Dodaj do ulubionych

Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kole...

02.02.03, 09:04
...kolezanka?
Bardzo by mnie to dziwilo bo Tobie daleko do wulgarnosci. Bardzo daleko.
..
A ta maglara Miriam skomentowala moje BLUZGI, pod jej adresem, jako
INWEKTYWY. Wyobrazasz to sobie(!?)
Najwyrazniej bluzgi w jej towarzystwie nie uchodz za nic zdroznego.
Brrr Boje sie, ze mozesz sie zarazic.
..
K.P.
..
PS....Czy mowilem Ci juz, ze to kretynstwo ma u mnie przegwizdane?
Obserwuj wątek
    • _helga Re: Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kol 02.02.03, 21:02
      krzys52 napisał:

> ...kolezanka?
      > Bardzo by mnie to dziwilo bo Tobie daleko do wulgarnosci. Bardzo daleko.
      > ..
      > A ta maglara Miriam skomentowala moje BLUZGI, pod jej adresem, jako
      > INWEKTYWY. Wyobrazasz to sobie(!?)
      > Najwyrazniej bluzgi w jej towarzystwie nie uchodz za nic zdroznego.
      > Brrr Boje sie, ze mozesz sie zarazic.
      > ..
      > K.P.
      > ..
      > PS....Czy mowilem Ci juz, ze to kretynstwo ma u mnie przegwizdane?

Czyli twoja glowna pretensja do Miriam jest taka, ze sie o bluzgi starasz, a
      ona to inwektywami zaledwie nazywa? Heheeeeee To sie da zalatwic. Moge
      ponegocjowac z Miriam, zeby uroczyscie napisala, ze to co ty do niej ostatnio
      napisales, to byly straszliwe bluzgi, a nie byle jakie inwektywy. I wszyscy
      beda szczesliwi.

Heheeeeeeee
      • Gość: Krzys52 Re: Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kol IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 22:05
        _helga napisała:

> krzys52 napisał:
        >
        > > ...kolezanka?
        > > Bardzo by mnie to dziwilo bo Tobie daleko do wulgarnosci. Bardzo daleko.
        > > ..
        > > A ta maglara Miriam skomentowala moje BLUZGI, pod jej adresem, jako
        > > INWEKTYWY. Wyobrazasz to sobie(!?)
        > > Najwyrazniej bluzgi w jej towarzystwie nie uchodz za nic zdroznego.
        > > Brrr Boje sie, ze mozesz sie zarazic.
        > > ..
        > > K.P.
        > > ..
        > > PS....Czy mowilem Ci juz, ze to kretynstwo ma u mnie przegwizdane?
        >
        >
        > Czyli twoja glowna pretensja do Miriam jest taka, ze sie o bluzgi starasz, a
        > ona to inwektywami zaledwie nazywa? Heheeeeee To sie da zalatwic. Moge
        > ponegocjowac z Miriam, zeby uroczyscie napisala, ze to co ty do niej ostatnio
        > napisales, to byly straszliwe bluzgi, a nie byle jakie inwektywy. I wszyscy
        > beda szczesliwi.
        >
        > Heheeeeeeee
        ..
        :::::
        Alez Helgo,
        ja bynajmniej nie mam o to pretensji do Miriam. W dodatku to nie jest powod by
        miec pretensje - wrecz przeciwnie.
        Chodzilo mi jedynie o zwrocenie Twojej uwagi na towarzystwo ktore sobie
        dobierasz. To troska o Ciebie, Helgus, sklonila mnie do napisania tamtego
        tekstu-ostrzezenia. No bo skoro w jej srodowisku na bluzgi mowi sie inwektywy
        to ja juz nawet nie probuje domyslac sie jak wygladaja ichnie bluzgi. Brrr.
        Wlasnie mrowie przeszlo mi po plecach sad((
        ..
        K.P.
        • _helga Re: Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kol 02.02.03, 23:36
          Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> :::::
          > Alez Helgo,
          > ja bynajmniej nie mam o to pretensji do Miriam. W dodatku to nie jest powod
          by
          > miec pretensje - wrecz przeciwnie.
          > Chodzilo mi jedynie o zwrocenie Twojej uwagi na towarzystwo ktore sobie
          > dobierasz. To troska o Ciebie, Helgus, sklonila mnie do napisania tamtego
          > tekstu-ostrzezenia. No bo skoro w jej srodowisku na bluzgi mowi sie inwektywy
          > to ja juz nawet nie probuje domyslac sie jak wygladaja ichnie bluzgi. Brrr.
          > Wlasnie mrowie przeszlo mi po plecach sad((
          > ..
          > K.P.

Heheeee. Stokrotka sie odezwala niewinna i otrzepuje z obrzydzeniem na te
          okropne, brzydkie wyrazysmile)))))

Pozdrawiam najuprzejmiej, niewinna stokrotko!
          • Gość: Krzys52 Re: Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kol IP: *.proxy.aol.com 03.02.03, 03:08
            _helga napisała:

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
            >
            > > :::::
            > > Alez Helgo,
            > > ja bynajmniej nie mam o to pretensji do Miriam. W dodatku to nie jest powo
            > d
            > by
            > > miec pretensje - wrecz przeciwnie.
            > > Chodzilo mi jedynie o zwrocenie Twojej uwagi na towarzystwo ktore sobie
            > > dobierasz. To troska o Ciebie, Helgus, sklonila mnie do napisania tamtego
            > > tekstu-ostrzezenia. No bo skoro w jej srodowisku na bluzgi mowi sie inwekt
            > ywy
            > > to ja juz nawet nie probuje domyslac sie jak wygladaja ichnie bluzgi. Brrr
            > .
            > > Wlasnie mrowie przeszlo mi po plecach sad((
            > > ..
            > > K.P.
            >
            >
            > Heheeee. Stokrotka sie odezwala niewinna i otrzepuje z obrzydzeniem na te
            > okropne, brzydkie wyrazysmile)))))
            >
            > Pozdrawiam najuprzejmiej, niewinna stokrotko!
            ..
            ::::
            Widze, ze znasz i rozumiesz dusze mezczyzny wrazliwego. :o}
            ..
            Dobranoc Helgo. Suchych snow Ci zycze.
            K.P.
            • Gość: Krzys52 PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoja kol IP: *.proxy.aol.com 03.02.03, 06:35

> _helga napisała:
              >
              > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
              > >
              > > > :::::
              > > > Alez Helgo,
              > > > ja bynajmniej nie mam o to pretensji do Miriam. W dodatku to nie jest
              > powo
              > > d
              > > by
              > > > miec pretensje - wrecz przeciwnie.
              > > > Chodzilo mi jedynie o zwrocenie Twojej uwagi na towarzystwo ktore sob
              > ie
              > > > dobierasz. To troska o Ciebie, Helgus, sklonila mnie do napisania tam
              > tego
              > > > tekstu-ostrzezenia. No bo skoro w jej srodowisku na bluzgi mowi sie i
              > nwekt
              > > ywy
              > > > to ja juz nawet nie probuje domyslac sie jak wygladaja ichnie bluzgi.
              > Brrr
              > > .
              > > > Wlasnie mrowie przeszlo mi po plecach sad((
              > > > ..
              > > > K.P.
              > >
              > >
              > > Heheeee. Stokrotka sie odezwala niewinna i otrzepuje z obrzydzeniem na te
              > > okropne, brzydkie wyrazysmile)))))
              > >
              > > Pozdrawiam najuprzejmiej, niewinna stokrotko!
              > ..
              > ::::
              > Widze, ze znasz i rozumiesz dusze mezczyzny wrazliwego. :o}
              > ..
              > Dobranoc Helgo. Suchych snow Ci zycze.
              > K.P.
              ..
              PS....Ty nie bron Miriam, bo Perla to jej debil, a nie moj. Akcja odwetowa
              bedzie kontynuowana az do skutku.
              • _helga Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj 03.02.03, 20:23

> ..
                > PS....Ty nie bron Miriam, bo Perla to jej debil, a nie moj. Akcja odwetowa
                > bedzie kontynuowana az do skutku.

Jakby ci to powiedziec. Lubie Perle, no nie? Ale choc ta wojenka miedzy wami
                sie toczy od jakiegos czasu, to sie nie wtracalam, bo wychodze z zalozenia, ze
                Perla ma jezyk w gebie i sobie z toba poradzi, hihih. A jesli nawet nie, to
                sily sa wyrownane i mecz ma charakter sportowy, a moje lubienie i nielubienie
                bynajmniej nie zalezy od wynikow takiego czy innego meczu. Ale z atakami na
                Miriam przeginasz. Nie ma czegos takiego jak odpowiedzialnosc zbiorowa. Masz
                anse do Perly, to "w nagrode" Miriam bedziesz po glowie walil? A poza tym
                Miriam nie wojuje w tym stylu co ty i z gory wiadomo, ze przegra, bo nie bedzie
                nawet potrafila zareagowac. A jak cie to nie przekonuje, to moze sie do twojej
                szarmancji odwolam? Po co ci walenie kobiet po paszczy? Jak ktora sama sie
                stylem koszarowym posluguje, to jej mozesz przywalic w tym samym stylu, czemu
                nie. Ale Miriam akurat z koszar nie pochodzi. Pytac nie pytalam i nie bede
                pytac, ale cos mi sie wydaje, ze ja te twoje malo przystojne uwagi pod jej
                adresem bardziej dotykaja, niz ci sie wydaje, a na dokladke jest bezradna. No
                to co ci szkodzi jak sie elegancko wobec damy zachowasz? Deklaracji przeciez
                zadnych nie wymagam, to po zachowaniu bedzie widac, no nie?
                • Gość: Krzys52 Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj IP: *.proxy.aol.com 03.02.03, 21:11
                  _helga napisała:

> > ..
                  PS....Ty nie bron Miriam, bo Perla to jej debil, a nie moj. Akcja odwetowa
                  bedzie kontynuowana az do skutku.
                  >
                  >
                  Jakby ci to powiedziec. Lubie Perle, no nie? Ale choc ta wojenka miedzy wami
                  sie toczy od jakiegos czasu, to sie nie wtracalam, bo wychodze z zalozenia, ze
                  Perla ma jezyk w gebie i sobie z toba poradzi, hihih. A jesli nawet nie, to
                  sily sa wyrownane i mecz ma charakter sportowy, a moje lubienie i nielubienie
                  bynajmniej nie zalezy od wynikow takiego czy innego meczu. Ale z atakami na
                  Miriam przeginasz. Nie ma czegos takiego jak odpowiedzialnosc zbiorowa. Masz
                  anse do Perly, to "w nagrode" Miriam bedziesz po glowie walil? A poza tym
                  Miriam nie wojuje w tym stylu co ty i z gory wiadomo, ze przegra, bo nie bedzie
                  nawet potrafila zareagowac. A jak cie to nie przekonuje, to moze sie do twojej
                  szarmancji odwolam? Po co ci walenie kobiet po paszczy? Jak ktora sama sie
                  stylem koszarowym posluguje, to jej mozesz przywalic w tym samym stylu, czemu
                  nie. Ale Miriam akurat z koszar nie pochodzi. Pytac nie pytalam i nie bede
                  pytac, ale cos mi sie wydaje, ze ja te twoje malo przystojne uwagi pod jej
                  adresem bardziej dotykaja, niz ci sie wydaje, a na dokladke jest bezradna. No
                  to co ci szkodzi jak sie elegancko wobec damy zachowasz? Deklaracji przeciez
                  zadnych nie wymagam, to po zachowaniu bedzie widac, no nie?
                  ..
                  Czy Ty aby nie przesadzasz Helgo(?) Wiem, ze z Ciebie jest rycerz w spodnicy i
                  sie poczuwasz, czemu dalas wyraz, ale czy to moja wina, za ma ta Miriam takiego
                  matola? Jestem w stanie zrozumiec, ze potrzebuje Miriam osilka do noszenia
                  siatek i walizek ale przeciez moze go tu przyprowadzic, za ucho, i nakazac co
                  nalezy. Drobne zaczepki od wielu, w tym Perly, znosze i toleruje od bardzo
                  dawna. Ale to bydle przebralo miare i, jak to mowia, KTOS musi beknac. On
                  jednakze, jak na takiego nosorozca przystalo - ma bardzo gruba skore. Grubsza
                  od mojej, wyobraz sobie, a ja jakos MUSZE go sobie zdjac z garba.
                  ..
                  A Ty jak uwazasz, czy mam przemawiac do tego mlota jak dziad do obrazu? Uderza
                  sie tak by zabolalo, nie wiesz o tym? Niestety, jak do tej pory to widze, ze ta
                  parka takze z gruboscia skory sie dobrala, oraz, ze wymiana wulgaryzmow jest w
                  ich przypadku mowa potoczna. Ba, chyba nie jest inaczej bo przeciez skoro
                  matolek posluguje sie bez najmniejszych problemow tym swoim "spierdalaj" to
                  posluguje sie nim takze w stosunkach z M. Inaczej choc raz by zareagowala. A
                  jej to najwyrazniej nie przeszkadza, nie robi na niej wrazenia - splywa jak
                  woda po kaczce. Szykuje sie wojna dluga, Helgo - wojna na wyniszczenie. A ja,
                  jak ci wiadomo, nie uznaje regul.
                  Tylko Ty, Helgo z wielkim sercem przezywasz to znacznie mocniej niz ona sama.
                  Bo o matole to nawet nie wspomne.
                  Pozdrawiam
                  K.P.

• _helga Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj 03.02.03, 21:52

> Czy Ty aby nie przesadzasz Helgo(?) Wiem, ze z Ciebie jest rycerz w spodnicy
                    i
                    > sie poczuwasz, czemu dalas wyraz, ale czy to moja wina, za ma ta Miriam
                    takiego
                    >
                    > matola? Jestem w stanie zrozumiec, ze potrzebuje Miriam osilka do noszenia
                    > siatek i walizek ale przeciez moze go tu przyprowadzic, za ucho, i nakazac co
                    > nalezy. Drobne zaczepki od wielu, w tym Perly, znosze i toleruje od bardzo
                    > dawna. Ale to bydle przebralo miare i, jak to mowia, KTOS musi beknac. On
                    > jednakze, jak na takiego nosorozca przystalo - ma bardzo gruba skore. Grubsza
                    > od mojej, wyobraz sobie, a ja jakos MUSZE go sobie zdjac z garba.
                    > ..
                    > A Ty jak uwazasz, czy mam przemawiac do tego mlota jak dziad do obrazu?
                    Uderza
                    > sie tak by zabolalo, nie wiesz o tym? Niestety, jak do tej pory to widze, ze
                    ta
                    >
                    > parka takze z gruboscia skory sie dobrala, oraz, ze wymiana wulgaryzmow jest
                    w
                    > ich przypadku mowa potoczna. Ba, chyba nie jest inaczej bo przeciez skoro
                    > matolek posluguje sie bez najmniejszych problemow tym swoim "spierdalaj" to
                    > posluguje sie nim takze w stosunkach z M. Inaczej choc raz by zareagowala. A
                    > jej to najwyrazniej nie przeszkadza, nie robi na niej wrazenia - splywa jak
                    > woda po kaczce. Szykuje sie wojna dluga, Helgo - wojna na wyniszczenie. A ja,
                    > jak ci wiadomo, nie uznaje regul.
                    > Tylko Ty, Helgo z wielkim sercem przezywasz to znacznie mocniej niz ona sama.
                    > Bo o matole to nawet nie wspomne.
                    > Pozdrawiam
                    > K.P.
                    >

Krzysiu, rycerze kojarza mi sie najpierw z zakutymi lbami, a zaraz potem z
                    gotowoscia do stawania w szranki w cudzym imieniu. Az taki samobojca to nie
                    jestem! Tylko zobacz co sie na forum porobilo. Ja tu przychodze pogadac o
                    roznych rzeczach, a jak mam nastroj, to i, za przeproszeniem, popitolic
                    towarzysko. Mysle ze forumowiczow z takim nastawieniem pelno przychodzi, tylko
                    uciekaja. No i zobacz co sie dzieje. Wala sie nawzajem po lbach, im bolesniej,
                    tym lepiej. Styl najbardziej oszolomionych staje sie obowiazujacym stylem bycia
                    na forum. Paranoicy zasysaja cie w swoje paranoje. Tak sie nie da zycsad Inni
                    cie zasysaja w swoje zycie, zony, przyjaciolki, jazdy samochodami po Polsce. To
                    mi zalezy zebys ty sie przynajmniej do tego nie przylaczal i nie walil ludzi
                    jak leci po glowie. I nie gledzil o wyniszczaniu, bo juz jednego wyniszczacza
                    Hiacynta z jego katowickim alter ego wystarczy, zeby cale forum wyniszczyc. A w
                    ogole to tak sie zmeczylam jak zobaczylam strone wejsciowa Aktualnosci, ze hej.
                    Potem zajrzalam do jakiegos watku, ktory wygladal na antywojenny, a w srodku
                    Hiacynt pyta "do kogo" nalezy Sabinasad Jestes niezniszczalny, Krzysiu, to
                    mozesz miec z tego satysfakcje, i daj sobie spokoj z tym szalenstwem wojennym.
                    Wymysl lepiej jakis ciekawy post i zawies na forum, zeby bylo co czytac.
                    • Gość: Krzys52 Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 03:46
                      _helga napisała:

>
                      Krzysiu, rycerze kojarza mi sie najpierw z zakutymi lbami, a zaraz potem z
                      gotowoscia do stawania w szranki w cudzym imieniu. Az taki samobojca to nie
                      jestem! Tylko zobacz co sie na forum porobilo. Ja tu przychodze pogadac o
                      roznych rzeczach, a jak mam nastroj, to i, za przeproszeniem, popitolic
                      towarzysko. Mysle ze forumowiczow z takim nastawieniem pelno przychodzi, tylko
                      uciekaja. No i zobacz co sie dzieje. Wala sie nawzajem po lbach, im bolesniej,
                      tym lepiej. Styl najbardziej oszolomionych staje sie obowiazujacym stylem bycia
                      na forum. Paranoicy zasysaja cie w swoje paranoje. Tak sie nie da zycsad Inni
                      cie zasysaja w swoje zycie, zony, przyjaciolki, jazdy samochodami po Polsce. To
                      mi zalezy zebys ty sie przynajmniej do tego nie przylaczal i nie walil ludzi
                      jak leci po glowie. I nie gledzil o wyniszczaniu, bo juz jednego wyniszczacza
                      Hiacynta z jego katowickim alter ego wystarczy, zeby cale forum wyniszczyc. A w
                      ogole to tak sie zmeczylam jak zobaczylam strone wejsciowa Aktualnosci, ze hej.
                      >
                      Potem zajrzalam do jakiegos watku, ktory wygladal na antywojenny, a w srodku
                      Hiacynt pyta "do kogo" nalezy Sabinasad Jestes niezniszczalny, Krzysiu, to
                      mozesz miec z tego satysfakcje, i daj sobie spokoj z tym szalenstwem wojennym.
                      Wymysl lepiej jakis ciekawy post i zawies na forum, zeby bylo co czytac.
                      ..
                      Helgo,
                      ja wiem co mowie. Niektorym osobom koniecznie trzeba nakopac po dupach. Zeby
                      umilic im nieco to codzienne onanizowanie sie. Jedni ustawiaja sie na Hiacka,
                      inni na Perle ale zatrzymaj sie na chwilke i popatrz z boku. Co wtedy
                      zobaczysz? Ano te sama grupe ludzi ktorzy zajeci sa permanentnym mendzeniem.
                      Czy sadzisz, ze nie dociera do nich ich portret wlasny? Jesli tak to sie
                      mylisz. Do tego nalezaloby byc kompletny idiota, zwlaszcza, ze co kawalek
                      podnosza sie glosy probujace przywolac "dyskutantow" do porzadku. Otoz, Helgo,
                      oni doskonale wiedza co robia. I wlasnie dlatego to robia. Ja to widze
                      przynajmniej od roku tylko nie odzywalem sie dotad, gdyz obawialem sie, ze
                      niechcacy dam im sygnal do nasilenia zabawy. Teraz zaczalem walic pala po lbach
                      i bez wzgledu na plec, wiec, jak sie domyslasz, jest mi wszystko dwa.
                      ....Oni, Helgo, jedni i drudzy zabawiaja sie tym branzlowaniem na zlosc innym.
                      Czerpia z tego radosc i te dzika satysfakcje szemranego grona ktore podkreca
                      muzyke w srodku nocy, bo nikt nie moze im nic zrobic.
                      ....Tu wyobraz sobie sa i tacy wesolkowie ktorzy wchodza w kontakty prywatne i
                      podaja wlasny adres "zdechlej" skrzynki pocztowej (hahaha, wlasnie zlapalem(am)
                      jeszcze jednego zywca ktory bedzie "do mnie pisywal") Dla mnie to jest chore
                      ale oni maja ucieche - po cichu. Wlasna prywatna satysfakcje maja. Cos,
                      przypuszczam, jakbym sam sobie opowiadac mial dowcipy. Ale to sie skonczy
                      Helgo. Tyle, ze wymaga starannego zmieszania z blotem i obrzucenia gownem kilku
                      prominentnych postaci z tego grona. Wprawdzie od Miriam zaczalem z powodu Perly
                      ale teraz widze, ze jest okazja by polaczyc przyjemne z pozytecznym. Jak to
                      mowia, skonczylo sie babci...
                      ....Bo raz jeszcze, Helgo, im nie chodzi o mozliwosc wyjasnienia czegokolwiek
                      lecz o mozliwosci wyjasniania. Tego samego, glosno, i na okolicznosc pozrywania
                      sobie bokow z sasiadow. Bo co im mozna zrobic. Czyli... i tu ktos bedzie musial
                      beknac.
                      ..
                      Pozdrawiam
                      K.P.
                      • _helga Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj 04.02.03, 04:46

> _helga napisała:
                        >

E tam. Wy tu sie zajmujecie tluczeniem, a ja tymczasem zalatwilam Kingfisha,
                        ktory niewatpliwie zemdleje jak to zobaczy. Lepiej mi powiedz panie
                        Amerykaninie czy ta angielszczyzna jest w ogole zrozumiala. Kingfish zlosliwie
                        ten post na English Forum puscil, i nie mialam wyjscia. Ale czlowiek sie meczy,
                        zeby swego serdecznego przyjaciela do omdlenia doprowadzic, hihih.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=517&w=4402563&a=4505870
                        • Gość: Krzys52 Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 08:13
                          _helga napisała:

>
                          > > _helga napisała:
                          > >
                          >
                          >
                          > E tam. Wy tu sie zajmujecie tluczeniem, a ja tymczasem zalatwilam Kingfisha,
                          > ktory niewatpliwie zemdleje jak to zobaczy. Lepiej mi powiedz panie
                          > Amerykaninie czy ta angielszczyzna jest w ogole zrozumiala. Kingfish
                          zlosliwie ten post na English Forum puscil, i nie mialam wyjscia. Ale czlowiek
                          sie meczy, zeby swego serdecznego przyjaciela do omdlenia doprowadzic, hihih.
                          ..
                          Nie martw sie Helgo, nikt nie bedzie mial problemow z Twoim angielskim. Ladnie,
                          wyraznie i czytelnie. Gratuluje.
                          Teoria chaosu najbardziej lezala mi jakis czas temu. Tyle, ze to takze
                          upychanie diablow na szpilce. Za malowidzimy a wiemy jeszcze mniej.
                          Aktualnie najbardziej konkurencyjna dla Big Bang jest aktualnie teoria
                          zderzenia sie strukturalnie nie przystajacych wszechswiatow i powstania naszego
                          w wyniku tegoz. Ale to tez diably i szpilka. Big Bang natomiast jest juz dla
                          naiwniakow, ale tez nie ma niczego lepszego. No i bardzo wazny jest takze z
                          punktu widzenia przystawania do najpowszechniejszych systemow wierzen. Te
                          ostatnie natomiast zwiazane sa z ludzmi wladnymi decydowania o finansowaniu
                          poszczegolnych kierunkow badan. Kiedys jednak bedzie przelom pozwalajacy na
                          nowa i, miejmy nadzieje, poprawniejsza interpretacje tego co widzimy.
                          ..
                          Ale Ty mnie nie wybijaj z wojowniczego nastroju. Bo widze, ze szykuje mi sie
                          kolejny dzien dobierania sie Perle do skory. On sam natomiast coraz bardziej
                          anemiczny, a zgryz stracil wczoraj. Lowiacy w szambie Mistrz Kuchni
                          najwyrazniej nie wylowil szczeki ktora Perle wypadla. No wiec jak on moze miec
                          zgryz skoro ' wymby ' ma w szambie. surprised)
                          ..
                          Pzdr.
                          K.P.
                          • _helga Re: PS.. Czy, Helgo, ta Wulgarna Miriam jest Twoj 04.02.03, 15:57

> Teoria chaosu najbardziej lezala mi jakis czas temu. Tyle, ze to takze
                            > upychanie diablow na szpilce. Za malowidzimy a wiemy jeszcze mniej.

Acha. Czyli mam opoznienie, bo teraz zaczelam sie tym bawic. Na polu bitwy jest
                            aktualnie taka sytuacja, ze chcialam zazyc Kingfisha, a mnie chickenshorts
                            zazyl, with the "Kantian Causality and Quantum Quarks" article. Kanta to sie
                            kompletnie nie spodziewalam, a "quantum quarks" brzmi w moich uszach
                            jak "maslane maslo". Ale nic to, czytam i moze nawet zrozumiem o co chodzi?
                            Hih, przyjemniesmile

> No i bardzo wazny jest takze z
                            > punktu widzenia przystawania do najpowszechniejszych systemow wierzen. Te
                            > ostatnie natomiast zwiazane sa z ludzmi wladnymi decydowania o finansowaniu
                            > poszczegolnych kierunkow badan.

... hehee! A tu bym sie zgodzila, ze finansowanie poszczegolnych kierunkow
                            badan to taki system wierzensmile Tu tez jestesm agnostykiem.

PS. Tutejsze pole bitwy jest zupelnie bezsensowne. Jak sie zaczna klocic co do
                            zasad to mozna wziac w tym udzial, czemu nie. Ale kto jakim samochodem jechal i
                            gdzie wysiadl oraz te wczorajsze wywlekanie prywatnych spraw to cos dziwnego, o
                            czym zdecydowanie nie chce nic wiedziec.
                  • Gość: Jan Gra bez reguł IP: *.hispeed.ch 03.02.03, 22:28
                    - Chcecie wojny totalnej?
                    zapytał Goebbels, a odpowiedź była:
                    - Tak!!!!!!!!

> A ja, jak ci wiadomo, nie uznaje regul.

Sam bym tego lepiej nie ujął.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka