Gość: max IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:15 SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @) fala fala ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0str0m0 Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) 25.11.01, 21:18 o rany tobie to dobrze a ja juz zasuwam (od wczoraj) brrrrrrr..... tylko czym pomoc sobie? amfa nie dziala red bull nie dziala ginseng - jak wyzej... chyba sie sklonuje... spod napuchnietych powiek pozdrawia - nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a! rozumiem! praco H2O i praco H2SO4? :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:32 n0str0m0 napisał(a): > o rany > tobie to dobrze > a ja juz zasuwam > (od wczoraj) > brrrrrrr..... te "brrrr" ratuje Ciebie! ) brr brr brr suuuzuuuukiiiiiii :> pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:18 Gość portalu: max napisał(a): > SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @) > Luzik Maxiu )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.01, 21:19 Gość portalu: max napisał(a): > SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @) > > > > > > fala fala ... *********** Maxiu z czym była ta cytryna?? No bo nie z herbatą przypuszczam pozdrawiam herbatowoiwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: 62.46.28.* 25.11.01, 21:23 piweczko przed snem dobrze robi na frustracje.glowa do gory nowy piekny tydzien przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:38 Gość portalu: iwona napisał(a): > Maxiu z czym była ta cytryna?? > No bo nie z herbatą przypuszczam dlaczeego? Iwonko! w cytrynie jest witaminka Cyy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Cyyli czas spać............ IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.01, 22:17 Gość portalu: max napisał(a): > Gość portalu: iwona napisał(a): > > > Maxiu z czym była ta cytryna?? > > No bo nie z herbatą przypuszczam > > dlaczeego? Iwonko! w cytrynie jest witaminka Cyy! ************************* .........bo herbatki już nie ma......... Jutro trza wstać i na cytrynkę zarobić. Dalszych szaleństw forumowych życzę pozdrawiam sennie.iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:22 Gość portalu: max napisał(a): > SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @) > > > > > > fala fala ... narescie mozna sie zgodzic z toba choc w pracy jestem caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max w pracy? IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 21:47 Gość portalu: Blong napisał(a): > narescie mozna sie zgodzic z toba > choc w pracy jestem caly czas ze tez masz dziwne upodobania cały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: w pracy? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:52 Gość portalu: max napisał(a): > ze tez masz dziwne upodobania cały czas! no coz takie zycie w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale jesli bede zasuwal Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 ach ty materialisto! 25.11.01, 21:57 > zarobie [...]jesli bede zasuwal blong! wstrrrretna materrrrialistyczna kanalio! dla pieniedzy pracujesz???? ja tu siedze i zasuwam dla idei... o rany... a moze masz racje??? od jutra postanawiam wyplacac sobie pensje! brawo blong! otworzyly mi sie zapuchniete oczy... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: ach ty materialisto! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:09 n0str0m0 napisał(a): > > zarobie [...]jesli bede zasuwal > > blong! wstrrrretna materrrrialistyczna kanalio! > dla pieniedzy pracujesz???? > ja tu siedze i zasuwam dla idei... > za idee sobie chleba nie kupie ani kawioru > o rany... > a moze masz racje??? > wierz mi mam > od jutra postanawiam > wyplacac sobie pensje! > tak wlasnie robie > brawo blong! > otworzyly mi sie > zapuchniete oczy... > > nostromo gratulacje )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max zasuwasz łopatą? pomysl jak niezasuwac i mieć! :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:09 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > ze tez masz dziwne upodobania cały czas! > > no coz takie zycie > w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale jesl > i > bede zasuwal > "zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!;] "logiczne" czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty? juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego nigdy! extra for you!) ------------------------------------------------------------------------------ Praca sama w sobie jest bezwartościowa. Wartość tkwi w wyświadczanej usłudze. Tak już jednak jest, że w większości przypadków nie można komuś świadczyć usług bez wykonania pewnego rodzaju pracy. Marks myli środki z celami. Jeżeli ktoś mógłby zapewnić mi klientów śpiąc, płaciłbym mu za spanie. Tak więc to nie praca jest tym za co kapitaliści placą, to usługa jest tym za co robotnik otrzymuje wynagrodzenie. Są ludzie którzy potrafią, z różnych powodów, świadczyć usługi na wielką skalę dla wielkiej ilości kupujących, zarabiają na tym krocie, są też tacy którzy nie znaleźli sposobu na udowonienie swojej pożyteczności co też tłumaczy różnice w dochodach, czasami nawet dość znaczne. --------------------------------------------------------------------------- tak wiec Blongu! zasuwaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: zasuwasz łopatą? pomysl jak niezasuwac i mieć! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:17 Gość portalu: max napisał(a): > "zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!; > ] > > "logiczne" > nie lopata a komputerem /choc wychodzi na jedno i to samo / a o pieniadzach getlemani nie rozmawiaja ale mysle ze bys byl zdziwiony )) > czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał > zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty? > Przeciez ja jestem zwolennikiem nizszych podatkow tyle ze nie teraz. A no coz zyje w pewnym spoleczenstwie i CHCE placic na jego rzecz. > juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego > nigdy! > to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozumieli. Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz. > tak wiec Blongu! zasuwaj dalej! bede bym powiedzmy za 3-4 lata mial wystarczajaco na reszte zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max przykro mi! czy ty czytasz myslisz?masz obsesje? IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:34 Gość portalu: Blong napisał(a): > to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozumieli. > > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz. czy przeczytales co tam było napisane? to nie zasuwanie czyni ilosc pieniedzy a co sie robi? Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz 1000 Blongow! Zgadnij jak mi sie teraz kojarzysz? 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: przykro mi! czy ty czytasz myslisz?masz obsesje? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:46 Gość portalu: max napisał(a): > > Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz 1000 > Blongow! > Niestety nie mam ani piersi ani tylka Madonny /jesli nie mowisz o czarnej/ wiec ta droga dla mnie zamknieta. A pociagu do facetow nie mam wiec boysband tez nie moge zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: przykro mi! IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:48 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > > Madonna wyda płytke którą nagra w 2 dni a zarobi tysiackrotnie wiecej niz > 1000 > > Blongow! > > > > Niestety nie mam ani piersi ani tylka Madonny /jesli nie mowisz o czarnej/ > wiec ta droga dla mnie zamknieta. A pociagu do facetow nie mam wiec boysband te > z > nie moge zrobic > i co z tym katolem? cicho sza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max hmmmmm a moze dalej nie wiesz o co chodziło?:) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:13 czy juz zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max bo IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 22:50 Gość portalu: max napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozum > ieli. > > > > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i t > ym > > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz Bozia lubi modlitwe! I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przewalania na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec na oczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: bo IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:53 Gość portalu: max napisał(a): > > > Bozia lubi modlitwe! > > I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przewalani > a > na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec na > oczki! > Myslalem ze sie wyrazilem wystarczajaco jasno. Mozna spojrzec na katolicka Polske i porownac z evangelicko-ateistycznymi Czechami. Tam nikt nie czeka az Bozia da pomysly ale po prostu pracuje. Albo historycznie porownaj sobie Niemcy i Anglie z taka Hiszpania i Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max ;) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:07 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > > > Bozia lubi modlitwe! > > > > I daje pomysły na to jak to zrobic! bo przewalanie wiorow dla samego przew > alani > > a > > na budowie jest "prawdopodobnie" ostatnia rzecza którą by chciało widziec > na > > oczki! > > > > Myslalem ze sie wyrazilem wystarczajaco jasno. Mozna spojrzec na katolicka Pols > ke > i porownac z evangelicko-ateistycznymi Czechami. Tam nikt nie czeka az Bozia da > > pomysly ale po prostu pracuje. > Albo historycznie porownaj sobie Niemcy i Anglie z taka Hiszpania i Francja. rżniesz głupa? nieprzeczytałe tekstu? i co mi sugerowałes na podstawie tego co napisałem! CO? i ale jaka to obsesja? kiedy wymienisz USA? Anglia? Ty sobie zarty robisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: czy ci wszystko trzeba wyjasniac krok po kroku IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:15 j.w. caly czas mysle ze wyrazilem sie wystarczajaco jasno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max przeczytaj fanatyku A-kk jeszcze raz co napisałem IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:19 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > ze tez masz dziwne upodobania cały czas! > > no coz takie zycie > w odroznieniu od liberalow wiem ze zarobie nie jak ktos obnizy podatki ale jesl > i > bede zasuwal > "zasuwasz" bo jestes głupszy niz ten co nie musi az tak "zasuwac" a ma wiecej!;] "logiczne" czy gdy mniejszy podatek dochodowy bedziesz placił to mniej bedziesz musiał zasuwac by uzyskac potrzebną sume? np na kupno drugiej łopaty? juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo! Komunista chyba nie pojmie tego nigdy! extra for you!) ------------------------------------------------------------------------------ Praca sama w sobie jest bezwartościowa. Wartość tkwi w wyświadczanej usłudze. Tak już jednak jest, że w większości przypadków nie można komuś świadczyć usług bez wykonania pewnego rodzaju pracy. Marks myli środki z celami. Jeżeli ktoś mógłby zapewnić mi klientów śpiąc, płaciłbym mu za spanie. Tak więc to nie praca jest tym za co kapitaliści placą, to usługa jest tym za co robotnik otrzymuje wynagrodzenie. Są ludzie którzy potrafią, z różnych powodów, świadczyć usługi na wielką skalę dla wielkiej ilości kupujących, zarabiają na tym krocie, są też tacy którzy nie znaleźli sposobu na udowonienie swojej pożyteczności co też tłumaczy różnice w dochodach, czasami nawet dość znaczne. --------------------------------------------------------------------------- i... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a to twoja obsesyjna A-kk odpowiedz! :)) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:22 Gość portalu: Blong napisał(a): > to chyba inna Biblie znasz, ale faktem jest ze katolicy nigdy to nie rozumieli. > > Porownaj sobie wyniki panstw evangelickich gdzie zasada jest pracujesz i tym > sprawiasz przyjemnosc Bogu i katolickich gdzie nie pracujesz a sie modlisz. CZY DALEJ RZNIESZ GLUPA??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max fakty i tzw. "fakty"? słowo i to co sie wyobraza:) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:32 Blongu! tu chodzi o TWOJ styl myslenia! niezrozumiales czegos? to piszesz ze KATOLIK nierozumie? ) Przeciez Ty wychodzisz przez to na GŁUPA! nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: przeczytaj sobie sam co napisales IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:31 "juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo!" teraz powoli pomysl przeczytaj moja odpowiedz i zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: i jeszcze jedno IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:33 gdzie atakuje kk??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:37 Gość portalu: Blong napisał(a): > > "juz Biblia nauczała ze praca to przeklenstwo!" > > teraz powoli pomysl przeczytaj moja odpowiedz i zrozumiesz > to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze jest praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA! FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz? np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA! WYSIŁEK! )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:42 Gość portalu: max napisał(a): > to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze jest > praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA! zle naditerpretacja ukaral ich wygnaniem z raju a nie praca praca to konsekwencja wygnania a nie kara > > FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz? > > np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA! > WYSIŁEK! )))))))))) Alez problem w tym ze to sie nieodnosi do mnie A do tego sproboj 8 godzin dziennie przez dwa tygodnie zamiast kilofem rozbijac podloge mlotem pneumatycznym i potem mi cos powiedz o pracy i narzedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.net.bialystok.pl 25.11.01, 23:48 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > to z Ksiegi Rodzaju! Bóg ukarał Adama i Ewe za grzech pierworodny tym ze j > est > > praca - wysiłek fizyczny! to jest KARA! > > zle Inkwizytor? > naditerpretacja > ukaral ich wygnaniem z raju a nie praca > praca to konsekwencja wygnania a nie kara tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była kara za cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) > > > > > FIZYKA z która trzeba walczyc! juz wiesz? > > > > np. kopać rowy mozna łopatą ale i koparką! wiec co jest zbedne? PRACA! > > WYSIŁEK! )))))))))) > > Alez problem w tym ze to sie nieodnosi do mnie Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE ZBEDNEJ PRACY!)))))))))))))))))))))))))))))))) komunisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: powoli ateisto! :)))))))))))))))))) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 23:56 Gość portalu: max napisał(a): > > Inkwizytor? > ty czy ja? bo to byly twoje slowa > tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była kara za > cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) kara nie byla praca ale wygnanie z raju i przeklecie ziemi poczytaj sobie i sam to odkryjesz > > Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE ZBEDNE > J > PRACY!)))))))))))))))))))))))))))))))) > raczej ty nie chcesz zrozumiec ze to nie dotyczy mnie > komunisto! mmmm narescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max pooowoli ateisto! :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:03 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > Inkwizytor? > > > > ty czy ja? > bo to byly twoje slowa inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja! > > tzwn ze jak lezeli brzuchami do góry a pzniej musieli tyrac to nie była ka > ra za > > cos!? ( przeczytaj to jeszcze raz! ) > > kara nie byla praca ale wygnanie z raju i przeklecie ziemi > poczytaj sobie i sam to odkryjesz > > > > > Ale jaja! Ty dalej nie trybisz? TU CHODZI o pomysł wynalazek! LIKWIDACJE Z > BEDNE > > J > > PRACY!)))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > raczej ty nie chcesz zrozumiec ze to nie dotyczy mnie mowie o PRACY jako definicji > > komunisto! > > mmmm > narescie > obraziłeś sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pooowoli ateisto! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:09 Gość portalu: max napisał(a): > inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja! jestes pewny? )) a co w slowie zle inkwizytorskiego? > > mowie o PRACY jako definicji > mowiles to z poczatku w odniesieniu do mnie wiec tak to odbieralem > obraziłeś sie? a czemu? rozesmialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: pooooowoli ateisto! :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:15 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > inwizytor był do słowa "zle" ktore Ty napsiałes a nie ja! > > jestes pewny? )) > a co w slowie zle inkwizytorskiego? > Stwiedzieles ze nie mam racji! ( o Bibli ) wiem to taki trudny do likidacji odruch! ( fanatyczny ) ZLE! NIEDOBRZE! NIESŁUSZNIE! > > mowie o PRACY jako definicji > > > > mowiles to z poczatku w odniesieniu do mnie wiec tak to odbieralem hehe cały czas miałem na uwadze tą definicje! ( co Ciebie zaslepiło? ) > rozesmialem ja tez! ) uwierzysz? ale w innym punkcie! kazdy ma inne poczucie humoru! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: pooooowoli ateisto! :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:22 Gość portalu: max napisał(a): > Stwiedzieles ze nie mam racji! ( o Bibli ) wiem to taki trudny do likidacji > odruch! ( fanatyczny ) > > ZLE! NIEDOBRZE! NIESŁUSZNIE! > Bo nie miales czy jak nie masz racji to ci mam pisac ze ja masz? > hehe cały czas miałem na uwadze tą definicje! ( co Ciebie zaslepiło? ) poczytaj sobie poczatek rozmowy > > ja tez! ) uwierzysz? ale w innym punkcie! kazdy ma inne poczucie humoru! : > ] i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:33 praca to przeklenstwo! spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami! pa! a w piekle krasnale beda dalej przewalac wiory łyzeczką od herbaty 1000lat zamiast 50! od i maniana! i bedą (?) zadowolne ze są pracowite jak mróweczki!) DEBILNE! komunisto! na lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:38 Gość portalu: max napisał(a): > praca to przeklenstwo! > dla katolikow dla evangelikow blogoslawienstwo, albo mozna tez powiedziec forma modlitwy. > > spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami! > ja wole moment takiego spotkania odlozyc > > a w piekle krasnale beda dalej przewalac wiory łyzeczką od herbaty 1000lat > zamiast 50! od i maniana! i bedą (?) zadowolne ze są pracowite jak mróweczki! > ) > DEBILNE! > W piekle sie odpoczywa w cieplym kotle i rekreuje w siarczanym sanatoriu. > komunisto! na lewo? > ech a Zydo-Arab sie ci nie spodobal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:45 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > praca to przeklenstwo! > > > > dla katolikow dla evangelikow blogoslawienstwo, albo mozna tez powiedziec forma > > modlitwy. czyzby był satanistą! > > spotkamy sie(?) w raju! by lezec do gory brzuchami! > > > > ja wole moment takiego spotkania odlozyc wiecej potrzebujesz stracic? > ech a Zydo-Arab sie ci nie spodobal? pewnie ze mi sie podoba! no własnie! ja czekam i czekam! a tu cisza! dlaczego? blbablagrekopolozydoarabofil ;] PS. komunista mmm! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:48 Gość portalu: max napisał(a): > > czyzby był satanistą! > kto? > > wiecej potrzebujesz stracic? > zyskac > pewnie ze mi sie podoba! > no własnie! ja czekam i czekam! a tu cisza! dlaczego? > blbablagrekopolozydoarabofil ;] > PS. komunista mmm! ;] gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: a wiec :)) IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:53 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > czyzby był satanistą! > > > > kto? leterówka! o mnie chodzi! powinno być : czyzbyM był satanistą! M- litera alfabetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: a wiec :)) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:55 Gość portalu: max napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > > > > czyzby był satanistą! > > > > > > > kto? > > > > leterówka! o mnie chodzi! powinno być : > > czyzbyM był satanistą! > > > M- litera alfabetu Na to pytanie sobie juz musisz odpowiedziec sam p.s. leperowka? nowa wodka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max oo! :D IP: *.net.bialystok.pl 26.11.01, 00:58 Gość portalu: Blong napisał(a): > p.s. > leperowka? nowa wodka? i jest pomysł! ( monopol spirytusowy OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Ludziki! :)) to tylko FORUM! wyluzujta się! :))) IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 23:57 Gość portalu: max napisał(a): > SERIO! JUTRO DO PRACKI!PROSIACKI! @) > > > > > > fala fala ... He he he!!! Do roboty zasrane koty,bo jutro na piwo zabraknie i zona nie da !!! He he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś