Gość: pierwszy sekretarz IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 14:25 Tow. Czarzasty jest "ważny i pożyteczny" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baba w oknie Co zalezy od KRRiT? IP: *.tvk-gaj.pl 11.06.03, 14:54 Jak ogladam telewizje i jedne programy mi sie podobaja a inne nie - nie widze jaki z tym zwiazek ma Rada. Ja przynajmniej ogladam telewizje, a taka Beger na pewno nie. Nie ma na to przeciez czasu, a jak juz oglada to pewnie polowy nie rozumie. Tym ktorym sie sprawozdanie Rady nie podoba zalezy przede wszystkim na tym zeby skrytykowac wszystko co chocby troche pachnie zwiazkiem z rzadem. Reszte zmysla, zeby sie bylo do czego przyczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Co zalezy od KRRiT? IP: *.agh.edu.pl 11.06.03, 15:36 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Jak ogladam telewizje i jedne programy mi sie podobaja a inne > nie - nie widze jaki z tym zwiazek ma Rada. Ja przynajmniej > ogladam telewizje, a taka Beger na pewno nie. Nie ma na to > przeciez czasu, a jak juz oglada to pewnie polowy nie rozumie. > Tym ktorym sie sprawozdanie Rady nie podoba zalezy przede > wszystkim na tym zeby skrytykowac wszystko co chocby troche > pachnie zwiazkiem z rzadem. Reszte zmysla, zeby sie bylo do > czego przyczepic. Babo skoro twierdzisz ze rada nie ma wplywu na program to zadaje ci jedno krotkie pytanieo co jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji? Zastanów sie najpierw a później cos pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej KRRiT należy rozwiązać IP: *.acn.pl 11.06.03, 16:09 Zachęcam do wystosownia petycji-on line: prawica.net/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=6 Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski Halber poeta 11.06.03, 15:03 Czym się zajmowała KRRTV przez cały czas? Mataczeniem wokół ustawy i utrwalaniem układów koleżeńsko - partyjnych. Ja bym rozwiązał tego typu organizacje o charakterze pijawki w pizdu. Te wszystkie darmozjady utrzymują się z moich podatków. bulk "A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego, to jest świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom, chuje precz!" Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nie dziwi nic 11.06.03, 15:40 Millerowe tałatajstwo prześciga samo siebie w bezczelności... A my możemy tylko się wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Skoro Czarzasty ma swoj rozum... IP: 213.42.49.* 11.06.03, 18:41 Czarzasty moglby byc atrakcyjnym towarem eksportowym. Nasi wschodni sasiedzi maja wiele klopotow z mediami, przydalby sie im ekspert "z zachodu" a ciagle ze wschodnimi nawykami. Zaoferojmy Czarzastego Bialorusi albo Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wyeksportujmy Czarzastego... IP: 213.42.49.* 11.06.03, 18:49 On sie marnuje w kraju i dodatkowo te ataki... Na Ukrainie czy Bialorusi jest zapotrzebowanie na eksperta medialnego z zachodu, takiego co by i rozumial komunistyczna rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wyeksportujmy Czarzastego... IP: 213.42.49.* 11.06.03, 18:49 On sie marnuje w kraju i dodatkowo te ataki... Na Ukrainie czy Bialorusi jest zapotrzebowanie na eksperta medialnego z zachodu, takiego co by i rozumial komunistyczne wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wyeksportujmy Czarzastego... IP: 213.42.49.* 11.06.03, 18:49 On sie marnuje w kraju i dodatkowo te ataki... Na Ukrainie czy Bialorusi jest zapotrzebowanie na eksperta medialnego z zachodu, takiego co by i rozumial komunistyczne wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kim jest Halber? IP: 213.42.49.* 11.06.03, 19:01 Gdyby pozostal w swoim zawodzie disk-dzokeja to pies go tracal. Niestety, tego nieudacznika namascila przynaleznosc do SLD. Teraz juz jako jeden z tzw. towarzyszy broni, Halber zaczal gadac, panoszyc sie jak ktos wazny, znaczacy a to tymczsem tylko ciagle - mierny disk-dzokej. Odpowiedz Link Zgłoś