Dodaj do ulubionych

20 zł jest

30.08.08, 10:26
osobiście za majątek Polski perelerowskiej dostałem bon o wartości
20 zł. Inni dostawali akcje, itp. Ale większość dostała ów bon. Tyle
nam dano z majątku państwa co by rozpocząć nowe życie w kapitaliźmie.
Nie bardzo wiedziałem co z tym bonem zrobić to i wysłałem go do
Radia Maryja zgodnie z apelem o. Rydzyka. Tak jak i setki tysięcy
innych ludzi to zrobiło.
Co się stało z tymi bonami nie wiem. I nie interesuje mnie to. NIE
MAM ZADNYCH ROSZCZEŃ CO DO TEGO. Znam sporo ludzi, którzy również
przekazali swój bon dla RM i też żadnych pretensji nie mają.
Ale znam również sporo takich co nie przekazali swojego bonu dla RM.
I co ciekawe, to oni pretensje do o. Rydzyka mają o to czego sami
nie dali. Dziwne, nieprawdaż?
Słyszy się straszenie o. Rydzyka sądem za te bony. Rzecz w tym, że
poszkodowanych brak jest. Bo ci do dali poszkodowanymi nie czują się.
Ach, gdyby co niektórzy wiedzieli jak to potoczy się, to by wtedy
wysłali swoje bony z ochotą dla RM. Dziś mogli by twierdzić, że
oszukani zostali. A teraz im tylko wściekłość pozostała, że te 20 zł
co by o. Rydzyka załatwić, pożałowali właśnie. smile))
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:29
      A co na to Carmina Burana? Zescie razem wysylali,czy kazdy swoje dwie dychy na
      maybacha?
      • perla Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:34
        a ty pozerski co ze swoim bonem zrobiłeś? Pewnie ze sto razy
        obejrzałeś go zanim te pięć flaszek denaturatu kupiłeś właśnie.
        • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:40
          Mnie bonu nikt nie dawal. Tys mi go zabral.wink
          • perla Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:45
            pozarski napisał:

> Mnie bonu nikt nie dawal. Tys mi go zabral.wink

a pamiętam. To to ty byłeś tym oberwańcem co o 1 zł do taniego wina
            na ulicy poprosił mnie, bo dowodu nie miałeś co by bon odebrać
            właśnie.
            • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:47
              Pomylka. To ty i tobie podobni wypedzili mnie z Polski i dlatego bonu nie dostalem.
              • perla Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:50
                pozarski napisał:

> Pomylka. To ty i tobie podobni wypedzili mnie z Polski i dlatego
                bonu nie dosta
                > lem.

a to ciekawe jest. Napisz jak to było. Batożkami cię gołego po
                śniegu naród polski gonił, czy jak właśnie?
                • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:53
                  Dokladnie tak.
                  • perla Re: 20 zł jest 30.08.08, 10:59
                    pozarski napisał:

> Dokladnie tak.

no to dobrze zrobiono. Po co nam taki ordynus w kraju właśnie.
                    • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 11:03
                      A wiec wypedzales i ty. Domyslalem sie.
                      • cyniol Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:24
                        pozarski napisał:

> A wiec wypedzales i ty. Domyslalem sie.
                        Was zewszad Poazrski wypedzajasmile) Nie wiesz czasem dlaczego??? Popatrz Pozarski
                        co dzieje sie w Quebeku.Rzucaja centami w Zydow, pluja, wala w gebe, rzucaja sie
                        z nozem, Polacy to pikus Pozarskismile)) Cicho siedz, bo jak za duzo bedziesz sie
                        rzucal to i Polacy wezma przyklad z Quebekowsmile

But to have pennies thrown at you? And then get slapped in the face? And then
                        get punched in the head, drawing blood?

And unacceptable, says the young Jewish man who was the victim of the assault
                        two weeks ago on the main street in Ste. Agathe.
                        www.canada.com/montrealgazette/news/story.html?id=73e94b3f-58dc-427f-8361-2a949486f000&k=9955
                        "I live in Montreal, in the Côte des Neiges area, and it's extremely
                        multicultural, so nothing happens to you, but up there in the Laurentians, they
                        look at you like you're alien - they stare at you without shame," said Mendy
                        Haouzi, 23, a sophomore engineering student at McGill University.

"Some people in Ste. Agathe are so racist. The older people stare at you and the
                        younger ones make comments."

• aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:02
                    jakos mi cie nie żal.
                    • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:13
                      aaki napisała:

> jakos mi cie nie żal.

Mnie na tym (ani twoim,ani czyimkolwiek) nie zalezy. Raczej zal by mi bylo (na
                      twoim miejscu) z powodu opinii, ktora sie za Polska wlecze od lat wlasnie dzieki
                      takim jak ci,ktorzy nas wyrzucali i takim jak tutejsi, forumowi antysemici.
                      • tygrys6789 Ja darowalem duzo wiecej niz 20 zlotych 30.08.08, 13:37
                        Dar to dar. Darowanemu koniowi w pysk sie nie glada.
                        Jak ja dalem cioci ziutce kwiaty to mnie nie obchodzi do jakiego wazonu
                        go wsadzila. Podobnie z darami na kosciol czy RM.
                      • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:51
                        opinia wlecze się od lat i zdaję sobie też sprawe że od 800 lat zydom na ziemiach polskich było żle albo bardzo żle.
                        p.s. znasz takie słowo masochizm?
                        • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:54
                          aaki napisała:

> opinia wlecze się od lat i zdaję sobie też sprawe że od 800 lat zydom na ziemia
                          > ch polskich było żle albo bardzo żle.
                          > p.s. znasz takie słowo masochizm?

Nie ze mna takie numery, felczer. Nie wierz mitom, w ktorych jest tylko czastka
                          prawdy. To juz lepsze sa takie,w ktorych prawdy nie ma za grosz.wink
                          • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:58
                            denerwujesz sie palancie?
                            • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:00
                              aaki napisała:

> denerwujesz sie palancie?

Ty mnie,kretynie,nie jestes w stanie zdenerwowac. Nie. To ja cie wyprowadzam z
                              rownowagi. I tak jest (jak powiedzial p.bog,kiedy stworzyl niebo i ziemie)
                              dobrze.wink))
                              • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:30
                                przedstawiciel narodu wybranego zaczyna miotać inwektwy posługując sie autorytetem j-we
                                hehehe
                                • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:35
                                  Podpierajac sie autorytetem j-we? No,tego skrotu nie znam. Ty sluchasz Benia i
                                  jak zakazuje wyslawianiu tetragrammatonu,to ty padasz na twarz? No,ja cie krece.
                                  Nie wiedzialem,ze felczerstwo takie katolickie jest wlasnie. Ale nie bierz
                                  wszystkiego tak na powaznie,kretynku. P.bog zdal mi sie dowcipna formulka i na
                                  tyle zrozumiala (bog z malej litery,to chyba i idiocie cos powie;nie mialem
                                  racji),ze i felczer zrozumi. Nic z tego.wink))
                                  • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:39
                                    jednak dobrze że cię z Polski wywalili
                                    smile
                                    • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:41
                                      No wlasnie, przeciez wciaz powtarzam,ze to dzieki takim jak ty za Polska wlecze
                                      sie parszywa (choc prawdziwa) opinia.
                                      • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:42
                                        i dobrze że takich jak ty juz nie ma
                                        • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:51
                                          Bo ja wiem? A napisz jeszcze,dlaczego dobrze,ze takich jak ja nie ma w Polsce?
                                          (I skad wiesz,ze nie ma?)wink))
                                        • dana33 Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:01
                                          szkoda ogromna, ze akowscy felczerzy jeszcze nie zostali wywaleni za
                                          robienie polsce zlego imienia.....
                                          stanowczo ich za duzo i stanowczo sa za glosni....
                                          • off_nick Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:06
                                            Jestem za,należałoby ich zesłać na bezludną wyspę o chlebie i wodzie(morskiej).

dana33 napisała:
                                            • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:45
                                              na ziemie bez ludzi dla ludzi bez ziemi?
                                          • tygrys6789 Akcje spoleczne lacza katolikow 30.08.08, 15:13
                                            Akcje spoleczne takie jak utylizacja wod geotermlnych przez
                                            RM ucza polskich katlikow spolecznej aktywnosci.
                                            Jest to dobre posluszenstwo slowom Jezusa - modl sie i pracuj.
                                            • pan.scan Ty, misiu puszysty zaczynaj swą aktywność 30.08.08, 15:34
                                              społeczną od tej modlitwy. Żebyś, nie bluzgając bliźnim, "był na
                                              obraz i podobieństwo Boże", zwierzaku tygrysokształtny.

Wszechmogący i wieczny Boże,
                                              który stworzyłeś nas na Swój obraz i podobieństwo
                                              i nakazałeś nam poszukiwać dobra, prawdy i piękna,
                                              zwłaszcza w świętej osobie Twego jednorodzonego Syna,
                                              naszego Pana, Jezusa Chrystusa Ciebie prosimy,
                                              racz sprawić za wstawiennictwem Świętego Izydora, biskupa i doktora,
                                              abyśmy w naszych podróżach po internecie
                                              kierowali się tylko do stron zgodnych z Twoją wolą
                                              i traktowali wszelkie napotkane dusze z miłosierdziem i
                                              cierpliwością.

Przez Pana naszego Jezusa Chrystusa. Amen

www.isidorus.net/show/isidorus,5
                                              • tygrys6789 Re: Ty, misiu puszysty zaczynaj swą aktywność 30.08.08, 15:47
                                                Owszem blugam, korzystajac z bogactwa i dobrodziejstwa jezyka polskiego.
                                                Bluzgam slowem i czynem przeciwko: szatanowi, grzechowi, klamstwu,aborcji,
                                                polakozerstwu, pedalstwu i bogozerstwu.
                                                To rozni dobrego katola od zlego atola.
                                                Leb szatana trzeba rozdeptywac jak leb weza.
                                          • aaki Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:44
                                            tu akurat jedni towarzysze wywalali drugich towarzyszy.
                                            choć sporo z nich (mimo że po dwóch róznych stronach) należało do narodu wybranego.
                                            ot takie spory rodzinne.
                                            • dana33 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:23
                                              jasne, jasne, felczerku.... mimo to liczba wywalajacych
                                              przestawicieli narodu wybranego nie zbliza sie nawet do liczy
                                              wywalajacych przedstawicieli narodu nadwislanskiego, nie wybranego...
                      • cyniol Re: 20 zł jest 30.08.08, 14:31
                        pozarski napisał:

>
                        > Mnie na tym (ani twoim,ani czyimkolwiek) nie zalezy. Raczej zal by mi bylo (na
                        > twoim miejscu) z powodu opinii, ktora sie za Polska wlecze od lat wlasnie dziek
                        > i
                        > takim jak ci,ktorzy nas wyrzucali i takim jak tutejsi, forumowi antysemici.

Haha opinia to sie wlecze wsrod Zydow, a goje na calym swiecie Polakow
                        popierajasmile Poczytaj sobie Pozarski, jak was kochaja w innych krajach. hahahaha
                        www.antisemitism.org.il/eng/events/
                        >
                      • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:39
                        pozarski napisał:

> aaki napisała:
                        >
                        > > jakos mi cie nie żal.
                        >
                        > Mnie na tym (ani twoim,ani czyimkolwiek) nie zalezy. Raczej zal by mi bylo (na
                        > twoim miejscu) z powodu opinii, ktora sie za Polska wlecze od lat wlasnie dziek
                        > i
                        > takim jak ci,ktorzy nas wyrzucali i takim jak tutejsi, forumowi antysemici.
                        >

no zla opinia to sie racze wlecze za tym krajem,ktorego kulture chcesz tu
                        szerzyc pozarski..ten kraik dzieki takim ludziom jak tu pisuja na forach nosi
                        nazwe najbardziej nielubianego kraju na swiecie i wiesz czemu?
                        • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:42
                          Ja wiem czemu w niektorych sondazach tak to jest,ale czy ty to wiesz, to jest
                          pytanie. Ja nie szerze tu kultury Izraela; nie jestem Izraelczykiem. Ale ty
                          szerzysz tu "kulture",za ktora sie nie lubi Polakow. A wiesz jak? No, jak nie
                          wiesz, to tym gorzej dla ciebie.
                          • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:46
                            pozarski napisał:

> Ja wiem czemu w niektorych sondazach tak to jest,ale czy ty to wiesz, to jest
                            > pytanie. Ja nie szerze tu kultury Izraela; nie jestem Izraelczykiem. Ale ty
                            > szerzysz tu "kulture",za ktora sie nie lubi Polakow. A wiesz jak? No, jak nie
                            > wiesz, to tym gorzej dla ciebie.

nie w niektorych sondazach pozarski..tylko w licznych sondazach SWIATOWYCH,a
                            jaka kulture ty szerzysz ,ze spytam..moze taka,ktora nazywa nicki od ulicznic
                            czy nabija sie z religii kraju jezykiem ktorego sie poslugujesz? zebralo ci sie
                            ostatnio na moralizatorstwo a wiesz jak ja lubie to "wychowywanie na forum przez
                            tych,ktorzy niczym sami nie swieca procz...dobrymi przykladami dla
                            innych"..wyluzuj wacpan bo smiesznie sie robi..
                            • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:55
                              Ja jestem na luzie. To mnie jeszcze nie znasz,kiedy nie jestem.wink Nic a nic nie
                              rozumiesz,Rachelciu,no ale przeciez nie od tego jestes,tylko by nam tu pieknie
                              pisac swoje sliczne posciki.wink))
                              • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:03
                                pozarski napisał:

> Ja jestem na luzie. To mnie jeszcze nie znasz,kiedy nie jestem.wink Nic a nic nie
                                > rozumiesz,Rachelciu,no ale przeciez nie od tego jestes,tylko by nam tu pieknie
                                > pisac swoje sliczne posciki.wink))

widze na jakim luzie banialuki piszesz na FOM dopraszajac sie cenzury i donoszac
                                na nas .. fuj..a po co tu jestem to chyba jasne..po to samo co kazdy,ty rowniez.
                                • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:06
                                  Na was donosze? A w ktorym miejscu? Moze zalinkujesz,Rachelciu? To ty jestes
                                  easy_door? No, nie wiedzialem. To masz u mnie tyly.crying((
                                  • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:09
                                    pozarski napisał:

> Na was donosze? A w ktorym miejscu? Moze zalinkujesz,Rachelciu? To ty jestes
                                    > easy_door? No, nie wiedzialem. To masz u mnie tyly.crying((

no lkasz na moderacji i jakze na niej tobie odpisalam. zeby donosc w ten
                                    sposob trzeba byc czystym jak lza..co niestety ci sie nie zdaza ostatnio. kim
                                    jestem to moja sprawa,ale twoja wrazliwosc na antysemityzm jest obsesyjna a czy
                                    mam u kogos tyly czy przody wiesz ile mnie obchodzi..bo juz duzy jestes pozarski.
                                    • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:12
                                      Ja tam nie lkam,tylko pisze,ze sa cenzorami. Ty sie wpisalas? No to bez sensu,
                                      jak zwykle.wink))
                                      • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:17
                                        pozarski napisał:

> Ja tam nie lkam,tylko pisze,ze sa cenzorami. Ty sie wpisalas? No to bez sensu,
                                        > jak zwykle.wink))

he,he dobrze jak tacy jak ty sa opiniodawcami na moj temat..wtedy sie przejmam
                                        niemozebnie i lakam jak ty w karman giwi..jedynego aLtoryteta giewu i
                                        wrzechswiatasmile))
                                        • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:20
                                          Wiesz,dlaczego cie lubie (kiedy wszyscy inni Zydzi cie nie znosza)? Bo masz
                                          poczucie humoru.wink
                                          • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:26
                                            pozarski napisał:

> Wiesz,dlaczego cie lubie (kiedy wszyscy inni Zydzi cie nie znosza)? Bo masz
                                            > poczucie humoru.wink

kiedys pare zydow pisalo,zem jedna z nich..tylko tak udaje,ze dany nie
                                            lubie..jak widzisz oni tez maja poczucie humoru..hle,hle a ty wiesz jak ja to
                                            lubiesmile
                                            nu spadam bo juz sie nafajczylam na tyle kulturom piknom by leciec i zrzucic
                                            pare kalorii w realu przy sniadankusmile
                                            nara biedny skopany i ponizony obronco kultury,cenzury i aquanetusmile
                                            • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:29
                                              No widzisz? Wszystko, tylko nie przyznac bledu. Nie bronie kultury,cenzury i
                                              aqua. Tylko nie zwichnij sobie czego w tym biegu.wink
                                    • dana33 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:27
                                      nikt tyle nie donosi na moderacji, ile ty, rochellino......
                                      a do czystosci lzy to ci daleko.... chyba wogole tam nie dojdziesz..
                                      wiec wiesz.... zamknij sie, jak to sie mowi w jezyku twoim, bo ty
                                      ostatnia, ktora moze kogokolwiek oskarzac o donosicielstwo...

juz nie wspomne, bo mi przy swietym szabacie zal ciebie, ile to
                                      donosow slalas i slesz dalej w zwiazku z forum erecowskim.... chyba
                                      nie ma dnia bez twojego donosu...
                                      won! ubecka potomczyni!
                                      • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:31
                                        No przeciez, Dana, ona to wie. I wie,ze inni wiedza. Jest w niektorych takie
                                        cos,ze wie,ze inni wiedza,ze nie jest tak jak mowi,ale dalej mowi,jakby nikt nic
                                        nie wiedzial. Nic sie na to nie poradzi.wink
                  • sz0k Re: 20 zł jest 30.08.08, 13:40
                    Ooo to musiał być zabawny widok. Masz jakieś zdjęcia to upamiętniające?
      • ariadna-enta Re: 20 zł jest 30.08.08, 12:49
        żadnych 20zł (słownie dwudziestu złotych) nie dostałam
        będę dochodzić sprawiedliwości.))
        • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:40
          ariadna-enta napisała:

> żadnych 20zł (słownie dwudziestu złotych) nie dostałam
          > będę dochodzić sprawiedliwości.))

20 zlotych to dla tych co cos stracili za komuny,ty jak widac nic nie mialas
          wiec ci sie bon nie nalezy. ciesz sie,ze pisujesz u dobrych ludzi i ta namiastka
          szczescia zyj i sie nim ciesz.
          • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:44
            Skad spadlas Rachelciu? 20 zl za to,co ktos stracil cos za komuny? To juz lepiej
            przeczytaj 1 post perly,a nie mow glupstw.
            • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:49
              pozarski napisał:

> Skad spadlas Rachelciu? 20 zl za to,co ktos stracil cos za komuny? To juz lepie
              > j
              > przeczytaj 1 post perly,a nie mow glupstw.

osobiście za majątek Polski perelerowskiej dostałem bon o wartości
              20 zł.

no poczytalam,to ty nie mow glupst,bo bidakom zawsze wiatr w oczy wieje jak
              widac i jedyne co im pozostalo to lkac na forum,ze nic nie dostali lub,ze ktos
              inny wspiera tego kogo oni nie lubiasmile
              zawsze mozna pobawic sie w pana singera,ten przynajmniej mial gest w
              zlodziejstwie i jak widac nikomu z zydow to nie przeszkadzalo.
              • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 15:59
                Ale to chodzi tylko o to,ze "rozdawano" obywatelom prlowski majatek i zrobiono
                to w ten sposob. Niewiarygodne,ale prawdziwe. Podobna metode wybrano w
                Czechach,ale tam Czesi dostawali bony akcji powstalych ad hoc firm (z dawnych
                komunistycznych) w wysokosci,o ile mnie pamiec nie myli 1500 czeskich koron
                (czyli duzo wiecej,niz w Polsce). Niektorzy na tym zarobili, ale wiekszosc nic
                nie zarobila.
                • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:05
                  pozarski napisał:

> Ale to chodzi tylko o to,ze "rozdawano" obywatelom prlowski majatek i zrobiono
                  > to w ten sposob.

no wiele rzeczy zle zrobiono,bo w koncu mamy komune bis chyba to i sposob
                  rozliczania czegokolwieke jest smieszny..nie mowiac o cenzurze w wersji
                  mysiej,ktora ty propagujesz jak najbardziej.
                  • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:07
                    Musze (bardzo niechetnie,ale musze) powiedziec: chyba zglupialas! Przeciez jest
                    wrecz przeciwnie. Tam propaguje zniesienie cenzury.wink
                    • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:15
                      pozarski napisał:

> Musze (bardzo niechetnie,ale musze) powiedziec: chyba zglupialas! Przeciez jest
                      > wrecz przeciwnie. Tam propaguje zniesienie cenzury.wink

a mow co chcesz,ale to co piszesz i jak i o kim piszesz na moderacji madre nie
                      jest. dobrze bys ty wiedzial sam czego ty chcesz bo nawet ta przemadra giwi za
                      twoim tokiem myslenia nie nadarza i choc wspolnie nazywacie aqua sciekiem i
                      szambem to pisujesz tu namietnie,co zle swiadczy o twych gustach i preferencjachsmile
                      • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:19
                        Bo szambo to jest. Pisuje,bom uzalezniony. Aqua jest jak narkotyk. Czytanie i
                        odpisywanie takim cyrkowcom jak perla czy Rycho-Kaszo,no, to jest lepsze od
                        chalwy,a chalwa to jest cos. Rachelciu, giwi z wieloma sprawami nie nadaza; to
                        cenzorstwo po prostu jest jej obsesja i tylko to rozumie. A to jest nic.wink
                        • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:23
                          pozarski napisał:

> Bo szambo to jest. Pisuje,bom uzalezniony. Aqua jest jak narkotyk. Czytanie i
                          > odpisywanie takim cyrkowcom jak perla czy Rycho-Kaszo,no, to jest lepsze od
                          > chalwy,a chalwa to jest cos. Rachelciu, giwi z wieloma sprawami nie nadaza; to
                          > cenzorstwo po prostu jest jej obsesja i tylko to rozumie. A to jest nic.wink

na innych forach tez pisujesz choc wieksze szambo od naszego tam jest a giwi to
                          smieszna postac i jesli jej sie sluchasz i zalisz to wspolczuje pozarski. w
                          koncu gdzies trzeba te LINIE postawicsmile
                          • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:27
                            No, Rachelcia,ile razy trza ci w glowe wbijac? Nie zale sie,tylko mowie,co
                            mysle. Przeczytaj,co napisalem i potem mow,a nie odwrotnie, jak masz w
                            zwyczaju.wink Tak, pisuje na kraju,bo tam jest duuuuzo smieszniej,no i odlotowych
                            jest znacznie mniej niz tutaj.wink
                            • vicky17 Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:31
                              pozarski napisał:

> No, Rachelcia,ile razy trza ci w glowe wbijac? Nie zale sie,tylko mowie,co
                              > mysle. Przeczytaj,co napisalem i potem mow,a nie odwrotnie, jak masz w
                              > zwyczaju.wink Tak, pisuje na kraju,bo tam jest duuuuzo smieszniej,no i odlotowych
                              > jest znacznie mniej niz tutaj.wink

he,he dlatego tam ci zabronili watki zakladac..faktycznie musiales i ty odleciec
                              na tym kulturalnym kraju,gdzie komusza giwi z czerwona miotla latasmile
                              dobrze ci tak,masz za swojesmile
                              • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 16:33
                                wink))) Wlasnie. A twierdzisz bezczelnie,ze sie zale do niej. Na taka latarnia to
                                malo.wink
              • ariadna-enta Re: 20 zł jest 30.08.08, 17:26
                rachel udowodniłaś dzisiaj zenit swojego idiotyzmu
                człowiek napisze coś dla żartu,nawet uśmiechy śle na koniec
                a ty coś bredzisz o biedakach,łkaniu i Singerze
                gdyby głupota mogła fruwać latałabys jak gołębica
          • ariadna-enta Re: 20 zł jest 30.08.08, 17:13
            proszę do czego może doprowadzić głupie 20 zł
            do wysypu wzajemnej sympatii i zrozumienia
            i do wyrażnej poprawy stosunkow polsko-zydowskich
            to cieszy.)
            • pozarski Re: 20 zł jest 30.08.08, 17:22
              ariadna-enta napisała:

> proszę do czego może doprowadzić głupie 20 zł
              > do wysypu wzajemnej sympatii i zrozumienia
              > i do wyrażnej poprawy stosunkow polsko-zydowskich
              > to cieszy.)

