hasz0 04.05.08, 16:28 co tam normalnego w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg wszystko w normie 05.05.08, 08:23 czasy oszołomstwa i słów na wiatr made in PiS juz za nami A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ferdek Donaldu Kiepski super star realityshow trwa 05.05.08, 08:43 Paździochy górą... skocz no Donek po browara...bo nastepny odcinke serialu juz gotowy. wystarczy dodać zany tytuł...buźka głównego bohatera podobna cytat za oliasem: orędzie premiera - czyli Tusk na polu minowym: kurna ... co by nie zrobił, to but w gów'no a miała być piaskownica z czystym piaseczkiem. "Kiepscy kręcą Kiepskich dla Kiepskich" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 jeszcze pare cytatów 05.05.08, 08:48 Donald Kiepski slavko.matejovic 05.05.08, 08:05 Odpowiedz Ale jaja kurde, wszystko się zgadza, robić się jełopowi nie chce, cwaniakuje co robić by się nie narobić, tylko by siedział i mecze oglądał, a i piwkiem nie pogardzi, sposób myślenia identyczny. No kurde toście sobie ludziska wybrali. Donalda Kiepskiego producent "Kiepskich"? Od razu wiedziałem, że swan_ganz 05.05.08, 08:07 Odpowiedz Donkey nie może być tak głupi jak to wprost wynikało z tego jego - pożal się boże - "orędzia do narodu". Wkręcili biedaka Panie Tusk - przy następnym orędziu proponuję jednak by zgodził się Pan na pomoc Patikoti. Na 100% wyjdzie Pan na tym lepiej bo ona jest co prawda materacem Ziobry ale nawet ona nie zrobi z Pana takiego kompletnego idioty na jakiego Pan teraz wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____________jak tam sąsiedzie z repliką antykaczą? 05.05.08, 11:21 dumnyś z antykaczora donaldu? podobno nie mówił w piaskownicy po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: ____________jak tam sąsiedzie z repliką antyk 05.05.08, 11:24 nie słuchałem go sąsiedzie, nie mam takiego zcięcia i ponadto byłem pewny, że nie bedzie tylu wątków komediowych co u Kaczora mniej waznego. Oj jak dobrze,że to oszołomstwo samo oddało władzę haha Kaczor I = Frajer 2007 A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Pamiętasz Twoje: Marsz do prokuratora? zobacz sam 05.05.08, 11:29 ....a propos Frajer 2007 tyle już watków napisałem o rządach niefrajerów -> Helena Wolińska-Brus nie wierzy w obiektywizm polskich sądów. Gdyby ewentualnie miały ją sądzić brytyjskie, to czemu nie, ale polskie nigdy w życiu. I tak sobie myślę, że pani Wolińska wie, co mówi. Ona też była przecież pracownikiem systemu prawnego i wie, czego można spodziewać się po swoich dawnych kolegach. Oni też, jak ona obecnie, mogą tłumaczyć się, że nie wiedzieli jakie będą skutki ich działań. blog.rp.pl/terlikowski/2007/11/21/zrozumialy-brak-wiary/ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________KO-mentarz Krystiana71________ 05.05.08, 12:47 -Jak sie nazywa człowiek,ktory umie pisac i czytac? -Gramotnyj. -a taki,ktory umie tylko pisac,a czytac nie potrafi? -Specjalist Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 nie potraficie "specjalisty" czytać duszy polskiej 05.05.08, 12:49 pisanej duszoszczipatielnymi bukwami Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg poczytaj sobie to, moze przestaniesz tak bez sensu 05.05.08, 13:06 zajęty czym innym wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80284,5162285.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 nie podzielam twoich zboczonych zainteresowań 05.05.08, 13:16 choćby były nie wiem jakie postępowe i pragmatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 uważasz np., że popiwek to cecha wolnego rynku?/n 05.05.08, 13:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=79155409&a=79161206 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg uważam,że .... 05.05.08, 14:40 1. zboczeniem jest słuchanie RM 2. Popiwek nie jest elementem wolnego rynku. Był wprowadzony w okresie przejsciowym celem zablokowanie kominowych płac rozdawanych bez żadnego uzasadnienia ekonomicznego i do tego lekka ręką , bo z budżetu pąństwa, czyli z nie swojego. Czy teraz jest jeszcze niezbędny? Ależ tak, bo państwowi złodzieje czerpiący z nie swojego rozdadzą wszystko lekka reką A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg errata do 1 i 2 05.05.08, 14:46 1. dotyczy części politycznej tej tuby zgorszenia 2. w zasadzie to popiwek mogą juz znieśc, bo jak sam zauwazyłes mimo szczerych chęci towarzysze z PiS nie dali rady okiełznac gospodarki A. Odpowiedz Link Zgłoś