Gość: anik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 15:00 czy ktoś pracuje, lub pracował w h&m? zaczynam szkolenie za 2 tyg. i chciałabym się dowiedzieć jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: praca w h& m IP: *.pronet.lublin.pl 31.08.04, 15:55 Czy moglabym sie dowiedziec jak dostales tam prace? Bo sama poszukuje i nie wiem czy daja ogloszenia czy samemu trzeba sie zglosic i pytac o mozliwosc zatrudnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 17:50 Odpowiedziałam na ogłoszenie z wyborczej z początku lipca, po 2 tygodniach byłam na pierwszej rozmowie, tydzień temu na kolejnej i mam pracę. Wiem że w h&m na marszałkowskiej nie szukają ludzi, ale jakiś czas temu widziałam kartkę na szybie w wola parku. Zawsze możesz pochodzić i popytać. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: praca w h& m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 18:22 a jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 18:49 sprzedawcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: praca w h& m IP: *.crowley.pl 31.08.04, 19:27 Moja koleżanka, kiedys na ich stronie wypełniła formularz zgłoszeniowy i po jakimś czasie się do niej odezwali, ale dalszym szczegółów już nie znam! Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: praca w h& m 01.09.04, 09:20 ja pracowalam w GAPie w Stanach (Nowy Jork) tez jako sprzedawca - wiec podobne klimaty co H&M bylo tak: baardzo sympatyczni ludzie, fajne znizki na ciuchy (obkupilam siebie i rodzine niesamowicie! :-) - ale praca na dluzsza mete oglupiajaca - Twoje glowne zajecie to po prostu ukladanie ciuchow!... jesli mialam ranna zmiane musialam byc godz przed otwarcie sklepu - polki musialy byc poukladane na przyjscie klientow, podobnie po zamknieciu sklepu - polki rowniez musialy zostac posprzatane - i tak bez konca :-) na szczescie mialam placone za kazda godzine Ogolnie te prace wspominam baardzo milo (glownie ze wzgledu na miejsce :-), ale wiecej nie chcialabym tego robic - chyba ze otworzylabym wlasny fajny butik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca w h& m IP: *.dyn.optonline.net 11.09.04, 00:28 no tak, ale za godznie mialas grosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: praca w h& m 12.09.04, 20:00 hmmm - $ 12 za godzine nie nazwalabym groszami... a z tego co wiem, Polacy jak dostaja stawke $ 5 za godzine to juz sa szczesliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca w h& m IP: *.dyn.optonline.net 27.10.04, 02:29 ja o takich nie slyszalam wg mnie 12$ to grosze, ciezko sie utrzymac za taka kase pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonik Re: praca w h& m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:58 Byłam dekoratorką w H&M. Miały być szkolenia, fajna atmosfera, optymalna kasa i firma otwarta na kreatywnych. A było wielkie g... Jak masz skłonności sado- macho to wal do H&M'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: praca w h& m IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 11:33 jak sie dostalas do tej pracy? podobno jest jakas strona internetowa, ale jej nie moge znalezc???? Odpowiedz Link Zgłoś