Dodaj do ulubionych

Antysemityzm GW

17.06.06, 22:47
Dlaczego GW propaduje antysemityzm? W czyim to imieniu i w jakim celu?
Tolerowanie na forum paranoicznego pasychotyka elznera, ktory od tygodni
pluje na Polske i rzuca najpodlejsze bezpodstwne oszczerstwa na Polakow,
ktorzy z narazeniem wlasnego zycia ratowali zycie Zydow w czasie wojny (wielu
Polakow zginelo za swe humanitarne akty) jest szerzeniem antysemityzmu przez
GW. Jasnym jest, ze kazdy normalny czlowiek, ktorzy jest tak podle opluwany i
szkalowany bedzie sie bronic i wreszcie zapala nienawiascia do swych
napastnikow i oszczercow. I o to chodzi - o wzniecenie nienawisci opluwanych
Polakow do plujacych Zydow.

Na czyje to zamowienie i w czyim interesie:
1) Biznesu holokaust, ktory chce okrasc juz okradziona ze wszystkiego
Polske?
2) Izraela, ktory chce udowodnic polskim zydom, ze Polacy ich nienawidza,
zeby przyjezdzali zaludniac Izrael?

Antypolska rezolucja PE tez byla na zamowienie tych agencji.
Obserwuj wątek
    • evalena Re: Antysemityzm GW 17.06.06, 22:49
      aha!myslisz, ze jak zmienisz nicka to cie nikt nie pozna? mylisz sie, moj drogi.
    • elizabeth.bathory Re: Antysemityzm GW 17.06.06, 23:09
      Ani chybi, toż to znowu Aurorka ! Który to już nick niebogo ?
      • owca_czarna Re: Antysemityzm GW 17.06.06, 23:42
        elizabeth.bathory napisała:

> Ani chybi, toż to znowu Aurorka ! Który to już nick niebogo ?

Skąd wiesz, że to Aurora? Przecież tu nie ma ani słowem o globalizacji? sad

Pozdrawiam

owca_czarna
        • elizabeth.bathory Re: Antysemityzm GW 17.06.06, 23:50

Aurorka ostatnio bywa często na FK. Konik globalizacyjny zaczyna być powoli
          wypierany przez tropicielstwo ,,antypolskości’’ i peany pochwalne na cześć
          Giertycha. Zaczyna się też odzywać jakaś nutka antysemicka i w tym momencie
          urok Aurorki coraz bardziej się ulatnia. Zdecydowanie sympatyczniejsze były
          wątki o mafiach globalistycznych i nawoływanie do rewolucyjnych zrywów.
          • elizabeth.bathory Re: Antysemityzm GW 17.06.06, 23:57
            No i popatrz, czy nie mam racji ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=43597795&a=43613007
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43577116&a=43613863
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43456651&a=43578414

• evalena Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:02
              Prawde powiedziawszy myslalam o sasance, ale ty, choc z dalekich Wegier, jestes
              lepiej zorientowana ode mnie, biednej Szwedki.
            • patience Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 06:49
              To bylo widac i wczesniej. Antysemityzm z lewa polega na bardzo namietnych
              uczuciach do Palestynczykow. Onegdaj tez nie mowili o Zydach tylko syjonistach.
              A teraz tez nie maja na mysli Zydow, tylko popieraja odwieczne prawo
              Palestynczykow do prastarych ziem pastowskich.
              • owca_czarna Antysemityzm 18.06.06, 09:58
                patience napisała:

> To bylo widac i wczesniej. Antysemityzm z lewa polega na bardzo namietnych
                > uczuciach do Palestynczykow. Onegdaj tez nie mowili o Zydach tylko syjonistach.
                > A teraz tez nie maja na mysli Zydow, tylko popieraja odwieczne prawo
                > Palestynczykow do prastarych ziem pastowskich.

O antysemityzmie w Polsce słychać coraz więcej. Czyja to jest wina, że znów
                zaczyna się odradzać: Radia Maryja? internetu, mediów? Dlaczego wśród młodych
                zaczyna królować antyżydoskość. W szkołach przecież tego nie uczą. Może Polak
                musi na kimś odreagować swoją frustrację. Z Niemcami połowicznie zgoda, Ruscy
                poza obiegiem, do bicia został więc Żyd?

pozdrawiam

owca_czarna
                • patience Re: Antysemityzm 18.06.06, 10:17
                  Ano, slychac wiecej, ale to jest pytanie, czy sie zaczyna odradzac czy tez
                  ujawniac w ramach przedsmiertnego babiego lata. Np. kiedy rzadzil Wojciech
                  Jaruzelski, to bylo malo slychac. Za to Organizacja Patriotyczna Grunwald
                  zrzeszajaca Wybitnych Intelektualistow PZPR, ksztalconych w lasach kabackich
                  oraz u Mieczyslawa Moczara i jego wybitnych nastepcow, dostawala biura w
                  centrach miast, etaty i przywilej tworzenia rzadowej ideologii prastarego,
                  piastowskiego, monokulturowego panstwa. Giertychy sie wziely z WRONy. To
                  pogrobowcy PRL, ostatni bastion Wojciecha J. Tego samego, ktory w 67 zrobil
                  antysemicka czystke w wojsku, i ktory byl swiadkiem na slubie Moczara. Tak sie
                  kochali. No wiec wiecej sie mowi, ale co z tego. Wtedy sie nie mowilo, bo nie
                  bylo mozna.
                  • owca_czarna Re: Antysemityzm 18.06.06, 13:35
                    patience napisała:

> Ano, slychac wiecej, ale to jest pytanie, czy sie zaczyna odradzac czy tez
                    > ujawniac w ramach przedsmiertnego babiego lata. Np. kiedy rzadzil Wojciech
                    > Jaruzelski, to bylo malo slychac. Za to Organizacja Patriotyczna Grunwald
                    > zrzeszajaca Wybitnych Intelektualistow PZPR, ksztalconych w lasach kabackich
                    > oraz u Mieczyslawa Moczara i jego wybitnych nastepcow, dostawala biura w
                    > centrach miast, etaty i przywilej tworzenia rzadowej ideologii prastarego,
                    > piastowskiego, monokulturowego panstwa. Giertychy sie wziely z WRONy. To
                    > pogrobowcy PRL, ostatni bastion Wojciecha J. Tego samego, ktory w 67 zrobil
                    > antysemicka czystke w wojsku, i ktory byl swiadkiem na slubie Moczara. Tak sie
                    > kochali. No wiec wiecej sie mowi, ale co z tego. Wtedy sie nie mowilo, bo nie
                    > bylo mozna.

Pati, biega mi też o takich młodzieńców jak ten. Skąd w nim tyle nienawiści.

"O czym mówi sekretarz PZE? :

Mając niespełna 28 lat stanąłem przed problemem, jak pogodzić moją pracę
                    zawodową z pogarszającą się sytuacją gospodarczą kraju.Wyksztalcilem w sobie
                    najdoskonalsze cechy intelektu uswiadamiajac sobie nienawisc do Żydów!!! Zabic
                    swinie!!! "

sp-psi.blogspot.com/

Kiedyś zabije go własny jad.

Przerażające.

owca_czarna
                    • patience Re: Antysemityzm 18.06.06, 14:19
                      Aaa ten. Ciekawy przypadek. Nazistowski mit wiejskiego Edenu byl bardzo
                      ekologiczny.Ale moge sie zalozyc, ze gosc jest zwiazany rodzinnie z moczarowskim
                      skrzydlem PZPR.
                  • danutki Re: Antysemityzm 18.06.06, 13:59
                    patience napisała:

>... ostatni bastion Wojciecha J. Tego samego, ktory w 67 zrobil
                    > antysemicka czystke w wojsku, i ktory byl swiadkiem na slubie Moczara. Tak sie
                    > kochali. No wiec wiecej sie mowi, ale co z tego. Wtedy sie nie mowilo, bo nie
                    > bylo mozna.

Pati
                    mam do ciebie takie czysto teoretyczne pytanie z typu-co by było gdyby?
                    otóż wyobraź sobie, że Jaruzelski nie przeprowadza "czystki" w wojsku w roku 67.
                    potem mamy rok 68 z wojskami UW w Czechosłowacji oraz rok 70 z udziałem LWP
                    tłumiącego słuszny bunt robotników naa Wybrzeżu.
                    lepszy jużz ten "Grunwald" niż przyczynki do antysemickich rozrób chociażby
                    takich jak pogrom kielecki
                    • patience Re: Antysemityzm 18.06.06, 14:24
                      danutki napisała:

> patience napisała:
                      >
                      > >... ostatni bastion Wojciecha J. Tego samego, ktory w 67 zrobil
                      > > antysemicka czystke w wojsku, i ktory byl swiadkiem na slubie Moczara. Ta
                      > k sie
                      > > kochali. No wiec wiecej sie mowi, ale co z tego. Wtedy sie nie mowilo, bo
                      > nie
                      > > bylo mozna.
                      >
                      > Pati
                      > mam do ciebie takie czysto teoretyczne pytanie z typu-co by było gdyby?
                      > otóż wyobraź sobie, że Jaruzelski nie przeprowadza "czystki" w wojsku w roku 67
                      > .
                      > potem mamy rok 68 z wojskami UW w Czechosłowacji oraz rok 70 z udziałem LWP
                      > tłumiącego słuszny bunt robotników naa Wybrzeżu.
                      > lepszy jużz ten "Grunwald" niż przyczynki do antysemickich rozrób chociażby
                      > takich jak pogrom kielecki

No tak, z punktu widzenia ofiary lepiej byc zczyszczonym i zdegradowanym niz
                      zabitym. Ale bez zludzen, to samo skrzydlo wczesniej robilo te pogromy. Aparat
                      Stalina. Absolutny szczyt ohydy. Moze wiesz o tej plotce, ze Stalin zostal
                      otruty przez wlasnych wspolpracownikow, ktorzy przerazili sie jego planow
                      otwierania oboxzow koncentracyjnych dla sowieckich Zydow? Nawet dla jego
                      wspolpracownikow, przyzwyczajonych do masowych mordow, to bylo zbyt wiele. No
                      ale Stalin umarl, a jego aparat zostal...
                      • danutki Re: Antysemityzm 18.06.06, 14:33
                        patience napisała:

> No tak, z punktu widzenia ofiary lepiej byc zczyszczonym i zdegradowanym niz
                        > zabitym. Ale bez zludzen, to samo skrzydlo wczesniej robilo te pogromy. Aparat
                        > Stalina.

Pati
                        nie odwracaj kota ogonem , bo jak obracasz to i tak wychodzi pogrom Żydów.
                        jak nie przez Stalina, to przez Hitlera. A Polska? Nie przypominam sobie
                        ogólnonarodowej dyskusji "oczyszczająacej" za to wiele razy czytałam o chowaniu
                        się gierojów narodowych za plecami tych, którzy nadstawiali własne życie za
                        życie starszego brata w wierze
                        • patience Re: Antysemityzm 18.06.06, 14:43
                          danutki napisała:

> patience napisała:
                          >
                          > > No tak, z punktu widzenia ofiary lepiej byc zczyszczonym i zdegradowanym
                          > niz
                          > > zabitym. Ale bez zludzen, to samo skrzydlo wczesniej robilo te pogromy. A
                          > parat
                          > > Stalina.
                          >
                          > Pati
                          > nie odwracaj kota ogonem , bo jak obracasz to i tak wychodzi pogrom Żydów.
                          > jak nie przez Stalina, to przez Hitlera. A Polska? Nie przypominam sobie
                          > ogólnonarodowej dyskusji "oczyszczająacej" za to wiele razy czytałam o chowaniu
                          >
                          > się gierojów narodowych za plecami tych, którzy nadstawiali własne życie za
                          > życie starszego brata w wierze

No i docieramy do sedna. Sa rozne szachownice. Te najmniejsze, dotyczace kazdego
                          czlowieka, dotycza gry o dobrobyt rodziny. Ta najwieksza wewnatrz Polski to nie
                          jest mecz miedzy prawica a lewica, a mecz miedzy polska jednoetniczna a Polska
                          wieloetniczna. To jest najtrwalszy skutek II wojny swiatowej... trwaly miedzy
                          innymi dlatego, ze komunisci przechowali faszyzujace skrzydlo endecji we
                          wlasnych szeregach. Wlasnie w 68 sie to ujawnilo z cala sila. Wiem, ze trwaja
                          obecnie pszukiwania w roznych papierach zeby przywracac stopnie wojskowe osobom
                          zdegradowanym na skutek czystek, oczywiscie pod warunkiem, ze ktos nie byl
                          stalinowskim prokuratorem z wyrokami smierci na koncie czy cos w tym rodzaju. No
                          ale kto i jak moze zwrocic te niezrealizowane plany i kariery zyciowe, bo elity
                          Polski po Moczarze wiedzialy ze Zydow nie skonwertowanych na Polske
                          jednoetniczna 'sie' nie awansuje? Przeszlosci sie zmienic nie da, ale da sie
                          odwrocic skutki Moczara i Hitlera. Polska jagiellonska versus Polska piastowska,
                          to ta najwieksza szachownica dotyczaca Polski.
          • owca_czarna Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:03

>
            > Aurorka ostatnio bywa często na FK. Konik globalizacyjny zaczyna być powoli
            > wypierany przez tropicielstwo ,,antypolskości’’ i peany pochwalne n
            > a cześć
            > Giertycha. Zaczyna się też odzywać jakaś nutka antysemicka i w tym momencie
            > urok Aurorki coraz bardziej się ulatnia. Zdecydowanie sympatyczniejsze były
            > wątki o mafiach globalistycznych i nawoływanie do rewolucyjnych zrywów.

I robi się jakaś bardzo agresywna. A co do globalizacji i zgubnego wpływu na
            klimat powoli zaczynała mnie przekonywać. Czyżby zrezygnowała z misji Greenpeace?

owca_czarna
            • elizabeth.bathory Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:10
              Agresywna, to dobre słowo. Z niepokojem obserwuję metamorfozę tego miłego
              skądinąd dziewczęcia. Pamietasz jaka była sympatyczna, wpadając tu w ubiegłym
              roku nocami jako amu daria lub czarownica z saleem ? Teraz robi się jak
              słusznie zauważyłaś agresywna, zakłada wątki personalne, wypowiada się o
              innych, używając paskudnych słów.
              • owca_czarna Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:22

> Agresywna, to dobre słowo. Z niepokojem obserwuję metamorfozę tego miłego
                > skądinąd dziewczęcia. Pamietasz jaka była sympatyczna, wpadając tu w ubiegłym
                > roku nocami jako amu daria lub czarownica z saleem ? Teraz robi się jak
                > słusznie zauważyłaś agresywna, zakłada wątki personalne, wypowiada się o
                > innych, używając paskudnych słów.

Przypuszczam, że zaczyna tracić cierpliwość. Do wywołania rewolucji w 2012 r.
                zostało jeszcze jej trochę czasu smile

Znam tylko czarownicę z saalem i.......... to była Aurora???? smile

owca_czarna
                • elizabeth.bathory Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:26
                  Myślałam, że to jest oczywiste.
                  • owca_czarna Re: Antysemityzm GW 18.06.06, 00:29

> Myślałam, że to jest oczywiste.

Och! nie tak całkiem oczywiste. Sama siebie nieraz nie poznaję.

owca_czarna
              • pacyniarz Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 01:56
                kto jest kim na forumie. Ciekawe skąd?
                • owca_czarna Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 09:23
                  pacyniarz napisał:

> kto jest kim na forumie. Ciekawe skąd?

O! Witaj Pacyniarzu, Nocny Marku. smile)))))

Jestem pełna podziwu dla tych wszystkich, którzy potrafią rozszyfrować who is
                  who na forum? Do wczorajszego dnia myślałam, że czarownica z Saalem to Mańka.smile)))

pzdr.

owca_czarna
                  • danutki Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 10:13
                    owca_czarna napisała:

> Jestem pełna podziwu dla tych wszystkich, którzy potrafią rozszyfrować who is
                    > who na forum? Do wczorajszego dnia myślałam, że czarownica z Saalem to
                    Mańka.smile
                    > )))
                    >
                    > pzdr.
                    >
                    > owca_czarna
                    >

a ja pod tymi nickami po kilku wpisach widziałam zawsze Gini.
                    mam jakąś obsesję na jej punkcie?
                    • owca_czarna Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 10:17
                      danutki napisała:

> owca_czarna napisała:
                      >
                      > > Jestem pełna podziwu dla tych wszystkich, którzy potrafią rozszyfrować wh
                      > o is
                      > > who na forum? Do wczorajszego dnia myślałam, że czarownica z Saalem to
                      > Mańka.smile
                      > > )))
                      > >
                      > > pzdr.
                      > >
                      > > owca_czarna
                      > >
                      >
                      > a ja pod tymi nickami po kilku wpisach widziałam zawsze Gini.
                      > mam jakąś obsesję na jej punkcie?

hehehe widzisz Danutko, bo my jesteśmy takimi fach_owcami smile)))))

pozdr. smile))))

owca_czarna
                      • hasz0 gary pozmywane? 18.06.06, 10:32
                        • owca_czarna samochód wypastowany? ;))) n/t 18.06.06, 10:43

• ewa8a Re: samochód wypastowany? ;))) n/t 18.06.06, 14:33
                            Owieczko, Hasz miał jak sądzę na myśli swoje własne gary. Tak się zasiedział w
                            necie, że kiedy się ocknął, przypomniał sobie, że chyba miał coś zrobić, po
                            czym podreptał do kuchni.
                            • owca_czarna heheheheheh hehehe :)) n/t 18.06.06, 14:35
                              ewa8a napisała:

> Owieczko, Hasz miał jak sądzę na myśli swoje własne gary. Tak się zasiedział w
                              > necie, że kiedy się ocknął, przypomniał sobie, że chyba miał coś zrobić, po
                              > czym podreptał do kuchni.
                              >
                              • danutki Re: heheheheheh hehehe :)) 18.06.06, 15:02
                                bravo eva!
                                • patience Re: heheheheheh hehehe :)) 18.06.06, 15:21
                                  danutki napisała:

> bravo eva!

dziewczyny gorom. Jak zwykle smile
                                  • owca_czarna Re: heheheheheh hehehe :)) 18.06.06, 15:25
                                    patience napisała:

> danutki napisała:
                                    >
                                    > > bravo eva!
                                    >
                                    > dziewczyny gorom. Jak zwykle smile

Ewka jest mocnasmile)))))

pozdr.

owca_czarna
                  • elizabeth.bathory Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 10:51
                    owca_czarna napisała:

> Do wczorajszego dnia myślałam, że czarownica z Saalem to Mańka.smile
                    > )))

hi, hi
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26265455&a=26331577
                    • owca_czarna Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 10:56

> owca_czarna napisała:
                      >
                      > > Do wczorajszego dnia myślałam, że czarownica z Saalem to Mańka.smile
                      > > )))
                      >
                      >
                      > hi, hi
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26265455&a=26331577

Hahahaha jesteś bezbłędna big_grinbig_grin Rzeczywiście, to Aurorka. Zostawiła swój IP pt.
                      globalizacja smile)

pozdr

owca_czarna
                      • elizabeth.bathory Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 12:39
                        IP, ładnie to nazwałaś.
                        • owca_czarna Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 12:46

> IP, ładnie to nazwałaś.

Dziś i na linie papilarne mówią IP, tak to się nam świat zmatriskowałsmile)

pozdr.

owca_czarna
                • elizabeth.bathory Re: Jesteś, jak widzę, świetnie zorientowana... 18.06.06, 10:52
                  pacyniarz napisał:

> kto jest kim na forumie. Ciekawe skąd?

Wróżenie z fusów, tarot, ruchy gwiazd i inne takie tam.
    • dixxi oh ten jazz;))))) 18.06.06, 16:51
      www.soundclick.com/genres/charts.cfm?genre=Jazz
      • owca_czarna Re: oh ten jazz;))))) 18.06.06, 17:10
        dixxi napisała:

> www.soundclick.com/genres/charts.cfm?genre=Jazz

Jazz? Jaki dżez, muzyka wolności?

www.mozg.art.pl/muzyka/wywiad5.htm

Zrodzony w konspirowanej ekscytacji młodych, gorących głów (jak nasze) dniami i
        nocami hipnotyzowanych przez dźwięki płynące z radia, był ów dżez wpierw
        zakazanym owocem, później triumfalnym krzykiem mody i szczytem dobrego smaku.
        Symbolizował i mitologizował wolność, spontaniczność, młodość i nutkę
        szaleństwa, na którą nie zawsze mógł sobie pozwolić junak wzrastający w etosie
        ohapowstwa i czynu społecznego.wink)))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka