Dodaj do ulubionych

FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM

IP: *.cm-upc.chello.se 09.08.03, 23:00
Szanowni Panstwo,

Miriamfirst, w watku pt."Nie jestesmy winni holocaustu" napisała:

"Co ma wspólnego prawo norymberskie z wewnętrznym prawem Israela? To jest
manipulacja! Nie można porównywać przygotowania do wymordowania kilku
milionów ludzi do wewnętrznego prawa demokratycznego przecież państwa, które
nie jest rządzone przez juntę, tylko rząd - wybierany w wolnych wyborach.
Nikt nikogo nie zmusza do mieszkania w państwie Israel."

Postanowilem wysublimowac to pytanie :

- Co maja wspolnego prawa norymberskie z obecnie obowiazujacym, wewnetrznym
prawem Izraela ?

- Ano, chyba kazdy widzi uderzajace ich podobienstwo!

I dalej :

- Czy mozna porownywac prawa dwu panstw, z ktorych zadne nie bylo rzadzone
przez junte, tylko przez wladze wybrane w wolnych wyborach ?

- Tak, gdyz istnieje wyrazne podobienstwo miedzy Niemcami z okresu Norymbergi
(rzad pochodzil z wolnych, demokratycznych wyborow), a obecnym Izraelem,
gdzie rzad rowniez wybrany jest w wolnych, demokratycznych wyborach.
Tym bardziej, a moze przede wszystkim dlatego, iz w obu panstwach
obowiazuja/obowiazywaly podobne prawa regulujace czystosc rasowa.

Pani Miriam (pewnie przez brak roztropnosci tylko) napisala tez:

"A tak poza wszystkimsmile czy Ty się dziwisz, że naród nie posiadający państwa
przez 2000 lat, chce teraz pomieszkać trochę we własnym gronie? smile)"

Ech, Pani Miriam,
obawiam sie, iz takie zachciewajki sa mocno niepolitpoprawne. No bo jak
odpowiedziec antysemicie, ktory uzyje podobnego argumentu zadajac wyjazdu
Zydow z Polski ?
- Polacy chca pomieszkac (po tysiacu lat obecnosci zydowskiej w Polsce)
troche we wlasnym gronie.
Niemcy przed II wojna manifestowali podobne pragnienie. Nic im z tego nie
wyszlo, oprocz tego, iz caly cywilizowany swiat uznal, ze tego rodzaju
zyczenia sa rasizmem. A ten kto je artykuluje i wprowadza w zycie jest
faszysta.

Poslugujac sie tedy powyzszym rozumowaniem - pytam :

- Jakiego rodzaju sa poglady Pani Miriam ?

Euromir

PS
Dziwi mnie dzialalnosc Admina tu na FA. Wycial, chyba niezbyt grozne,
urwisowskie i pelne przekomarzan wypowiedzi PP Perly i Scana, w watku "Nie
jestesmy winni...", pozostawil natomist te faszystowska perelke. Czyzby forma
dla wlascicieli portalu GW wazniejsza byla, od (jak prezentowane powyzej
przez Pania Miriam) tresci?

Obserwuj wątek
    • sceptyk Euromirze, co sie przy upalnej, letniej sobocie 09.08.03, 23:13
      na Bogu ducha winna kobite nagle z armatami rzucasz? FASZYSTOWSKIE! Oh, la, la.
      Kazdy sobie ma poglady jakie chce. Ja mam rasistowskie (czy jak tam je nazwac),
      bo Ruskich nie lubie. A i za Niemcami nie przepadam.

sc-k
      • miriamfirst_ Femme fatale (polityczna) 09.08.03, 23:23

taaa, ja mam mięszane poglądy z tendencją do egzystencjalizmu, i rozbuchanego
        do czerwoności wegetarianizmu. Ponadto chcę na TAHITI albo Syjam.
        Nie wiem też, (zdecydowane niezdecydowanie) czy nie podniosę wydajności z
        jednego hektara forum i nie przeniosę na drugi hektarsmile))

Miriam
        • Gość: EUROMIR Re: Femme fatale (NACIONALE) IP: *.cm-upc.chello.se 09.08.03, 23:31
          Nie, droga Pani Miriam,

Pani ma owszem "mieszane" poglady, z tym, iz zdecydowanie faszystowskie. Zaden
          wegetarianizm, ani czosnek, ani cebula zdecydowanie TEGO BIGOSU nie uratuja.

Pzdr:

Euromir
          • miriamfirst_ Re: Femme fatale (NACIONALE) 09.08.03, 23:42
            Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> Nie, droga Pani Miriam,
            >
            > Pani ma owszem "mieszane" poglady, z tym, iz zdecydowanie faszystowskie.
            Zaden
            > wegetarianizm, ani czosnek, ani cebula zdecydowanie TEGO BIGOSU nie uratuja.
            >
            > Pzdr:
            >
            > Euromir

I tu pozwolę sobie nie zgodzić się z postawioną - jakże śmiało! - tezą o
            bigosie. Pan zwątpił w czarodziejską moc czosnku, jako broni przeciwko mnie?
            Czy to jakieś wampiryczne aluzje? Wpływ cudownej Prof Marii Janion, słynnego,
            jakże uroczego wampira? Cebulę (rozgotowaną) radzę przyłożyć na blizny po
            odebranych przez Pana ranach forumowych. Niech Pan już sobie pójdzie spać i
            niech się Panu przyśnią wymarzeni przez Pana faszyści

Miriam
      • Gość: EUROMIR JAK WIADOMO RASIZMY SA ROZNEGO CHOWU IP: *.cm-upc.chello.se 09.08.03, 23:36
        Sznowny Panie Sceptyku,

od kiedy to nielubienie Niemcow, albo Ruskich uwaza sie za rasizm.
        (Czy to jakas nowa moda ?)

Pozdrawiam :

Euromir
        • sceptyk Szanowny Euromirze 10.08.03, 00:25
          Ja jestem prosty czlowiek, upodobania mam w czesci plebejskie i tak za bardzo
          nie wyznaje sie w tych roznych wysublimowanych (sophisticated) teoriach, w
          ktorych Pan zdaje sie bardzo mocny jest. Totez napisalem, ze mam poglady
          rasistowskie (CZY JAK TAM JE NAZWAC). Ale te Ruskie, w tych swoich walonkach,
          kufajkach i pol litrem w jednej rece, a kalasznikowemn w drugiej to taka sama
          rasa jak my? Wierzyc sie nie chce. No bo ze Niemce sa inne to nawet wloski
          minister od turystyki ostatnio potwierdzil.

z pozdrowieniami
          sc-k
          • hansen Re: Szanowny Euromirze 10.08.03, 00:40
            sceptyk napisał:

> Ale te Ruskie, w tych swoich walonkach,
            > kufajkach i pol litrem w jednej rece, a kalasznikowemn
            w > drugiej to taka sama rasa jak my? Wierzyc sie nie chce.

Co racja, to racja, szanowny Sceptyku. Ja znam nawet
            wielu podobnych, podanemu przez Ciebie archetypowi,
            Polaków, co do których mam identyczne wątpliwości,
            niewątpliwie rasistowskiej natury.

Pozdrawiam,
            Hansen.
            • sceptyk Do Hansena 10.08.03, 01:01
              Oczywiscie masz na mysli tych w rzadzie?
              • hansen Re: Do Sceptyka 10.08.03, 01:39
                sceptyk napisał:

> Oczywiscie masz na mysli tych w rzadzie?

Oczywiście też, chociaż byłoby to zbyt piękne, gdyby
                tylko taka garstka przedstawicieli owej razy
                zamieszkiwała nasz kraj. Niestety, sądzę, że jest ich
                znacznie, znacznie więcej. Choć to, być może, tylko moje
                rasistowskie uprzedzenia...

Pozdrawiam.
              • Gość: comrade Re: Do Hansena IP: *.chello.pl 10.08.03, 02:13
                sceptyk napisał:

> Oczywiscie masz na mysli tych w rzadzie?

Nie, tych ze statystyki. Statystycznie w kazdym spoleczenstwie jest jakis
                procent swirow, nazistów, komuniustów, pedofili, zoofili, pijakow, zlodziei
                samochodow i kogo sobie jeszcze wymarzysz. Cała ta gadke o nie lubieniu niemcow
                czy ruskich czy polakow czy zydow czy kogo tam sobie wymarzysz mozna o kant
                rzyci za przeproszeniem potłuc.
          • Gość: EUROMIR Re: Szanowny SCEPTYKU IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 00:46
            Mily Panie Sceptyku,

ja tez duchowy plebejusz (plebejczyk, olimpijczyk?). Skorom duchem ubogi. Fakt,
            iz jedno przez drugie, gdzies tam zaslyszalem. Co pobudzilo ducha. Ale zeby od
            razu, tam...do przesady, no wie Pan... przejmowac sie tym co w gazetach jutro
            napisza ! Nie.

Ruskie, wie Pan, krzywdy mnie osobiscie nigdy nie zrobili. Nie lubie narodu -
            jak i Pan - za drang nach west, a szczegolnie francuska chorobe.
            Ale rasa taka sama jak my. Wie Pan to widac. Po gambie. Jak sie taki (psia mac)
            usmiechnie. Blondyn z reguly, twarz jak u naszych - szczera. Z ta wodka to moze
            faktycznie przesadzaja. Szczegolnie na kacu.
            A Niemce ? Prawda ! Odstrzelic zaprogramowane pszczolki. Za nasza krzywde,
            zydowska i calej Europy.

Pozdrawiam (subtelnie):

Euromir

• Gość: Ania A IP: 213.46.162.* 10.08.03, 09:07
        sceptyk napisał:

> na Bogu ducha winna kobite nagle z armatami rzucasz? FASZYSTOWSKIE! Oh, la,
        la.
        > Kazdy sobie ma poglady jakie chce. Ja mam rasistowskie (czy jak tam je
        nazwac),
        >
        > bo Ruskich nie lubie. A i za Niemcami nie przepadam.
        >
        > sc-k

Ale do Zydow sie nie czepiasz, wiec antysemita nie jestes.Rasizm Sceptyku jest
        w modzie, mozna nie lubic wszystkich, Ruskich, Niemcow Polakow tyle, ze Zydow
        to juz trzeba kochac, bo jak napiszesz cos krytycznego to juz masz przechlapane.
        Od razu jestes antysemita a to juz jest prawie karalne.
        Ja sie akurat posluzylam tekstem Arendt, to Ona zauwazyla te podobienstwa w
        ustawach norymberskich i prawie Izraela.
        Tyle, ze Arendt nie da sie przykleic etykietki "antysemitka"mozna cos takiego
        przykleic natomiast Ani.
        Uwaga sprobuje.Nie przepadam za Zydami.
        Napisalam Sceptyku to samo co Ty , Ty nie przepadasz za Niemcami a ja za Zydami
        Tobie wolno bo nie ma czegos takiego jak antyniemieckosc ale jest cos takiego
        jak antysemityzm, wiec Tobie wolno nie lubic a mnie to juz nie.
        • Gość: Perła o lubieniu nacji jest - gini jest IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 10:40
          Ja w zasadzie też Żydów nie lubię. To irracjonalne jest bo powodów nie mam, ale
          nie lubię. Mówimy tutaj o zbiorowości oczywiście. Bo jak rozmawiam z jakimś
          Żydem to natychmiast zapominam, że to Żyd jest. Nie lubię Francózów też, ale tu
          powody mam. Ograli mojego pradziadka w Monte Carlo. Nie lubię też Belgów bo
          taki jeden chciał mi okraść samochód w Brukseli i w papę dostał. W ogóle nie
          lubię innych nacji. Polskiej zreszto też.
          Natomiast lubię tych, którzy na to zasługuję. Bez względu na nację właśnie.

Perła
    • Gość: f Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:21
      A kto to jest Euromir?
      Osczerca?
    • Gość: Perła coś w tym jest IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:22
      faszystów a przedewszystkim debili ci u nas dostatek jest. Na szczęście część
      dała dyla do Szwecji czasu swego. Coby tam faszyzm szerzyć właśnie.

Perła
      • Gość: EUROMIR Re: coś w tym jest IP: *.cm-upc.chello.se 09.08.03, 23:27
        Panie Perlo,

niech Pan uwaza... jeszcze raz Pana wytna. A gdzie ja Pan przechowam. Znajomi
        Zydzi na strychu, Kruczkowski zajal pakamere, faszysci hulaja, a Pan tu jeszcze
        bisurmani !

Euromir

• Gość: Perła Euromir piłeś? /ntx IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:31
          • Gość: Scan Ej, Perła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:34
            Trzymaj klasę. Dostosuj fale. A czymże to Ci Euromir uchybił?
            Zresztą zauważam od pewnego czasu, że Euromir pozwala sobie na frywolności i
            jak on to nazywa "bisurmanienie" - w czym jest nadzieja, że wróci do swej
            dawnej formy z listopada 2001.
            • Gość: Perła Re: Ej, Scan IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:40
              a czym ja niby uchybiłem Euromirowi?
              • Gość: Scan Re: Ej, Scan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:48
                W tym, że on pewnie ma ochotę porozmawiać z Miriam. A jej wcale udanie wychodzi
                ten dyskurs. Szczęka mnie boli, nie powiem.
            • Gość: EUROMIR ZABOJCZE DZIALANIE ZYCZLIWOSCI NA PRYNCYPIALNOSC IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 00:02
              Mily Panie Scanie,

ujal mnie Pan swa lagodnoscia i nawolywaniem do porzadku - tu w watku. Rowniez
              Panski historycyzm - jako, iz moich dziejow, na FA tyczacy, wywolal
              niespodziewany, cieply, mlodzienczy od dawna nie widziany na mym obliczu (tak
              mowia sasiedzi) usmiech.

A wiec okazuje sie, iz odrobina zyczliwej refleksji potrafi rozbroic nawet
              najbardziej zajadlego, napompowanego pryncypialnoscia tropiciela nierownosci w
              stosunkach miedzy narodami.

Dziekuje Panu za mile slowo :

Euromir

• pan.scan Nie, żebym w dumę zbytnią chciał wbijać 10.08.03, 00:58
                Pana, Euromirze, ale tekst o komputerze pamiętam do dziś. Prawie wcale dziś
                takiego pure-nonsensu, a zbyt dużo tropienia spisków. Szczerze.
                Proszę o tym pomyśleć.
                Ukłony,
                S.
        • miriamfirst_ Re: coś w tym jest 09.08.03, 23:35

> Panie Perlo,
          >
          > niech Pan uwaza... jeszcze raz Pana wytna. A gdzie ja Pan przechowam. Znajomi
          > Zydzi na strychu, Kruczkowski zajal pakamere, faszysci hulaja, a Pan tu
          jeszcze
          >
          > bisurmani !
          >
          > Euromir
          >

No niewątpliwie. Pan Euromir jest zmęczony intelektualnie. Perła jest wg niego
          Zydem który bisurmani, a bisurman to turek o określonych koneksjach i
          konotacjach, to znaczy, ze Perła nosi fez jako jarmułkę, a Niemcy pukają do
          jego drzwi, natomiast duch sp Kruczkowskiego spiritus movens unosi się jako
          kłąb dymu z nargilli, która pali Perła jako turecki Zyd. I tu się nie zgadza,
          gdysz Perła jest naszym, Polskim z dziada pradziada Zydem a nie jakimś
          innowierczym Turkiem. Choć z Turka czasami Perła pisywał, wyświetlało się
          tureckie IP i może z tego wydarzenia Euromir pan wyciąga ten błyskotliwy
          wniosek.
      • Gość: Perła dobre strony faszyzmu są IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:30
        nie bądźmy hipokrytami właśnie. Za Adolfa H. podatki były niższe jak teraz.
        Kobiety się w nim kochały, ludzie mieli pracę w szeregach Hitlerjugend,
        szklarze po kryształowej nocy interesy dobre robili, zakłady pogrzebowe
        prosperowały, badacze badali antropologię, dentyści leczyli zęby (złote), i
        ogólnie klawo było.

Perła
        • Gość: EUROMIR FASZYSTOWSKIE PORZADKI IP: *.cm-upc.chello.se 09.08.03, 23:34
          Szanowny Panie Perla,

czy porzadki, ktore Pan tak zdecydowanie zachwala chcialby Pan wprowadzic
          rowniezu nas w Europie ?

Pzdr:

Euromir
          • Gość: Perła Re: FASZYSTOWSKIE PORZADKI IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:39

> Szanowny Panie Perla,
            >
            > czy porzadki, ktore Pan tak zdecydowanie zachwala chcialby Pan wprowadzic
            > rowniezu nas w Europie ?
            >

Ja bym chciał aby porządk w Skandynawii w końcu był. To znaczy aby wódka bez
            kartek była.

Perła
        • Gość: f Re: dobre strony faszyzmu są IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:38
          Ale to Niemcy w demokratycznych wyborach wybrali Hitlera na przywódcę narodu!
          Czemu Zydzi zapominacie o tym!
          ile trzeba wam zaplacić aby media swiatowe przeniosły odpowiedzialość za mordy
          zydow np na Lotyszy?Daję 500 miliardów dolarow!Zgoda?
          • Gość: Perła Re: dobre strony faszyzmu są IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:41
            te 500 miliardów dolarów to zły interes jest.
          • miriamfirst_ Re: dobre strony faszyzmu są 09.08.03, 23:44
            Gość portalu: f napisał(a):

> Czemu Zydzi zapominacie o tym!

Ponieważ gnębi nas Niemiec, który nazywa się Alzheimersmile))
          • Gość: Scan Słuchaj siarkowodorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:44
            Czy mógłbyś się zająć reaktywacją "Siarki Tarnobrzeg", gdzie pewnie byłeś
            prezesem z partyjnego nadania w latach 1969-1980?.
            Adminie - otworzyć okna proszę!!!!
            • Gość: f Re: Słuchaj siarkowodorze IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:47
              Zabić!Utopić!Jak to barachło może tak mysleć!
              Typowy SB-ek!
            • miriamfirst_ Re: Słuchaj siarkowodorze 09.08.03, 23:49

Euromir, Ty nie przesadzaj, bo my Żydzi z zemsty za antysemityzm, za
              antypolonizm, za wszystko, rozpuścimy lodowce na Alasce i w ogóle wszędzie, i
              zalejemy świat już nie sobą, tylko H 2 0.
              I będziesz wpław do Polski się przedostawał a tam Perła w fezie na Ciebie
              czekał będzie, a wiadomo, że Perłom woda służy.

Dobranoc,

Miriamsmile
              • miriamfirst_ Zydowskie pogróżki dla Euromira powyżej nt 09.08.03, 23:50
                • Gość: Perła Re: Zydowskie pogróżki dla Euromira IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:53
                  Euromir ma szczęście, że nie spotkał Maxa Borensztajna czasu swego. Bo by nie
                  pisał tu już biedaczek.

Perła
              • Gość: EUROMIR NA ONOMATOPEJI POPLYNALEM W DAL IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 00:19
                Szanowna Pani Miriam,

z tego co wiem woda najlepiej sluzy muszlom - perly w swych lonach rodzace.

A propos potrzeby plywania.

Nie musze czekac na zemste zydowska polegajaca na roztopieniu mnie na zlosc
                (skandynawskich?) lodowcow.
                Pomiedzy Szwecja a Polska rozciaga sie od pewnego czasu Morze Baltyckie. Wiem o
                tym, gdyz wiele lat temu juz, musialem pokonac je wplaw, a nawet kraulem
                (onomatopeja).

Pzdr:

Euromir
                • miriamfirst_ Re: NA ONOMATOPEJI POPLYNALEM W DAL 10.08.03, 00:24

> Szanowna Pani Miriam,

Pomiedzy Szwecja a Polska rozciaga sie od pewnego czasu Morze Baltyckie. Wiem o
                  tym, gdyz wiele lat temu juz, musialem pokonac je wplaw, a nawet kraulem
                  (onomatopeja).

Pzdr:

Euromir

I to od tamtego czasu TAK się Panu stało, jak teraz? Rozumiem.
                  • Gość: polishAM Re: NA ONOMATOPEJI POPLYNALEM W DAL IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 10.08.03, 20:49
                    O, Miriam traci fason. Zaczyna rzucac obrazliwe slowa wobec swoich dyskutantow.
                    Alzhaimer i co jeszcze. Pamietam ja Twoje sympatyczne gawedki z Krzysiem52. Nie
                    przejmuj sie, ja jestem zwolennikiem waszych zydowskich metod niz eleganckich
                    euromirskich. Ale tu sie akurat konczy dla was dobra nowina.
              • gini Re: Słuchaj siarkowodorze 10.08.03, 10:02
                miriamfirst_ napisała:

>
                > Euromir, Ty nie przesadzaj, bo my Żydzi z zemsty za antysemityzm, za
                > antypolonizm, za wszystko, rozpuścimy lodowce na Alasce i w ogóle wszędzie, i
                > zalejemy świat już nie sobą, tylko H 2 0.
                > I będziesz wpław do Polski się przedostawał a tam Perła w fezie na Ciebie
                > czekał będzie, a wiadomo, że Perłom woda służy.
                >
                > Dobranoc,
                >
                > Miriamsmile

A ja juz myslalam, ze Polacy za wszystko winni.To nie Polacy rozpuscili
                lodowce, kamien mi spadl z serca jak napisalas, ze to Zydzi.
                Wiec sama widzisz jakie te Zydy nie'dobre som?Lodowce rozpuszczaja , a te
                Polaczki buddujom obozy smierci dla Zydow.
                Miriam a co bys wolala ogladac ?.Instalacje Polki Nieznalskiej czy obrazy
                Chagala ,ruskiego Zyda.
                Ja wole Chagala , nie wiem jak Ty .
    • rwajoz Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM 09.08.03, 23:55
      Szanowny Panie,
      weźmy pod uwagę fakt czyje jest to forum . Dla nich nie jest ważna ani treść ,
      ani forma. Ważny jest syjonizm! ( czyli jednak treść ) Mapę drogową , która
      była jedną wielką blagą trafiam szlag, bo tak chcą Oni.
      • pan.scan Ciekawie się zapowiada. 09.08.03, 23:58
        Czy będą wędrowały dwa Michały? Jeden duży, drugi mały?
      • Gość: Perła najpierw mi podziękuj, że cię odblokowałem IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 23:58
        a poza tym rację masz. My tu rządzimy i to forum będzie takie jak my chcemy
        właśnie. To znaczy faszystowskie i antysemickie oczywiście.

Perła
        • Gość: EUROMIR JUZ SLONCE ZASZLO, PSY SIE USPILI, TYLKO KTOS.. IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 00:05
          Szanowni Panstwo,

prosze wolniej. Nie nadazam czytac.

Pzdr:

Euromir
          • miriamfirst_ Re: JUZ SLONCE ZASZLO, PSY SIE USPILI, TYLKO KTOS 10.08.03, 00:12

> Szanowni Panstwo,
            >
            > prosze wolniej. Nie nadazam czytac.
            >
            > Pzdr:
            >
            > Euromir

Błysnąłeś Pan niespodziewaną erudycją w tytule podwątku, a czy dalej Pan -
            pamiętasz?
        • rwajoz Re: najpierw mi podziękuj, że cię odblokowałem 10.08.03, 02:07
          Daj juz sobie spoko. Mylisz adresy.
      • miriamfirst_ Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM 10.08.03, 00:04
        rwajoz napisał:

> Szanowny Panie,
        weźmy pod uwagę fakt czyje jest to forum . Dla nich nie jest ważna ani treść ,
        ani forma. Ważny jest syjonizm! ( czyli jednak treść ) Mapę drogową , która
        była jedną wielką blagą trafiam szlag, bo tak chcą Oni.

A tendencje Bundu? (nie mylić z buddyzmem) Dlaczego nie wziął Pan tych
        skłonności pod uwagę! A mizrachi, Haskala, ruch mitnagdim, chasydyzm, judaizm
        reformowany, konserwatywny, rekonstruowany i ortodoksyjny??? Część Zydów na
        świecie poczuje się urażona, że wymienił Pan tylko syjonizm!
        Chasydzi z Brooklynu nie wiedzą, że ten portal należy m in do nich, niech Pan
        ich niezwłocznie powiadomi!!!
        Ostatnie Pana zdanie jest w tak drastycznie delirycznej formie, że nie wiem, co
        poeta chciał powiedziać, przez to, co wyjąkał.

życze dobrej nocy

Miriam
        • Gość: Perła Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:07
          miriamfirst_ napisała:

> Ostatnie Pana zdanie jest w tak drastycznie delirycznej formie, że nie wiem,
          co
          >
          > poeta chciał powiedziać, przez to, co wyjąkał.
          >
          > życze dobrej nocy
          >
          > Miriam

Miriam, on chyba na myśli miał, że szlag go trafia jak patrzy na mapę
          wszechświata i widzi jak zagarniamy galaktyki jedna po drugiej.

Perła
          • miriamfirst_ Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM 10.08.03, 00:14
            Gość portalu: Perła napisał(a):

widzi jak zagarniamy galaktyki jedna po drugiej.
            >
            > Perła

Zgarniamy jako Żydzi oczywiście, bo chcemy Panu Bogu odsprzedać. Jasne!
            • Gość: Perła Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:16
              miriamfirst_ napisała:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
              >
              > widzi jak zagarniamy galaktyki jedna po drugiej.
              > >
              > > Perła
              >
              > Zgarniamy jako Żydzi oczywiście, bo chcemy Panu Bogu odsprzedać. Jasne!

Panu Bogu galaktyki, a im czarne dziury pozostawimy.

Perła
              • miriamfirst_ Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM 10.08.03, 00:19

> Panu Bogu galaktyki, a im czarne dziury pozostawimy.
                >
                > Perła

Oczywiście. Ale przedtem im wmówimy, że w tych dziurach czekają na nich
                carringtonowskie rezydencje i każdemu przysługuje grill i basen.

Miriam
                • Gość: Perła Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:22
                  miriamfirst_ napisała:

> Oczywiście. Ale przedtem im wmówimy, że w tych dziurach czekają na nich
                  > carringtonowskie rezydencje i każdemu przysługuje grill i basen.
                  >

Jasne, trochę picu nie zawadzi. Ot durne...
      • Gość: Perła Józek niewdzięczny jest IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:12
        kiedy podziękujesz?

kol tov

Perła
    • rwajoz Re: FASZYSTOWSKIE POGLADY PANI MIRIAM 10.08.03, 00:30
      Szanowny Panie,
      goj Perełka ma takie chody wśród innych gojów, że zablokowali mi wejście do
      wątku "Nie jesteśmy winni holokaustu" który rozpocząłem. Dlaczego? Ano
      dlatego , że wykazałem, iż fałszywa Perełka, jest prawdziwym idiotą - z czym
      Pan z pewnością się zgodzi. Zwykle nie zniżam się do jego poziomu. Nie ma
      jednak innej możliwości wykazania temu odpadowi , że jest odpadem. Wspólwinnymi
      tego wszystkiego SĄ Rzepa, która zamiast zamiast rzeczywistej polemiki z
      nawiedzonym Grynbergiem zamieściła rzadki u niej erzac i Życie Waarszawy, które
      woli chować głowę w piasek. Wie Pan co? Zastanawiam się teraz nad jednym. Które
      znaczące gazety są naprawdę polskie?
      Wypowiedzi takie jak Pańskie sprawiają , że jest sens zaglądać do tego
      zbioru bełkotu beztalenci. Tak to już jest, że np. tylko Horacy czy Szekspir
      pozostali z tysięcznych rzesz tych, którym wydawało się, że mają coś do
      powiedzenia - jak np. zdegenerowanny przedstawiciel typu mięczaków ( Molusca )
      fałszywa Perełka, ale prawdziwy idiota i pewnie prawdziwy GOJ! Z faktu iż
      internet daje nieograniczone wręcz możliwości wypowiedzi, nie wynika
      bezwarunkowo , że trzeba zaraz coś "nadawać". Dla odpada Prełki i jego
      gojowskich klakierów jednak "wynika"!
      Józef Zawadzki

• Gość: Perła a ja myślałem... IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:35
        że mania prześladowcza tylko wymysłem autorów kryminałów jest. Zapomniałeś
        Józek oskarżyć jeszcze jedną osobę. Dlaczego? Czyżbyś się bał?

Perła
        • Gość: Perła a tak na marginesie IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:38
          cóż rozumiesz pod pojęciem "prawdziwy goj"?
          • rwajoz Re: a tak na marginesie 10.08.03, 00:51
            Goj to goj nie erzac jak Perełka imitująca perełkę. Potrzebne Ci to było
            odpadzie?
            • Gość: Perła po raz drugi IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:58
              używasz wyrazu "erzac". Cóż to jest?
        • rwajoz Re: a ja myślałem... 10.08.03, 00:42
          Odpadzie , nie jestem dla Ciebie Józek. Podszywałeś się gnido pod moje
          nazwisko. Jest to porównywalne z kradzieżą konia na Dzikim Zachodzie. Ciesz się
          degeneracie , że nie ma Cię w zasięgu moich kończyn.
          • Gość: Perła Re: a ja myślałem... IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:48
            rwajoz napisał:

> Odpadzie , nie jestem dla Ciebie Józek. Podszywałeś się gnido pod moje
            > nazwisko. Jest to porównywalne z kradzieżą konia na Dzikim Zachodzie. Ciesz
            się
            >
            > degeneracie , że nie ma Cię w zasięgu moich kończyn.

no dobra, bo mi już ciebie żal jest. Rzeczywiście, ktoś się podszywał pod
            ciebie, nawet sam się przez chwilę nabrałem. Z tym, że ten ktoś miał IP z Wa-wy
            a ja jak widzisz piszę z Lublina. Poza tym, mnie tu wszyscy znają i wiedzą, iż
            ja nie pacynkuję.
            Natomiast inna sprawa jest. Podle mnie oskarżasz o banowanie i pacynkowanie.
            Udowodnij to. Inaczej oszczercą zostaniesz.
            Co do twoich kończyn, to wiedz, iż ja wiem, że gdy ktoś grozi przez net to w
            realu cienkim bolkiem jest.

Perła
            • rwajoz Re: a ja myślałem... 10.08.03, 01:01
              Ok, nie wykluczone , że pewien palant z Rzepy, albo z Życia Warszawy ( innych
              tytułó nie będę wymieniał) podszył się pod nas obu. Ale nie zmienia to mojej
              oceny Pana. Żałuję. Bo jeden z Pańskich tekstów mi się podobał.
              • Gość: Perła Re: a ja myślałem... IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:05
                rwajoz napisał:

> Ok, nie wykluczone , że pewien palant z Rzepy, albo z Życia Warszawy ( innych
                > tytułó nie będę wymieniał) podszył się pod nas obu. Ale nie zmienia to mojej
                > oceny Pana. Żałuję. Bo jeden z Pańskich tekstów mi się podobał.

to jakaś pomyłka chyba jest. Niezauważyłem aby ktoś podszywał się pode mnie.

Perła
        • rwajoz Re: a ja myślałem... 10.08.03, 00:44
          I czym Ty palncie mogłeś mysleć? Dupą? Którą notorycznie wystawiasz. Czeka Cię
          jednak rozczarowanie. Możesz dostać tylko kopniaka. Potrzebne Ci to było
          ODPADZIE. Tu kują konie a Ty co podstawiasz?!!!
          • pan.scan Józek, nie daruje Ci tej nocy 10.08.03, 00:50
            Euromir. Macie niby wspólnego hopla w tropieniu spisków, ale to kulturalny
            facet i grubych słów oraz inwektyw nie używa. Musisz zmienić słownictwo, jeśli
            chcesz nawiązać trwały kontakt (bo jakąś przędzę chyba już snujecie). A może
            pomyślisz o przeniesieniu się do Rzeszowa? Niby niedaleko, ale jednak już
            prawie metropolia. No i noblesse będzie obligować.
            • Gość: Perła Re: Józek, nie daruje Ci tej nocy IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:56
              myślę, że Euromir kłopot ma. W treści się zgadza a w formie wzdraga.
      • sceptyk Pan, Panie Jozefie 10.08.03, 00:36
        to piszesz czasem tak jak Slimak. Znasz go Pan? (jesli jestes Pan tu faktycznie
        nowy, to polecam odpowiedz 'nie'. Bo nie ma sie czym chwalic.)
        • rwajoz Re: Pan, Panie Jozefie 10.08.03, 00:47
          Spadaj Panie Mięczaku. Skleć kilka sensownych zdań to porozmawiamy. Wykażę
          Panu , że powinien Pan dalej w spokoju filtrować swoją zawiesinę pokarmową.
          Fe!!!!!!!!
          • sceptyk Re: Pan, Panie Jozefie 10.08.03, 00:59
            Czy to zdanie - sensowne - moze byc krotkie?
            • rwajoz Re: Pan, Panie Jozefie 10.08.03, 01:18
              Mówiłem o zdaniach. Widzę, że to przerasta Pana możliwości.
              • sceptyk [...] 10.08.03, 01:29
                Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.

• Gość: Perła [...] IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:34
                  Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu przez
                  użytkownika Perłę.
                • sceptyk Popatrz Pan, Panie Jozefie Zawadzki 10.08.03, 01:38
                  Napisalem, zgodnie z Panska sugestia, trzy sensowne zdania. Najwidoczniej cos
                  sie w nich nie spodobalo adminowi. Szkoda, ze nie mogl sie Pan zapoznac z ich
                  trescia. Nie chce jednak ryzykowac powtornego wyciecia. W koncu sie szanuje.
                  Moglbym zatem te zdania Panu jedynie telefonicznie przekazac. Ale, niestety,
                  nie znam Panskiego numeru.

A moze Pan sie domysli? Jak zapowiadalem, byly to zdania proste. W kolokwialnej
                  polszczyznie. Mozna stosunkowo czesto zetknac sie z nimi. Na pewno Pan je juz
                  slyszal. O ile oczywiscie wychodzi Pan na ulice.

zalaczam pozdrowienia
                  sc-k
                  • Gość: Perła [...] IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:40
                    użytkownika Perłę piszącego obrazoburczo o użytkowniku Zawadzkim Józefie.
                  • rwajoz Re: Popatrz Pan, Panie Jozefie Zawadzki 10.08.03, 01:42
                    Jest Pan dość tajemniczy. Tym razem też pozdrawiam.
                    • sceptyk Panie Zawadzki Jozef, ciesze sie nieslychanie 10.08.03, 01:50
                      z Panskich pozdrowien. Jak sam Pan doskonale wie, zgoda buduje, a niezgoda
                      rujnuje. No i wlasnie na fali tej zgody, chcialbym jednak odwiesc Pana od
                      dalszego rozwiazywania tej tajemniczej zagadki. Mogloby to bowiem zaowocowac
                      nieprzespana noca. I weekend, z okresu wypoczynku, zmienilby sie u Pana w
                      pracowity koszmar. Z takimi zagadkami, to, powiem Panu, jest tak: albo sie ja
                      chwyci w locie, albo ucieknie bezpowrotnie.

dobrej nocy zycze
                      sc-k
      • Gość: EUROMIR POGLADY NA ZYCIE EUROMIRA IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 01:19
        Szanowny Panie Jozefie,

widze, iz jest Pan nie na zarty rozgoryczony wydarzeniami ostatniego dnia.
        Radzilbym Panu nie przywiazywac tak wielkiej wagi do wszystkich glosow, ktore w
        zamiarze swoim mialy Pana obrazic, zniechecic, i ostatecznie zmusic do
        zamilkniecia.

Proponuje, aby na poczatek dokonal Pan pewnej selekcji. Rozgraniczyl zlosliwe
        glosy, ale merytoryczne, od zlosliwych, lecz calkiem pozbawionych sensu.

Wczoraj dal sie Pan sprowokowac Panu Perle. Bez sensu. Gdyz, jako osobe
        nieobeznana z tutejszymi technikami walk dosc szybko Pana znokautowano. Dal sie
        Pan wyprowadzic z rownowagi. A przecie tylko o to Panskim przeciwnikom
        chodzilo.

Perla to znany tu obrazoburca, i choc poczciwy to rzezimieszek, to czy zwrocil
        Pan uwage, iz nigdy nie przekroczyl pewnego poziomu formalnej przyzwoitosci
        atakujac i prowokujac Pana? I w te pulapke dal sie Pan zlapac.
        Nie przymierzajac jak maly, slodki, glupi prosiaczek.

Prosze oczywiscie te szczere slowa przyjac jako zyczliwa nagane. Prowadzony jak
        po sznurku, zszedl Pan ponizej swego zapewne stalego, od lat wypracowanego
        poziomu i dal sie zapedzic w rubaszna, pyskliwa wymiane obelg. Wymiane, ktorej
        Pan wygrac nie byl w stanie nie posiadajac wystarczajacej kontroli - nad soba,
        i nad sytuacja.

Sadze, iz teraz, psioczenie na Perle, czy uzalanie sie nad swoim losem, nie
        poprawi Panskiej sytuacji. Mysle, iz lepiej, zaakceptowac porazke, ktora w
        duzym stopniu Pan poniosl dzieki sobie, wyciagnac z niej konsekwencje... i isc
        dalej.

Niech Pan sie usmiechnie. Jutro bedzie nowy dzien. Narzuciwszy sobie
        autodyscypline, cel, wytrwale dazac ku niemu, niedlugo wyksztalci Pan tu na FA
        cechy, ktore spowoduja, iz jezyk Panski gietki, inteligentny zlosliwosciami
        zapedzac czesto bedzie w kozi rog wraze Panu Perly, filosemitow i zlosliwcow,
        ktorym i ja czesto w goraczce polemicznej nie dorastam do piet.

Pozdrawiam Pana :

Euromir

• rwajoz Re: POGLADY NA ZYCIE EUROMIRA 10.08.03, 01:37
          Nie ze wszystkim się - w tym poście - z Panem zgadzam ( nie chce tego
          analizować ; nie podobają mi się te wstawki o prosiaczku;czytał Pan zapewne
          moje tłumacznie dlaczego czasem trzeba zniżyć się do poziomu interlokutora) ,
          ale dziekuję. Jednakowoż, Szanowny Panie nie oczekuję od Pana pouczeń.
          Pozdrawiam.
          • Gość: EUROMIR Re: POGLADY NA ZYCIE EUROMIRA IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 01:47
            Sznowny Panie jozefie,

za to , iz pozwolilem sobie Pana nieproszony pouczac - przepraszam.

Pzdr:

Euromir
    • Gość: Perła Euromir - ważna sprawa jest IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 00:53
      Ponieważ Zawadzki ma do Ciebie zaufanie jak widzę, to wytłumacz mu, iż nikt go
      nie zablokował. Komp mu strzelił po prostu. Poza tym, bądź mu łaskaw
      wytłumaczyć, iż nie mogłem jednocześnie być w Lublinie i Warszawie.

dzięki

Perła
      • rwajoz Re: Euromir - ważna sprawa jest 10.08.03, 00:57
        a kto zablokował? GOJE!!!!!!!!!!!!Do tej pory NIE MOGĘ WEJŚĆ.
        • Gość: Perła Re: Euromir - ważna sprawa jest IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:00
          rwajoz napisał:

> a kto zablokował? GOJE!!!!!!!!!!!!Do tej pory NIE MOGĘ WEJŚĆ.

i tu popełniasz błąd. Bo jakbyś napisał, że to Żydzi to byś punkty u Euromira
          miał. A poza tym skoro to goje to odwal się ode mnie właśnie.

Perła
          • Gość: Perła Józef Zawadzki jest IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:03
            zaledwie dobę tu jest a mam wrażenie, że przejawia objawy załamania nerwowego.
            Kiedyś aby doprowadzić do obłędu trzeba miesięcy było. Świat cholernie
            przyśpiesza...

Perła
            • Gość: snajper Józef Zawadzki jest... IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 01:43

> zaledwie dobę tu jest a mam wrażenie, że przejawia objawy załamania nerwowego
              > Kiedyś aby doprowadzić do obłędu trzeba miesięcy było. Świat cholernie
              > przyśpiesza...

A może jego nie trzeba było doprowadzać ? Sądząc po jego pierwszym poście... wink)

Snajper.
              • Gość: Perła swoją drogą Snajper IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 01:46
                to szkoda, że tak wyszło. Scan zdemaskował merytoryczne fałszerstwo jego postu.
                Z tym, że za późno już było.

Perła
        • pan.scan Re: Euromir - ważna sprawa jest 10.08.03, 01:02
          A dzwoniłeś do Biura Obsługi Klienta i zgłosiłeś sprawę?
          Miałem SDI 2 lata i takie problemy z wieszaniem były bardzo często. U Ciebie w
          Jarosławiu, gdzie infrastruktura TPSA do kitu - tym bardziej. Ciekawym, czy
          przeprosisz Perłę, kiedy Ci usuną w poniedziałek usterkę?
          • rwajoz Re: Euromir - ważna sprawa jest 10.08.03, 01:07
            Stary,
            zajmij się swoimi sprawami. Ewentualne "podszycie" to tylko jeden z "grzechów"
            Perełki. Idź swoją drogą i bacz , kogo Ty powinieneś przeprosić. Nie
            rozpocząłem też wątku Kretynka gini. To chyba widać. Co tu jest grane?
            • pan.scan Re: Euromir - ważna sprawa jest 10.08.03, 01:11
              Grane jest to, że być może w tej chwili jakiś matoł siedzi przed kompem i
              popijając piwo rechocze, ile to zamieszania zrobił. Są tacy, których to bawi.
              Na ogół chodzą w krótkich portkach. Takich zabaw były tu dziesiątki. Dlatego
              logować się.
              • rwajoz Re: Euromir - ważna sprawa jest 10.08.03, 01:20
                Może ma Pan rację. Ale Krótkich Portek raczej nie "kręcą" takie tematy.
                • pan.scan Temat tu nie ma znaczenia. 10.08.03, 01:27
                  A nowa twarz - która nie bardzo wie o co chodzi. No i z tego uciechy moc - jak
                  można sie domyślać. Starzy wyjadacze się tu znają, znają swój styl pisania,
                  interpunkcję itd. Taki Perła używa swego manierycznego stylu - właśnie po to,
                  żeby się odróżniać nawet nielogowany.
                  Ania Belgijka, którą potraktowałeś dość niecnie, doświadczyła na własnej skórze
                  zabawy z żartownisiem, który sfabrykował jej belgijskie IP. Na mój nick "scan"
                  też się ktoś zalogował, by na moje konto innym przykładać. Posiedzisz dłużej -
                  zobaczysz różne dziwolągi.
                • Gość: EUROMIR PANIE JOZEFIE - PROSZE SLUCHAC PERLOWYCH RAD IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 01:41
                  Panie Jozefie,

to prawda. Pan Perla nie jest znany z niehonorowego pacynkowania, albo innych
                  form internetowych falszerstw np. podszywania sie pod inny nick. Pisze - jak
                  mowi (a to widac na ekranie) - z Lublina. Osoba, ktora podpisywala sie za Pana
                  pisala z Warszawy.
                  Tak jak pisze Pan Scan - to nie byl Pan Perla. Potwierdzam.

Problem Panski z wejsciem w watek lezy gdzie indziej. Sadze, iz tak jak to
                  tlumaczy Pan Perla, w slabej pamieci ramowej Panskiego kompa, ktory nie jest w
                  stanie przyjac zbyt duzej objetosci przegladanego watku.
                  Nie jstem informatykiem, lecz technicznym polidiota. Namawiam, aby posluchal
                  Pan mimo wszystko rad Pana Parly (jest z zawodu informatykiem wlasnie). W tych
                  SPRAWACH z PEWNOSCIA dobrze i zyczliwie Panu radzi.

Pzdr :

Euromir
                  • rwajoz Re: PANIE JOZEFIE - PROSZE SLUCHAC PERLOWYCH RAD 10.08.03, 01:46
                    Sorry, tak myślałem, gdy już wysłalem ten poprzedni post, że znowu jakiś odpad
                    się podszywa. Przepraszam i łączę pozdrowienia. A co kompa, jest dobry, 256
                    pamieci to chyba nie za mało?
                    • Gość: EUROMIR CO WY TAM PANOWIE WYPISUJECIE IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 02:12
                      Panowie : Sceptyku I Perlo,

powiedzcie szczerze co Wy tu mi za plecami wypisujecie. Widze, iz Admin uwija
                      sie i poci, aby wykasowac jakies nieprzyzwoite posty.
                      Niezdrowa ciekawosc zmusza mnie zapytac : - Coscie tam niecnoty powypisywali ?

• [...]
                      sceptyk 10-08-2003 01:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując

• [...] adres: *.zin.lublin.pl
                      Gość: Perła 10-08-2003 01:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując

użytkownika Perłę.

• [...] adres: *.zin.lublin.pl
                      Gość: Perła 10-08-2003 01:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując

użytkownika Perłę piszącego obrazoburczo o użytkowniku Zawadzkim Józefie.

hmmm..."Perłę piszącego obrazoburczo"... skad ja to znam... pisal
                      OBRAZOBURCZO ! Nie obrazliwie - jeno ...OBRAZOBURCZO.

Pzdr:

Euromir
                      • Gość: Perła Re: CO WY TAM PANOWIE WYPISUJECIE IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 02:15
                        cóż Euromirze, poddaję się. Ale, ale... od dawna już w klubie jesteś to i nie
                        demaskuj tak. Nawet wrogów -smile

dobrej nocy

Perła
                        • Gość: EUROMIR Dobrze! Poddaje sie! Perle poddac sie nie dyshonor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 02:22
                          • rwajoz Re: Dobrze! Poddaje sie! Perle poddac sie nie dys 10.08.03, 02:52
                            Pieprzone odpady. Pod Euromira też się podszywają. Ciemna masa. Masa? PUSTKA.
                            TAKIE NIC. CZY TO MA JAKIŚ STATUS ONTOLOGICZNY?
                      • Gość: rafal Re: CO WY TAM PANOWIE WYPISUJECIE IP: *.proxy.aol.com 10.08.03, 02:23

> Panowie : Sceptyku I Perlo,
                        >
                        > powiedzcie szczerze co Wy tu mi za plecami wypisujecie. Widze, iz Admin uwija
                        > sie i poci, aby wykasowac jakies nieprzyzwoite posty.
                        > Niezdrowa ciekawosc zmusza mnie zapytac : - Coscie tam niecnoty powypisywali ?
                        >
                        > • [...]
                        > sceptyk 10-08-2003 01:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                        >
                        > Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > • [...] adres: *.zin.lublin.pl
                        > Gość: Perła 10-08-2003 01:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                        >
                        > Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu przez
                        > użytkownika Perłę.
                        >
                        >
                        > • [...] adres: *.zin.lublin.pl
                        > Gość: Perła 10-08-2003 01:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                        >
                        > Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu przez
                        > użytkownika Perłę piszącego obrazoburczo o użytkowniku Zawadzkim Józefie.
                        >
                        >
                        > hmmm..."Perłę piszącego obrazoburczo"... skad ja to znam... pisal
                        > OBRAZOBURCZO ! Nie obrazliwie - jeno ...OBRAZOBURCZO.
                        >
                        > Pzdr:
                        >
                        > Euromir
                        --------------------------------
                        Pod koniec lat 60-tych pojawil sie taki mlody czlowiek co walczyl z cenzura,
                        obronca swobodnej wymiany mysli.
                        Walczyl i tepil cenzure w kazdej postaci - trybun ludowy.
                        Szkoda, ze juz go nie ma, tzn jest.
        • Gość: polishAM Re: Euromir - ważna sprawa jest IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 10.08.03, 21:03
          Jezeli wita Cie biala czysta strona ekranu to jestes zabanowany. Goj czyli w
          jezyku Talmudu ciele, nie mogl tego spowodowac. Jako goj, mam dla Ciebie zla
          wiadomosc. Nie masz prawa do nieruchomosci, a nawet jezeli je masz to jest
          traktowane ono jak piasek pustynny. Do momentu kiedy beda one w posiadaniu
          "starszych braci". Tak przynajmniej mowi Talmud.
    • cs137 Ojej, ile postow! W nosie mam. Nie czytam. n/t 10.08.03, 02:02
      • rwajoz Re: Ojej, ile postow! W nosie mam. Nie czytam. 10.08.03, 02:04
        To musi być kufel nie nos.
        • Gość: Perła Re: Ojej, ile postow! W nosie mam. Nie czytam. IP: *.zin.lublin.pl 10.08.03, 02:11
          rwajoz napisał:

> To musi być kufel nie nos.

Ojwawoj, kiedy Ty się w końcu wyluzujesz tu?

Perła
          • rwajoz Re: Ojej, ile postow! W nosie mam. Nie czytam. 10.08.03, 02:33
            Jak skończy się odpad Admin. NIe daje mi wejść do gościa dla kórego religia
            jest szkodliwa dla umysłu. Biedak. Te trzy zwoje , które dała mu natura by
            zabezpieczyć go przed bezwiednym spełnianiem fizjologicznych potrzeb , nazywa
            umysłem.
    • Gość: EUROMIR POGLADY PANI MIRIAM SA O.K. JA JESTEM CIUL!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 02:32
      • institoris1 Pani Miriam myli polityke z religia... 10.08.03, 02:53
      • Gość: polishAM Re: POGLADY PANI MIRIAM SA O.K. JA JESTEM CIUL!! IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 10.08.03, 21:06
        To oczywiscie nie Euromir, tylko podszywacz z loczkami.
    • institoris1 Panie EUROMIRZE, podaj Pan linka na litosc!!! 10.08.03, 02:46
      • Gość: EUROMIR Chwyleczke, chwyleczke! Gdzie sie Panu spieszy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 03:01
        • institoris1 alez nigdzie, mi tylko tych chwyl zal............. 10.08.03, 03:14
    • andrzejg Ciekawe 10.08.03, 03:12
      Kolejny raz Euromir występuje z inicjatywą ,aby potem sie poddać
      (lub przyznać do błędu)

A.
      • Gość: EUROMIR TAAAK, TO BAAARDZO CIEKAWE IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 14:17
        Szanowny Panie Andrzeju,

przepraszam, iz dopiero teraz odpowiadam na Panski komentarz :

"Kolejny raz Euromir występuje z inicjatywą ,aby potem sie poddać
        (lub przyznać do błędu)".

No, moze - "odpowiadam", to zbyt duzo powiedziane. Powinienem uzyc radzej czasu
        przyszlego. - Odpowiem.

A odpowiem na pewno, lecz wowczas, gdy bede mial jakis facit w reku.

Panskie ostatnie posty, te skierowane do mnie w ciagu ostatnich kilkunastu
        godzin, charakteryzuja sie jedna wspolna im cecha. Enigmatycznoscia, jakas
        kompletnie tajemnicza nieprzejrzystoscia.
        Przyznam, iz coraz bardziej mnie to uwiera, irytuje.

Tu, w watku powiada Pan teraz : "Kolejny raz Euromir występuje z inicjatywą
        (...)".

Z jaka to inicjatywa wystapilem ? Prosze uscislic. Inaczej nie bede potrafil
        ustosunkowac sie do Panskiego wniosku : "aby potem sie poddać (lub przyznać do
        błędu)".

Do jakiego bledu ? Kiedy rzekomo sie do niego przyznalem ?

Panie Andrzeju,
        przestanmy sie bawic w kotka i myszke. Pan ma wyraznie do mnie jakies
        niewypowiedziane pretensje. Ktorych ja nie rozumiem. Widze to z Panskich
        wypowiedzi w wielu watkach.
        Jakiez to pretensje ? Czym sa spowodowane ?

Prosze mi dac sportowa szanse, abym mogl sie wytlumaczyc. Inaczej jestem gotow
        pomyslec, iz wine za zaistniala sytuacje ponosi jaks pacynka. Byc moze ktos
        jeszcze raz sie pode mnie podszyl, wiec Pan - Andrzeju, nie dyskutuje ze mna,
        ani z imaginowanym niebytem, tylko po prostu z falszywym realem.

Pozdrawiam Pana :

Euromir

• Gość: EUROMIR Re: TAAAK, TO BAAARDZO CIEKAWE IP: *.cm-upc.chello.se 10.08.03, 19:19
          Szanowny Panie Andrzeju,

jakos nie moge doczekac sie Panskiej odpowiedzi...

Pzdr:

Euromir
          • Gość: Ania Re: TAAAK, TO BAAARDZO CIEKAWE IP: 213.46.162.* 10.08.03, 19:32

> Szanowny Panie Andrzeju,
            >
            > jakos nie moge doczekac sie Panskiej odpowiedzi...
            >
            > Pzdr:
            >
            > Euromir

A moze Andrzej po prostu jest zajety, weic nie nalegajmy Euromirze, moze w
            koncu jak zyska troche czasu to odpowie.Moze nawet wymieni osoby , na ktorych
            sie tak strasznie zawiodl.
            Ja jestem urodzona optymistka wiec nie trace nadziei.
            Euromirze przy okazji pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: polishAM Re: TAAAK, TO BAAARDZO CIEKAWE IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 10.08.03, 21:12
            Nie ma bledu. Faszyzm (w odroznieniu od nazizmu), byl zdominowany przez Zydow.
            Ktokolwiek uwaznie obserwowal rozwoj faszyzmu wloskiego wie, ze Zydzi odgrywali
            w nim kluczowa role w osobie samego przemyslowca Oliviettiego (Zyda, tego od
            maszyn do pisania) i wielu innych.
    • rycho7 Gratuluje wychwycenia perelki politycznejEuromirze 10.08.03, 20:08
      Niestety czas weekendu nie pozwolil mi na szybkie wlaczenie sie do dyskusji.
      Kobiety w kwestiach politycznych cechuja sie zbyt czesta prostoliniowoscia.
      Sadze, ze przez amerykanofilow Miriam zostanie tu na forum wybroniona. Faszyzm
      jest przeciez zarezerwowany wylacznie dla sadzonych w Norymberdze. Trybunal
      Haski to przeciez jakis niewypal.

Pozdrawiam
    • rwajoz Ta Pani jakieś poglady? Przecież to marność! 11.08.03, 01:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka