abstrakt2003 03.02.07, 17:09 sprawdź skrzynkę pocztową bo masz tam coś ciekawego. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: patience 04.02.07, 13:59 abstrakt2003 napisał: > sprawdź skrzynkę pocztową bo masz tam coś ciekawego. > Pozdr! Patience, ja Tobie też przesłałam coś bardzo ciekawego! Zerknij do skrzynki gazetowej!)))))))) owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ja Was nie opie..m, ale... 04.02.07, 23:06 ...Mamusia mi mówiła, że w towarzystwie osób trzecich nie szepcze się do uszka. Ktoś, komu Mamusia mówiła to samo, może Was kiedyś opie..ć. Całuski, uściski (co kto lubi) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ja Was nie opie..m, ale... 05.02.07, 10:04 jenisiej napisał: > ...Mamusia mi mówiła, że w towarzystwie osób trzecich nie szepcze się do uszka. > > Ktoś, komu Mamusia mówiła to samo, może Was kiedyś opie..ć. > > Całuski, uściski (co kto lubi) No dobra, choć to nie moja melodia, powiem głośno, www.mytempdir.com/1201864 owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś