orwella 12.01.07, 20:45 odpowiedzcie wprost: czy chcecie zamknac to forum? jesli tak to zamykajcie i nie dreczcie ludzi przypalaniem im stop i bokow. Odwagi cenzorzy, zgilotynujcie FA. Przyjdziemy na stype Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:26 Mam nadzieję Aurorko, że jak zamkną to forum, to będę mogła cię w dalszym ciągu podziwiać na FK. Może nawet pozwolą przenieść tam forumowe perełki, do których będziesz bezpośrednio się wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:35 Oh tak, my zawsze bedziemy siem soba cieszyc, Ewuniu. Cala przyjemnosc po mojej stronie. Wprawdzie do konca swiata zostalo juz tylko 5 latek, ale dobre o to Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:37 Skąd wiesz Córko Priama, że tylko pięć ? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:41 2012 - 2007 = 5! Smierc Zycia na naszej planecie zapisana w gwiazdach, a konkretnie w Sloncu. slonce jest bogiem, zawsze bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:46 Czy to nie pejszns cie bogiem sloncem omamila?Cos mi lata po glowie,ze widzialem was obie zaciecie dyskutujace o sloncu.Musialo cie niezle spalic. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:48 orwella napisała: > 2012 - 2007 = 5! Smierc Zycia na naszej planecie zapisana w gwiazdach, a > konkretnie w Sloncu. slonce jest bogiem, zawsze bylo. Hm....no tak, przekonałaś mnie. Nie ma co robić dalekosiężnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 22:21 ewa8a napisała: > Nie ma co robić dalekosiężnych planów. > Ależ wręcz przeciwnie. Ja np. wezmę kredyt z płatnością odroczoną do 2012, który przehulam, przepiję, a z tego, co mi zostanie, będę wspierał globalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 22:28 ,,No prosze, ty nawet wody w stawie nie zostawisz dla potomnych''. Świetny pomysł, a jak przepowiednia się nie sprawdzi, kredyt spłaca Aurora. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 22:49 Nie zostawię nawet wody dla potomnych, ponieważ moim ulubionym bydlęciem jest skorpion i uważam, że zamiast łowić ryby w stawie jak jakiś dureń, skuteczniej i prościej jest staw osuszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:31 czy tu są jacyś cenzorzy ? A forum jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:38 no przeciez forumowiczow banuja za nic, co dowodzi, ze chca FA anihilowac. nawet nie powiedzieli dlaczego zrobili Haszowi sad kapturowy. --- Carpe diem. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:45 Ty sie nie martw o hasza, bo wroci, a teraz na pewno czyta i jest mu przyjemnie. Martw sie lepiej czy bedzie mial do czego wrocic Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:47 patience napisała: > Ty sie nie martw o hasza, bo wroci, a teraz na pewno czyta i jest mu przyjemnie > . > Martw sie lepiej czy bedzie mial do czego wrocic Tez czekam w napieciu,kto sie ostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Do krypto-cenzoraow: 12.01.07, 21:53 Myślę Auroro, że Hasz będzie miał do czego wrócić, gdy donosiciele przestaną wisieć u klamki adminów i wściekle kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella 12-21-2012 . Admini dajcie FA pozyc ostatnie 5 lat 12.01.07, 22:37 www.gaianxaos.com/GalacticMayanFinalMission.htm www.gvnr.com/74/3.htm THE TREES WHO TALKED We speak to you now As ones, who like you, Are much younger than The Mountains Sustained by the same water And the same sun And both blessed to be In this place of wonder, We have been asked to tell you To share and celebrate This Garden with you kind The Bear brings you power, The Deer, protection We, the trees, standing silently In witness, give you trust The water comes and goes The animals are busy On their own paths The mountains, well, They have other things to do, Communing with the very forces That created the face Of this Earth We speak to you now as ones Whose lives come and go, Much like yours. You, however, are affecting How this Garden grows And that is why we seek Your attention Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Majowie wiedzieli:el condor wyslany przez abiego 12.01.07, 22:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=55429362 Odpowiedz Link Zgłoś