Gość: Ania IP: 213.46.162.* 14.02.03, 00:04 Czy jak juz dopisujesz zlosliwosci pod moim adresem to nie mozesz tego robic pod wlasnym nickiem? A brodatego Araba to sobie poszukaj dla wlasnej zoby.Chyba,ze juz sobie sama znalazla ,no to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: Do wikula IP: *.acn.waw.pl 14.02.03, 00:22 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy jak juz dopisujesz zlosliwosci pod moim adresem to nie mozesz tego robic > pod wlasnym nickiem? > A brodatego Araba to sobie poszukaj dla wlasnej zoby.Chyba,ze juz sobie sama > znalazla ,no to nie ma sprawy. Odstosunkuj się ode mnie . Masz wielkie mniemanie o sobie . Wydaje ci sie że cały świat kręci się wokół ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do wikula IP: 213.46.162.* 14.02.03, 00:31 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Czy jak juz dopisujesz zlosliwosci pod moim adresem to nie mozesz tego rob > ic > > pod wlasnym nickiem? > > A brodatego Araba to sobie poszukaj dla wlasnej zoby.Chyba,ze juz sobie sa > ma > > znalazla ,no to nie ma sprawy. > > > Odstosunkuj się ode mnie . Masz wielkie mniemanie o sobie . Wydaje ci sie że > cały świat kręci się wokół ciebie . Najpierw ty ode mnie.I pilnuj wlasnej zony ,a mnie zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: 213.46.162.* 14.02.03, 00:42 uriel1 napisał: > A przyjmiesz ode mnie 'walentynke'? /Ukłon/ A pewnie,ze przyjme.Dzieki serdeczne.Jak milo sie zaczal dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNORANT Bruxelki tak już mają... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 00:47 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Czy jak juz dopisujesz zlosliwosci pod moim adresem to nie mozesz tego rob > ic > > pod wlasnym nickiem? > > A brodatego Araba to sobie poszukaj dla wlasnej zoby.Chyba,ze juz sobie sa > ma > > znalazla ,no to nie ma sprawy. > > > Odstosunkuj się ode mnie . Masz wielkie mniemanie o sobie . Wydaje ci sie że > cały świat kręci się wokół ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś