Dodaj do ulubionych

Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :)))

IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:15
SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @wink)

fala fala ...
Obserwuj wątek
    • n0str0m0 Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) 25.11.01, 21:18
      o rany
      tobie to dobrze
      a ja juz zasuwam
      (od wczoraj)

brrrrrrr.....

tylko czym pomoc sobie?
      amfa nie dziala
      red bull nie dziala
      ginseng - jak wyzej...

chyba sie sklonuje...

spod napuchnietych powiek pozdrawia - nostromo
      • Gość: max a! rozumiem! praco H2O i praco H2SO4? :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:32
        n0str0m0 napisał(a):

> o rany
        > tobie to dobrze
        > a ja juz zasuwam
        > (od wczoraj)

> brrrrrrr.....

te "brrrr" ratuje Ciebie! smile)

brr brr brr suuuzuuuukiiiiiii :>

pzdr.
    • Gość: Vist¸ Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:18
      Gość portalu: max napisał(a):

> SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @wink)
      >

Luzik Maxiu smile))
    • Gość: iwona Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.01, 21:19

>
      >
      >
      >
      >
      > fala fala ...

Maxiu z czym była ta cytryna??
      No bo nie z herbatą przypuszczam wink

pozdrawiam herbatowowinkiwona
      • Gość: gomez Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: 62.46.28.* 25.11.01, 21:23
        piweczko przed snem dobrze robi na frustracje.glowa do gory nowy piekny tydzien
        przed nami
      • Gość: max Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:38
        Gość portalu: iwona napisał(a):

> Maxiu z czym była ta cytryna??
        > No bo nie z herbatą przypuszczam wink

dlaczeego?smile Iwonko! w cytrynie jest witaminka Cyy! wink
        • Gość: iwona Cyyli czas spać............ IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.01, 22:17

> Gość portalu: iwona napisał(a):
          >
          > > Maxiu z czym była ta cytryna??
          > > No bo nie z herbatą przypuszczam wink
          >
          > dlaczeego?smile Iwonko! w cytrynie jest witaminka Cyy! wink

.........bo herbatki już nie ma.........

Jutro trza wstać i na cytrynkę zarobić.

Dalszych szaleństw forumowych życzę wink

pozdrawiam sennie.iwona
    • Gość: Blong Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:22

>
      >
      >
      >
      >
      > fala fala ...

narescie mozna sie zgodzic z toba smile
      choc w pracy jestem caly czas sad

• Gość: max w pracy? IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:47
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> narescie mozna sie zgodzic z toba smile
        > choc w pracy jestem caly czas sad

ze tez masz dziwne upodobania wink cały czas!
        • Gość: Blong Re: w pracy? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:52

> ze tez masz dziwne upodobania wink cały czas!

no coz takie zycie
          w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale jesli
          bede zasuwal
          smile
          • n0str0m0 ach ty materialisto! 25.11.01, 21:57
            > zarobie [...]jesli bede zasuwal

blong! wstrrrretna materrrrialistyczna kanalio!
            dla pieniedzy pracujesz????
            ja tu siedze i zasuwam dla idei...

o rany...
            a moze masz racje???

od jutra postanawiam
            wyplacac sobie pensje!

brawo blong!
            otworzyly mi sie
            zapuchniete oczy...

nostromo
            • Gość: Blong Re: ach ty materialisto! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:09
              n0str0m0 napisał(a):

> > zarobie [...]jesli bede zasuwal
              >
              > blong! wstrrrretna materrrrialistyczna kanalio!
              > dla pieniedzy pracujesz????
              > ja tu siedze i zasuwam dla idei...
              >

za idee sobie chleba nie kupie ani kawioru
              smile

> o rany...
              > a moze masz racje???
              >

wierz mi mam smile

> od jutra postanawiam
              > wyplacac sobie pensje!
              >

tak wlasnie robie smile

> brawo blong!
              > otworzyly mi sie
              > zapuchniete oczy...
              >
              > nostromo

gratulacje
              smile))
          • Gość: max zasuwasz łopatą? pomysl jak niezasuwac i mieć! :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:09

> Gość portalu: max napisał(a):
            >
            > > ze tez masz dziwne upodobania wink cały czas!
            >
            > no coz takie zycie
            > w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale jesl
            > i
            > bede zasuwal
            > smile

"zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!;]

"logiczne" wink

czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał
            zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty?

juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego
            nigdy!

extra for you!smile)
            ------------------------------------------------------------------------------
            Praca sama w sobie jest bezwartościowa. Wartość tkwi w wyświadczanej usłudze. Tak
            już jednak jest, że w większości przypadków nie można komuś świadczyć usług bez
            wykonania pewnego rodzaju pracy. Marks myli środki z celami. Jeżeli ktoś mógłby
            zapewnić mi klientów śpiąc, płaciłbym mu za spanie. Tak więc to nie praca jest
            tym za co kapitaliści placą, to usługa jest tym za co robotnik otrzymuje
            wynagrodzenie. Są ludzie którzy potrafią, z różnych powodów, świadczyć usługi na
            wielką skalę dla wielkiej ilości kupujących, zarabiają na tym krocie, są też tacy
            którzy nie znaleźli sposobu na udowonienie swojej pożyteczności co też tłumaczy
            różnice w dochodach, czasami nawet dość znaczne.
            ---------------------------------------------------------------------------

tak wiec Blongu! zasuwaj dalej! wink
            • Gość: Blong Re: zasuwasz łopatą? pomysl jak niezasuwac i mieć! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:17

> "zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!;
              > ]
              >
              > "logiczne" wink
              >

nie lopata a komputerem /choc wychodzi na jedno i to samo smile/
              a o pieniadzach getlemani nie rozmawiaja ale mysle ze bys byl zdziwiony smile))

> czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał
              > zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty?
              >

Przeciez ja jestem zwolennikiem nizszych podatkow tyle ze nie teraz. A no coz
              zyje w pewnym spoleczenstwie i CHCE placic na jego rzecz.

> juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego
              > nigdy!
              >

to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozumieli.
              Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym
              sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz.

> tak wiec Blongu! zasuwaj dalej! wink

bede bym powiedzmy za 3-4 lata mial wystarczajaco na reszte zycia
              smile
              • Gość: max przykro mi! czy ty czytasz myslisz?masz obsesje? IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:34

> to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozumieli.
                >
                > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym
                > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz.

czy przeczytales co tam było napisane? to nie zasuwanie czyni ilosc pieniedzy a
                co sie robi?

Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz 1000
                Blongow!

Zgadnij jak mi sie teraz kojarzysz? 8smile
                • Gość: Blong Re: przykro mi! czy ty czytasz myslisz?masz obsesje? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:46

>
                  > Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz 1000
                  > Blongow!
                  >

Niestety nie mam ani piersi ani tylka Madonny /jesli nie mowisz o czarnej/
                  wiec ta droga dla mnie zamknieta. A pociagu do facetow nie mam wiec boysband tez
                  nie moge zrobic
                  smile
                  • Gość: max Re: przykro mi! IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:48

>
                    >
                    > >
                    > > Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz
                    > 1000
                    > > Blongow!
                    > >
                    >
                    > Niestety nie mam ani piersi ani tylka Madonny /jesli nie mowisz o czarnej/
                    > wiec ta droga dla mnie zamknieta. A pociagu do facetow nie mam wiec boysband te
                    > z
                    > nie moge zrobic
                    > smile

i co z tym katolem? cicho sza?
                  • Gość: max hmmmmm a moze dalej nie wiesz o co chodziło?:) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:13
                    czy juz zapomniales?smile
                • Gość: max bo IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:50

> Gość portalu: Blong napisał(a):
                  >
                  > > to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozum
                  > ieli.
                  > >
                  > > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i t
                  > ym
                  > > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz

Bozia lubi modlitwe!wink

I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przewalania
                  na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec na
                  oczki! wink

• Gość: Blong Re: bo IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:53

>
                    >
                    > Bozia lubi modlitwe!wink
                    >
                    > I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przewalani
                    > a
                    > na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec na
                    > oczki! wink
                    >

Myslalem ze sie wyrazilem wystarczajaco jasno. Mozna spojrzec na katolicka Polske
                    i porownac z evangelicko-ateistycznymi Czechami. Tam nikt nie czeka az Bozia da
                    pomysly ale po prostu pracuje.
                    Albo historycznie porownaj sobie Niemcy i Anglie z taka Hiszpania i Francja.
                    • Gość: max ;) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:07

>
                      > >
                      > >
                      > > Bozia lubi modlitwe!wink
                      > >
                      > > I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przew
                      > alani
                      > > a
                      > > na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec
                      > na
                      > > oczki! wink
                      > >
                      >
                      > Myslalem ze sie wyrazilem wystarczajaco jasno. Mozna spojrzec na katolicka Pols
                      > ke
                      > i porownac z evangelicko-ateistycznymi Czechami. Tam nikt nie czeka az Bozia da
                      >
                      > pomysly ale po prostu pracuje.
                      > Albo historycznie porownaj sobie Niemcy i Anglie z taka Hiszpania i Francja.

rżniesz głupa? nieprzeczytałe tekstu? i co mi sugerowałes na podstawie tego co
                      napisałem! CO? i ale jaka to obsesja?smile

kiedy wymienisz USA?smile Anglia? Ty sobie zarty robisz czy co?

• Gość: Blong Re: czy ci wszystko trzeba wyjasniac krok po kroku IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:15
                        j.w.

caly czas mysle ze wyrazilem sie wystarczajaco jasno
                        smile
                        • Gość: max przeczytaj fanatyku A-kk jeszcze raz co napisałem IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:19

>
                          > > ze tez masz dziwne upodobania wink cały czas!
                          >
                          > no coz takie zycie
                          > w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale
                          jesl
                          > i
                          > bede zasuwal
                          > smile

"zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!;]

"logiczne" wink

czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał
                          zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty?

juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego
                          nigdy!

extra for you!smile)
                          ------------------------------------------------------------------------------
                          Praca sama w sobie jest bezwartościowa. Wartość tkwi w wyświadczanej usłudze.
                          Tak
                          już jednak jest, że w większości przypadków nie można komuś świadczyć usług bez
                          wykonania pewnego rodzaju pracy. Marks myli środki z celami. Jeżeli ktoś mógłby
                          zapewnić mi klientów śpiąc, płaciłbym mu za spanie. Tak więc to nie praca jest
                          tym za co kapitaliści placą, to usługa jest tym za co robotnik otrzymuje
                          wynagrodzenie. Są ludzie którzy potrafią, z różnych powodów, świadczyć usługi
                          na
                          wielką skalę dla wielkiej ilości kupujących, zarabiają na tym krocie, są też
                          tacy
                          którzy nie znaleźli sposobu na udowonienie swojej pożyteczności co też tłumaczy
                          różnice w dochodach, czasami nawet dość znaczne.
                          ---------------------------------------------------------------------------

i... ?
                          • Gość: max a to twoja obsesyjna A-kk odpowiedz! :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:22

> to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie
                            rozumieli.
                            >
                            > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym
                            > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz.

CZY DALEJ RZNIESZ GLUPA???????
                            • Gość: max fakty i tzw. "fakty"? słowo i to co sie wyobraza:) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:32
                              Blongu! tu chodzi o TWOJ styl myslenia! niezrozumiales czegos?

to piszesz ze KATOLIK nierozumie? smile)

Przeciez Ty wychodzisz przez to na GŁUPA! nie wiesz?
                          • Gość: Blong Re: przeczytaj sobie sam co napisales IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:31

"juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo!"

teraz powoli pomysl przeczytaj moja odpowiedz i zrozumiesz
                            smile
                            • Gość: Blong Re: i jeszcze jedno IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:33
                              gdzie atakuje kk???
                            • Gość: max powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:37

>
                              > "juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo!"
                              >
                              > teraz powoli pomysl przeczytaj moja odpowiedz i zrozumiesz
                              > smile

to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze jest
                              praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA!

FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz?

np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA!
                              WYSIŁEK! smile))))))))))
                              • Gość: Blong Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:42

> to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze jest
                                > praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA!

zle
                                naditerpretacja
                                ukaral ich wygnaniem z raju a nie praca
                                praca to konsekwencja wygnania a nie kara

>
                                > FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz?
                                >
                                > np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA!
                                > WYSIŁEK! smile))))))))))

Alez problem w tym ze to sie nieodnosi do mnie smile
                                A do tego sproboj 8 godzin dziennie przez dwa tygodnie zamiast kilofem rozbijac
                                podloge mlotem pneumatycznym i potem mi cos powiedz o pracy i narzedziach.
                                • Gość: max Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:48

>
                                  > > to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze j
                                  > est
                                  > > praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA!
                                  >
                                  > zle

Inkwizytor?wink

> naditerpretacja
                                  > ukaral ich wygnaniem z raju a nie praca
                                  > praca to konsekwencja wygnania a nie kara

tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była kara za
                                  cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) wink

>
                                  > >
                                  > > FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz?
                                  > >
                                  > > np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA!
                                  > > WYSIŁEK! smile))))))))))
                                  >
                                  > Alez problem w tym ze to sie nieodnosi do mnie smile

Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE ZBEDNEJ
                                  PRACY!smile))))))))))))))))))))))))))))))))

komunisto! wink
                                  • Gość: Blong Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:56

>
                                    > Inkwizytor?wink
                                    >

ty czy ja?
                                    bo to byly twoje slowa smile

> tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była kara za
                                    > cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) wink

kara nie byla praca ale wygnanie z raju i przeklecie ziemi
                                    poczytaj sobie i sam to odkryjesz

>
                                    > Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE ZBEDNE
                                    > J
                                    > PRACY!smile))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    >

raczej ty nie chcesz zrozumiec ze to nie dotyczy mnie smile

> komunisto! wink

mmmm
                                    narescie
                                    smile
                                    • Gość: max pooowoli ateisto! :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:03

>
                                      > >
                                      > > Inkwizytor?wink
                                      > >
                                      >
                                      > ty czy ja?
                                      > bo to byly twoje slowa smile

inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja!

> > tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była ka
                                      > ra za
                                      > > cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) wink
                                      >
                                      > kara nie byla praca ale wygnanie z raju i przeklecie ziemi
                                      > poczytaj sobie i sam to odkryjesz
                                      >
                                      > >
                                      > > Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE Z
                                      > BEDNE
                                      > > J
                                      > > PRACY!smile))))))))))))))))))))))))))))))))
                                      > >
                                      >
                                      > raczej ty nie chcesz zrozumiec ze to nie dotyczy mnie smile

mowie o PRACY jako definicji

> > komunisto! wink
                                      >
                                      > mmmm
                                      > narescie
                                      > smile

obraziłeś sie?
                                      • Gość: Blong Re: pooowoli ateisto! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:09

> inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja!

jestes pewny? smile))
                                        a co w slowie zle inkwizytorskiego?
                                        smile

>
                                        > mowie o PRACY jako definicji
                                        >

mowiles to z poczatku w odniesieniu do mnie wiec tak to odbieralem smile

> obraziłeś sie?

a czemu?
                                        rozesmialem
                                        • Gość: max Re: pooooowoli ateisto! :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:15

>
                                          > > inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja!
                                          >
                                          > jestes pewny? smile))
                                          > a co w slowie zle inkwizytorskiego?
                                          > smile

Stwiedzieles ze nie mam racji! ( o Bibli ) wiem to taki trudny do likidacji
                                          odruch! ( fanatyczny )

ZLE! NIEDOBRZE! NIESŁUSZNIE! wink

> > mowie o PRACY jako definicji
                                          > >
                                          >
                                          > mowiles to z poczatku w odniesieniu do mnie wiec tak to odbieralem smile

hehe cały czas miałem na uwadze tą definicje! ( co Ciebie zaslepiło? )

> rozesmialem

ja tez! smile) uwierzysz? ale w innym punkcie! wink kazdy ma inne poczucie humoru! :]
                                          • Gość: Blong Re: pooooowoli ateisto! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:22

> Stwiedzieles ze nie mam racji! ( o Bibli ) wiem to taki trudny do likidacji
                                            > odruch! ( fanatyczny )
                                            >
                                            > ZLE! NIEDOBRZE! NIESŁUSZNIE! wink
                                            >

Bo nie miales smile
                                            czy jak nie masz racji to ci mam pisac ze ja masz?

> hehe cały czas miałem na uwadze tą definicje! ( co Ciebie zaslepiło? )

poczytaj sobie poczatek rozmowy smile

>
                                            > ja tez! smile) uwierzysz? ale w innym punkcie! wink kazdy ma inne poczucie humoru! :
                                            > ]

i bardzo dobrze
                                            smile
                                            • Gość: max a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:33
                                              praca to przeklenstwo!

spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami!

pa!

a w piekle krasnale beda dalej przewalac wiory łyzeczką od herbaty 1000lat
                                              zamiast 50! od i maniana! i bedą (?) zadowolne ze są pracowite jak mróweczki!smile)
                                              DEBILNE!

komunisto!wink na lewo?

• Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:38

> praca to przeklenstwo!
                                                >

dla katolikow dla evangelikow blogoslawienstwo, albo mozna tez powiedziec forma
                                                modlitwy.

>
                                                > spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami!
                                                >

ja wole moment takiego spotkania odlozyc smile

>
                                                > a w piekle krasnale beda dalej przewalac wiory łyzeczką od herbaty 1000lat
                                                > zamiast 50! od i maniana! i bedą (?) zadowolne ze są pracowite jak mróweczki!smile
                                                > )
                                                > DEBILNE!
                                                >

W piekle sie odpoczywa w cieplym kotle i rekreuje w siarczanym sanatoriu.

> komunisto!wink na lewo?
                                                >

ech a Zydo-Arab sie ci nie spodobal?
                                                • Gość: max Re: a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:45

>
                                                  > > praca to przeklenstwo!
                                                  > >
                                                  >
                                                  > dla katolikow dla evangelikow blogoslawienstwo, albo mozna tez powiedziec forma
                                                  >
                                                  > modlitwy.

czyzby był satanistą! crying

> > spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami!
                                                  > >
                                                  >
                                                  > ja wole moment takiego spotkania odlozyc smile

wiecej potrzebujesz stracic?wink

> ech a Zydo-Arab sie ci nie spodobal?

pewnie ze mi sie podoba!
                                                  no własnie! ja czekam i czekam! a tu cisza! dlaczego?sad

blbablagrekopolozydoarabofil ;]

PS. komunista mmm! ;]
                                                  • Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:48

>
                                                    > czyzby był satanistą! crying
                                                    >

kto?

>
                                                    > wiecej potrzebujesz stracic?wink
                                                    >

zyskac smile

> pewnie ze mi sie podoba!
                                                    > no własnie! ja czekam i czekam! a tu cisza! dlaczego?sad
                                                    > blbablagrekopolozydoarabofil ;]
                                                    > PS. komunista mmm! ;]

gdzie?
                                                  • Gość: max Re: a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:53

>
                                                    > >
                                                    > > czyzby był satanistą! crying
                                                    > >
                                                    >
                                                    > kto?

leterówka! o mnie chodzi! powinno być :

czyzbyM był satanistą! crying

M- litera alfabetu
                                                  • Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:55

> Gość portalu: Blong napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: max napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > czyzby był satanistą! crying
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > kto?
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > leterówka! o mnie chodzi! powinno być :
                                                    >
                                                    > czyzbyM był satanistą! crying
                                                    >
                                                    >
                                                    > M- litera alfabetu

Na to pytanie sobie juz musisz odpowiedziec sam smile

p.s.
                                                    leperowka? nowa wodka?
                                                  • Gość: max oo! :D IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:58

> p.s.
                                                    > leperowka? nowa wodka?

i jest pomysł! ( monopol spirytusowy OUT!wink
    • Gość: Egon Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 23:57

>
      >
      >
      >
      >
      > fala fala ...

He he he!!! Do roboty zasrane koty,bo jutro na piwo zabraknie i zona nie da !!!
      He he he !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka