Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 05:35 Skladam Wam moc najserdeczniejszych zyczen z okazji Waszego dzisiejszego Swieta. .. K.P. .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn 08.03.03, 08:26 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Skladam Wam moc najserdeczniejszych zyczen z okazji Waszego dzisiejszego > Swieta. > .. > K.P. > .. )) ciekawa jestem który z nich zniesie z godnością te życzenia. ale się do nich nie przyłączam mnie by już nie wybaczyli d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 stary, dzieki... 08.03.03, 08:50 a mnie pominales... ale sie nie obrazam tylko dopisuje ukradkiem na marginesie wszystkiego dobrego dla nostromo z okazji dnia kobiet nostromo p.s. taki to wstyd? a ty krzysiu "not in touch with your feminine side?" Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 08.03.03, 08:55 Nutka, a to kretyn jeden! Taki "przyjaciel" i Cie nie wymienił? Właściwie sie nie dziwię, kretyn, to kretyn! Widać lubi chłopców. Ja Ci przesyłam różyczkę i uśmiech)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG a cóż to za dopisywanie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.03, 18:02 demokracji Ci się zachciewa? Pozdr. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ms.helga Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn 08.03.03, 12:47 d_nutka napisała: > > )) > > ciekawa jestem który z nich zniesie z godnością te życzenia. > ale się do nich nie przyłączam > mnie by już nie wybaczyli > d_nutka Hihih. Tez czekam co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn 08.03.03, 11:43 Za zyczenia dziekuje. Nie zmieniaja one jednak faktu, ze mimo staran i zabiegow pozostajesz nadal Kretynem. Z kazdym dniem nieco wiekszym. O ile nie osiagnales jeszcze pulapu. A co sadzi o tym swiecie Twoj afroamerykanski partner (ten byly bokser)? Czy obdarzyl Cie gustownym bukiecikiem i jakims drobnym prezentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ty Septyk wez Bykka i Udajcie sie pod Figure IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 16:56 sceptyk napisał: > > A co sadzi o tym swiecie Twoj afroamerykanski partner (ten byly bokser)? Czy > obdarzyl Cie gustownym bukiecikiem i jakims drobnym prezentem? .. .. ::: Bo mowia ze i wasz Pan Jezus obchodzic winien dzisiejsze swieto. Oczywiscie z bukiecikami idzcie. .. Nie rozumiem dlaczego to gowno Kapelan odzywa sie niepytane. Pewnie dlatego, ze gowno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.03.03, 19:47 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Skladam Wam moc najserdeczniejszych zyczen z okazji Waszego dzisiejszego > Swieta. Krzyś .... tfu, żesz miało być - Kretynie. Zrozum, nie każdy jest pedałkiem jak ty Krzysiu52 (co się wykłada - Kretynie). Niemniej dziękuję, niezbyt często dostaję życzenia od pedałów, Krzysiu52 (co się wykłada - Kretynie). Właściwie stało się to pierwszy raz... pozdrawiam serdelecznie (aż nawet nie napiszę 'won') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacynt IP: *.proxy.aol.com 09.03.03, 19:53 jeszcze dzis mozesz dolaczyc do Septyka z Kapelanem. Oni twardo klecza przed Figura, z bukiecikami w raczkach. Scenka jak z obrazka. Jeszcze tylko brakuje tam Aniola Stroza, rozpozcierajacego nad nimi skrzydelka. Wprawdzie dla ciebie Aniol nie ma trzeciego skrzydelka ale pewnie cos wymysli. Ukleknij tylko pomiedzy Septykiem a Kapelanem. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn 09.03.03, 20:11 Krzyś (co się wykłada - Kretyn), a kopa w d... chcesz? Tak po katolicku? Hehehe. PS. To jak to było z tym księdzem katolickim, od którego w przeszłości doświadczyłeś 'złego dotyku'? Opowiedz nam, może dzięki temu zrozumiemy twoje skrzywienie psychiczne. pozdrawiam serdelecznie Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Sceptyk, Luka, Nurni, Pollak, Snajper, Hiacyn 09.03.03, 20:26 pollak napisał: > Krzyś (co się wykłada - Kretyn), a kopa w d... chcesz? Tak po katolicku? > Hehehe. > > PS. To jak to było z tym księdzem katolickim, od którego w przeszłości > doświadczyłeś 'złego dotyku'? Opowiedz nam, może dzięki temu zrozumiemy > twoje skrzywienie psychiczne. > > pozdrawiam serdelecznie jak zauważyłam "kopa w d..." jest specjalizacją pewnej opcji kulturowej moje gratulacje w celności kopów godnych naszych piłkarzy narodowych Odpowiedz Link Zgłoś