drf 11.05.08, 00:31 Wiele się o Nim mowi ostatnio na Forum... Okazał się być agentem Mosadu....? Pozdrawiam JD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Pan Profesor Jerzy Robert Nowak 11.05.08, 00:59 drf napisał: > Wiele się o Nim mowi ostatnio na Forum... > Okazał się być agentem Mosadu....? Mnie to nie dziwi. Te przyklejone wąsy... No i to zbyt polskie nazwisko... Nowak, he, he, Nowak... S. Odpowiedz Link Zgłoś
okraglak Re: Pan Profesor Jerzy Robert Nowak 11.05.08, 02:09 Pan Profesor się wstydzi swojego prawdziwego pochodzenia i dlatego tak daje do pieca. Już wystarczająco zmylił swoich przeciwników i wkrótce ogłosi na antenie radia i telewizji ojca dyrektora, że Okrąglaki rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick w Radio Maryja jest wiecej tych agentow 11.05.08, 05:29 a Kaczory to dla kogo pracuja, jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: w Radio Maryja jest wiecej tych agentow 11.05.08, 10:06 latarnick napisał: > a Kaczory to dla kogo pracuja, jak myslicie? Jasne.... jak się jest Chrystusem Narodów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski No a Mossad jest zinfiltrowany przez Opus Dei 11.05.08, 14:15 Meczennicy Opus Dei poswiecili swojej fiuty dla wiary chrzescijanskiej. Bo fiut robi Zyda, a Wiara i poswiecenie robi Chrzescijanina. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No a Mossad jest zinfiltrowany przez Opus Dei 11.05.08, 14:44 ziutek-kowalski napisał: > Bo fiut robi Zyda, a Wiara i poswiecenie robi Chrzescijanina. A ja znam Chrześcijanina, który fiutem został zrobiony, co obala twoją tezę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: No a Mossad jest zinfiltrowany przez Opus Dei 11.05.08, 16:06 Z fiuta powstales i w fiuta sie obrocisz Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: No a Mossad jest zinfiltrowany przez Opus Dei 11.05.08, 16:21 chlopcze 12-letni. Jestem polski szlachcic herbu Odrowaz i moj dziadek kazal bez zadnej dyskryminacji walic biczem twego dziadka ,pijanego parobka jak i Szmula Jankiela, ktory w karczmie okowite rozwadnial. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nam ? To ty z Mossadu ? /nt 11.05.08, 20:27 krystian71 napisała: > Amen Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nam ? To ty z Mossadu ? /nt 11.05.08, 21:14 snajper55 napisał: > To ty z Mossadu ? Eee, tam. Prędzej z PZPNu: www.sport.pl/pilka/1,65050,5201289.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Tak. 11.05.08, 23:43 To prowokator, który chce pokazać, że Polacy to antysemici. S. Odpowiedz Link Zgłoś
12-nascie Re: ot i typowa zydowska logika,a raczej jej brak 11.05.08, 23:53 snajper zyje z antysemityzmu dlatego ma takie zyczenia.Polaka udaje nienawidzacego Zydow jak juz nie ma co do gara wlozyc wtedy idzie cala chmara aktywistow pederastow i krzewicieli demokracji na czele z micnikoidalnymi typami polakozercow na skarge do wladz panstwowych i daja im szanse znowu byc Zydami w obcym kraju. Tak te badziewie przezylo wieki w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________wystarczyło by wnuk dziadka rządził i już 12.05.08, 10:12 __________"zaglądanie w rozporki" - nie jest ŻADNYM antysemityzmem! Ale oczyszczeniem i ratowaniem demokracji!!!!! Judy obłuda i hucpa wali logikę na całego.... www.naszdziennik.pl/ Głosowałeś na PiS? Pakuj manatki "Na kogo głosowałeś" i "kim są twoi rodzice" - to pytania, jakie w ciągu ostatnich pięciu miesięcy usłyszała część pracowników państwowego Operatora Logistycznego Paliw Płynnych - firmy OLPP oraz Naftoserwisu (spółki zależnej) od nowego kierownictwa tych firm Azjatycka mentalność zmieszania z niemieckim ordnungiem www.wprost.pl/ar/52710/Niemiecki-ordnung/ Niemiecki ordnung 2003-11-21 20:38 W jednej z ciężarówek, która wjeżdżała z Niemiec do Polski celnicy i Straż Graniczna z Olszyny w Lubuskiem nie znaleĽli zgłoszonych do odprawy celnej mebli, lecz ¶mieci. W pi±tek na terminalu pojawił się TIR przewoż±cy różnego typu odpady, przede wszystkim budowlane. PrzewoĽnik powinien mieć specjalne zezwolenia, które s± wydawane przy transporcie odpadów przez granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________________Platformian na sprawiedliwość 12.05.08, 12:17 Z prof. Jerzym Robertem Nowakiem, historykiem i publicystą, rozmawia Zenon Baranowski W procesie wytoczonym Panu przez posła Stefana Niesiołowskiego nie tylko zapadł wyrok zaoczny, ale także zupełnie uniemożliwiono Panu w nim uczestnictwo. - Nie powiadomiono mnie o tym procesie. Nie dostałem aktu oskarżenia. Także nie wiedziałem, że w ogóle był jakikolwiek proces. Dlatego też nie mogłem zgłosić swoich świadków i przedstawić swoich dowodów. Wiadomo, że dowody przeciwko posłowi były umieszczane już szereg razy w "Naszej Polsce", a przedtem główną osobą, która przedstawiała dowody przeciwko Niesiołowskiemu, była Elżbieta Królikowska-Avis, obecnie dziennikarka filmowa z Anglii i była narzeczona Niesiołowskiego. Ona właśnie przytaczała dowody w swoich tekstach, że Niesiołowski sypał od pierwszych dni po uwięzieniu, w tym m.in. i ją obciążał swoimi zeznaniami, i to w sposób dla niej niebezpieczny. Niepowiadomienie o toczącym się postępowaniu to naruszenie procedury... - Postępowanie w tej sprawie jest zdumiewające i przypominające doprawdy czasy PRL, że nie poinformowano mnie o procesie. Przypuszczalnie chciano w ten sposób to załatwić, ponieważ obawiano się, że do sądu przyjdzie dużo ludzi mających złą opinię o Niesiołowskim. Jak wiadomo, tam, gdzie mam spotkania, są obecne bardzo duże tłumy. Złożę oczywiście skargę na sąd do prokuratury, ale wystąpię też z osobnym pismem do rzecznika praw obywatelskich, ponieważ jest to rzeczywiście szokujące. Niepowiadomienie o rozprawie, niedostarczenie zarzutów oskarżenia i uniemożliwienie w ogóle wystąpienia w sądzie. Rozmawiałem już w tej sprawie z kilkoma posłami, z adwokatem. Mówi się o państwie praw, a tymczasem... - To przypomina czasy stalinowskie, i to w takich krajach, jak Albania w czasach Envera Hodży. U nas w domu zawsze ktoś jest obecny. Nie było też żadnego awizo lub innej informacji. Z zaskoczeniem dowiedziałem się o moim procesie. Rozmawiał Pan z posłami, czy może któryś z nich zgłosi interpelacje w tej sprawie? - Myślę, że warto byłoby w tej sprawie. To bardzo dobry pomysł. Rozważę zwrócenie się do nich w tej kwestii. Dziękuję za rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Podobno to pseudo J. 13.05.08, 21:56 Dajczgewanda. Tak sie szepce w kuluarach. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Pan Profesor Jerzy Robert Nowak 13.05.08, 22:07 drf napisał: > Wiele się o Nim mowi ostatnio na Forum... > Okazał się być agentem Mosadu....? > > > Pozdrawiam > JD hm a w knesecie nie siedzi JD?rewelka nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic co tam Mossad, działa dla marsjan 13.05.08, 22:27 od dawna kolaboruje z UFO drf napisał: > Wiele się o Nim mowi ostatnio na Forum... > Okazał się być agentem Mosadu....? > > > Pozdrawiam > JD Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa U_________________F(orum)________ ___________O 14.05.08, 19:45 Wiekszosc tutaj piszacych to kosmici... ................................................. #1. UFOnauci są częściowo przeźroczyści, migoczący, oraz skrycie wymieszani z ludźmi: ...... #6. Karłowate diabliki, licha i chochliki ciągle odwiedzają Ziemię, tyle że zwykle utrzymują niewidzialność: ........ Jest sie czego bać.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: U_f________________F________ ___________ 14.05.08, 19:53 z podrecznym masazysta, drf aka zupagrzybowa, na czele. Odpowiedz Link Zgłoś