Wiesz co Ariadna, to jest wlasnie jeden z problemow: Stosunki polsko-zydowskie.
              Wielu odwoluje sie wlasnie do tej relacji,ale co ona naprawde znaczy,tzn jaki
              jest sens tej formuly,tego tak naprawde nikt nie wie. Czy moje stosunki z toba
              (mowie o wirtualnych;zastrzegam, bo tu sie wszystko rozumie inaczej) to sa
              stosunki polsko-zydowskie? A Dany z toba? A perly z caromina?wink) Diabli nadali.
              Sama widzisz. Same problemy.wink)
              • ariadna-enta Re: 20 zł jest 30.08.08, 17:41
                jasne pozarski
                moje relacje z Daną czy z Toba
                to sa jak najbardziej stosunki polsko-zydowskie.)))
                jak najberdziej pozytywne.))

sle wiem o co Ci chodzi.
                niestety na aqanecie tak to wyglada.Najpierw jest etykietka,a potem
                człowiek.
    • qwardian Ile zainwestowałbyś w Pożarskiego bo ja nie wiem.. 30.08.08, 11:56
      ... ile miotła kosztuje a i tak gwarancji nie ma, że dookoła będzie
      wysprzątane. Tymczasem....

Wiertnia w ruch, ciepło buch!

Mimo problemów stwarzanych przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska
      i Gospodarki Wodnej, który zerwał umowę z Fundacją "Lux Veritatis"
      na dotację do badawczego odwiertu geotermalnego w Toruniu, rusza
      realizacja tej nowatorskiej inwestycji. Wiercenia rozpoczną się 1
      września.

- Podpisaliśmy już pewne dokumenty ostatecznie - nie chcieliśmy o
      tym wcześniej mówić. Po prostu zaczynamy inwestycję. Rozpoczynamy
      ją, mimo że ten rząd złamał umowę z Fundacją "Lux Veritatis" i
      odebrał fundusze, które są na te cele przeznaczone dla wszystkich
      Polaków - mówi o. Tadeusz Rydzyk CSsR, dyrektor Radia Maryja i
      założyciel Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej.
      Etap przygotowań do badań geotermalnych w Toruniu został ostatecznie
      zakończony. - Zgodnie z udzieloną koncesją i podpisaną umową w
      poniedziałek, 1 września, firma Poszukiwania Nafty i Gazu Sp. z o.o.
      Jasło przystępuje do wiercenia - informuje o. Jan Król CSsR. Jak
      dodaje, wiertnia jest już prawie gotowa. - Wszystkie niezbędne do
      tego przedsięwzięcia elementy już są w Toruniu. Umowa została
      podpisana z polską firmą, która ma wieloletnie doświadczenie w tego
      typu działalności - dodaje o. Jan Król.
      Profesor Jan Szyszko, poseł PiS, wyraża zadowolenie z faktu, że nie
      udało się zatrzymać, mimo usilnych prób ze strony administracji
      państwowej, tej pożytecznej dla kraju inwestycji. - Bardzo się
      cieszę, że rusza ta inwestycja. Koncesja jest ważna, więc może być
      ona realizowana. Martwi mnie jedynie fakt, że Narodowy Fundusz
      Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej zerwał umowę na finansowanie
      tego projektu. Myślę, że jest to decyzja błędna, bezprawna, i
      proponuję, aby Fundacja "Lux Veritatis" oddała jednak sprawę do
      sądu - podkreśla Jan Szyszko.
      Jacek Dytkowski
      • vicky17 Re: Ile zainwestowałbyś w Pożarskiego bo ja nie w 30.08.08, 15:41
        qwardian napisał:

> ... ile miotła kosztuje a i tak gwarancji nie ma, że dookoła będzie
        > wysprzątane. Tymczasem....
        >
        >
        >chyba dobrego mopu za 20 zl nie kupisz juz,najwyzej jakies uzywane szczotysmile
    • tygrys6789 Polscy katolicy sa ofiarni 30.08.08, 14:15
      Przykladm jest piekne Sanktuarium w Licheniu powstale glownie z ofiarnosci
      polskich rolnikow. Spedziilismy w kompleksie sanktuaryjnym
      z rodzina kilkanascie dni. Dobre dla duszy i dla ciala.
      • dana33 ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:06
        czy jakbys byl wlascicielem domu w lodzi na pomorskiej 23, czy tez
        byl nie mial zadnych roszczen? moznaby zorganizowac jakie centrum
        architektury zydowskiej naprzyklad, odnowic ta piekna kamienice i
        napewno bys jej nie oddal ani gminie, ani kk, ani panstwu polskiemu,
        tylko bys wyciagnal wszelkakie prawdziwe lub podrobione dowody, ze
        to twoj spadek i zadalbys zwrotu mienia.... w wygodnym miejscu lezy,
        nie? smile)))

nu, ale jak chodzi o 20 zlotych tylko, to oczywiscie perliczewski ma
        gest i nie ma roszczen.... smile))))
        • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:17
          Cos mi chodzi po glowie,ale co? Tu sie u tym mowilo? Przypomnij Dana o co chodzi
          z ta kamienica. Moze byc link.
          • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:29
            linku nie mam, ale znam dobrze ten dom... smile)))
            lezy miedzy pomorska 21 i 25, i na przeciwko pomorskiej 18... smile)))
            • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:31
              Poczekaj. To ta pizza?wink
              • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:33
                hahahahahahahaha...... nie, to ta gmina..... smile)))
                • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:35
                  No,ale w kazdym razie cos. Tamten watek! To byl watek! Ta parka golabkow
                  wyraznie stracila sily.wink))
                  • absztyfikant Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:49
                    Szabes szabes. Ona do zmroku nie wlaczy komputrasmile
                    • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:51
                      wlaczy, wlaczy...... juz wlaczyla dawno.... tylko wiesz.... trza
                      pokazac koszernosc przykladowa.... o taksoweczkach w szabes tez nie
                      napiszemy.... smile)))
                      • off_nick A ładnie 30.08.08, 15:55
                        to tak o nieobecnych?smile))
                        Pewno uszy im poczerwieniały albo inna czkawka ich dopadłasmile))

dana33 napisała:
                        • dana33 Re: A ładnie 30.08.08, 15:58
                          offnickowa..... nie jest ladnie.... ale czy ja kiedys twierdzila, ze
                          ja taka szlachetna??? nie jest ladnie, ale ile smiechu... smile)))

zaczelam sie zastanawiac..... jakby perliczewski zamiast wesprzec
                          wtedy tymi 20 zlotymi tate rydzyka, wlozyl je do banku na procenty,
                          to ile by mial dzisiaj?
                          napewno na bilet do lisboa.... smile)))
                          • off_nick Re: A ładnie 30.08.08, 16:08
                            To są odległe czasy (1996r),nie jestem pewna,ale na bilet do Lizbony chyba by nie starczyło.
                            Ja nie potrafię liczyć takich rzeczy ale biorąc 6% średniego oprocentowania lokat to można obliczyć ile to by teraz byłosmile

pl.wikipedia.org/wiki/Powszechne_świadectwo_udziałowe
                            dana33 napisała:
                    • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 16:01
                      absztyfikant napisał:

> Szabes szabes. Ona do zmroku nie wlaczy komputrasmile
                      >
                      Nie wierze. No, rebecyna niby,ale na pewno oszukuje.wink
                      • absztyfikant Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 16:06
                        Najciemniej pod latarniawink
                        • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 16:09
                          Wlasnie. I nawet ta latarnia sie zgadza.wink))
                      • tygrys6789 Nie pytaj sie co Polska moze zrobic dla ciebie.... 30.08.08, 16:06
                        ....ale co ty mozesz zrobic dla Polski.
                  • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 15:56
                    pozarski, nu cos ty...... co znaczy "w kazdym razie cos'??? smile))
                    pomorska 23 to dzisiaj ruina, a byl kiedys pieknym domem... a nawet
                    bardzo pieknym... stoi naprzeciw wjazdu do gminy.... jakby ten dom,
                    nie dom gminy pod 18, ale ten pod 23 nalezal do perliczastego, to ty
                    mnie objasniuj, pozarski.... on by nie zadal? on by nie roscil? on
                    by nie udowodnil? on by.... na 100%, a moze nawet na 1000%....
                    dom po odnowieniu wart miliony, wygodnie polozony.... nu, co
                    ty.... smile)))
                    ale 20 zlotych? aaaaaaa..... te wielkim gestem sprezentowal, i
                    jeszcze wiekszym gestem i duzymi literami zaanonsowal calemu forum,
                    ze podarowal i nie rosci.... smile))

co ja ciebie ide powiedziec pozarski.... padlam rano, jak zobaczylam
                    ten wpis... smile)))
                    rochellina to przynajmniej jak opowiada nam, ze ona inwestuje "w
                    polske", w sierocince, w obrazy i inne nieruchomosci, to nie daje
                    wysokosci tych "inwestycji"..... a ten tu podal z duma 20 zlotych...
                    smile)))
                    • pozarski Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 16:04
                      Ja Lodzi w ogole nie znam,wiec nie kojarze. Gdyby ten dom byl moj tez bym
                      walczyl. To ludzkie. Rzecz jasna perla by mial pretensje do Zyda,ze pazerny. No,
                      Dana, nie ma wyjscia. Musimy z tym zyc.wink
                      • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 30.08.08, 16:11
                        w tym domu kiedys moj dziadek wynajmowal 7-pokojowe mieszkanie... smile)
                        dlatego znam tak dobrze ten dom... smile))

nie nie, pozarski, jest wyjscie.... ja nie musze i nie zyje z tym...
                        smile))))
                        • patatipatata Re: ciekawe, perliczewski... 31.08.08, 01:21
                          dana33 napisała:
                          > pomorska 23 to dzisiaj ruina, a byl kiedys pieknym domem... a
                          nawet bardzo pieknym...

> w tym domu kiedys moj dziadek wynajmowal 7-pokojowe
                          mieszkanie... smile)
                          > dlatego znam tak dobrze ten dom... smile))

kobbal.blogspot.com/2008/07/pl-d-ul-pomorska.html
                          • dana33 Re: ciekawe, perliczewski... 31.08.08, 01:48
                            z ktorego to wieku, to zdjecie, patitopataku??????
                            dzisiaj pomorska 21-23 wyglada tak:
                            img256.imageshack.us/img256/8193/towkre1un8.jpg
                            przed wojna oczywiscie te domy wygladaly nieco lepiej... smile))
        • perla to dane to jakieś głupie jest 30.08.08, 16:11
          dana33 napisała:

> czy jakbys byl wlascicielem domu w lodzi na pomorskiej 23, czy tez
          > byl nie mial zadnych roszczen?

gdybym wcześniej zrzekł się to nie miałbym.

> moznaby zorganizowac jakie centrum
          > architektury zydowskiej naprzyklad, odnowic ta piekna kamienice i
          > napewno bys jej nie oddal ani gminie, ani kk, ani panstwu
          polskiemu,
          > tylko bys wyciagnal wszelkakie prawdziwe lub podrobione dowody,

za podrobione dokumenty przy restytucji mienia to paru Żydów siedzi
          w Krakowie w więzieniu.

> ze
          > to twoj spadek i zadalbys zwrotu mienia.... w wygodnym miejscu
          lezy,
          > nie? smile)))

jeżeli by było moje to żądałbym zwrotu a potem dla RM przekazał smile))

>
          > nu, ale jak chodzi o 20 zlotych tylko, to oczywiscie perliczewski
          ma
          > gest i nie ma roszczen.... smile))))

no bo nie mam. Natomiast ten pundelek obszczyl za te 20 zł
          roszczenia ma choć swoich nie dał.

A! jeżeli liczysz na odzysk Pomorskiej 23 to zapomnij. Remontują
          pięknie. A wiesz kto? Żydzi z Ameryki.
          Coś mi się wydaje, że cię ci twoi rodacy w balona z tą kamienicą
          zrobili właśnie. smile))
          • dana33 Re: to dane to jakieś głupie jest 30.08.08, 16:14
            a dlaczego mam liczyc na odzysk? nigdy nie nalezala do mnie.
            nu wlasnie.... zydzi odnawiaja..... w polsce duzo rzeczy zydzi
            odnawiaja perliczasty...... moze tak kiedys podziekujesz za
            odnowiona polske? smile))))
            • perla kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:16
              tak się rozpisałaś o Pomorskiej 23, że coś cię to boli.
              A tu proszę, żydzi z Ameryki wykiwali jedyną prawdziwą Żydówkę dane
              33.
              Super, ubaw będę miał jak cię amerykański Żyd przegna gdy tam
              pojawisz się z roszczeniami właśnie. smile))
              • vicky17 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:21
                perla napisał:

> tak się rozpisałaś o Pomorskiej 23, że coś cię to boli.
                > A tu proszę, żydzi z Ameryki wykiwali jedyną prawdziwą Żydówkę dane
                > 33.
                > Super, ubaw będę miał jak cię amerykański Żyd przegna gdy tam
                > pojawisz się z roszczeniami właśnie. smile))
                >

nie tylko zydzi z ameryki wykiwali pasztet..ona sie tu pieni i mieni 33
                kolorami teczy wraz ze swoimi smiesznymi satelitami, a nie zydowka z
                inowroclawiem spoko zalatwia sprawysmile
                zawsze mowilam ,ze ona nie ma glowy do businessu,a plucie mawet gromadne w dal i
                wysmiewanie inych to za malo by miec pelen portFelik.. buhahaha pasztecik ciskaj
                sie dalej i donos..w tym brylujesz ktolowo,ale co to za osiagniecia.
                • perla Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:24
                  vicky17 napisała:

> nie tylko zydzi z ameryki wykiwali pasztet..ona sie tu pieni i
                  mieni 33
                  > kolorami teczy wraz ze swoimi smiesznymi satelitami, a nie zydowka
                  z
                  > inowroclawiem spoko zalatwia sprawysmile
                  > zawsze mowilam ,ze ona nie ma glowy do businessu,a plucie mawet
                  gromadne w dal
                  > i
                  > wysmiewanie inych to za malo by miec pelen portFelik.. buhahaha
                  pasztecik ciska
                  > j
                  > sie dalej i donos..w tym brylujesz ktolowo,ale co to za
                  osiagniecia.

smile))
                  w sumie, mnie jej szkoda jest. Jestem z nią w jej bólu po stracie
                  kamienicy na rzecz amerykańskich Żydów właśnie. smile))
                  • vicky17 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:28
                    perla napisał:

> smile))
                    > w sumie, mnie jej szkoda jest. Jestem z nią w jej bólu po stracie
                    > kamienicy na rzecz amerykańskich Żydów właśnie. smile))
                    >
                    >
                    a ja nie ..ona przypomina tepe oszlomostwo z east coast wlasnie,a ja uwielbiam
                    tych na luzie z west coast ,sa zupelnie inni i nie znosza tych znad atlantyku,
                    for a reasonsmile
                  • tygrys6789 A wiec jak to rozgrabiono Polske? 30.08.08, 16:37
                    Rzeczypospolita ocalila dla Polakow wiekszosc substancji mieszkaniowej.
                    Wszystko co wybudowano po 45 roku zostalo uwlaszczone pomiedzy polskich
                    lokatorow. Jest to wielkie osiagniecie i ilosc ludzi w wielkich miastach
                    Polskich, ktorzy sa wlascicielami mieszkan jest duzo wieksza niz w USA. Do
                    rozgrabiena prez zydow jest bardzo niewiele zgrzybialych
                    kamieniczek sprzed 2 wojny i troche dzialek.
                    Inna historia to Polski przemysl ,ktory zostal po prostu zmarnowany
                    przez glupia, nieudolna post-komune. Post-komunista ukrasc fabryke to potrafil
                    ale zarzadzac nia wcale nie potrafil. Glupie post-komunistyczne bydlo
                  • dana33 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:38
                    czy jak lizesz dupsko rochelliny na forum, perliczasty, to cie
                    skreca w realu, czy nie? bo przeciez w realu to myslisz o niej
                    zupelnie inaczej, prawda? smile))))
                    • perla bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 16:50
                      ale znana z wulgarności jesteś właśnie.
                      • dana33 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 17:28
                        dupsko jest wulgarnie, peliczasty??????

nigdy nie dojde do tego, co ty piszesz:
                        jesteś wyjątkowa szmata
                        mendo żydowska
                        gnido
                        śmieciu
                        zydowiny
                        nie będę pisał o twych pomarszczonych cyckach
                        • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 17:32
                          dana33 napisała:

> dupsko jest wulgarnie, peliczasty??????
                          >

twoje jest,bo chyba niewiele kandydatow poza zmuszanymi chce miec watpliwa
                          przyjemnosc i ogladania cie w realu i czytania twego kulturalnego belkotu.
                          zajmuj sie wlasnym dupskiem lub dupskami twej rodziny a odwal sie od mojego..git
                          kulturo?
                          • dana33 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 17:42
                            rochellino znajaca doskonale poski....
                            napisalam "dupsko jest wulgarnie?", czyli czy uzycie slowa dupsko to
                            wulgarnie....
                            moje dupsko nie moze byc wulgarne, dokladnie tak samo, jak zadne
                            dupsko nie moze byc wulgarne.... dupsko moze byc:
                            ladne, okragle, plaskie, duze, wystajace, gladkie, szerokie, czyste,
                            albo wlasnie brudne, gole, obwisle, tluste, kochane...... ale nigdy
                            nie wulgarne.
                            wulgarna to jestes ty.
                            • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 17:47
                              dana33 napisała:

> rochellino znajaca doskonale poski....

poski nosze na spodniach wiec nie wal knutem w klawiature niepotrzebnie i
                              jeszcze raz ..zajmuj sie dwoim doopskiem a nie moim,bo od tego nie jestes by te
                              poski mi zapinac. git
                              • dana33 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:04
                                ja sie zajmuje twoich dupskiem???? mozesz mi pokazac gdzie?
                                jak zwykle, rochellino..... to ty zajmujesz sie ciagle moim....
                                nie znajdziesz nigdzie ani jednego mojego slowa na temat twojego
                                dupska.... widac, jakies odchylenia masz.... smile)))

jak zauwazylam ta literowke, to wiedzialam, ze polecisz na to.... smile)
                                nu, innych argumentow brak, wiec jedziemy na poska, nie? smile)))
                                • dana33 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:05
                                  znow literowka..... powinno byc oczywiscie twoim dupskiem, a nie
                                  twoich..... ale rochellino, jak tak tu wyje ze smiechu z twoich
                                  postow, ze przez lzy ledwo klawiature widze.... smile))))
                                • ariadna-enta Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:11
                                  rachelka szerzy tu kulturę słowa
                                  nic tylko się od niej uczyć.))
                                  • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:14
                                    ariadna-enta napisała:

> rachelka szerzy tu kulturę słowa
                                    > nic tylko się od niej uczyć.))

uczyc mozna sie tylko od chalarki..a to ty robisz,wiec nie martw sie o mnie
                                    lidka.. idz zrobic pedicure swej pani bo nozke juz do cie wyciagnela a ty sie
                                    opozniac z calowaniem jej dzisiaj.. a mna to sie lepiej nie zajmuj,bo tys za
                                    bardzo wrazliwa i kulturom nasiaknieta by zamartwiac sie moja osoba. pozarski
                                    odpadl,dana poski mi zapina a teraz czas na ciebie bys zeszla i ty z mego nicka
                                    i wskoczyla na ten mily i kulturalnie cwalujacy konik szamberecki.
                                    • pozarski Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:17
                                      Ja tylko zakonczylem pieknie rozwijajaca sie przyjazn z polska antysemitka.
                                      Antysemityzm kobietek scierpie,donosicielstwa - nie.
                                      • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:24
                                        pozarski napisał:

> Ja tylko zakonczylem pieknie rozwijajaca sie przyjazn z polska antysemitka.
                                        > Antysemityzm kobietek scierpie,donosicielstwa - nie.

no to nie znos siebie bo donosisz na nas co rusz a skonfrontowany placzesz
                                        smetnie..a co ty scierpisz to twoja,nie moja sprawa..cu nie.
                                        • pozarski Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:28
                                          Nawet na FoM poprosilem cie o dowody mojego donosicielstwa. Dostarcz je, a
                                          posypie sobie glowe popiolem. Jak na razie kazdy zna dowody twojego,bo sa
                                          widoczne dla kazdego.
                                          • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:35
                                            pozarski napisał:

> Nawet na FoM poprosilem cie o dowody mojego donosicielstwa. Dostarcz je, a
                                            > posypie sobie glowe popiolem. Jak na razie kazdy zna dowody twojego,bo sa
                                            > widoczne dla kazdego.

poczytaj swoje wpisy i to co rusz na nasz temat wypisujesz a bedziesz mial
                                            odpowiedz.juz nie rob durnia ze mnie ,ze nie wiesz na czyje tematy lkasz na
                                            moderacji.
                                            • pozarski Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:38
                                              Ja na moderacji nie lkam na czyjekolwiek tematy. Dzis ty lkasz na moj temat.
                                              Troche mi szkoda,ale zycie to niejebajka,a jebitwa,jak pewnie wiesz skadinad.
                                              • vicky17 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:50
                                                pozarski napisał:

> Ja na moderacji nie lkam na czyjekolwiek tematy. Dzis ty lkasz na moj temat.
                                                > Troche mi szkoda,ale zycie to niejebajka,a jebitwa,jak pewnie wiesz skadinad.

pozarski nie mam ochoty tracic czasu na czytanie starych watkow,gdzie skarzyles
                                                sie na endriu ze chamski jest (no jest),na easy,ze ci nadepnal na odcisk,na
                                                okraglakowcow,ze cie mierza bo sa strasznymi antysemitami a tych juz ty i twa
                                                wrazliwa dusza scierpiec nie moze (przy tym antysemita jest kazdy kto smie
                                                krytykowac zydow)..a to co piszesz sam nie nalezy do elity intelektualnej
                                                rowniez..wiec masz racje,ze zycie niejebajka jeciezkie..jak rowniez kazdy musi
                                                zdac sobie sprawe z tego co sam robi. wiesz,ze cie lubie,ale tobie nie
                                                popuszcze i tyle,niezaleznie od tego co na moj temat bedziesz wypisywal i do
                                                kogo sie zalil..
                                            • dana33 Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 20:49
                                              rochellina.... z ciebie nikt durnia nie robi..... o to troszczysz sie
                                              sama i to niezle....
                                              a ze odwracasz kota ogonem i oskarzasz innych o to, co sama robisz,
                                              to wszyscy znaja.... nawet jeden admin ci dolozyl o tym.... jeden
                                              ktory czulentu u mnie nie jadl i ktory nie nalezy do moich kumpli...
                                              tak ze rozumiesz..... znana jestes z kretactw... smile)))
                                    • ariadna-enta Re: bełkoczesz wulgarnie dane 30.08.08, 18:21
                                      a ja się rachel chce się uczyć od Ciebie kultury
                                      braku chamstwa i wulgarności
                                      jesteś niedoścignionym wzorem.))
                • dana33 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:37
                  nu, w donosicielstwie, jak i w chamstwie i wulgarnosci, to malo kto
                  ci dorowna..... juz nawet administracja pisala o tym... smile)))
                  • pozarski Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:48
                    dana33 napisała:

> nu, w donosicielstwie, jak i w chamstwie i wulgarnosci, to malo kto
                    > ci dorowna..... juz nawet administracja pisala o tym... smile)))

Masz racje Dana. A tu dowod. Wlasnie skonczyla sie przyjazn miedzy Zydem i
                    antysemitka (sa takie przypadki).crying

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83980993&a=84039706
                    • vicky17 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 17:30
                      pozarski napisał:

>
                      > Masz racje Dana. A tu dowod. Wlasnie skonczyla sie przyjazn miedzy Zydem i
                      > antysemitka (sa takie przypadki).crying
                      >
                      >
                      mysle,ze obfita piers dany cie przytuli pozarski,wiec zalkaj glosniej a prosba
                      twa zostanie spelniona. wlasnie to podkreslam,ze sam latajac ze skargami i
                      obrazajac nas nie masz odwagi by strawic swoja kulture. miej pretensje do swojej
                      dwulicowosci i tyle bo zostala ci ona pokazana.
                  • vicky17 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 17:27
                    dana33 napisała:

> nu, w donosicielstwie, jak i w chamstwie i wulgarnosci, to malo kto
                    > ci dorowna..... juz nawet administracja pisala o tym... smile)))

no administracja to twoi kolesie i wiesz co ja o nich mysle i jak sobie do serca
                    biore ten belkot,bo nie ukrywam tego pasztecie, a kto komu lize doopsko to chyba
                    widac. co perla o mnie mysli w realu to jego sprawa a ty nie sadz,ze cos tu
                    zasiejesz czy kogos do czego zrazisz,bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie
                    mieszam wirtualu z realem ani nie zamierzam,jak rowniez jasno kazdemu pisze co o
                    nim mysle,bez dyskusji zakulisowych na 100 zamknietych forach i balkoniku z
                    widokiem na okupowany syf.
                    perla to perla a ja to ja i w przeciwienstwe do ciebie nie musze miec stada za
                    soba by wypowiewiedzc co mysle,jak rowniez nie musze sie podlizywac nikomu
                    latajac z garem niestrawnego czulentu. po prostu smieszy mnie twoja infantylnosc
                    i brak polotu,co perla mistrzowsko podkresla co wpis, a ciebie jedyne na co stac
                    to na lkanie do swych kolesiow by mnie wykosilismile)
                    buhahaha pasztet,ale w finansach tos do dooopy wlasnie, i o to chodzi a teraz
                    klikaj ile chcesz,ja z forum nie zyje tylko sie smieje z takich jak smiesznych
                    figurynek na gumionych nozkachsmile)
                    • dana33 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 17:32
                      rochellino.......
                      mozesz jeszcze raz, powoli i z przecinkami? nawet moze byc bez
                      spacji, byle przecinki i kropki byly we wlasciwym miejscu, bo nikak
                      nie mozna tego zrozumiec, cos tam wypisala....
              • dana33 Re: kłamiesz :-)))))))) 30.08.08, 16:35
                mnie nie boli, bo to nie moje, wiec i nikt mnie nie przegna...
                ale jakby bylo twoje, to by bylo wygodne nie? przez ulice ze tak
                powiem... smile)))
                nu i ty bys roscil, nie ma dwoch zdan... smile))

wprawdzie bedziesz teraz ze szczescia w majty robil, ze mozesz pisac,
                ze mnie "wykiwali" i "przegonia", ale perliczasty.... nikt mnie nie
                wykiwal i nikt mnie nie przegoni: to nie bylo ani moje, ani mojego
                ojca, ani mojego dziadka. roszczen nie mam zadnych. a tam gdzie moge
                miec, to sobie trudu nawet nie zadaje...

natomiast mam pretensje, i to duze, ze polska pozwala od lat takim
                jak ty, wypowiadac sie publicznie.
                • perla dobra, dobra, nie tłumacz się :-))) 30.08.08, 16:48
                  już wiem, że cię wykiwali właśnie.
                  smile))
    • tygrys6789 20 zlotych to byla cena zycia jednego pokolenia 30.08.08, 16:14
      Cale pokolenie niewolnikow oddalo swe zycie od roku 1945 do 1990 roku
      w niewolniczyj pracy za niewolnicza garstke ryzu budujac PRL.
      To wszystko wyceniono na 20 zlotych na osobe.
      W tym akcie zawiera sie haniebna pogarda dla wartosci ludzkiego zycia.
      Taniej zycie wyceniono tylko w Auschwita - za wartosc ludzkiego mydla
      czyli okola 10 zlotych. Hanba.
    • andrzejg alez tu nie o to chodzi Perło 30.08.08, 16:17
      chodzi o pokazanie ,ze (dla niejednego ofiarnego) ten Bóg Rydzyk
      jest po prostu przekretasem. Ma chłop smykałke do biznesu jak Bagsik+
      Czytałes o jego ostatniej aferze. Tacy maja to po prostu we krwi

A.
    • tygrys6789 Stosunki Tygrysa Polaka z Semiteczkami 30.08.08, 17:42
      Tak mialem kilkadziesiat takich stosunkow. Nie narzekam. Byly mile ,
      czyste, inteligentne, przewaznie obfite wolsy lonowe i duze piersi z duza ciemna
      aureola i wydatnymi sutkami. Apetyczne semiteczki.
      • dana33 Re: Stosunki Tygrysa Polaka z Semiteczkami 30.08.08, 17:44
        widze, endrju, ze szczytujesz juz przy samych wspomnieniach...
        jakies problemy seksualne masz?
        • tygrys6789 Re: Stosunki Tygrysa Polaka z Semiteczkami 30.08.08, 18:10
          Zadnych problemow. Sama czysta przyjazn, milosc, zaufanie i piekne to bylo. I
          piekne jest ale juz tylko z Asia.
    • vicky17 perla 30.08.08, 17:46
      wez no i powiedz tu otwarcie co ty o mnie prywatnie myslisz..coby pasztet i caly
      swiat uslyszal jak mnie nie lubisz bom jakas tam antygiewutowka i krytykujaca
      syjon i jego najbardziej chlubne cory i synow jak pasztet czy mamzerkowata
      chalarka? nu dawaj tu i przyznaj sie do grzechu nielubienia mnie za to i za co
      innego,by pasztet sobie to mogl zasejfowac..i sprawe wyjasnic..bo z tego co
      widze to ma toto gastryczne niestrawnosci o ktorych wspomina dosc niemilo co wpis.
      • dana33 Re: perla 30.08.08, 17:48
        wow...... rochellinko......
        postawilas perle w nieprzyjemnej sytuacji.... smile)))
        • pozarski Re: perla 30.08.08, 17:55
          dana33 napisała:

> wow...... rochellinko......
          > postawilas perle w nieprzyjemnej sytuacji.... smile)))

Zdaje sie,ze oboz patriotyczny zwiera szeregi. Jeszcze tylko przypiac skrzydla i
          lecimy...znaczy oni leca pod Grunwald,czy gdzie konie poniosa.wink))
        • vicky17 Re: perla 30.08.08, 18:10
          dana33 napisała:

> wow...... rochellinko......
          > postawilas perle w nieprzyjemnej sytuacji.... smile)))

nie ja tylko ty..w koncu ty wywalasz tzw. szydlo z worka,ja tylko placze ,ze
          mnie nikt i nic (oprocz forsy) nie lubismile
          nu dawajta i wpisujta sie na liste skarg i zazalen giewusmile)
          i wezykiem jasiu wezykiem..coby caly swiat widzial..(potem pokazuje to na innym
          forum a tam raczej ze mna sie zgadzaja i pytaja kto takie dziwadla karmi i
          czym,ze to takie pocieszne)
      • perla Vicky jest 30.08.08, 20:06
        Vicky, masz ode mnie ocean sympatii i szereg ukłonów. smile
        W ogóle ostatnio wprawiasz mnie w doskonały humor postami swymi, bo
        nadwyraz celne są.
        Nie wiem czemu to durne33 przeczepiło Ciebie się . Być może za
        bardzo dajesz jej w kość. Ale tak trzymaj.
        A! był taki moment, że nie lubiliśmy się zbytnio. Na szczęście było,
        minęło, i ok jest właśnie.
        A właściwie to o co rozchodzi się?
        • vicky17 Re: Vicky jest 30.08.08, 20:30
          perla napisał:

> Vicky, masz ode mnie ocean sympatii i szereg ukłonów. smile
          > W ogóle ostatnio wprawiasz mnie w doskonały humor postami swymi, bo
          > nadwyraz celne są.
          > Nie wiem czemu to durne33 przeczepiło Ciebie się . Być może za
          > bardzo dajesz jej w kość. Ale tak trzymaj.
          > A! był taki moment, że nie lubiliśmy się zbytnio. Na szczęście było,
          > minęło, i ok jest właśnie.
          > A właściwie to o co rozchodzi się?
          >
          >
          cos przespalam jak widac,ale znasz mnie na tyle by wiedziec,ze nigdy nie musze
          klamac,udawac ani sztucznie bronic czegos w co nie wierze sama..i doskonale
          wiesz czemu..bo wlasnie na tym polega szczerosc,by powiedziec sobie to co na
          duszy lezy i za ojcem rydzykiem pojsc do przodu spiewajac po drodze alleluja, a
          rowniez rozchodzi sie zawsze o to samo,ze pasztet wie wiecej o kazdym z nas niz
          my sami co mowi jawnie i otwarcie co wpis proszac nas o potwierdzenie jej
          chorych teoriismile.
          • dana33 Re: Vicky jest 30.08.08, 20:57
            nu, nie moge..... smile))))
            jak doszlam do tego "powiedziec sobie to co na duszy lezy i za ojcem
            rydzykiem pojsc do przodu spiewajac po drodze alleluja," to tak
            zarechotalam (jak mowi perliczasty), ze sie domownicy zbiegli....
            ale jak ja moge cos takiego przetlumaczyc wogole????

ya'allah rochellino.... za rydzykiem z piesnia na ustach!!!!
            alleluja!!!
            genialne.... wsadzam to sobie w sygnaturke.... smile))
            • dana33 test..... 30.08.08, 21:03
              trza zobaczyc, jak wyglada nowa sygnaturka moja.... smile)))))
              jezuuuuuu......... wyje za kazdym razem.... smile)))))
              • vicky17 Re: test..... 30.08.08, 21:50
                dana33 napisała:

> trza zobaczyc, jak wyglada nowa sygnaturka moja.... smile)))))
                > jezuuuuuu......... wyje za kazdym razem.... smile)))))

a co w tym dziwnego ojciec rydzyk to moj idol od dawna..taki as wywiadu jak ty i
                czegos o mnie nie jeszcze nie wie.. tos ty do ....d.. a nie porzadny szpicel,za
                co ci placa..za czulent tylko?
                • dana33 Re: test..... 30.08.08, 22:37
                  ty farsztejst rochellina.... ja o robieniu pieniedzy i inwestycjach
                  pojecia nie mam i moj czulent rozdaje za darmo.... smile))))

ja myslalam, ze michalkiewicz to twoj idol..... nu, ale i
                  michalkiewicz za rydzykiem z alleluja....
                  ty mnie powiedz.... jak ty tak maszerujesz z piesnia na ustach, to
                  ty michalkiewicza pod pache bierzesz, czy kazdy z was solo??? smile))
                  • vicky17 Re: test..... 30.08.08, 22:41
                    dana33 napisała:

> ty farsztejst rochellina.... ja o robieniu pieniedzy i inwestycjach
                    > pojecia nie mam i moj czulent rozdaje za darmo.... smile))))
                    >
                    > ja myslalam, ze michalkiewicz to twoj idol..... nu, ale i
                    > michalkiewicz za rydzykiem z alleluja....
                    > ty mnie powiedz.... jak ty tak maszerujesz z piesnia na ustach, to
                    > ty michalkiewicza pod pache bierzesz, czy kazdy z was solo??? smile))

za myslenie ci nie placa tylko za szpiclowanie wiec lepiej to rob a nie udawaj
                    zes doskonala kuchara. ja maszeruje z wieloma piesniami na ustach,ale nie
                    syjonistycznymi ofkors..te zostawiam komuchom jak ty..z rodowodem.
                    • dana33 Re: test..... 31.08.08, 01:42
                      rochellina..... sjonisci nie spiewali komuszych piesni....
                      tys denna strasznie... smile)))
                      • absztyfikant Re: test..... 31.08.08, 01:47
                        www.youtube.com/watch?v=pv2oUOTpd6M
                        Moze takie piesni sie ciotuni naszej spoobaja?smile
                        • dana33 Re: test..... 31.08.08, 01:52
                          nu, nie moge...... ale piosenka... smile))
          • ariadna-enta Re: Vicky jest 30.08.08, 21:32
            cytuję za rachelka
            "bo właśnie na tym polega szczerość,by powiedziec sobie to co na
            duszy lezy i za ojcem rydzykiem pojśc do przodu spiewając po drodze
            alleluja,a również rozchodzi się zawsze o to samo,ze pasztet wie
            wiecej o każdym z nas niż my sami co mowi jawnie i otwarcie co wpis
            prosząc nas o potwierdzenie jej chrych teorii"
            =======================================================
            koniec cytatu
            to się nadaje do humoru zeszytów
            trzeba to pokazać jakiemuś poloniście,albo językoznawcy
            to uniakat gramatyczny i stylistyczny w języku podobnym do
            polskiego.)))
        • dana33 Re: Vicky jest 30.08.08, 20:52
          aaaa, rozchodzi sie o to, co mi nie tak dawno "szepnales na
          uszko"... smile)))
          • perla Re: Vicky jest 30.08.08, 22:24
            dana33 napisała:

> aaaa, rozchodzi sie o to, co mi nie tak dawno "szepnales na
            > uszko"... smile)))

ty to jakaś psycholka jesteś. Ja tobie na uszko???
            Dyć miałem to szczęście, że ani twego uszka nie widziałem ani w
            ogóle ciebie całej właśnie.
            Dane, a może ty głosy jakieś słyszysz, co?
            • vicky17 Re: Vicky jest 30.08.08, 22:34
              perla napisał:

> dana33 napisała:
              >
              > > aaaa, rozchodzi sie o to, co mi nie tak dawno "szepnales na
              > > uszko"... smile)))
              >
              > ty to jakaś psycholka jesteś. Ja tobie na uszko???
              > Dyć miałem to szczęście, że ani twego uszka nie widziałem ani w
              > ogóle ciebie całej właśnie.
              > Dane, a może ty głosy jakieś słyszysz, co?
              >
              >
              nu sam Javhe do dany na balkonik wskakuje to i wiadomosci z pierwszej reki sa,a
              poza tym juz sie przeciez przyznales,ze mnie nie lubiles wiec o co biega.. czy
              kazdy musi sie lubic..byle za ojcem rydzykiem do przodu szedlsmile))
              wirtual to nie real..tam wazniejsze sprawy sa niz nielubienia wirtualne,a te jak
              wiadomo zmienne sa a nie stale jak pasztet i jej waga ciezka czy brak polotusmile)
              • perla Re: Vicky jest 30.08.08, 22:40
                Vicky, no był taki moment jak mi posty na Okrąglaku wycinałaś.
                Dopiero później wyjaśniłaś, że to oni tak na moderację donosili, iż
                musiałaś robić tak.
                Durne33 próbuje namieszać coś, ale prostacko robi to własnie. smile))
                • vicky17 Re: Vicky jest 30.08.08, 22:44
                  perla napisał:

> Vicky, no był taki moment jak mi posty na Okrąglaku wycinałaś.
                  > Dopiero później wyjaśniłaś, że to oni tak na moderację donosili, iż
                  > musiałaś robić tak.
                  > Durne33 próbuje namieszać coś, ale prostacko robi to własnie. smile))
                  >
                  >

no nie tylko donosili,ale donosza dalej..w tej materii NIC sie nie zmienilo. ja
                  wycinalam to co uwazalm za zle na moim forum,plus to co mi kazano na skutek lkan
                  grupki,a ta wiadomo co zrobila z konkurencja,ktorej zdzierzyc nie mogla i dalej
                  nie moze..co widac,choc konkurencja ponoc marna i niegodna ich czasu,wielkosci i
                  garow czulentusmile
            • dana33 Re: Vicky jest 30.08.08, 22:39
              nu, ty mnie wirtualnie na uszko....
              a ze mnie nie widziales, to cala strata po twojej stronie....
              • perla Re: Vicky jest 30.08.08, 22:43
                dana33 napisała:

> nu, ty mnie wirtualnie na uszko....

ty jednak faktycznie głosy słyszysz. A u lekarza była?

> a ze mnie nie widziales, to cala strata po twojej stronie....

a po co mi ciebie oglądać niby właśnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka