IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 21:55
Re: nie utrzymuje tez ŻADNEJ korenspondencji z MOSHE
Autor: Gość portalu: Scan
Data: 24-12-2001 13:35 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl

Zarzucił ci Mosze na F., że rozsiewasz wirusy, pisał do ciebie
Morsem, żeby ci wstydu nie robić. Napisał ci, że jak będziesz dalej tak robil,
to poda to publicznie. Odpowiedziales mu na F. ze dasz sobie spokój (to tak z
grubsza, bo sprawa dawna i niekoniecznie muszę ją pamietać w szczegółach).

--------------------------------------------------------------------------------

Szanowny Mosze!
Czy potwierdzasz to co napisał Scan ze ja rosiewam wirusy?
Jezeli tak to prosze o dowód!
Z mojej strony powiem tak :

NIKOMU NIE WYPISCIŁEM ŻADNEGO WIRUSA!

ządam byś podał fakty a nie alfabet morsa! czy to jest jasne?

czekam

Obserwuj wątek
    • Gość: max spektakl kafkowski trwa dalej ... IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 21:58
      czy ktos zna Józefa K.? czy ktos ma jakis pomysł na udowodnienie ze sie nie jest
      wielbładem?
    • Gość: max i nie zalezy mi na ciągłym pieprzeniu o "wirusach" IP: *.net.bialystok.pl 24.12.01, 22:21
      ten kuriozalny temat jest tak smieszny ze pewnie wszytkich skręca!
      ale dlaczego? bo ubzdurały Dziadki sobie ze cos wysyła i jak w mantrze pieprza w
      kółko to somo! ale o jakich dowodach ni widu ni słychu

doszli do wniosku

O to mozna sobie bezkarnie oskarzac! ( reminiscjencie systemowe? )

po za tym widzą ( jak TEREK ) wszedzie na około antysemitów ze sam traci kontrole
      nad tym so mówi! czychajac jak irracjonalny kapłan - herezja!
      pomyślał antysemicko! ale gdzie?
      niewazne!

wymyślcie lepsze gagi bo te są jak GUMA do zucia ( starła sie )

cos sie nie podoba we mnie wal!
      nie lubisz moich pogladów? wal!
      przynajmniej bedzie ciekawiej

a tak to tylko NUDY!

• Gość: Mosze Re: Do Maxa IP: *.barak.net.il 25.12.01, 10:10
      Gość portalu: max napisał(a):

> Re: nie utrzymuje tez ŻADNEJ korenspondencji z MOSHE
      > Autor: Gość portalu: Scan
      > Data: 24-12-2001 13:35 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
      >
      >
      > Zarzucił ci Mosze na F., że rozsiewasz wirusy, pisał do ciebie
      > Morsem, żeby ci wstydu nie robić. Napisał ci, że jak będziesz dalej tak robil,
      > to poda to publicznie. Odpowiedziales mu na F. ze dasz sobie spokój (to tak z
      > grubsza, bo sprawa dawna i niekoniecznie muszę ją pamietać w szczegółach).
      >
      >
      > -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      >
      > Szanowny Mosze!
      > Czy potwierdzasz to co napisał Scan ze ja rosiewam wirusy?
      > Jezeli tak to prosze o dowód!
      > Z mojej strony powiem tak :
      >
      > NIKOMU NIE WYPISCIŁEM ŻADNEGO WIRUSA!
      >
      >
      > ządam byś podał fakty a nie alfabet morsa! czy to jest jasne?
      >
      > czekam
      >
      >
      >

Witaj,
      Jak sie nie myle, to dostalem wirusy na poczatku Wrzesnia (6.9). Napisalem ze wiem
      skad one pochodza i wyslalem ostrzezenie przez Morse ze to juz ostatni raz, jak
      wstrzymuje sie. Wszystkie maile i inne juz dawno zdjalem i mysle ze kazdy ma tak
      samo zrobic... archeologie zostawiam archeologom...
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich,
      Mosze

P.S.
      Nie dobre wiatry ida z Indii i Pakistana, tutaj tez krew leje sie co dzien. Zycze
      wszystkim duzo zdrowia i porozumienia na Nowy Rok. smile))
      Prosze Wiekulistego zeby Dal nam sile i madrosc zeby zmienione byly wiatry...
      • amur Re: Do Maxa - Mosze, Ty pisz dokladnie. 25.12.01, 15:09
        Wyslal Ci wirusy Max czy nie?
        Czy dostales wirusy w emailu od Maxa z Bialegostoku?
        Ja wiem, ze Ty umiesz byc bardzo konkretny jak pisales o czolgach izraelskich i
        amerykanskich silnikach.
        Badz dokladny i teraz. Prosimy Cie, Mosze !
        Szalom.
      • Gość: max Mosze : "Jak sie nie myle" PANIE! CO TO???? IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 18:39
        Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Witaj,
        > Jak sie nie myle, to dostalem wirusy na poczatku Wrzesnia (6.9). Napisalem ze w
        > iem
        > skad one pochodza i wyslalem ostrzezenie przez Morse ze to juz ostatni raz, jak
        > wstrzymuje sie. Wszystkie maile i inne juz dawno zdjalem i mysle ze kazdy ma ta
        > k
        > samo zrobic... archeologie zostawiam archeologom...
        > Serdecznie pozdrawiam wszystkich,
        > Mosze

czy zdajesz sobie jakie metody w tej chwili uprawiasz?

skąd one pochodzą???? z POLSKI???? 37 milionow ludzi? z BIAŁEGOSTOKU???? 250 000
        ludzi
        więc skąd one pochodzą????

co to mors??????? co to za słowo w faktach??

znasz nazwe maila? TAK CZY NIE?

czy wiesz jak działa sprawiedliwy sąd?
        na czym polega sprawiedliwy sąd?
        NA NIE PUBLIKOWANIU FAKTÓW? I MANIPULOWANIU MORSEM?????
        I ZNISZCZENIU DANYCH BO TAK SOBIE SIE ZACHCIALO BY DALEJ MOC KOGOS BEZPODSTAWNIE
        OSZCZERCZE POMOWIENIA PRZYPOMINAC?

ps. czy mozesz przyjac do wiadomosci ze ja zadnego wirusa nie wysłałem?

i dlatego od wrzesnia czekam na fakty!

ale moze tak w Izraelu sie robi wiec wybacz nie rozumiem tego!

"alfabet morsa"

JA NIE POTRZEBUJE ALFABETU MORSA! ja czekam na fakty...
      • Gość: max Do Mosze! powiedz czytałes Franza Kafke? IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 19:43
        trudne w percepcji dla militarysty ... ale powiedz czy choc raz przeczytałes?

• Gość: max porozmawiamy o indywidualnej odpowiedzialnosci... IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 19:46
        za czyny? czy to temat TABU w twoim srodowisku?
      • Gość: max czy w Izraelu Sądy tez stosują "alfabet morsa"? IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 19:50
        jezeli tak? to komu? kazdemu przechodniowi na ulicy?
        • Gość: wild i czy niszczą DANE przed ukazaniem FAKTÓW? IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 19:54
          jak to byś nazwał? gdyby cos takiego Ci sie przytrafiło? a? fajna zabawa?

• Gość: wild i powiedz czy jestes MILITARYSTA :) i jaka... IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 20:13
        jest kara w Izraelu za odmowe słuzby wojskowej?smile

A teraz odpowiedz szczerze na takie pytanie w analogi wojny z Palestynczykami
        czy stosujesz te same metody dedukcji tu w necie jak i realu

Czy jak ktos wysle Ci maila z Białegostoku ( niewazne czy host ma taka czy inną
        domene - tego oczekuje jakis szczegolarz no nie? ) i bierzesz za pewnik ze kazdy
        kto jest z Białegostoku to wysyłacz wirusow na takiej samej zasadzie jak w jakims
        miescie jest jakis terrorysta i bombarduje sie cale miasto bo tam jest jakis
        terrorysta?

czy to taki tryb dedukcji?smile

czy pamietasz choc jaki host miał mail? chodzi o nazwe! a na moim osiedlu mieszka
        kilka tysiecy ludzi...

wiec?
    • Gość: wild naprawde ubolewa z powodu tego cyrku! IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 20:18
      ale to sa konsekwecje "morsow" i irracjonalnych poszlak i niestey
      kolektywistycznego myslenia! tak! bez zadnych dowodow od tak takie bla bla ...

komu to potrzebne? mi to nie jest potrzebne! wiec? komu?
    • Gość: max i jak juz nie bedziesz w stanie podac jakis faktów IP: *.net.bialystok.pl 25.12.01, 23:01
      Prosze byś do MNIE sie zwracał per BANDYTO bo tak traktuje tych co wysyłają komuś
      wirusy ok?
      • Gość: Mosze Do Maxa !!! IP: *.inter.net.il 26.12.01, 00:26

> Prosze byś do MNIE sie zwracał per BANDYTO bo tak traktuje tych co wysyłają kom
        > uś
        > wirusy ok?

Ja doprawdy nie tak wiem o co tutaj chodzi. Wciagales mnie i zadasz odpowiedzi.
        Nie uciekam tylko jestem bardzo zajety w tych dniach. Nie wiem ze od Wrzesnia
        czekasz na odp. Jeszcze raz mowie ze na poczatku Wrzesnia dostalem wirusy. Ja
        Ciebie moj drogi Maxie na oskarzylem na Forum (mozesz sprawdzic okolo 6.9)
        Pisalem ze wiem kto to wysyla (wedlug serwer i inne jeszcze zrodla). Pisalem Morse
        dla zabawy, myslec ze ten kto wyslal jest dosyc inteligentny i zrozumie o co
        chodzi. Fakt ze od tej pory przestaly wirusy z tego serwera. Nie rozumie dlaczego
        Ty do mnie zwracasz sie. Ja tez dostalem kilka mailow na moj adres co jest
        wiadomy na Forum i byl podpisany Max. Powiedziec 100% ze to Ty nie moge bo juz
        dawno Formatowalem moj komputer. Jak mowisz ze to nie Ty to wierze Tobie i chyba
        ktos inny uzywal twoj nick. (Tez moj nick, byl uzywany - disinformacja (ale
        predko przestal)) Mysle ze tym razem podalem co mam na mysli i co bylo.
        Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz zycze Szczesliwego Nowego Roku,
        Mosze

...x--..x.-x.-..x---x--xx
        • Gość: max do Mosze! czy czytasz watki Scana i Tereka? IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 00:59

> Ja doprawdy nie tak wiem o co tutaj chodzi. Wciagales mnie i zadasz odpowiedzi.

to nie ja Ciebie wciagnełem! poczytaj wątki Scana!!

> Nie uciekam tylko jestem bardzo zajety w tych dniach. Nie wiem ze od Wrzesnia
          > czekasz na odp. Jeszcze raz mowie ze na poczatku Wrzesnia dostalem wirusy. Ja
          > Ciebie moj drogi Maxie na oskarzylem na Forum (mozesz sprawdzic okolo 6.9)

oskarzył mnie Pan Scan i Pan Terek tłumaczac sie ze Ty im to powiedziałes ze ja
          rozsyłam te wirusy!

> Pisalem ze wiem kto to wysyla (wedlug serwer i inne jeszcze zrodla). Pisalem Mo
          > rse
          > dla zabawy, myslec ze ten kto wyslal jest dosyc inteligentny i zrozumie o co
          > chodzi. Fakt ze od tej pory przestaly wirusy z tego serwera. Nie rozumie dlacze
          > go
          > Ty do mnie zwracasz sie.

Mosze! zobacz co wypisuje Scan! czy Ty tego nie widzisz???? cały czas pisza cos o
          moich wirusach!

Ja tez dostalem kilka mailow na moj adres co jest
          > wiadomy na Forum i byl podpisany Max.

mowie ja Tobie zadnego maila nie wysłałem
          nawet nie znam Twojego maila! uwierz mi!

mam dwa konta na gazecie max_bialystock@gazeta.pl i wild@gazeta.pl
          a przy zakładaniu konta juz konto "max" było zajete przez kogos innego

Powiedziec 100% ze to Ty nie moge bo juz
          > dawno Formatowalem moj komputer.

i dlatego wazne były dla mnie informacje o numerze serwera by sprawdzic kto to
          jest u diabła!

Jak mowisz ze to nie Ty to wierze Tobie i chyb
          > a
          > ktos inny uzywal twoj nick. (Tez moj nick, byl uzywany - disinformacja (ale
          > predko przestal)) Mysle ze tym razem podalem co mam na mysli i co bylo.

widzisz? ktos sie podszywał pod Ciebie! a Terek powołujac sie na Ciebie cały czas
          wskazuje na mnie jako 100% osobe ktora to zrobiła!

> Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz zycze Szczesliwego Nowego Roku,
          > Mosze
          >
          > ...x--..x.-x.-..x---x--xx

równiez Ci zycze wszystkiego dobrego!

PEACE!
        • Gość: max czy mogłbys skomentowac to? słowa Scana... IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 01:10
          do do mnie!

Autor: Gość portalu: Scan
          Data: 23-12-2001 02:31 adres: *.warszawa.sdi.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
          Sorry, spadaj gówniarzu. U niektórych, co są dr. hab. ekonomii czy
          profesorami - szmat po sprzątaniu podłogi u nich byś nie mógł wykręcać. Ich
          winą jest tylko to,że gówniarza traktują jak poważnego człowieka. Dość tego.
          Zazwyczaj walę prosto z mostu. Więc walę - idiotą jesteś. U Tereka siedziałbyś
          na oślej ławce, durniu. Z ekonomii. Z życia i mądrości też. Ale że facet do
          Ciebie na priv napisał, tłumacząc ci ( z dobrego serca) o koloniach na
          Madagaskarze ( boś tu też głupi) - to zrobiłeś aferę i oplułeś człowieka,
          idioto. A że napisał do Ciebie o "metodologii" - to tylko dlatego, że durniem
          jesteś i na jego post jw. nazwales go faszystą, kretynie. A on na to czuły
          jest. Faszyści wymordowali mu rodzine. Waż słowa, "wesołku forumowy".
          Libertarianizm ekonomiczny mogłbyś studiować u Tereka.O ile by cię dopuścił do
          egzaminu.
          Scan

P.S. Wirusy - Moshemu, idioto przyznałeś się, że puszczasz wirusy po sieci.
          Alfabetem Morsa mu to pisałeś - bo ci bylo do dupy, kiedy cie odslonil. Kryłem
          ciebie, nadstawiając mojego nicka za twoje glupie popisy, bo myślałem, że coś
          z ciebie wyrośnie. Wyrósł grafoman i idiota. Teraz zrób 100 wątków o swej
          krzywdzie.
          To potrafisz, pozorowany wesołku.

Tereku - dość krycia idioty z Białegostoku.
          Moshe - napisz kretynowi - jak było.
          Scan

Linki tego postu - bo lubisz, wysyłam do Moszego i Tereka. Wszystko ma swe
          granice. Idioto.

-----------------------------------------------------------------------

przeczytałes?
        • Gość: max czy widzisz kto tu kim tu manipuluje? IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 01:16
          Mosze! naprawde byłem zdziwiony po tym co On napisał! czy teraz wierzysz mi?
          Powiedz szczerze kim dla Ciebie jestem jak mnie odczuwasz - jako wroga?
          • Gość: Mosze Smutno troche... :-)) IP: *.inter.net.il 26.12.01, 06:50

> Mosze! naprawde byłem zdziwiony po tym co On napisał! czy teraz wierzysz mi?
            > Powiedz szczerze kim dla Ciebie jestem jak mnie odczuwasz - jako wroga?

Jest mnie troche smutno co tutaj sie stalo i widze ze ja nie bylem ostrozny i
            narobilem tyle nienawisci miedzy forumarzow. Ciezko wiedziec kto jest kto i
            jeszcze uzywa nicki i jego IP nie jest caly odkryty. Mowie Tobie ze dostalem wirus
            od kogos co nazywal sie "Max" i tak powiedzialem Scanowi. Jak dzis dostanisz mail
            podpisany "Mosze" czy bedzisz pewny ze to ja? Juz powiedzialem, ze jak Ty mowisz
            ze nie wyslales i nie mam przyczyny Tobie nie wierzyc to mysle ze tym razem
            zakonczymy ten watek (az do nastepnego nieporozumienia....) tak to w zyciu.
            Szkoda ze nasi sasiedzi zamiast pisac - strzelaja...
            Jak jeszcze czujesz sie obrazony to prosze przestac i zycze jeszcze raz wszystkim
            wesolych Swiat i Nowego Roku. (jak bys byl blisko mnie 31.12.01 o godz. 23:59 to
            bym chcial Tobie reke podac i powiedziec "Mea culpa" wink) )
            Serdecznie pozdrawiam,
            Mosze
            • Gość: tete Drodzy Przyjaciele ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 14:22
              Przepraszam, że wchodzę w Waszą rozmowę. Chcę Wam tylko powiedzieć jak bardzo
              się cieszę, że wyjaśniliście coś - co było wielką przykrością także dla mnie.

Serdeczne pozdrowienia Mosze, serdeczne pozdrowienia Max (połowa mojej sałatki
              należy do Ciebie)

smile))))))))))) tete
              • Gość: wild Drodzy!:) IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 18:34
                Gość portalu: tete napisał(a):

(połowa mojej sałatki
                > należy do Ciebie)

hmm połowa?smile niezbyt dobra? glurp... @big_grin
                • Gość: tete Re: Drodzy!:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 22:19
                  A podły !!!
                  Myślisz, że TYLKO NIEUDANĄ sałatką dzielę się z Tobą ???
                  Przeciwnie !
                  Za ten dobry dzień (po Waszej rozmowie).... UWAGA !!! wielki kawał makowca
                  naszpikowany gęsto bakaliami - oto on.
                  No i co ?
                  glrp ???

Smacznego, Maxiu

smile)))tete
                  • Gość: wild Drodzy!:)) a tylko dla mnie? IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 22:28
                    Gość portalu: tete napisał(a):

> A podły !!!
                    > Myślisz, że TYLKO NIEUDANĄ sałatką dzielę się z Tobą ???

wiem aż połowe! wink

> Przeciwnie !
                    > Za ten dobry dzień (po Waszej rozmowie).... UWAGA !!! wielki kawał makowca
                    > naszpikowany gęsto bakaliami - oto on.
                    > No i co ?
                    > glrp ???

aż pękne! naszpikowana Makownia Astralna! =;> i'm fly!

mmPmamOZDmklaskRAWmmmkkmnIAM ooooo!:] gul gul
            • Gość: wild teraz jest jasno! bo ciemnosc znikneła :) IP: *.net.bialystok.pl 26.12.01, 18:30

> Jak dzis dostanisz ma
              > il
              > podpisany "Mosze" czy bedzisz pewny ze to ja?

nie! w tym sęk! gdy nie mam pewnosci kto to NIC nie mowie!smile
              drugie to to ze czytam co kto pisze ( naprawde! ) smile
              zawsze uwazałem Ciebie za forumowicza ktory nie ma zamiarow uzywania pomowien
              wobec innych i byłem szczerze zdziwiony o pewnych sprawach...
              teraz juz niewaznych! smile

> Jak jeszcze czujesz sie obrazony to prosze przestac i zycze jeszcze raz wszystk
              > im
              > wesolych Swiat i Nowego Roku. (jak bys byl blisko mnie 31.12.01 o godz. 23:59 t
              > o
              > bym chcial Tobie reke podac i powiedziec "Mea culpa" wink) )
              > Serdecznie pozdrawiam,
              > Mosze

Peace! smile Wszystkiego Dobrego! smile

pozdrówka!smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka