >
                > > > przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalista od ujaw
                > niani
                > > a
                > > > prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych powodow niz
                >
                > > Paulina,
                > > > ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Prawdy, wystep
                > ujac
                > > tu
                > > > jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie. A moze Pa
                > ulina
                > > po
                > > > prostu przeprosi i bedzie po sprawie?
                > >
                > > Nie przeprosi. Taka szmata nie zna tego slowa. Miala juz na to szanase jak
                >
                > > Titus i Viri Palestyna zaprotestowali te bezpodstawne oskarzenia.
                > > Zomowska suka zamiast przeprosic, albo pokazac posty o ktorych napisala,
                > szuka
                > > mojegop IP myslac ze jak mnie zliwiduje to klamstwo prawda sie stanie.GOOD
                >
                > LUCK
                > >
                > > YOU FUCKING WHORE!!
                > > Pzdrd
                > > Puszysty Misiu
                > >
                >
                > ja z kolei postow Titusa Flaviusa nie czytam, bo juz dawno doszlam do wniosku
                > ze to nudziarz straszliwy. Za przeproszeniem, wolno mi, nie? Wiec nawet nie
                > wiem sama z siebie, czy to co Paulina pisze to prawda czy nie. Ale wolnosc
                > slowa, dane osobowe uczestnikow to swietosc. Bedziemy walczyc o twoje ip do
                > upadlego! Titusa Flawiusa tez. Heheeee!!

Titus Flavius to zwykly dupek i tak jak napisalas niesamowity nudziasz ktory po
                prostu lubi swoje posty czytac. Ale to zupelnie inna sprawa. Niektorzy nawet
                nie lubia moich postow, WYOBRAZ to SOBIE!!!!, ale to tez inna sprawa.
                WOLNOSC SLOWA FOR EVER! Thank you za zrozumienie.
                Misiek

PS
                Widzisz jak ta SUYKA znika jak tylko konkretne pytanie sie jej zada. Jak taki
                malutki misiek po poduszka glowe chowa i mysli ze jak oczy zamknie to jest
                niewidoczna.

• _helga Re: Misku puszysty all over widze ze sie zawziale 08.12.02, 18:03

> _helga napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                  > >
                  > > > _helga napisała:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
                  > > > > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje przeciwn
                  > ikow
                  > > dysku
                  > > > sji?
                  > > > > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem, ale
                  > czy
                  > > taka
                  > > > qurwa
                  > > > >
                  > > > > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwych naz
                  > wisk
                  > > i naw
                  > > > et
                  > > > > adresow
                  > > > > >
                  > > > > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESSSSSSS
                  > SSSSS
                  > > !
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > > > No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada i nie
                  > woln
                  > > o jej
                  > > >
                  > > > > lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest trakt
                  > owane
                  > > jako
                  > > >
                  > > > kara
                  > > > >
                  > > > > dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym procesie,
                  > gdzie
                  > > za i
                  > > >
                  > > > > przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalista od
                  > ujaw
                  > > niani
                  > > > a
                  > > > > prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych powodo
                  > w niz
                  > >
                  > > > Paulina,
                  > > > > ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Prawdy, w
                  > ystep
                  > > ujac
                  > > > tu
                  > > > > jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie. A mo
                  > ze Pa
                  > > ulina
                  > > > po
                  > > > > prostu przeprosi i bedzie po sprawie?
                  > > >
                  > > > Nie przeprosi. Taka szmata nie zna tego slowa. Miala juz na to szanas
                  > e jak
                  > >
                  > > > Titus i Viri Palestyna zaprotestowali te bezpodstawne oskarzenia.
                  > > > Zomowska suka zamiast przeprosic, albo pokazac posty o ktorych napisa
                  > la,
                  > > szuka
                  > > > mojegop IP myslac ze jak mnie zliwiduje to klamstwo prawda sie stanie
                  > .GOOD
                  > >
                  > > LUCK
                  > > >
                  > > > YOU FUCKING WHORE!!
                  > > > Pzdrd
                  > > > Puszysty Misiu
                  > > >
                  > >
                  > > ja z kolei postow Titusa Flaviusa nie czytam, bo juz dawno doszlam do wnio
                  > sku
                  > > ze to nudziarz straszliwy. Za przeproszeniem, wolno mi, nie? Wiec nawet ni
                  > e
                  > > wiem sama z siebie, czy to co Paulina pisze to prawda czy nie. Ale wolnosc
                  >
                  > > slowa, dane osobowe uczestnikow to swietosc. Bedziemy walczyc o twoje ip d
                  > o
                  > > upadlego! Titusa Flawiusa tez. Heheeee!!
                  >
                  > Titus Flavius to zwykly dupek i tak jak napisalas niesamowity nudziasz ktory
                  po
                  >
                  > prostu lubi swoje posty czytac. Ale to zupelnie inna sprawa. Niektorzy nawet
                  > nie lubia moich postow, WYOBRAZ to SOBIE!!!!, ale to tez inna sprawa.
                  > WOLNOSC SLOWA FOR EVER! Thank you za zrozumienie.
                  > Misiek
                  >
                  > PS
                  > Widzisz jak ta SUYKA znika jak tylko konkretne pytanie sie jej zada. Jak taki
                  > malutki misiek po poduszka glowe chowa i mysli ze jak oczy zamknie to jest
                  > niewidoczna.
                  >

Ja tez dziekuje! Nie tylko za zrozumienie ze Titus mnie nudzi, ale za wyraz
                  MOWOTWOR! Siedze i od pol godziny kwicze z tego wyrazu, malo z krzesla nie
                  zlecialam.

Wolnosc slowa for ever!
                  • Gość: Misiek Kto MowoTworem zyje, od MowoTworu Zginie:-)..nt IP: *.milnernet.com 08.12.02, 18:32
                    _helga napisała:

>
                    > > _helga napisała:
                    > >
                    > > > Gość portalu: Misiek napisał(a):
                    > > >
                    > > > > _helga napisała:
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: misiek napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Ona popelnila jeden blad. MI, Miskowi zagrozila.
                    > > > > > > Ale tak naprawde co to za kanalia ktora szantazuje prz
                    > eciwn
                    > > ikow
                    > > > dysku
                    > > > > sji?
                    > > > > > > Ja nie jestem aniolkiem, zreszta nie jestem kim jestem
                    > , ale
                    > > czy
                    > > > taka
                    > > > > qurwa
                    > > > > >
                    > > > > > > ktora klamie, oszukuje, i grozi oglaszaniem prawdziwyc
                    > h naz
                    > > wisk
                    > > > i naw
                    > > > > et
                    > > > > > adresow
                    > > > > > >
                    > > > > > > forumowiczow nie zasluguje na moja sline. I THINK YESS
                    > SSSSS
                    > > SSSSS
                    > > > !
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > No coz, mysle ze anonimowosc uczestnikow to zelazna zasada
                    > i nie
                    > > woln
                    > > > o jej
                    > > > >
                    > > > > > lamac. Nawet w sadach upublicznianie danych osobowych jest
                    > trakt
                    > > owane
                    > > > jako
                    > > > >
                    > > > > kara
                    > > > > >
                    > > > > > dodatkowa, i moze miec miejsce dopiero po zakonczonym proce
                    > sie,
                    > > gdzie
                    > > > za i
                    > > > >
                    > > > > > przeciw jest dokladnie rozwazone. Tak mi sie Vist specjalis
                    > ta od
                    > > ujaw
                    > > > niani
                    > > > > a
                    > > > > > prawdziwych nazwisk przypomnial... Z dokladnie odwrotnych p
                    > owodo
                    > > w niz
                    > > >
                    > > > > Paulina,
                    > > > > > ale tez czul sie ogarniety plomieniem Jedynie Slusznej Praw
                    > dy, w
                    > > ystep
                    > > > ujac
                    > > > > tu
                    > > > > > jako prokurator, sedzia i wykonawca wyroku w jednej osobie.
                    > A mo
                    > > ze Pa
                    > > > ulina
                    > > > > po
                    > > > > > prostu przeprosi i bedzie po sprawie?
                    > > > >
                    > > > > Nie przeprosi. Taka szmata nie zna tego slowa. Miala juz na to s
                    > zanas
                    > > e jak
                    > > >
                    > > > > Titus i Viri Palestyna zaprotestowali te bezpodstawne oskarzenia
                    > .
                    > > > > Zomowska suka zamiast przeprosic, albo pokazac posty o ktorych n
                    > apisa
                    > > la,
                    > > > szuka
                    > > > > mojegop IP myslac ze jak mnie zliwiduje to klamstwo prawda sie s
                    > tanie
                    > > .GOOD
                    > > >
                    > > > LUCK
                    > > > >
                    > > > > YOU FUCKING WHORE!!
                    > > > > Pzdrd
                    > > > > Puszysty Misiu
                    > > > >
                    > > >
                    > > > ja z kolei postow Titusa Flaviusa nie czytam, bo juz dawno doszlam do
                    > wnio
                    > > sku
                    > > > ze to nudziarz straszliwy. Za przeproszeniem, wolno mi, nie? Wiec naw
                    > et ni
                    > > e
                    > > > wiem sama z siebie, czy to co Paulina pisze to prawda czy nie. Ale wo
                    > lnosc
                    > >
                    > > > slowa, dane osobowe uczestnikow to swietosc. Bedziemy walczyc o twoje
                    > ip d
                    > > o
                    > > > upadlego! Titusa Flawiusa tez. Heheeee!!
                    > >
                    > > Titus Flavius to zwykly dupek i tak jak napisalas niesamowity nudziasz kto
                    > ry
                    > po
                    > >
                    > > prostu lubi swoje posty czytac. Ale to zupelnie inna sprawa. Niektorzy naw
                    > et
                    > > nie lubia moich postow, WYOBRAZ to SOBIE!!!!, ale to tez inna sprawa.
                    > > WOLNOSC SLOWA FOR EVER! Thank you za zrozumienie.
                    > > Misiek
                    > >
                    > > PS
                    > > Widzisz jak ta SUYKA znika jak tylko konkretne pytanie sie jej zada. Jak t
                    > aki
                    > > malutki misiek po poduszka glowe chowa i mysli ze jak oczy zamknie to jest
                    >
                    > > niewidoczna.
                    > >
                    >
                    >
                    > Ja tez dziekuje! Nie tylko za zrozumienie ze Titus mnie nudzi, ale za wyraz
                    > MOWOTWOR! Siedze i od pol godziny kwicze z tego wyrazu, malo z krzesla nie
                    > zlecialam.
                    >
                    > Wolnosc slowa for ever!

• Gość: AdamM kiedyś stanąłem po jej stronie, ale IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.12.02, 17:08
      teraz myślę, ze nie bylo warto. Coś jest z nią nie tak. To pewne. Nie wiem co i
      w sumie nie obchodzi mnie to. Ale jej postow już nie czytam. Od dawna.
      • izraelczyk1 Takich pieciominutowych stronnikow nie trzeba 09.12.02, 09:36
        • wesoly3 Re: Takich pieciominutowych stronnikow nie trzeba 10.12.02, 03:42
          a ty izraelczyk chciales piernac i sie zesrales - co nie ?
          • zgadzam_sie_z_paulinka ++++Paulinka .......a+++ 10.12.02, 04:49
            Pięcioletnia Paulinka uprzejma i miła
            mimo innych przymiotów bardzo skromną była.
            Raz, gdy ślicznie z pamięci wierszyk powiedziała,
            chciał ją ktoś pocałować, lecz buzi nie dała.
            Dlaczego? bo się cienia nieskromności lęka:
            Ten ktoś, był to mężczyzna, a ona panienka.
            "Wolno ci - rzecze ojciec - to przyjaciel domu."
            "Ależ tato! buzi się nie daje nikomu."
            "On już w podeszłym wieku, któż ci płochość przyzna?"
            Na to skromna panienka: "Przecież to mężczyzna."
            Anioł czuwa nad tobą, niewinna dziecino,
            Wszystkie wdzięki przygasną, ozdoby przeminą,
            Ten powab przetrwa wieki, strzeż go całe życie,
            Bo skromność najpiękniejszą zaletą w kobiecie.

• wesoly3 Re: ++++Paulinka .......a+++ 10.12.02, 04:57
              a chooj w dupe paulinie
              vel klamliwa suka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka