Dodaj do ulubionych

praca w h& m

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 15:00
czy ktoś pracuje, lub pracował w h&m? zaczynam szkolenie za 2 tyg. i
chciałabym się dowiedzieć jak tam jest
Obserwuj wątek
    • Gość: goga Re: praca w h& m IP: *.pronet.lublin.pl 31.08.04, 15:55
      Czy moglabym sie dowiedziec jak dostales tam prace? Bo sama poszukuje i nie
      wiem czy daja ogloszenia czy samemu trzeba sie zglosic i pytac o mozliwosc
      zatrudnienia?
      • Gość: anik Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 17:50
        Odpowiedziałam na ogłoszenie z wyborczej z początku lipca, po 2 tygodniach
        byłam na pierwszej rozmowie, tydzień temu na kolejnej i mam pracę. Wiem że w
        h&m na marszałkowskiej nie szukają ludzi, ale jakiś czas temu widziałam kartkę
        na szybie w wola parku. Zawsze możesz pochodzić i popytać.
        pozdr
        • Gość: hm Re: praca w h& m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 18:22
          a jakie stanowisko?
          • Gość: anik Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 18:49
            sprzedawcy :)
      • Gość: Sylwia Re: praca w h& m IP: *.crowley.pl 31.08.04, 19:27
        Moja koleżanka, kiedys na ich stronie wypełniła formularz zgłoszeniowy i po
        jakimś czasie się do niej odezwali, ale dalszym szczegółów już nie znam!
        • omango Re: praca w h& m 01.09.04, 09:20
          ja pracowalam w GAPie w Stanach (Nowy Jork) tez jako sprzedawca - wiec podobne
          klimaty co H&M
          bylo tak: baardzo sympatyczni ludzie, fajne znizki na ciuchy (obkupilam siebie
          i rodzine niesamowicie! :-) - ale praca na dluzsza mete oglupiajaca - Twoje
          glowne zajecie to po prostu ukladanie ciuchow!...
          jesli mialam ranna zmiane musialam byc godz przed otwarcie sklepu - polki
          musialy byc poukladane na przyjscie klientow, podobnie po zamknieciu sklepu -
          polki rowniez musialy zostac posprzatane - i tak bez konca :-)
          na szczescie mialam placone za kazda godzine
          Ogolnie te prace wspominam baardzo milo (glownie ze wzgledu na miejsce :-), ale
          wiecej nie chcialabym tego robic - chyba ze otworzylabym wlasny fajny butik :-)
          • Gość: kasia Re: praca w h& m IP: *.dyn.optonline.net 11.09.04, 00:28
            no tak, ale za godznie mialas grosze....
            • omango Re: praca w h& m 12.09.04, 20:00
              hmmm - $ 12 za godzine nie nazwalabym groszami...
              a z tego co wiem, Polacy jak dostaja stawke $ 5 za godzine to juz sa szczesliwi...
              • Gość: kasia Re: praca w h& m IP: *.dyn.optonline.net 27.10.04, 02:29
                ja o takich nie slyszalam
                wg mnie 12$ to grosze, ciezko sie utrzymac za taka kase
                pozdro
    • Gość: Słonik Re: praca w h& m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:58
      Byłam dekoratorką w H&M. Miały być szkolenia, fajna atmosfera, optymalna kasa i
      firma otwarta na kreatywnych. A było wielkie g... Jak masz skłonności sado-
      macho to wal do H&M'u.
    • Gość: Ela Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 11:33
      jak sie dostalas do tej pracy? podobno jest jakas strona internetowa, ale jej
      nie moge znalezc????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka