Dodaj do ulubionych

prosze, skonczcie namnazac te wojenne watki

03.02.03, 10:15
one nic nie wyjasniaja, maca bardziej. moze zalozcie sobie oddzielne forum do
klocenia, do wyciagania wypowiedzi sprzed roku. Perla, Hiacynt, Ania i
wszyscy inni, nie macie dosyc?
watki o innej tematyce swieca pustkami. mozna pomyslec, ze juz tylko
klotnie lubicie prowadzic na forumsad
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: prosze, skonczcie namnazac te wojenne watki IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 10:23
      maretina napisała:

> one nic nie wyjasniaja, maca bardziej. moze zalozcie sobie oddzielne forum do
      > klocenia, do wyciagania wypowiedzi sprzed roku. Perla, Hiacynt, Ania i
      > wszyscy inni, nie macie dosyc?
      > watki o innej tematyce swieca pustkami. mozna pomyslec, ze juz tylko
      > klotnie lubicie prowadzic na forumsad

Maretino,ja mam serdecznie dosyc,ale druga strona nie.Kto zaklada te watki?Otoz
      zaklada je Perla,narzeczony Miriam,dolacza sie Scan i tak atakuja Hiacynta,bo
      bardzo chca zeby sobie poszedl z forum.Odeszlo juz przez nich tyle ludzi,wiec
      stosuja te sama metode by wygonic Hiacynta.To jest normalne brudne zaszczuwanie
      czlowieka.Zobacz sobie tylko tytul watku,"Dlaczego Hiacynt pierdola jest".
      To chamskie obrazliwe,majace na celu osmieszyc Hiacynta.
      A Hiacynt jest inteligentnym cczlowiekiem,Perla nie ma w calej glowie tyle
      wiedzy co Hiacynt.
      Zazdrosc zawisc,a Miriam,zazdrosna o Carmine,bo Carmina pisze duzo lepiej od
      niej.
      • Gość: siedem Re: prosze, skonczcie namnazac te wojenne watki IP: 213.216.66.* 03.02.03, 10:27
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Zazdrosc zawisc,a Miriam,zazdrosna o Carmine,bo Carmina pisze duzo lepiej od
        > niej.

to juz teoria spiskowa jest. hiacynt jakby chcial to przerwac to by w bloto
        powinien przestac wlazic. po jakims czasie samo odpadnie od buta.

5040
        • Gość: Ania Re: prosze, skonczcie namnazac te wojenne watki IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 10:42
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
          >
          > > Zazdrosc zawisc,a Miriam,zazdrosna o Carmine,bo Carmina pisze duzo lepiej
          > od
          > > niej.
          >
          > to juz teoria spiskowa jest. hiacynt jakby chcial to przerwac to by w bloto
          > powinien przestac wlazic. po jakims czasie samo odpadnie od buta.
          >
          > 5040

Siodemko nie odpadnie samo,Hiacynt zalozyl b.ciekawy watek ale przyszli perlowe
          i rozpirzyli.Oni nie dadza mu pisac.
          • Gość: siedem odpadnie, odpadnie IP: 213.216.66.* 03.02.03, 10:48
            mialem slimaka to wiem

5040
            • Gość: Ania Re: odpadnie, odpadnie IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 11:05
              Miales jednego slimaka,i on byl plci meskiej.A Miriam nie popusci.Jest jeszcze
              Lady ,Perla i Scan.
              • sabine Do Ani 03.02.03, 11:11
                Aniu, wątek został założony z prośbą, żeby przestać wypominać sobie swoje
                paskudne zachowania. Chyba, że pani M. miała coś innego na mysli. Aniu -
                zostaw, proszę.
                • Gość: Ania Re: Do Sabine IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 11:35
                  sabine napisała:

> Aniu, wątek został założony z prośbą, żeby przestać wypominać sobie swoje
                  > paskudne zachowania. Chyba, że pani M. miała coś innego na mysli. Aniu -
                  > zostaw, proszę.

Ja po prostu wyjasniam Maretinie o co chodzi.Maretina ,wymienila mnie ,wiec
                  odpowiadam,a mysle,ze moge decydowac sama co mam napisac?
                  Ja zostawie b.chetnie ale czy zostawia inni?Czy dalej beda zakladac
                  watki,typu,Hiacynt to klamca szantazysta ,oszust itd...
                  Spytaj ich czy zostawia.
                  • sabine Re: Do Sabine 03.02.03, 11:41
                    Gość portalu: Ania napisała:

/.../ a mysle,ze moge decydowac sama co mam napisac? /.../

Masz bardzo wyostrzone postrzeganie. Od razu przechodzisz do "obronnego ataku".
                    Niczego Ci nie narzucam :o) Ja Cie nie atakuję. Nie dokuczam ani nie stawiam
                    pod ścianą.
                    Nie chciałam, żebyś się dała sprowokować do kolejnej dyskusji, w ktorej
                    najczęściej uzywanym argumentem jest plucie.

> Ja zostawie b.chetnie ale czy zostawia inni?Czy dalej beda zakladac
                    > watki,typu,Hiacynt to klamca szantazysta ,oszust itd...
                    > Spytaj ich czy zostawia.

Nie mam zamiaru. Z jakiegoś powodu zależało mi na Tobie, nie na innych. Na
                    razie - hej.
                    • Gość: Ania Re: Do Sabine IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 12:39
                      sabine napisała:

> Gość portalu: Ania napisała:
                      >
                      > /.../ a mysle,ze moge decydowac sama co mam napisac? /.../
                      >
                      > Masz bardzo wyostrzone postrzeganie. Od razu przechodzisz do "obronnego
                      ataku".
                      >
                      > Niczego Ci nie narzucam :o) Ja Cie nie atakuję. Nie dokuczam ani nie stawiam
                      > pod ścianą.
                      > Nie chciałam, żebyś się dała sprowokować do kolejnej dyskusji, w ktorej
                      > najczęściej uzywanym argumentem jest plucie.
                      >
                      >
                      > > Ja zostawie b.chetnie ale czy zostawia inni?Czy dalej beda zakladac
                      > > watki,typu,Hiacynt to klamca szantazysta ,oszust itd...
                      > > Spytaj ich czy zostawia.
                      >
                      > Nie mam zamiaru. Z jakiegoś powodu zależało mi na Tobie, nie na innych. Na
                      > razie - hej.

Sabnine,ja staral sie stac z boku i raczej nie mieszac.Tyle,ze w tej chwili to
                      sie zrobila ordynarna nagonka majaca na celu zaszczucie czlowieka ,zohydzenie
                      Go,zmuszenie do tego by przestal pisac.
                      Ja przeszlam kilka takich nagonek,zawsze znalazl sie ktos kto mi pomogl.
                      Dlatego uwazam,ze nie mozna stac z boku i patrzec jak kopia czlowieka,jutro
                      moga kopac Ciebie.
      • Gość: AdamM Dzieki tym watkom IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.02.03, 10:50
        wiem dlaczego niektorzy pisza zwykle krotko. Bo ja zaczeli pisac dluzej to
        wyszedl belkot jak spod budki z piwem. I zdemaskowal autora. sad(

A.
      • neutralny.nick Do Ani Ktora Czytac nie potrafi! 03.02.03, 15:10

> Maretino,ja mam serdecznie dosyc,ale druga strona nie.Kto zaklada te watki?
        Otoz
        >
        > zaklada je Perla,narzeczony Miriam,dolacza sie Scan i tak atakuja Hiacynta,bo
        > bardzo chca zeby sobie poszedl z forum.Odeszlo juz przez nich tyle ludzi,wiec
        > stosuja te sama metode by wygonic Hiacynta.To jest normalne brudne
        zaszczuwanie
        >
        > czlowieka.Zobacz sobie tylko tytul watku,"Dlaczego Hiacynt pierdola jest".

Ale ty krecisz. Nieswiadomie, bo jestes glupsza od zgnilego pnia, ale krecisz.

Tytul watku pokrako jest: "dlaczego Hiacynt pierdołą nie jest"

NIE JEST!

Widzisz roznice?

> To chamskie obrazliwe,majace na celu osmieszyc Hiacynta.
        > A Hiacynt jest inteligentnym cczlowiekiem,Perla nie ma w calej glowie tyle
        > wiedzy co Hiacynt.
        > Zazdrosc zawisc,a Miriam,zazdrosna o Carmine,bo Carmina pisze duzo lepiej od
        > niej.
    • Gość: AdamM te watki bardzo ladnie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.02.03, 10:46
      ukazuja glebie emocjonalno-intelektualną ich niektorych (!) uczestnikow.

A.
      • Gość: Ania Re: te watki bardzo ladnie IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 11:03
        Re: Pier...... to forum, zgraję łobuzów,Polaków, adres:
        *.warszawa.sdi.tpnet.pl
        Gość: Scan 02-02-2003 20:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując

To pierdolnij wreszcie to forum i cytowanie, Prawdziwy
        Polaku.
        Wszyscy odetchną od Twego intryganckiego, fałszywego
        pyska. Z faflami po bokach. Istny buldog.
        Wale z wała.

Twój Ubermensch.

..Tutaj Scan nie wytrzymal i napisal o co chodzi.
        Pytam Maretino,Adamie,czy Wam przeszkadza Hiacynt?Czy odetchniecie po Jego
        odejsciu?Komu z Was przeszkadza Hiacynt?Zauwaz Maretino ile nienawisci w tym
        poscie.Czy uwazacie Hiacynta za intryganta?Za mna lata jakas pacyna i pisze,ze
        jestem nienormalna,ze glupia,ze nic nie rozumie.Chodzi o to bysmy przestali
        pisac.
        • Gość: AdamM Hiacynt jest IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.02.03, 11:09
          jednym z najwiekszych umyslow na forum i specjalnie dla niego stworzylem watek
          pochwalny. Scan to prostak o bliżej nieokreślonej proweniencji, z którym mialem
          nieprzyjemnosc wymienic pare uwag. Oczywiscie, ze Hiacynt MUSI pozostac na
          forum. Opuscic je powinni Ci, ktorzy domagają się opuszczenia forum przez
          niego.

Pozdro

A.
          • Gość: snajper Scan nie jest... IP: stin:* / 172.20.40.* 03.02.03, 11:23
            Gość portalu: AdamM napisał(a):

> jednym z najwiekszych umyslow na forum i specjalnie dla niego stworzylem watek
            > pochwalny.Scan to prostak o bliżej nieokreślonej proweniencji, z którym mialem
            > nieprzyjemnosc wymienic pare uwag. Oczywiscie, ze Hiacynt MUSI pozostac na
            > forum. Opuscic je powinni Ci, ktorzy domagają się opuszczenia forum przez
            > niego.

Scan nie jest prostakiem. To nie jest takie proste. To nie jest czarno biały
            układ. Przynajmnniej nie w przypadku Hiacynta i Scana. Już prędzej taką czarno
            białą parą jest Carmina i Miriam, czy Perła i Hiacynt.

Pozdrawiam.

• Gość: n0str0m0 recepty nie ma a banicja to blad... co zostaje? IP: 202.95.13.* 03.02.03, 11:24
            niewinnosci sie nie udowadnia

recepta?
            przynajmniej moja dla mnie

zostawiam ich w spokoju
            cicho marzac o zdrowej dawce
            rozumu dla wszystkich zacietrzewionych

nostromo
        • maretina Re: te watki bardzo ladnie 03.02.03, 11:17
          Aniu, dopiero co napisalam, ze forum z dyskusji przeksztalca sie w forum klotni
          i wyciagania archiwalnych wypowiedzi sprzed ilus tam dni, tygodni, miesiecy.
          a tu prosze: poszperalas, wkleilas...smile)))))
          nie rozumiem tego. nie wszystkich na forum lubie, nie wszyscy zapewne tez
          przepadaja za moja osoba. ale nie zakladamy o sobie watkow, co najwyzej
          dokopiemy sobie na watku, na ktorym spotkamy sie. dlatego nie pojmuje tych
          wojen. dla mnie to przejaw niedojrzalosci emocjonalnej, albo mieszania
          wirtualnej dyskusji z prawdziwym zyciem.
          zostawiajac wypowiedz na forum dajemy jej wlasne zycie. nie mamy wplywu na to
          jak ktos ja skomentuje.pora sie z tym pogodzic a nie wojowac, bo zadna z tych
          wojen nic nie wyjasnila, nic nie zalatwila pozywtywnie.
          • Gość: Ania Re: te watki bardzo ladnie IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 11:41
            maretina napisała:

> Aniu, dopiero co napisalam, ze forum z dyskusji przeksztalca sie w forum
            klotni
            >
            > i wyciagania archiwalnych wypowiedzi sprzed ilus tam dni, tygodni, miesiecy.
            > a tu prosze: poszperalas, wkleilas...smile)))))
            > nie rozumiem tego. nie wszystkich na forum lubie, nie wszyscy zapewne tez
            > przepadaja za moja osoba. ale nie zakladamy o sobie watkow, co najwyzej
            > dokopiemy sobie na watku, na ktorym spotkamy sie. dlatego nie pojmuje tych
            > wojen. dla mnie to przejaw niedojrzalosci emocjonalnej, albo mieszania
            > wirtualnej dyskusji z prawdziwym zyciem.
            > zostawiajac wypowiedz na forum dajemy jej wlasne zycie. nie mamy wplywu na to
            > jak ktos ja skomentuje.pora sie z tym pogodzic a nie wojowac, bo zadna z tych
            > wojen nic nie wyjasnila, nic nie zalatwila pozywtywnie.

Maretino,masz calkowita racje.Jestesmy obie przykladem,ze mozna sie nie
            zgdzac,wymienic calkiem odmienne zdania w watku i sie rozejsc.Czy to,ze mamy
            inne zdanie na temat pani Kwasniewskiej jest powodem do nienawisci miedzy nami?
            Za co mam Cie nie lubic?
            Jak tam w stanie malzenskim sie zyje Maretinko?
            • maretina Re: te watki bardzo ladnie 03.02.03, 11:52
              > Jak tam w stanie malzenskim sie zyje Maretinko?
              dobrzesmilepolecam tym, ktorzy boja sie uczynic ten kroksmile
              pozdrawiam
              • Gość: snajper Re: te watki bardzo ladnie IP: stin:* / 172.20.40.* 03.02.03, 12:10
                maretina napisała:

> > Jak tam w stanie malzenskim sie zyje Maretinko?
                >
                > dobrzesmilepolecam tym, ktorzy boja sie uczynic ten kroksmile
                > pozdrawiam

No nie wiem... Monopol z Forum zniknął. Czasu już na dyskusje nie ma, czy może
                siły ? wink))

Pozdrawiam.
                • maretina Re: te watki bardzo ladnie 03.02.03, 12:27
                  > No nie wiem... Monopol z Forum zniknął. Czasu już na dyskusje nie ma, czy
                  może
                  > siły ? wink))
                  >
                  > Pozdrawiam.
                  monopol nie zniknal, tylke tylko, ze w naszym mieszkaniu nie mamy jeszcze
                  komputerasad(((. to ustrojstwo mamy w dalszych planach zakupow. na pierwszy plan
                  wysunely sie sprawy bardzo przyziemne typu lodowka, gary itd..sad
                  ja pisze z pracy (na szczescie mam ten luksus, ze szef mnie nie goni za to), a
                  monopol zaglada podczas dyzurow, jak pacjenci spia. mysle, ze zajrzy tu jutro
                  wieczoremsmile
                  pozdrawiamysmile))
                  • Gość: snajper Re: te watki bardzo ladnie IP: stin:* / 172.20.40.* 03.02.03, 12:59
                    maretina napisała:

> > No nie wiem... Monopol z Forum zniknął. Czasu już na dyskusje nie ma, czy
                    > > może siły ? wink))
                    > >
                    > > Pozdrawiam.
                    > monopol nie zniknal, tylke tylko, ze w naszym mieszkaniu nie mamy jeszcze
                    > komputerasad((. to ustrojstwo mamy w dalszych planach zakupow. na pierwszy plan
                    > wysunely sie sprawy bardzo przyziemne typu lodowka, gary itd..sad
                    > ja pisze z pracy (na szczescie mam ten luksus, ze szef mnie nie goni za to), a
                    > monopol zaglada podczas dyzurow, jak pacjenci spia. mysle, ze zajrzy tu jutro
                    > wieczoremsmile
                    > pozdrawiamysmile))

Wzajemnie, wzajemnie. smile) Życzę szybkiego obkupienia się w rzeczy pierwszej
                    potrzeby i aby na komputer także starczyło. Ja mam staż małżeński już 22 letni,
                    ale jeszcze pamiętam jak to jest na początku. Gdy są problemy z podstawowymi
                    rzeczami, typu sztućce czy garnki. Teraz przynajmniej wszystko można kupić. Za
                    moich czasów sukcesem było upolowanie czegokolwiek. Nawet obączek czy tych
                    nieszczęsnych sztućców. Przez nie dorobiliśmy się u niektórych znajomych opinii
                    snobów i pozerów. Bo szukając zwykłych widelców i łyżek, tarfiliśmy na platery,
                    które z braku laku kupiliśmy i używaliśmy na codzień. smile) A w końcu nie każdemu
                    chcieliśmy tłumaczyć, że po prostu nie mamy innych sztućców.

Pozdrawiam Was serdecznie. smile)

Snajper.

• maretina Re: te watki bardzo ladnie 03.02.03, 15:16
                      Gość portalu: snajper napisał(a):

>
                      > Wzajemnie, wzajemnie. smile) Życzę szybkiego obkupienia się w rzeczy pierwszej
                      > potrzeby i aby na komputer także starczyło. Ja mam staż małżeński już 22
                      letni,
                      jest sie czym pochwalic! gratulujesmile
                      > ale jeszcze pamiętam jak to jest na początku. Gdy są problemy z podstawowymi
                      > rzeczami, typu sztućce czy garnki. Teraz przynajmniej wszystko można kupić.

dokladnie. najwazniejsze, ze mamy swoje mieszkanie. jeszcze puste, ale jestesmy
                      samismileto ma nawet swoj urok... czesc rzeczy stoi jeszcze na parapetachsmile ale
                      juz coraz mniej.sprzetow przybywasmile
                      • Gość: snajper Re: te watki bardzo ladnie IP: stin:* / 172.20.40.* 03.02.03, 15:46
                        maretina napisała:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                        >
                        > > Wzajemnie, wzajemnie. smile) Życzę szybkiego obkupienia się w rzeczy pierwszej
                        > > potrzeby i aby na komputer także starczyło. Ja mam staż małżeński już 22
                        > > letni,
                        >
                        > jest sie czym pochwalic! gratulujesmile

Dzięki. smile)

> > ale jeszcze pamiętam jak to jest na początku. Gdy są problemy z podstawowymi
                        > > rzeczami, typu sztućce czy garnki. Teraz przynajmniej wszystko można kupić.
                        >
                        > dokladnie. najwazniejsze, ze mamy swoje mieszkanie. jeszcze puste, ale jestes
                        > my samismileto ma nawet swoj urok... czesc rzeczy stoi jeszcze na parapetachsmile
                        > ale juz coraz mniej.sprzetow przybywasmile

To super. Samodzielne mieszkanie, to bardzo ważna sprawa. A przy okazji drobna
                        rada. Sprawdziłem ją na własnej skórze rok temu, gdy zmieniałem mieszkanie i
                        urządzałem je praktycznie od zera, a nawet bardziej, bo wyburzałem ścianki
                        działowe i stawiałem w innym miejscu. Do pewnych rzeczy warto wziąść
                        projektanta i z nim popracowaćź nad koncepcją łazienki (ustawienie czy układ
                        kafelków), kuchni (szafki) czy całej komunikacji w mieszkaniu. Projektanci
                        spoza Warszawy nie są drodzy, a efekt naprawdę jest fantastyczny. Ja
                        przynajmniej nie potrafię sobie wyobrazić tak jak projektant, jak wszystko w
                        całości będzie wyglądało. A dzięki dobremu projektowi mam dodatkowo garderobę i
                        spiżarkę.

Pozdrawiam.
                        • felicia Maretino! 03.02.03, 16:53
                          Takie puste mieszkanie to jest coś naprawdę wyjątkowego! Można je urządzic w
                          szlachetnej japońszczyźnie. O tym marzy mój już dorosły synsmile))
                          Moje M (kto pamięta, co to takiego) przez lata zarosło książkami, meblami,
                          szpargałami... To też ma urok. Ale takie puste wnętrze to jest to! Jest gotowe
                          na życie!
                          Wspominam nasze mieszkanie, gdy b. długo broniłam się przed kupieniem szafy i
                          stołu (wydawało mi się, że zaraz potem powinna być... no, nieomalże - trumna).
                          W największym pokoju b. długo były tylko półki z książkami, fotel bujany i
                          dywan, na którym bawili się chłopcy. Czego i wam życzę - chłopców albo
                          dziewczyneksmile))
                          felicia
                          PS. A swoją drogą, b. mnie śmieszą żałosne skargi na to, że ktoś jest
                          tu "zaszczuwany". Zdaje się, że większość z piszących (a zwłaszcza tych
                          wojujących) to osoby dorosłe (nawet bardzo)... A przymusu pisania - nie ma i
                          tutaj "nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma", że zacytuję inżynierową
                          Mamoniową.
                          • Gość: Ania Re: Maretino! IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 17:10
                            felicia napisała:

>.> PS. A swoją drogą, b. mnie śmieszą żałosne skargi na to, że ktoś jest
                            > tu "zaszczuwany". Zdaje się, że większość z piszących (a zwłaszcza tych
                            > wojujących) to osoby dorosłe (nawet bardzo)... A przymusu pisania - nie ma i
                            > tutaj "nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma", że zacytuję inżynierową
                            > Mamoniową.

Sluchaj droga felicjo.Czy zakladanie obelzywych postow pod czyims
                            adresem,pernamentne opluwanie go,rozwalanie watkow to nie jest wg.Ciebie
                            zaszczuwanie?Przymusu pisania nie ma zgoda.Nie ma tez przymusu czytania,i
                            jezeli sie komus czyjes watki nie podobaja to nie zabiera w nich glosu,a jesli
                            zabiera to na temat watku a nie autora.
                            Forum ma podobno sluzyc do wymiany pogladow a nie wzajemnego obrzucania sie
                            blotem.
                            Pisanie typu,macie przekonac x ;ze ma przeprosic,bo inaczej z forum bedzie
                            klops to jest dopiero dziecinnada.Jezeli sie na kogos obrazam tto mu nie
                            odpowiadam i proste.Nie wymagam by ktos kto mnie obrazil mnie przepraszal i nie
                            groze calemu forum,ze zrobie klops jak mnie ten ktos nie przeprosi.
                            Sprawy personalne zalatwia sie na privie a nie na forum.Bo nie wszystkich
                            interesuje,ze pani M nie lubi pani C a pan P domaga sie przeprosin.
                            • felicia Aniu 03.02.03, 18:27

> Sluchaj droga felicjo.Czy zakladanie obelzywych postow pod czyims
                              > adresem,pernamentne opluwanie go,rozwalanie watkow to nie jest wg.Ciebie
                              > zaszczuwanie?

Zwykle jest tak, że ktoś musi przestać (znów "Rejs", tyle że tam ktoś musiał
                              zacząćsmile)). Jak w życiu. A tu obie strony się podkręcają nawzajem. Czy na ten
                              temat nie można wyrazić opinii? (No dobra, choćby zdziwienia).

Przymusu pisania nie ma zgoda.Nie ma tez przymusu czytania,i
                              > jezeli sie komus czyjes watki nie podobaja to nie zabiera w nich glosu,a
                              jesli
                              > zabiera to na temat watku a nie autora.

Słuchaj, droga Aniu. Głos na Forum można zabierać na jaki się chce temat i w
                              jaki się chce sposób: również "na temat autora", jak piszesz. A także i wtedy,
                              gdy "się komuś czyjeś wątki nie podobają".

> Forum ma podobno sluzyc do wymiany pogladow a nie wzajemnego obrzucania sie
                              > blotem.

No właśnie, Aniu, podpisuję się obiema rękami pod Twoim stwierdzeniem!

> Pisanie typu,macie przekonac x ;ze ma przeprosic,bo inaczej z forum bedzie
                              > klops to jest dopiero dziecinnada

Takie jest i moje zdanie.

Jezeli sie na kogos obrazam tto mu nie
                              > odpowiadam i proste.Nie wymagam by ktos kto mnie obrazil mnie przepraszal i
                              nie
                              >
                              > groze calemu forum,ze zrobie klops jak mnie ten ktos nie przeprosi.
                              > Sprawy personalne zalatwia sie na privie a nie na forum.Bo nie wszystkich
                              > interesuje,ze pani M nie lubi pani C a pan P domaga sie przeprosin.

Odnoszę wrażenie, że takie Twoje stwierdzenia kłócą się z Twoją na Forum
                              działalnością. Ale może się mylę. Ja też przeprosin bym się nie domagała.
                              "Zgoda, zgoda, a Bóg wtedy rękę poda". Czy F. będzie nudniejsze, gdy skończą
                              się te wycieczki osobiste?
                • monopol Do Snajpera:) 04.02.03, 16:07
                  Gość portalu: snajper napisał(a):

> No nie wiem... Monopol z Forum zniknął. Czasu już na dyskusje nie ma, czy
                  może
                  > siły ? wink))
                  >
                  > Pozdrawiam.

No, zniknąłem prawie - rzeczywiście. Takie życie wredne. W nowym mieszkaniu nie
                  myślę nawet o komputerze, bo nie mamy tam jeszcze lodówkiwink A w pracy coż... W
                  pracy coraz mniej czasu na net - zarzucili nas robotą i to głównie papierkową.
                  Tonę w dokumentachsad Co za czasy...

Cieszę się jednak, że jeszcze ktoś tu o mnie pamiętasmile))
                  Pozdrawiam serdecznie Snajperze!

• bykk Re: do Młodej Pary:)) 04.02.03, 16:32
                    Witam Maretinko i Monopolu.
                    Masz rację, lodówka, wersalk i stół, to ważniejsze teraz dla Was.
                    A forum to i Ty Maretina jak i Monopol(czyli połówka, ale mi chleb...)
                    macie codziennie w pracy, więc...!
                    Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas..., a wiosna bliżej niż dalej, hehehe!
                    pozdrawiam serdecznie, dywany niekoniecznie, micha taksmile)
                    hej!
                    • monopol Re: Do Bykka, który wróży wiosnę:) 04.02.03, 16:55
                      bykk napisał:

> Witam Maretinko i Monopolu.
                      > Masz rację, lodówka, wersalk i stół, to ważniejsze teraz dla Was.
                      > A forum to i Ty Maretina jak i Monopol(czyli połówka, ale mi chleb...)
                      > macie codziennie w pracy, więc...!
                      > Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas..., a wiosna bliżej niż dalej, hehehe!
                      > pozdrawiam serdecznie, dywany niekoniecznie, micha taksmile)

Dzięki za to przypomnienie wiosny, bo czasem to się ma wrażenie, że mamy zimę
                      niekończącą się już nigdy. To na szczęście tylko chwilowe gorsze nastroje, nie
                      ma w końcu powodów, żeby popadać w depresję na starcie małżeńskiego życia, co
                      nie? smile Wiosna przyjdzie niebawem, a lodówka pojawi się zapewne jeszcze
                      wcześniej, więc z głodu nie padniemywink Czas właściwy na zakup tak zwanego kompa
                      też nadejdzie i znając moje oraz mojej żony uzależnienie od tego narzędzia, nie
                      będzie to w zbyt odległej przyszłości. Pozdrawiam bardzo serdecznie! smile))
                      • bykk Re: do Monopola:) 04.02.03, 18:14
                        Monopol, mnie też już się sianosmile przeżarło, wolę zieloną
                        trawkę, jakem bykk, hehehe!
                        A z tym "pojawianiem" się, to wiesz jak jest, nigdy nie jest wiadomo
                        kiedy co i ktosmile się pojawi, nie?
                        hej!
                        • monopol Re: Do Bykka roślinożernego:) 04.02.03, 18:50
                          bykk napisał:

> Monopol, mnie też już się sianosmile przeżarło, wolę zieloną
                          > trawkę, jakem bykk, hehehe!
                          > A z tym "pojawianiem" się, to wiesz jak jest, nigdy nie jest wiadomo
                          > kiedy co i ktosmile się pojawi, nie?
                          > hej!

Tak Bykku - świeża, zielona, wiosenna trawka to jest to! Monopol wbrew temu, co
                          jeszcze niektórym kojarzy się z jego nickiem, woli zieleninę od trawki
                          pływającej w butelce "Żubrówki"wink
                          A z tym "pojawianiem" się to wiem jak jest, ale czasem niektóre rzeczy
                          objawiają się nam w rzeczywistości według planu. Trzeba jednak przyznać, że i
                          najwybitniejszym planistom zdarzają się tak zwane wpadkiwink
                          Pozdro! smile))
                          • bykk Re: do Monopola:) 04.02.03, 19:43
                            Monopol, mnie się jednak "monopolka"smile) kojarzy się ze starymi czasami,
                            właśnie z trawką w środku.
                            Co do wpadeksmile, to mówiąc szczerze, są różniste, dla planistów mogą być
                            zgubne, ale na szczęście, Ty nie planista, haahaha!!!
                            hej!
                            • monopol Re: do Bykka raz jeszcze:) 04.02.03, 21:38
                              bykk napisał:

> Monopol, mnie się jednak "monopolka"smile) kojarzy się ze starymi czasami,
                              > właśnie z trawką w środku.

Ja w gruncie rzeczy nie mam nic przeciwko takim skojarzeniom, dla ludzi jest
                              wszystko - ta mówią... Byle umiar zachować, co nie? Parę razy jednak na tym
                              forum uznano mnie za kogoś, kto pewnie umrze za jakieś 5 minut na poalkoholową
                              marskość wątroby ( Monopol - ten nick mówi sam za siebie )... Dlatego też
                              pisałem o wyższości zieleniny nad trawką z butelki. Nie oznacza to, że od
                              trawki takiej w każdej sytuacji stronię, o nie! "Żubróweczka" + soczek jabłkowy
                              = całkiem niezła przyjemność smile))

> Co do wpadeksmile, to mówiąc szczerze, są różniste, dla planistów mogą być
                              > zgubne, ale na szczęście, Ty nie planista, haahaha!!!

Oj - ja nie planista, nie niesmile Ja konowałwink
                              Pozdrawiam
      • Gość: Astra Re: te watki bardzo ladnie IP: *.ima.pl 03.02.03, 11:51
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> ukazuja glebie emocjonalno-intelektualną ich niektorych (!) uczestnikow.
        >
        > A.

...i tęsknotę za żywym człowiekiem do którego można gębę otworzyć.
    • Gość: Perła a to wszystko dlatego, że... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 13:23
      ...Hiacynt chce mnie wygryźć z forum tego. Wyrzucić. Pisał wyraźnie o tym.
      Pomagają mu Anka czy Snajper na przykład.
      Aha, czytam tu, że Hiacynt największym umysłem tutaj jest. Dobre! Największym
      pacynkarzem to zgoda, że jest. Tropicielem Żydów to też. Samochwałą i bufonem i
      narcyzem oczywiście, że tak. Kłamcą i oszustem, do tego sadystą forumowym jest.
      Cytatorem, manipulatorem, pozakładał teczki na nas tu. Ten największy umysł
      wzdraga sie zakląć w stylu "kurwa mać". Natomiast bez żenady robi to jako
      pacynka właśnie. Znam go dwa lata już. Nigdy niespotkałem się aby przyznał
      komus rację. Co najwyżej miczy wtedy.
      Anka pisze tu, iż Miriam nie lubi Carminy bo ta lepiej pisze od niej. A w
      jakiej skali to mierzone jest? W układzie SI? Nigdy nie spotkałem ani jednej
      merytorycznej wypowiedzi Carminy. Nic o jej poglądach nie wiadomo. Natomiast
      zawsze jest, gdy o grzańcach pisze się tu.
      z tego co Anka pisze łatwo domyślić sie z kim na privie jest. a poza tym to
      strasznie nierówna forumowiczka jest. Dwa dni temu zdecydowanie potępiła
      Hiacynta za oszustwo, a dzisaj peany na jego cześć pisze.
      I na koniec już. Te wojny bez armat są. Spokojnie zatem.

pozdrawiam

Perła
      • Gość: Ania Re: a to wszystko dlatego, że... IP: *.upc.chello.be 03.02.03, 13:36
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> ...Hiacynt chce mnie wygryźć z forum tego. Wyrzucić. Pisał wyraźnie o tym.
        > Pomagają mu Anka czy Snajper na przykład.
        > Aha, czytam tu, że Hiacynt największym umysłem tutaj jest. Dobre! Największym
        > pacynkarzem to zgoda, że jest. Tropicielem Żydów to też. Samochwałą i bufonem
        i
        >
        > narcyzem oczywiście, że tak. Kłamcą i oszustem, do tego sadystą forumowym
        jest.
        >

Hahahahahaha

Kto ci kaze odejsc?Pisz sobie,masz ladny watek,czy ja tam ci weszlam?Czy wszedl
        ci tam Hiacynt?

> Cytatorem, manipulatorem, pozakładał teczki na nas tu. Ten największy umysł
        > wzdraga sie zakląć w stylu "kurwa mać". Natomiast bez żenady robi to jako
        > pacynka właśnie. Znam go dwa lata już. Nigdy niespotkałem się aby przyznał
        > komus rację. Co najwyżej miczy wtedy.
        > Anka pisze tu, iż Miriam nie lubi Carminy bo ta lepiej pisze od niej. A w
        > jakiej skali to mierzone jest? W układzie SI? Nigdy nie spotkałem ani jednej
        > merytorycznej wypowiedzi Carminy. Nic o jej poglądach nie wiadomo. Natomiast
        > zawsze jest, gdy o grzańcach pisze się tu.
        > z tego co Anka pisze łatwo domyślić sie z kim na privie jest. a poza tym to
        > strasznie nierówna forumowiczka jest. Dwa dni temu zdecydowanie potępiła
        > Hiacynta za oszustwo, a dzisaj peany na jego cześć pisze.
        > I na koniec już. Te wojny bez armat są. Spokojnie zatem.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Perła

Sluchaj ja z nikim nie jestem na privie,nawet do skrzynki nie zagladam.Znow
        klamiesz.Znow robisz wszystko by oczerniac.A to,ze Carmina pisze duzo lepiej
        niz Miriam to ci juz mowili.Co ona ma w ogole do powiedzenia ta twoja
        Miriam,poza tym,ze pluje jadem.
        Perla pisz sobie jak najdluzej,ja twoje watki bede omijac szerokim lukiem,tylko
        przestan klamac.To,ze Helga jest ze Scanem na privie to fakt,bo Scan to
        przyznal,i malo mnie to obchodzi.Nie sugeruj,ze ja z kims jestem.To co mam do
        napisania,pisze na forum.
        • Gość: Perła Re: a to wszystko dlatego, że... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 14:02

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > ...Hiacynt chce mnie wygryźć z forum tego. Wyrzucić. Pisał wyraźnie o tym.
          >
          > > Pomagają mu Anka czy Snajper na przykład.
          > > Aha, czytam tu, że Hiacynt największym umysłem tutaj jest. Dobre! Najwięks
          > zym
          > > pacynkarzem to zgoda, że jest. Tropicielem Żydów to też. Samochwałą i bufo
          > nem
          > i
          > >
          > > narcyzem oczywiście, że tak. Kłamcą i oszustem, do tego sadystą forumowym
          > jest.
          > >
          >
          > Hahahahahaha
          >
          > Kto ci kaze odejsc?Pisz sobie,masz ladny watek,czy ja tam ci weszlam?Czy
          wszedl
          >
          > ci tam Hiacynt?
          >
          >
          > > Cytatorem, manipulatorem, pozakładał teczki na nas tu. Ten największy umys
          > ł
          > > wzdraga sie zakląć w stylu "kurwa mać". Natomiast bez żenady robi to jako
          > > pacynka właśnie. Znam go dwa lata już. Nigdy niespotkałem się aby przyznał
          >
          > > komus rację. Co najwyżej miczy wtedy.
          > > Anka pisze tu, iż Miriam nie lubi Carminy bo ta lepiej pisze od niej. A w
          > > jakiej skali to mierzone jest? W układzie SI? Nigdy nie spotkałem ani jedn
          > ej
          > > merytorycznej wypowiedzi Carminy. Nic o jej poglądach nie wiadomo. Natomia
          > st
          > > zawsze jest, gdy o grzańcach pisze się tu.
          > > z tego co Anka pisze łatwo domyślić sie z kim na privie jest. a poza tym t
          > o
          > > strasznie nierówna forumowiczka jest. Dwa dni temu zdecydowanie potępiła
          > > Hiacynta za oszustwo, a dzisaj peany na jego cześć pisze.
          > > I na koniec już. Te wojny bez armat są. Spokojnie zatem.
          > >
          > > pozdrawiam
          > >
          > > Perła
          >
          >
          > Sluchaj ja z nikim nie jestem na privie,nawet do skrzynki nie zagladam.Znow
          > klamiesz.Znow robisz wszystko by oczerniac.A to,ze Carmina pisze duzo lepiej
          > niz Miriam to ci juz mowili.Co ona ma w ogole do powiedzenia ta twoja
          > Miriam,poza tym,ze pluje jadem.
          > Perla pisz sobie jak najdluzej,ja twoje watki bede omijac szerokim
          lukiem,tylko
          >
          > przestan klamac.To,ze Helga jest ze Scanem na privie to fakt,bo Scan to
          > przyznal,i malo mnie to obchodzi.Nie sugeruj,ze ja z kims jestem.To co mam do
          > napisania,pisze na forum.

Hiacynt pisał wyraźnie: "moim celem jest odejście Miriam i Perły z forum".
          Znajdź mi jakąś dyskusję merytoryczną z udziałem Carminy.
          Moich wątków nie omijasz szerokim łukiem - wprost przeciwnie.

Perła
          • Gość: Krzys52 Zalosny Jestes Debilu. Twoja Kobieta takze :(( IP: *.proxy.aol.com 03.02.03, 14:24
            a teraz: spierdalaj

razem ze swa zblazowana paniusia
    • Gość: Hiacynt do beztrosko odważnej Maretiny IP: 195.205.252.* 03.02.03, 17:13
      maretina napisała:

Maretino

dawno, dawno temu napisałaś list bezpośrednio do mnie, pamiętasz?

ja tak, o włączaniu smile)

pozwalasz się unieść beztrosko atmosferze forum

tak beztrosko włazisz w mą hiacynciąpaszczę

nie boisz się ???

pozdrawiam

Hiacynt

ps. napisałaś:

"prosze, skonczcie namnazac te wojenne watkione nic nie wyjasniaja, maca
      bardziej. moze zalozcie sobie oddzielne forum do klocenia, do wyciagania
      wypowiedzi sprzed roku. Perla, Hiacynt, Ania i wszyscy inni, nie macie dosyc?"

Maretino, czy mogłabyś wskazać jaki wątek wojenny założyłem?

"watki o innej tematyce swieca pustkami."

zaświeć przykładem smile)

"mozna pomyslec, ze juz tylko klotnie lubicie prowadzic na forumsad""

ponownie pozdrawiam

ps. 2. nie wiesz od kogo jest Sabinka? smile)
      czyja to - fanka?

• _helga Hiacyncie, jestes niepoprawny:( 03.02.03, 20:01
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

>
        > ps. 2. nie wiesz od kogo jest Sabinka? smile)
        > czyja to - fanka?
        >

Hiacyncie, ja rozumiem, ze ci sie to w glowie nie miesci, ale forumowicze nie
        dziela sie na twoich zolnierzy i wroga reszte. Ani na zadne szwadrony pod
        rozmaitymi dowodztwami. Sabina najprawdopodobniej jest od samej siebie. Moze
        jeszcze od wlasnej rodziny, miejsca pracy, miasta rodzinnego itd. Czyli nie
        twoj biznes "od kogo" jest.

Na wszelki wypadek oraz nad wyraz uprzejmie cie informuje, ze nie znam Sabiny.
        Do powyzszej konstatacji wystarcza najzupelniej zdrowy rozsadek. O rany, gdzie
        ty masz sily na zakladanie tych kolejnych teczek na forumowiczowsad Juz
        pogrzebales w archiwum zeby policzyc jej posty czy jeszcze nie?

Zajmij sie czymkolwiek innym, prosze, bo to forum jest przez ciebie juz calkiem
        nie do zniesienia. Taka atmosfere wytwarzasz. To nie jest postulat "wojenny".
        Nic w tym rodzaju. Ja cie tylko bardzo prosze. Obejrzyj dziennik TV albo
        poczytaj wiadomosci agencyjne w GW. Tym sie zainteresuj, a nie kolejnymi
        forumowiczami. Pozdrawiam uprzejmie.
        • Gość: Jan Sabina jest normalna... IP: *.hispeed.ch 03.02.03, 22:30
          ...i oby jak najdłużej taką pozostała.

_helga napisała:

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
          > > ps. 2. nie wiesz od kogo jest Sabinka? smile)
          > > czyja to - fanka?
          >
          > Sabina najprawdopodobniej jest od samej siebie.

Pzdr dla Sabiny i innych normalnych smile
          • _helga Re: Sabina jest normalna... 03.02.03, 23:14
            Gość portalu: Jan napisał(a):

> ...i oby jak najdłużej taką pozostała.
            >
            > _helga napisała:
            >
            > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
            > > > ps. 2. nie wiesz od kogo jest Sabinka? smile)
            > > > czyja to - fanka?
            > >
            > > Sabina najprawdopodobniej jest od samej siebie.
            >
            > Pzdr dla Sabiny i innych normalnych smile

I ja sie przylaczam do pozdrowien dla tych, co sa od samych siebiesmile
      • maretina do Hiacynta 04.02.03, 08:23
        pisze wlasnie o takiej sytuacji jaka teraz stawiasz. nie chce sie z Toba klocic
        o to co, kto i kiedy na forum na kogo powiedzial.
        nie zakladam sobie forumowego notesu z hakiem na wybrane osoby z forum. nie
        rozumiem dlaczego zamiast wojowac nie mozesz wcisnac ignora na jakis upierdliwy
        dla Ciebie nick. ja z jednym tak zrobilam i mam swiety spokoj.
        nawet wtedy, kiedy dostawlam od tego nicka po lapach nie zakladalam w
        przyplywie zlosci watku o moim adwersarzu, bo to jest bezsensowne- co pokazaly
        wszystkie wojny na forum.
        nie zamierzam tez wlazic w "twoja paszcze" bo odkad pisze na forum nie
        zauwazylam by padlo z niej cos interesujacego do czego moglabym sie odniesc.
        piszac o watkach wojennych nie mialam na mysli, ze Ty je zakladasz, chociaz
        gdybym szperala w archiwum forumowym tak gorliwie jak Ty, to kto wie co bym tam
        znalazla.
        co do Sabinki, to nie wiem kim ona jest i nie interesuje mnie to z tej prostej
        przyczyny, ze ja odpowiadajac na posty skupiam sie na ich tresci a nie na
        osobie, ktora je zostawia.mam gleboko gdzies czy ta osoba jest Twoim fanem czy
        tez wrogiem.
        Hiacyncie nie wciagaj mnie do swoich urojonych wizji forumowych.
    • jacek#jw Re: Bo wojna to "męska rzecz" Maretino. 03.02.03, 17:38
      maretina napisała:

A tak naprawdę te wszystkie kłótnie nudne są jak flaki z olejem. Nie ma co się
      tym zajmować.
      • _helga Bo wojna to 'szurnieta rzecz' Jacek:)..nt 03.02.03, 23:15
        jacek#jw napisał:

> maretina napisała:
        >
        > > one nic nie wyjasniaja, maca bardziej. moze zalozcie sobie oddzielne forum
        > do
        > > klocenia, do wyciagania wypowiedzi sprzed roku. Perla, Hiacynt, Ania i
        > > wszyscy inni, nie macie dosyc?
        > > watki o innej tematyce swieca pustkami. mozna pomyslec, ze juz tylko
        > > klotnie lubicie prowadzic na forumsad
        >
        > A tak naprawdę te wszystkie kłótnie nudne są jak flaki z olejem. Nie ma co
        się
        > tym zajmować.
        >
    • monopol Prośby tej nie posłuchają 04.02.03, 16:28
      maretina napisała:

Maretino - Żono moja osobistasmile Te wojny forumowe, mam wrażenie, że stanowią
      pewien folklor tego obszaru wirtualnej rzeczywistości. Stały sie one tradycją
      tworzącą codzienność Aktualności. Trochę spamerska to działalność, ale w sumie
      nieszkodliwa, bo tylko ci, którzy wzajemnie na siebie plują, czują się urażeni.
      Dla kogoś stojącego z boku jest to sytuacja czasem nawet zabawna. Można się do
      tego wszystkiego przyzwyczaić.

Prośby Twojej, o zaprzestanie tych igraszek, bezpośrednio zainteresowani
      zapewne nie wysłuchają. Jak chcą, niech się szarpią...

Pa, pa - do zobaczenia w realusmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka