Gość: Terek IP: *.pl 10.12.01, 21:00 C<> C<> C<> C<> D=======<> C<> C<> C<> C<> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: 8 plus szames IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 21:09 Czołem T. A Tobie co opętało? Tu już taki (nie)jeden (nick) jest co Ci pomysły zabiera. A wiadomo że Chanuka, od 2165 lat. CIEBIE pozdrawiam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: 8 plus szames IP: *.rdu.bellsouth.net 11.12.01, 05:10 Mazel Tov, Terek. Gość portalu: Terek napisał(a): > C<> > C<> > C<> > C<> > D=======<> > C<> > C<> > C<> > C<> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Zapalam dzis 3 swieczke... IP: *.inter.net.il 11.12.01, 07:02 Gość portalu: zyx napisał(a): > Mazel Tov, Terek. > Gość portalu: Terek napisał(a): > > > C<> > > C<> > > C<> > > C<> > > D=======<> > > C<> > > C<> > > C<> > > C<> > Szalom, Pozdrawiam wszystkich Forumarzy i zapalam 3 swieczke na czesc: braterstwo, zdrowie i POKOJ w Ziemi Swietej i na swiecie... ^^^ ^ UUUU UUUU ^ |||| |||| ^ ^^^^ ^^^^ ^ Tutaj jak zapalone sa swiece to postawiamy w oknie zeby wszyscy wiedzieli ten cud. W Jerozolimie pala Hanukija z oliwa i postawiaja na ulicy. Domy tez maja na dachach Hanukijot i tez Hannuka nazywa sie "Swieto Oswietlenia" Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Zapalam dzis 3 swieczke..._______od____Witka__ 11.12.01, 15:13 Pozdrawiam Was serdecznie.Jednocześnie przesyłam pozdrowienia Autorce i gościom wątku "Żydowska tradycja", w którym tez świętuje się Chanuka/może tu zajrzą/. Nie wiem dlaczego, ale otwiera mi się tylko zaczynający watek pierwszy post z lipca. Z życzliwoscią. Witek Odpowiedz Link Zgłoś