Dodaj do ulubionych

perlo czy to prawda

28.02.08, 01:16
ze zalozyles to forum za namowa prywatna marudera? jesli tak to powinienes byl
mi powiedzec,gdyz ja w takim ukladzie nie chcialabym miec nic wspolnego z
bycia adminem. zawsze lepiej mowic prawde niz latac za plecami jednych a
drugim przekazywac czesc info. teraz to musztarda po obiedzie,ale wiedzac
jakie mam zdanie na temat paru osob,w tym marudera,powienienes byl jednak
wylozyc karty na stol. troche przyzwoitosci jednak obowiazuje po tym co
zaszlo,jak zaszlo i w stosunku do kogo zaszlo.udawanie,ze sie czegos nie widzi
nie jest dobre chociaz niekoniecznie twoje i moje preferencje nickowe musza
byc takie same.
Obserwuj wątek
    • ariadna-enta Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 01:23
      kobieto słyszałas o czymś takim jak poczta i maile?
      co innych obchodzą twoje sprawy
      długo do cholery będziecie tu ze swoimi jękami przychodzić?
      to nie biuro skarg i zażaleń
      tylko najstarsze forum dyskusyjne.
      • vicky17 Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 01:35
        ariadna-enta napisała:

> kobieto słyszałas o czymś takim jak poczta i maile?
        > co innych obchodzą twoje sprawy
        > długo do cholery będziecie tu ze swoimi jękami przychodzić?
        > to nie biuro skarg i zażaleń
        > tylko najstarsze forum dyskusyjne.

ciebie jak widac wszystko obchodzi,nawet to co nie powinno. jak poczta nie
        dziala a forum za forum sie zamyka to bede to robila co uwazam za stosowne a
        jesli chcesz komus dac rade to znowu pukasz w nieswoje drzwi. zobacz nad czym ty
        sama dyskutujesz kobito i powiem ci jedno:nie przynudzaj o tej godzinie.
        siedzisz caly dzien przed kompem i masz zle humorki.
        • ariadna-enta Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 02:21
          gdzie tam złe humorki.))
          czytam sobie ksiązkę i zajrzałam przed snem co słychać-
          mam podzielna uwagę
          nara.
        • dana33 Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 08:30
          rob co chcesz, rochellino, tylko nie praw tutaj kazan o
          przyzwoitosci.... chyba ze otwierasz kabaret...
    • patience Vicky straszliwa krzywda ci sie stala ;) 28.02.08, 02:10
      Jak ktos cie mogl tak skrzywdzic, zrobil cie moderatorka forum i dal ci do
      garsci nozyce, abys mogla wycinac kogo tylko chcesz. Ktozby wieksza krzywde
      widzial...
      • patience PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 02:33
        I dlatego ci nie przychodzi do glowy, ze ktos, nawet z druzyny przeciwnej, mogl
        cie uznac za osobe honorowa i dotrzymujaca umowy. Ludzie zwykle glosuja nogami.
        Twoje moderowanie nie spowodowalo ucieczki z forum forumowiczow z druzyny
        przeciwnej, forum zostalo zamkniete przez administracje. Wnosze z tego, ze masz
        u forumowiczow lepsza opinie niz ci sie wydaje. Ciekawa sytuacja, nonie?
        • vicky17 Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:35
          patience napisała:

> Ciekawa sytuacja, nonie?
          >
          >
          >

nonie jak nononie pejszens a od kiedy ty spodnie nosisz i perla sie nazywasz?
          idz ty do wyra kobito i zabieraj glos pytana a nie zabieraj jak pytanie CIE nie
          dotyczy. ludzie tu na forum maja albo zanik wzroku albo mysla,ze sa czyimis
          mamusiami jak siwa i giwi,ze na kazdy temat maja swoja dobra rade. powtarzam
          jeszcse raz:pytanie dotyczy perly a nie jego sekretarek in spe.
          sprawdze odpowiedz jutro jak mamunie siwe nas nie wytna ani jak samotne kobitki
          z tatusiami nie beda podpowiadac.
          • patience Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:40
            Vicky, zdziwisz sie pewnie, ale ja sie osobiscie z perla zarlam i to jak. Z
            marouderem mniej, ale tez mu nie omieszkam przyszpilic przy jakiejs okazji. Z
            mojego punktu widzenia oni obaj graja stadnie, a ja tego nie lubie. Natomiast
            uwazam tez, ze tobie "letko" odbija. Ktos cie docenil. Ty bys mogla to docenic
            nawzajem, bo jak latasz ze skargami na fom to sie raczej uznania nie doczekujesz.
            • patience Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:48
              PS. Szczerze powiedziawszy, gdybym to ja miala wybierac moderatorow, to bym
              prawie na pewno Ciebie nie wybrala. Bez urazy, ale znam cie nie najlepiej, a
              ostatnie kontakty byly niezbyt zachecajace. Zdziwilam sie na wiadomosc ze ludzie
              nie uciekaja od forum z takim moderatorem i doszlam do wniosku ze moze jednak
              czegos nie wiem.
              • vicky17 Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:57
                patience napisała:

> PS. Szczerze powiedziawszy, gdybym to ja miala wybierac moderatorow, to bym
                > prawie na pewno Ciebie nie wybrala. Bez urazy, ale znam cie nie najlepiej, a
                > ostatnie kontakty byly niezbyt zachecajace. Zdziwilam sie na wiadomosc ze ludzi
                > e
                > nie uciekaja od forum z takim moderatorem i doszlam do wniosku ze moze jednak
                > czegos nie wiem.
                >
                >

szczerze powiedziwszy pejszens to mnie g.. obchodzi z kim ty bys miala ochote
                lub nie. nie miej zalu bo to nic personalnego,ale koty mnie nie rajcuja. na
                drugi raz jak jestes samotna to zadzwon do kolezanki lub kolegi a nie
                przymendzaj nie na temat.kontaktow z toba nie mialam zadnych wiec nie spoufalaj
                sie zanadto i nie pytana nie odpowiadaj. nie lubie cudzych adwokatow i
                odpowiedzi nie na temat. dobranoc helga.
            • vicky17 Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:53
              patience napisała:

> Vicky, zdziwisz sie pewnie, ale ja sie osobiscie z perla zarlam i to jak. Z
              > marouderem mniej, ale tez mu nie omieszkam przyszpilic przy jakiejs okazji. Z
              > mojego punktu widzenia oni obaj graja stadnie, a ja tego nie lubie. Natomiast
              > uwazam tez, ze tobie "letko" odbija. Ktos cie docenil. Ty bys mogla to docenic
              > nawzajem, bo jak latasz ze skargami na fom to sie raczej uznania nie doczekujes
              > z.
              >
              >
              kotus ja jestem soba i nie potrzebuje ani traby ani tuby a poza tym to mnie d..
              boli nie od siedzenia,ale od nart. pytalam perle i od PERLY oczekuje
              odpowiedzi,nie od kogo innego. kazdy ma prawo do swoich upodoban a ja dobrze
              wiem kogo lubie,kogo nie lubie a kim nie mam ochoty nawet wirtualnie:maruda jet
              jednym z nichsmile
              dobranoc bo jutro narty mnie czekaja a nie madrosci giwi,siwej czy marunej prukwy.
              • patience Re: PS. Moze za dlugo bylas bita 28.02.08, 04:59
                vicky17 napisała:

> kotus ja jestem soba i nie potrzebuje ani traby ani tuby a poza tym to mnie d..
                > boli nie od siedzenia,ale od nart. pytalam perle i od PERLY oczekuje
                > odpowiedzi,nie od kogo innego. kazdy ma prawo do swoich upodoban a ja dobrze
                > wiem kogo lubie,kogo nie lubie a kim nie mam ochoty nawet wirtualnie:maruda jet
                > jednym z nichsmile

No to tym bardziej dziwne ze sie maruder na ciebie zgodzil. Z ciekawoscia czekam
                co bedzie dalej. Na odpowiedz perly sie na pewno doczekasz ja sie wpisuje na
                zasadzie ze to otwarte forum i kazdy mpisze co chce. A poza tym mam dzisiaj
                zarwana nocke. Nudze sie i w zwiazku z tym szkoda ze idziesz spac. Niemniej
                dobranoc wink

• perla Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 07:57
      > ze zalozyles to forum za namowa prywatna marudera?

nie, nieprawda. Żadnych privów z marudnym w żadną stronę.
      Przecież to co napisałem do marudnego dla żartu było. Onegdaj na FAq
      zapytał mnie czemu ja forum nie założę. To teraz po wycięciu forum
      naszego zażartowałem, że mnie w maliny wpuścił z namawianiem tym.
      Przecież to wszystko na FAq było. Zresztą, myślę, że i marudny
      wiedział, iż ja żartuję po prostu.
      Ot, i cała tajemnica tego jest.
      • cyniol Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 12:38
        perla napisał:

Onegdaj na FAq
        > zapytał mnie czemu ja forum nie założę. To teraz po wycięciu forum
        > naszego zażartowałem, że mnie w maliny wpuścił z namawianiem tym.
        > Przecież to wszystko na FAq było. Zresztą, myślę, że i marudny
        > wiedział, iż ja żartuję po prostu.
        > Ot, i cała tajemnica tego jest.
        Tak to prawda, czytalem na FAQu ten dialog Perly z Maruderem o zalozeniu forum
        i tez
        stwierdzenie Perly o wpuszczeniu w maliny, jako zart zrozumialem, oczywiscie. Z
        tresci rozmowy wynikalo, ze o zadnych konszachtach nie bylo mowy, skoro na forum
        publicznym odbywala sie ta rozmowasmile
        >
    • pulbek Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 10:07
      Rozczuliłem się. Zupełnie jak za dawnych czasów.

Pulbek.
      • perla Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 10:27
        pulbek napisał:

> Rozczuliłem się. Zupełnie jak za dawnych czasów.
        >

smile
        faktycznie, coś w tym z przeszłości jest.
        Zasadniczo to nie miałem żadnej konkretnej koncepcji ideologicznej.
        W bardzo luźnym, naprawdę bardzo luźnym zamyśle, to miało być
        miejsce gdzie spotka się Okrąglak z częścią Erec, a merytoryczność
        miały gwarantować osoby niezależne. Pojawienie się Olega na
        przykład, dawało szansę taką.
        Erec miał zrozumieć, że większość okrąglaka to nie są jacyś tam
        durni antysemici, a Okrąglak miał zrozumieć, że większość Erec to
        nie są faszyści syjoniści, a co najwyżej ludzie będący w stanie
        realnej wojny na co dzień.
        Ale jak napisałem, to wszystko bardzo, bardzo luźna koncepcja była.
        Na pewno jednym Okrąglak nie miał być - obwarowaną twierdzą.
        Dlatego też pisanie o jakiś planach, porozumieniach ponad głowami
        etc. to tylko prywatne i nie trafione domysły forumowiczów właśnie.
        • marouder.eu Ba, ale co poradzic na obsesje? 28.02.08, 10:35
          Vickutek sie tu zdazyla obsesyjnie zarowno po osobach jak i po ideach przejechac.

Moim zdaniem jest czlowiekiem niezdatnym do otwartego dialogu. Juz nawet pal
          licho jezyk, to zawsze mozna probowac poprawic...horyzonty kobiecina ma o wiele
          za waskie. Mam nadzieje, ze chociaz biodra ma w sam raz, bo kazdy powinien miec
          cos dobrego.
          • dana33 Re: Ba, ale co poradzic na obsesje? 28.02.08, 10:41
            bioderka rochellinki, to jest TO... smile)))
            • marouder.eu Vickutek jest na skraju zalamania, to chcialem.. 28.02.08, 11:01
              ..jakos Vickutka pocieszyc, ze ona nie sowsiem plochaja madam..ale moze nie
              trafilem i biodra tez ma za waskiesad
          • perla marudny, ty lepiesz napisz wprost 28.02.08, 11:03
            czy my gdzieś na boku dogadywaliśmy się właśnie.
            • dana33 Re: marudny, ty lepiesz napisz wprost 28.02.08, 11:29
              smile)))))
              perla.... ja dzisiaj lagodnie nastrojona... wykorzystaj to... smile)))
              w ten szabes obiad ganc koszerny bedzie wlasnie... smile)))

• marouder.eu Uuu...a to sie Miriam zdenerwuje:( 28.02.08, 11:37
                Modlitwy miala zamawiac za twoje nawrocenie!
              • perla koszerny szabes u ciebie? 28.02.08, 12:31
                przystawka - galareta z nóżek wieprzowych a'la V departament Leny
                zupa - falki wieprzowe a'la Berman
                danie główne - golonka wieprzowa a'la porucznik Różański
                deser - wafle we łzach marca 68
                • marouder.eu Letkie dolowanko erystyczne, ze zapytam z troska? 28.02.08, 12:37
                  perla napisał:

> przystawka - galareta z nóżek wieprzowych a'la V departament Leny
                  > zupa - falki wieprzowe a'la Berman
                  > danie główne - golonka wieprzowa a'la porucznik Różański
                  > deser - wafle we łzach marca 68
                  >
                  • perla widzę, że świeżo po lekturze Schopenhauera jesteś 28.02.08, 12:40
                    celem erystycznych popisów na forum właśnie.
                    • marouder.eu Chcesz, to ci przesle "Erystyke". 28.02.08, 12:41
                      Mam ja tez w formie ebooka.
                      • perla Re: Chcesz, to ci przesle "Erystyke". 28.02.08, 12:43
                        marouder.eu napisał:

> Mam ja tez w formie ebooka.

a masz to w takiej formie abyś zrozumiał cokolwiek z tego i
                        przynajmniej na kilka dni zostało w główce właśnie?
                        • marouder.eu Mnie to jej tresc juz od ponad dwu dziesiecioleci 28.02.08, 12:45
                          ..dobrze sluzy, ale tobie jako lekture stanowczo polecam.
                • dana33 Re: koszerny szabes u ciebie? 28.02.08, 12:51
                  perla...... tos ty szef kuchni wyborny...
                  szalenie oryginalne te potrawy, serdenko....
                  ty pewnie bedziesz mial w ten szabes kotleciki mielone a la
                  szmalcownik, nie?
                  smacznego, serdenko.... smile)))
                  • perla Re: koszerny szabes u ciebie? 28.02.08, 12:58
                    dana33 napisała:

> perla...... tos ty szef kuchni wyborny...

To ja wiem o tymsmile
                    > szalenie oryginalne te potrawy, serdenko....

jwsmile))
                    > ty pewnie bedziesz mial w ten szabes kotleciki mielone a la
                    > szmalcownik, nie?

"Szmalec" to Twój przysmak (nie mój) własniesmile))

pozdrówka ganz koszer
                    > smacznego, serdenko.... smile)))
                    • dana33 Re: koszerny szabes u ciebie? 28.02.08, 13:27
                      szefie drogi..... cusik u ciebie z nazewnictwem potraw szwankuje
                      letko... napisalam wyraznie kotleciki a la szmalcownik, nie kotleciki
                      ze szmalcu i nie szmalcowe kotleciki... a la szmalcownik, serdenko,
                      a la szmalcownik...
                      a moze ty nie wiesz co to znaczy a la?
                      • marouder.eu Slowem, chodzi o sztandarowa.. 28.02.08, 13:31
                        ..potrawe tzw. yedvabnique cuisine?
                        • off_nick Sztandarowa 28.02.08, 13:34
                          to jest schabowy+kapusta+samogon,dużo samogonuwink

marouder.eu >
                          • marouder.eu To w odpust! 28.02.08, 13:37
                            A w normalna niedziele kotlet mielony z kartofelkamy i buraczkamy + duzo samogonusmile
                            • ariadna-enta Re: To w odpust! 28.02.08, 13:59
                              w niedzielę kotlet mielony z kartofelkamy i buraczki ?
                              też coś.)))

• marouder.eu Po prostu pozywny, endecki "obiat"!/nt 28.02.08, 14:02
                                ariadna-enta napisała:

> w niedzielę kotlet mielony z kartofelkamy i buraczki ?
                                > też coś.)))
                                • off_nick O rosole 28.02.08, 14:04
                                  z utrapionej kury zapomnielimwink

marouder.eu napisał:
                                  • marouder.eu Rosol z takiej nieniesecej kury!!/nt 28.02.08, 14:14

• perla wątpię co by kuchnia jedwabieńska miała menu takie 28.02.08, 14:08
                            po dwóch latach grabieży dokonywanej przez Żydów z czerwonymi
                            opaskami pod protektoratem sowieckim, pozostały im co najwyżej
                            niekraszone ziemniaki właśnie.
                            • vicky17 Re: wątpię co by kuchnia jedwabieńska miała menu 28.02.08, 17:44
                              perla napisał:

> po dwóch latach grabieży dokonywanej przez Żydów z czerwonymi
                              > opaskami pod protektoratem sowieckim, pozostały im co najwyżej
                              > niekraszone ziemniaki właśnie.
                              >

no i te niestrawne laczkis wyjadaja niektorzy SZOPENhauerwocy wiejscy,ktorzy bez
                              kury,jaj i przypalonego koszer czulentu nie czuliby sie ..polaczkami wlasnie.
                              ale tu gama tych off bez nickow,lidek,marudnych epatujacych i tylko jeszcze mego
                              nowego wielbiciela z ugoru mamunci tu brak. czy ktos wiedzial el bez esa,czy
                              wessalo chlopa znowu do malej czarnej koszernej..stronki na uboczu?
                              ilu ludzi nie ma co robic w zyciu poza dementycznym dziamganiem na dowolny
                              temat, siedzac na koszer poduszcze bo na d..maja juz chyba same non koszer
                              nagniotki od madrosci wlasnie.
                              • marouder.eu Tfu! Plugastwo! Kosz! 28.02.08, 17:58
                                Zastanawiem sie, czy u Vickci nie obserwujemy poczatkow otepiennego alzheimera?

Tresc, struktura, uzyte slownictwo i ogolna forma wypowiedzi wskazuja na zespol
                                psycho-organiczny, poki co o nieznanej etiologii i rokowaniachsad

vicky17 napisała:

> no i te niestrawne laczkis wyjadaja niektorzy SZOPENhauerwocy wiejscy,ktorzy be
                                > z
                                > kury,jaj i przypalonego koszer czulentu nie czuliby sie ..polaczkami wlasnie.
                                > ale tu gama tych off bez nickow,lidek,marudnych epatujacych i tylko jeszcze meg
                                > o
                                > nowego wielbiciela z ugoru mamunci tu brak. czy ktos wiedzial el bez esa,czy
                                > wessalo chlopa znowu do malej czarnej koszernej..stronki na uboczu?
                                > ilu ludzi nie ma co robic w zyciu poza dementycznym dziamganiem na dowolny
                                > temat, siedzac na koszer poduszcze bo na d..maja juz chyba same non koszer
                                > nagniotki od madrosci wlasnie.
                                • ariadna-enta Re: Tfu! Plugastwo! Kosz! 28.02.08, 18:16
                                  zlituj się nad bidulą nie ma gdzie popyskować
                                  to tu przyłazi.
                                  jej ciamkanie nie robi już na mnie wrażenia.
                              • off_nick Vikulcu przegrany 28.02.08, 18:13
                                nie czepiaj się mnie ciemnoto wredna spod Sochaczewa ,dziewko o
                                języku plugawem,którego nawet fornale mojego śp.Dziadka Hrabiego w
                                czworakach w sytuacjach krotochwilnych nie używali...
                                I wara ode mnie.

vicky17 >
                                • marouder.eu Wkurzylas sie?:)) 28.02.08, 18:24
                                  Wydaje mi sie, ze Vickcia nawet sw. Franciszka potrafilaby przywiesc do
                                  morderczych sklonnoscismile
                                • vicky17 offuniu ciotuniu 28.02.08, 18:31
                                  off_nick napisała:

> nie czepiaj się mnie ciemnoto wredna spod Sochaczewa ,dziewko o
                                  > języku plugawem,którego nawet fornale mojego śp.Dziadka Hrabiego w
                                  > czworakach w sytuacjach krotochwilnych nie używali...
                                  > I wara ode mnie.
                                  >
                                  >
                                  > o cioci sie cus pogorszylo,moze pyza w gardle stanela niechcy?. umiesz czytasz
                                  ciemnogrodzie eretzki to poczytaj na czyim watku sline toczysz i nie zawracaj
                                  dziewce glowy,bo nie gustuje w SzOPENhajerwerkach dla ubogich duchem a obfitych
                                  cialem. ty odklej sie od moich nart a tu masz dedykacje specjalnie dla wiesniar
                                  polskich,ktore dobrze reprezentujesz. kto przegrany to widac po tym jak wasz
                                  smietnik wybil na kazdym forum.

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/dlaoffbezV.jpg
                                  • marouder.eu Bosszzzz:( Pani Off-nick, czy Pani rowniez jest... 28.02.08, 18:43
                                    ...czasem zdania, ze odejscie od feudalizmu bylo krokiem pochopnym i nie do
                                    konca przemyslanym??

vicky17 napisała:

> o cioci sie cus pogorszylo,moze pyza w gardle stanela niechcy?. umiesz cz
                                    > ytasz
                                    > ciemnogrodzie eretzki to poczytaj na czyim watku sline toczysz i nie zawracaj
                                    > dziewce glowy,bo nie gustuje w SzOPENhajerwerkach dla ubogich duchem a obfitych
                                    > cialem. ty odklej sie od moich nart a tu masz dedykacje specjalnie dla wiesniar
                                    > polskich,ktore dobrze reprezentujesz. kto przegrany to widac po tym jak wasz
                                    > smietnik wybil na kazdym forum.
                                    >
                                    • webaholic Re: Bosszzzz: 28.02.08, 19:03
                                      marouder.eu napisał:

> ...czasem zdania, ze odejscie od feudalizmu bylo krokiem pochopnym i nie do
                                      > konca przemyslanym??
                                      >

Zdecydownie złym, dziś nikt was po plecach batogiem nie smaga i głupiejecie od tego
                                      • marouder.eu Plujesz na swoich przodkow przykutych do pluga? 28.02.08, 19:08
                                        Panszczyzne i szarwarki, gdzie dziadowie twoi pot wylewali masz za nic??
                                        • webaholic Twój dziad w szrnaki z osłem stawał i przegrywał! 28.02.08, 19:13
                                          Dziad mój z litości go trzymał u siebie, kiedy już nie mógł koni na polu wyręczać!
                                          A ty co własne szambo masz na dworze i przodków sie wypierasz? za krwawice do
                                          szkół cie posłali,żebyś umiał sie podpisac
                                          • marouder.eu A w czym twoj dziad konia w polu wyreczal?:)))) 28.02.08, 19:16
                                            webaholic napisał:

> Dziad mój z litości go trzymał u siebie, kiedy już nie mógł koni na polu wyręcz
                                            > ać!
                                            • webaholic A zatem dziad twój cwałował na mule 28.02.08, 20:20
                                              a dżdże słotne z chmury posępnej zlewały mu lica. I chadki był wapor od dziada
                                              twego ciagnacy.
                                              • marouder.eu "Hadki" pisze sie przez "H"... 28.02.08, 20:36
                                                ...wapor zas to calkiem co innego niz zapach moj uczniu postpanszczyznianysmile

webaholic napisał:

> a dżdże słotne z chmury posępnej zlewały mu lica. I chadki był wapor od dziada
                                                > twego ciagnacy.
                                                • webaholic absolwencie Wyższej Szkoły Pierwszomajowej:) 28.02.08, 21:13
                                                  marouder.eu napisał:

> ...wapor zas to calkiem co innego niz zapach moj uczniu postpanszczyznianysmile

doradzam skorzystanie ze słownika, jeśli nie potrafisz, napisz, chętnie pomogęsmile
                                                  • marouder.eu Wapory dziecie ojca Tadeusza to spazmy... 28.02.08, 21:18
                                                    ...fochy, choc oczywiscie takze wyziewy, gdyz slowo to jest slowem lacinskim
                                                    (vapor) i oznacza mgle.
                                                  • webaholic Wapory dziecie tate Bermana to wydechy, opary 28.02.08, 21:40
                                                    i nie oznacza vapor mgły domorosły rzymianinie lecz pare wodną
                                                  • marouder.eu Czy moge, odopuszczony przez ojca w niemowlectwie 28.02.08, 21:48
                                                    ...a przez nauczycieli do dzis-dnia webaholiku zacytowac cie w sygnaturce?smile))

A tu nasci gosciniec:
                                                    www.cwaniak.rembertow.net/

webaholic napisał:

> i nie oznacza vapor mgły domorosły rzymianinie lecz pare wodną
                                                  • webaholic Re: Czy moge, odopuszczony przez ojca w niemowlec 28.02.08, 21:58
                                                    masz zielone światło marouder
                                                  • marouder.eu Vickcia powinna ci podziekowac, gdyz.. 28.02.08, 22:01
                                                    ..dzieki twojej "roztropnosci" (patrz: chlopek-roztropek) nie bedzie swiecic nie
                                                    darmo sprzedawanym tylkiem w mojej sygnaturcesmile
                                  • off_nick Vickulcu,te swoje narty 28.02.08, 18:48
                                    to sobie postaw w sieni...

Wiesz na jakim sprzęcie ja jeżdżę?
                                    Podaję Tobie parametry:
                                    Trek Madone SL 55,rozmiar ramy 58 , waga 7,300 - Full Carbon.
                                    Osprzęt Durace.
                                    Koła-Mavic Helium Ksyrium ES Edition.
                                    Siodełko Selle Italia SLR 125gram.
                                    Comp rowerowy z opaską do mierzenia tętna Polar S725 X.
                                    Trenażer firmy Elite z regulacją poziomu trudności.

I nie epatuj mnie jakimiś rozkraczonymi dechami.

vicky17 >
                                    • vicky17 Re: Vickulcu,te swoje narty 28.02.08, 19:20
                                      off_nick napisała:

>
                                      > I nie epatuj mnie jakimiś rozkraczonymi dechami.
                                      >
                                      >
                                      >dechami ciotosmile) ej ta koszerna wies polska. doucz ty sie niemoto bo widzisz
                                      dosyc by znac sprzetsmile ciotka czym ty jezdzisz to mnie nie rajcuje,ale widac,ze
                                      i zle jezdzisz w zle strony lub niezbyt czesto. pojedz w alpy coby ci leb dobrze
                                      przewialo,na lodowcu cuda sie zdarzaja,nawet z tymi co to jedynie do psow lub
                                      jedynie wirtualnie..nu wiesz co ja ci bede na temat spraw znanych ad nauseum
                                      nudzila,a i jeszcze jedno po twoim humorku i watpliwej jakosci podnietach
                                      widac,ze to siodelko jednak nie dopasowane do twoich parametrow.zanies ciotuchno
                                      sprzet na przeglad,co najmniej raz na sezon jest to koniecznoscia. no buzunia
                                      bo me..dechy juz wyschly nasmarowane lojem psim,a wiec czas jechac w gory i
                                      uwazac coby jakies odpadki znowu sie nie podkleily gdzie nie trzeba , a wy tu
                                      madre polskie dzieci naparzajcie sie wirtualnie az do skutku a potem se
                                      masazyste na zesztywniale doopska i szyje zamowcie,cobyscie mogli sie dluzej
                                      cieszyc swa tezyzna mesko-damska.. i wiwatowac swoje zwycistwa dluzej.
                                      >
                                      • ariadna-enta Re: Vickulcu,te swoje narty 28.02.08, 19:24
                                        rachel uważaj,żebyś tyłka nie rozjechała na tych deskach
                                        psim łojem wysmarowanych
                                        bo niebogo zalegniesz w zaspie i kto nam tu będzie
                                        czas umilał swojom kulturom i mondrościom.
                                      • off_nick Szczere chęci 28.02.08, 20:43
                                        miałam aby Tobie na Twój post odpowiedzieć ale nijakifiut nie
                                        rozumiem o co Tobie się rozchodzi dziewkofolwarczna...

vicky17 napisała:
                                        • webaholic Re: Szczere chęci 28.02.08, 21:17
                                          off_nick napisała:

> miałam aby Tobie na Twój post odpowiedzieć ale nijakifiut nie

nijakifiut? to PZPRowski slang czy gwara ludowa

> rozumiem o co Tobie się rozchodzi dziewkofolwarczna...

dawno cie zaden pan nie wybatożył lub koniuszy nie wychędożył
                                          • marouder.eu Obezjajec... 28.02.08, 21:21
                                            ...ponajakikhuy, nijakifiut...elementy gwary podlaskiej...czegos nie pojales
                                            uczniu moj ciemiengowaty?
                                            • off_nick Łun nie pojmi 28.02.08, 21:38
                                              co prawisz,pipy tak majom: www.cwaniak.rembertow.net/

marouder.eu
                                              • webaholic szmalcownik sie odezwał gwara a jakże:))) 28.02.08, 21:44

off_nick napisała:

> co prawisz,pipy tak majom: www.cwaniak.rembertow.net/
                                                >
                                                >
                                                > marouder.eu
                                                >
                                                • marouder.eu Dlaczego wy, chlopkowie moi, Okraglaczkowie.. 28.02.08, 21:53
                                                  ...tacy prostaccy jestescie?
                                                  Nie bawi was jezyk, na ironie jestes odporni niczym nierogacizna, sarkazm jest
                                                  wam obcy, jak mi jest obcy, choc dla was zrozumialy, kwęk ojca Tadeusza.
                                                  Powiedzciezsmile
                                                  • webaholic Patent na śmiesznośc wy macie przecież 29.02.08, 20:03
                                                    nikt nie chce `wam go odebrac, nawet nie jest w stanie
                                                    marouder.eu napisał:

> ...tacy prostaccy jestescie?
                                                    > Nie bawi was jezyk, na ironie jestes odporni niczym nierogacizna, sarkazm jest
                                                    > wam obcy,
                                            • webaholic Ot i baty wiejskie, buraki 28.02.08, 21:42
                                              oczywiście, że nie znam gwary!!!!!W paąłcach nawet kuchta musiała mówić
                                              poprawnie po polsku, co by ucho arystokraty nie męczyc!
                                              marouder.eu napisał:

> ...ponajakikhuy, nijakifiut...elementy gwary podlaskiej...czegos nie pojales
                                              > uczniu moj ciemiengowaty?
                      • perla Re: koszerny szabes u ciebie? 28.02.08, 13:36
                        dana33 napisała:

> a moze ty nie wiesz co to znaczy a la?

Wiedziałem byłem że nie pojmiesz łatwo. A wiesz co to znaczy zniknąć
                        w systemie alla prima? Zrób to wszystkowiedzaca koszerna ty Dano
                        właśnie.
            • marouder.eu Chcesz Vickunie uspokoic, co?/nt 28.02.08, 11:35

• perla skąd, to ciebie chciałem uspokoić co byś poza 28.02.08, 12:23
                podejrzeniem był, że masz ze mną zakulisowe konszachty właśnie.
                • marouder.eu Ja dziwnie calkiem spokojny jestem i na forum.. 28.02.08, 12:26
                  ..nie wnosilem o zadne sprostowaniasmile))
                  • perla ejże, to lekka manipulacja te niedopowiedzenia 28.02.08, 12:42
                    no napisz czyś się ze mną namawiał na boku, stać cię na to właśnie?
                    • marouder.eu Co sie tak boisz Perla? 28.02.08, 12:43
                      Vickcia ci beze mnie nie uwierzy?
                      • perla boisz to ty się marudny 28.02.08, 12:46
                        prawdę napisać.
                        Czyzbyś się chciał otoczyć mitem jako ten co z Perłą privy niby
                        wymieniał i potem chwalił się tym właśnie?
                        • marouder.eu No pewnie:))...z Perla..nobilitujace privy:))))))) 28.02.08, 12:50
                          Lo matko...smile))))))))Okraglakowie przestanta, bo od wczoraj z 5 razey ze smiechu
                          z krzesla spadlem!!smile))
                          • perla Re: No pewnie:))...z Perla..nobilitujace privy:)) 28.02.08, 14:09
                            marouder.eu napisał:

> Lo matko...smile))))))))Okraglakowie przestanta, bo od wczoraj z 5
                            razey ze smiech
                            > u
                            > z krzesla spadlem!!smile))

i pewnie główką o kant stołu zaczepiłeś podczas spadania tego. To
                            wiele tłumaczy właśnie...
                            • marouder.eu Nie, zwyczajnie..dupa na ziemi ladowalem:)/nt 28.02.08, 14:12

• perla ale w głowę weszło /ntx 28.02.08, 14:14

• marouder.eu Co ci weszlo w glowe? A mowie i powtarzam, zeby.. 28.02.08, 14:20
                                  ..po pijanem palcem w uchu nie grzebac, bo czlowiek wlasnej sily nie czuje!
                                  Sprobuj delikatnie, czy wyjdzie? Nie boj sie! No..i raaz!
            • el.es Re: marudny, ty lepiesz napisz wprost 28.02.08, 16:27
              Nie rozumiem Twojej determinacji. Czy Wy rzeczywiscie funkcjonujecie w formie
              nibysekty? Nie wolno Ci korespondowac z nikim spoza obozu wspolnych pogladow?
              Pytam, bo nie pojmuje dlaczego dorosly, samodzielny i lebski mezczyzna winien
              jest wyjasnienia komus, kto wyraznie kreuje sie na wodza.
              • webaholic jakiś niezdrowy podziw tu zauważam 28.02.08, 18:53
                el.es napisał:
                o maruoderze
                >dorosly, samodzielny i lebski mezczyzna
                • marouder.eu Znowu przypal:) To bylo o Perle:)) 28.02.08, 18:56
                  Ciesze sie, zes znowu "w formie"smile

webaholic napisał:

> el.es napisał:
                  > o maruoderze
                  > >dorosly, samodzielny i lebski mezczyzna
                  • webaholic Chcialem ciee troche z deprechy wyciągnąc 28.02.08, 19:00
                    że w kimś podziw budzisz, choćby to i facet był....
                    • marouder.eu Ech, chlopkowie wy moi, Okraglakowie... 28.02.08, 19:06
                      ...wy nie wiecie ile radosci wnosicie w moj dosc poukladany zywot kazdym prawie
                      swoim slowemsmile)
                      • webaholic Re: Ech, chlopkowie wy moi, Okraglakowie... 28.02.08, 19:08
                        marouder.eu napisał:

> ...wy nie wiecie ile radosci wnosicie w moj dosc poukladany zywot kazdym prawie
                        > swoim slowemsmile)
                        w niebyt forumowy odesłać, żeby nas banowali i banowali jak dzicy

Autor: polani 17.09.07, 16:25 (Forum żydowskie dla polonofobów EREC ISRAEL)aby
                        zgineli twoje wrogi Izrael wojna goga i magoga trwa potem powstanie krolewstwo
                        Izrael od wisly do Jordanu.Jak polacy beda grzeczni dostana autonomie aby
                        muzelmani znikli z tego swiata jak niedertaler
                  • el.es Do Perly w sumie. Do Perly. 28.02.08, 22:19

• gini Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 11:37
        Wcale nieprawda , ze jak za dawnych czasow,Pulbeku vicky ma
        problemy z wyrazaniem sie po polsku ale normalka, to wystaeczy by
        byc adminem .
        pozdrowka dla wszystkich znajomych i nieznajomych tez
        • perla gini, a Ty tu skąd? 28.02.08, 12:50
          a mówili, że przepadłaś w czeluściach netu.

pozdrówka smile
          • gini Re: gini, a Ty tu skąd? 28.02.08, 13:06
            Czego to ludzie nie wymysla , zyje sobie powolutku w Brukselce , ale
            daleko od netu , moze to i lepiej?
            Wpalam sobie tak z ciekawosci , ale nic tu ie ciekawego nie dzieje .
        • vicky17 Re: perlo czy to prawda 28.02.08, 15:49
          gini napisała:

> Wcale nieprawda , ze jak za dawnych czasow,Pulbeku vicky ma
          > problemy z wyrazaniem sie po polsku ale normalka, to wystaeczy by
          > byc adminem .
          > pozdrowka dla wszystkich znajomych i nieznajomych tez
          >

a co ty gini nie rozpoznajesz ludzi,nu wstyd,ze i ty brudasie przeciwko rachelce
          palec podnioslassmile
        • vicky17 ale tu targ z pyzami 28.02.08, 16:00
          widze,ze koszernym nudno we wlasnym bagienku przeto lataja ze scierami po KAZDYM
          forum a tobie perlo dziekuje za odpowiedz. Jak wiesz nie lubie ludzi,ktorzy za
          plecami innych rozgrywaja swoje gry i doceniam twoje checi naprawy stosunkow na
          forum. Z tego co widze to latwiej chyba przesunac gory niz zrobic to pod egid
          Agorskich kolesiow. ci sami nam pokazuja jak sie nienawidziec i jak mury bodowac.
          Milego dnia bo u mnie snieg a na gorze zadnego idioty z tego forum nie
          ujrzysz,co mnie osobiscie cieszysmile
          pozdr przyjaciol jenosmile
          • ariadna-enta Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 16:19
            właśnie rachel
            ile tych pyz sprzedałaś?
            bo w buzi jesteś mocna,a jakby co to warząchwą przysolisz
            opornym co nie chcą twoich pyz kupować.)
            • qwardian Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 18:31
              > bo w buzi jesteś mocna,a jakby co to warząchwą przysolisz

To uchodzi tylko osobom sympatycznym, z wdziękiem, że się krępować
              nie muszą i walą prosto z mostu żargonem, a jednocześnienie nie
              budzą niemiłych skojarzeń jak inni tu obecni. Dlatego nie radziłbym
              jej naśladować, bo osobowością nie macie szans jej dorównać.
              • vicky17 Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 18:39
                qwardian napisał:

> > bo w buzi jesteś mocna,a jakby co to warząchwą przysolisz
                >
                > To uchodzi tylko osobom sympatycznym, z wdziękiem, że się krępować
                > nie muszą i walą prosto z mostu żargonem, a jednocześnienie nie
                > budzą niemiłych skojarzeń jak inni tu obecni. Dlatego nie radziłbym
                > jej naśladować, bo osobowością nie macie szans jej dorównać.

nie tylko osobowoscia,ale i kondycja. w przeciwienstwie do tych wirtualnych
                pracownikow MPO,ktorzy pod pacha sciskaja wirtualnego James Joyce w wersji
                jidish,ja mam niewirtualnadobra kondycje i wyzwyam kazdego na stok
                anytime,anywhere? no co tchorzyki moze ruszycie swe dupska i wyjedziecie gdzies
                na slonce. tymczasem ja znikam a plakac po was bede non stop,ze zamkneliscie mi
                moje forum i co ja bidna bez tego SZOPENfraucymera tera zrobie. chiba sie
                powiesze u marudnego w szalecie na sznurku z trzewiczka ofnikowowej dobrej
                ciotuni zjadlszy czulenta przyniesionego przez dziadzi el bez S,bo S zzarl mu pies.

chlip chlip,snif snif

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zalamana2.jpg
                i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/zalamana1.jpg
                • webaholic Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 18:57
                  vicky17 napisała:

>u marudnego w szalecie
                  z tym moze byc problem, ma chłopina szalet na dworze, na klucz zamkniety coby
                  polaczki z niego nie skorzystały, dobermany go też pilnują. Nie smiej się vicky
                  to pierwsze pokolenie w rodzinie maroudnego co nie robi w krzakach

> na sznurku z trzewiczka ofnikowowej

ona nie w trzewikach a w kamaszach zajwania
              • ariadna-enta Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 19:04
                co to qwardian rzekłeś?
                coś o osobowości rachelki
                no cóż skoro ci ten bazarowy,chamski język imponuje
                to nie mam więcej pytań

rachlelka i osobowość
                no dobre,dobre.))))
                • ariadna-enta Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 19:06
                  ido tego sympatyczna
                  fakt kobieta do rany przyłóż,ma się to poczucie humoru
                  )))))))))))))))))))
                  • qwardian Re: ale tu targ z pyzami 28.02.08, 20:15
                    ... bo ona ma poczucie humoru i to wszystko z uśmiechem na ustach
                    pisze i to brzmi swojsko. Ale tego nauczyć się nie można, to trzeba
                    mieć w sobie, czyli, że to w genach siedzi.
        • jureek Re: cześć Gini! 28.02.08, 16:31
          kopę lat.
          Jura
          • ada08 Cześć Gini! 28.02.08, 19:58
            Dobrze Ci się wiedzie, mam nadzieję smile
            Pozdr.
            a.
        • abstrakt2003 witaj 28.02.08, 18:43
          to twoje konto jeszcze istnieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka