Dodaj do ulubionych

Jak wykilowac Hansa z forum ???

IP: *.coh.org 11.04.01, 04:03
Przeciez ten gowniarz jest juz na prawde wkurzajacy ( nadaje z adresu :
orlando). Tworzy diennie kila watkow o tej samej tematyce, gada sam ze soba, ze
niby jego watek cieszy sie zainteresowaniem, a poza tym jest wyjatkowo
przymulonym prostakiem
Obserwuj wątek
    • Gość: Berg Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:33
      Hans , nie przejmuj sie . Mamy podobno demokracje i wolnosc ekspresji.
      Syjonisci atakuja twoje teksty ale jest wiele innych osob , ktore je czytaja.
      Dla nich jestes patriota. Dla Zydow oczywiscie "pain in the ass".
      Keep up the faith, brother!

Powodzenia

Berg
    • Gość: Tomasz Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.01, 08:21
      To faszysta. Szkoda na niego czasu.
    • Gość: Banan Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: 195.94.211.* 11.04.01, 12:47
      Nie zwracajmy na niego uwagi. W końcu sobie daruje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: sceptyk Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: 195.15.57.* 11.04.01, 18:43
        Widze Banan, ze czynisz postepy. Ale jesli kiedys
        przylapie Cie na wzajemnym obluzgiwaniu sie z
        Hansami...

pozdr
    • Gość: Nowy Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: 195.205.121.* 11.04.01, 16:59
      Popieram przedmówców nie czytać, nie odpowiadać (co oczywiste przy nie
      przeczytaniu). Odpadnie sam.
      P.S.
      Odnoszę ważenie jakby część najbardziej zajadłych "gości" dopuszczała się
      prowokacji. Może chcą wytworzyć wrażenie ksenofobii Polaków. Może on nie pisze
      z USA a z Izraela na zlecenie jakichś tamtejszych ksenofobów (wszędzie się tacy
      znajdą) ?? (Wiem spiskowa teoria dziejów się kłania, ale warto się zastanowić i
      nie dawać prowokować)
      Pozdrawiam i zdrowego umiaru wszystkim.
    • Gość: Luzer Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.04.01, 00:30
      Nie trzeba się specjalnie wysilać, żeby mu nie
      odpowiadać. W jego postach do tego stopnia nic się nie
      trzyma kupy, że można je sobie bez żalu odpuścić. Ja
      ich już nawet nie otwieram, bo wiem, że niczego
      ciekawego w nich nie znajdę. A to, że facet gada sam
      ze sobą, mówi już o nim wszystko. Pozdrowienia dla
      (alfabetycznie): Banana, ethanola, Nowego, sceptyka i
      Tomasza.
      • Gość: janko Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:35
        ale to nie takie proste, ten kmiot ukrywa sie pod
        roznymio ksywkami. Po za tym od jakiegos czasu gosc
        dostarcza mi taniej rozrywki! OKAZALO SIE ZE ON
        NAPRAWDE WIERZY W TO CO PISZE! rzadko spotyka sie
        takie okazy wiec ja bym go nie killowal, przeciez ON
        BEZ TEGO FORUM NIE UMIE ZYC!
    • Gość: Hans Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: *.orlando-05rh15rt.fl.dial-access.att.net 12.04.01, 02:36
      Musialem porzadnie wam dojebac
      parszywym zydom ze sie tak pienicie.
      Hans
      • Gość: bykk Re: Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: *.chello.pl 12.04.01, 12:29
        hans,orlando- ja nie jestem Żydem, a jednak mi "dojebałeś" swoimi postami !
        idż lepiej do kibla, zrób swoje,może ci rura zmięknie?
        musieli cię chyba wypisać za jakieś grzechy z Gminy i dlatego teraz takie
        "teksty" piszesz??
        • Gość: Voltaire Do wszystkich IP: *.cvx7-bradley.dialup.earthlink.net 12.04.01, 17:39
          Nie zgadzam sie z tym co mowisz ale oddam zycie za to
          zebys mial prawo to powiedziec

Voltaire

(cytuje z pamieci ku przestrodze wszystkich cenzorow
          ktorzy o dziwo maja jedynie sluszne opinie na wszystko)
          • Gość: Luzer Re: Do wszystkich IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.04.01, 00:50
            Gość portalu: Voltaire napisał(a):

> Nie zgadzam sie z tym co mowisz ale oddam zycie za to
            > zebys mial prawo to powiedziec

No, dobra, ale żeby się z czymś zgodzić, bądź nie, to "to" musi mieć jakąś treść,
            a nie pulpę. Trudno zgodzić się, bądź nie, z rzygowinami. Rzygowiny to tylko
            rzygowiny.

• Gość: Aaron Re: Do wszystkich IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 13.04.01, 02:02
              Mili Panstwo,
              chcialbym zwrocic uwage na fakt ze Wasze forum nie jest odwiedzane przez
              Zydow.Prosze mi wierzyc nie macie im absolutnie nic do zaoferowania.Wasze forum
              zostalo stworzone i istnieje dzieki grupie niezrownowazonych emocjonalnie osob
              niewiadomego pochodzenia ,lepiej lub gorzej mowiacych po polsku.Zydzi na
              codzien nie uzywaja Waszego jezyka,nawet jesli go znaja.Prosze rowniez sobie
              nie pochlebiac ze stanowicie dla nich atrakcyjne towarzystwo
              intelektualne.Mysle ze cierpicie na chorobe ktora mozna by okreslic
              jako "kompleks Zyda".Prosze zwrocic uwage na bardzo znamienny fakt:w Waszym
              pojeciu czlowiekowi sukcesu przypinacie latke "zyd" ,natomiast jesli ktos jest
              rzeczywisciw Zydem natychmiast utozsamiacie go z sukcesem.No coz,Zydzi jako
              splecznosc to ludzie sukcesu i w istocie to od nich zalezy organizacja tego
              swiata do ktorej niestety i Wy nalezycie.A to ze nie wszyscy palaja do nich
              miloscia to nie ma zadnego znaczenia,w koncu i uczucia mozna kupic-jesli ma sie
              oczywiscie odpowiednie srodki.Na zakonczenie, pozwolcie uzewnetrzniac sie
              tworcom pokroju Hans ,w koncu to forum ma taki wlasnie cel i dla takich jak on
              i jemu podobni zostalo zorganizowane,bowiem komu moze zaszkodzic belkot
              kilku "the polisch speaking obtuses".
              • Gość: Buzi Re: Do wszystkich IP: 209.178.168.* 13.04.01, 06:00
                Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Mili Panstwo,
                > chcialbym zwrocic uwage na fakt ze Wasze forum nie jest odwiedzane przez
                > Zydow.Prosze mi wierzyc nie macie im absolutnie nic do zaoferowania.Wasze forum
                >
                > zostalo stworzone i istnieje dzieki grupie niezrownowazonych emocjonalnie osob
                > niewiadomego pochodzenia ,lepiej lub gorzej mowiacych po polsku.Zydzi na
                > codzien nie uzywaja Waszego jezyka,nawet jesli go znaja.Prosze rowniez sobie
                > nie pochlebiac ze stanowicie dla nich atrakcyjne towarzystwo
                > intelektualne.Mysle ze cierpicie na chorobe ktora mozna by okreslic
                > jako "kompleks Zyda".Prosze zwrocic uwage na bardzo znamienny fakt:w Waszym
                > pojeciu czlowiekowi sukcesu przypinacie latke "zyd" ,natomiast jesli ktos jest
                > rzeczywisciw Zydem natychmiast utozsamiacie go z sukcesem.No coz,Zydzi jako
                > splecznosc to ludzie sukcesu i w istocie to od nich zalezy organizacja tego
                > swiata do ktorej niestety i Wy nalezycie.A to ze nie wszyscy palaja do nich
                > miloscia to nie ma zadnego znaczenia,w koncu i uczucia mozna kupic-jesli ma sie
                >
                > oczywiscie odpowiednie srodki.Na zakonczenie, pozwolcie uzewnetrzniac sie
                > tworcom pokroju Hans ,w koncu to forum ma taki wlasnie cel i dla takich jak on
                > i jemu podobni zostalo zorganizowane,bowiem komu moze zaszkodzic belkot
                > kilku "the polisch speaking obtuses".
                Aaron, jesli chcesz sie popisac jezykiem i naujadac na Polakow to przynajmniej
                sprawdz pisownie. "Polish" z szacunkiem "Polish" please!

• Gość: Aaron Re: dla buzi IP: 24.43.222.* 15.04.01, 04:22
                  Ciesze sie ze chociaz tyle dotarlo do Ciebie mlody przyjacielu a
                  przedewszystkim ze dobrze odebrales "polish" bo tam nie bylo pomylki.Jesli
                  jeszcze popracujesz nad swoim angielskim to bez watpienia zrozumiesz ten prosty
                  tekst.
                  So long
                  • Gość: Buzi Re: dla buzi IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 16.04.01, 07:04

> Ciesze sie ze chociaz tyle dotarlo do Ciebie mlody przyjacielu a
                    > przedewszystkim ze dobrze odebrales "polish" bo tam nie bylo pomylki.Jesli
                    > jeszcze popracujesz nad swoim angielskim to bez watpienia zrozumiesz ten prosty
                    >
                    > tekst.
                    > So long

Don't try to patronize anybody and check what you wrote first. As soon as you are
                    honest we can discuss.

Cordially,

Buzi

• Gość: dz Re: Do wszystkich IP: *.pp.rzeszow.pl 14.04.01, 00:24

> Mili Panstwo,
                > Zydow.Prosze mi wierzyc nie macie im absolutnie nic do zaoferowania.Wasze forum
                >
                > zostalo stworzone i istnieje dzieki grupie niezrownowazonych emocjonalnie osob
                > pojeciu czlowiekowi sukcesu przypinacie latke "zyd" ,natomiast jesli ktos jest
                > miloscia to nie ma zadnego znaczenia,w koncu i uczucia mozna kupic-jesli ma sie
                >
                > tworcom pokroju Hans ,w koncu to forum ma taki wlasnie cel i dla takich jak on

1. Jesli jest Pan Żydem, to pisząc ten post - relatywnie długi - przeczy Pan
                własnym słowom (imię Aaron dość często przewija sie na Forum, więc jednak Forum
                budzi Panskie zainteresowanie ).

2.Jesli jest Pan cyt:"the polisch speaking obtuses" - to proszę przynajmniej
                samemu przyznać sie do posiadania "kompleksu Żyda".

3.Jeśli nie jest Pan pkt 1,2 to, jako zupełnie "niezainteresowany w sprawie" -
                post Pański jest przejawem czystej grafomanii.

Ja osobiście mam raczej "kompeks Eskimosa", ponieważ jest mi ciągle zimno. Ale to
                nie powód, żebym o Eskimosach wypisywał głupoty.

Wesołych Świąt.

• Gość: Aaron Re:dla dz IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.04.01, 04:25
                  odpowiem krotko,to forum to cyrk a ja lubie sie czasem posmiac.
                • Gość: Buzi Re: Do wszystkich IP: 209.179.246.* 16.04.01, 07:07
                  Gość portalu: dz napisał(a):

> Gość portalu: Aaron napisał(a):
                  >
                  > > Mili Panstwo,
                  > > chcialbym zwrocic uwage na fakt ze Wasze forum nie jest odwiedzane przez
                  > > Zydow.Prosze mi wierzyc nie macie im absolutnie nic do zaoferowania.Wasze
                  > forum
                  > >
                  > > zostalo stworzone i istnieje dzieki grupie niezrownowazonych emocjonalnie
                  > osob
                  > > niewiadomego pochodzenia ,lepiej lub gorzej mowiacych po polsku.Zydzi na
                  > > codzien nie uzywaja Waszego jezyka,nawet jesli go znaja.Prosze rowniez sob
                  > ie
                  > > nie pochlebiac ze stanowicie dla nich atrakcyjne towarzystwo
                  > > intelektualne.Mysle ze cierpicie na chorobe ktora mozna by okreslic
                  > > jako "kompleks Zyda".Prosze zwrocic uwage na bardzo znamienny fakt:w Waszy
                  > m
                  > > pojeciu czlowiekowi sukcesu przypinacie latke "zyd" ,natomiast jesli ktos
                  > jest
                  > > rzeczywisciw Zydem natychmiast utozsamiacie go z sukcesem.No coz,Zydzi jak
                  > o
                  > > splecznosc to ludzie sukcesu i w istocie to od nich zalezy organizacja teg
                  > o
                  > > swiata do ktorej niestety i Wy nalezycie.A to ze nie wszyscy palaja do nic
                  > h
                  > > miloscia to nie ma zadnego znaczenia,w koncu i uczucia mozna kupic-jesli m
                  > a sie
                  > >
                  > > oczywiscie odpowiednie srodki.Na zakonczenie, pozwolcie uzewnetrzniac sie
                  >
                  > > tworcom pokroju Hans ,w koncu to forum ma taki wlasnie cel i dla takich ja
                  > k on
                  > > i jemu podobni zostalo zorganizowane,bowiem komu moze zaszkodzic belkot
                  > > kilku "the polisch speaking obtuses".
                  >
                  > 1. Jesli jest Pan Żydem, to pisząc ten post - relatywnie długi - przeczy Pan
                  > własnym słowom (imię Aaron dość często przewija sie na Forum, więc jednak Forum
                  >
                  > budzi Panskie zainteresowanie ).
                  >
                  > 2.Jesli jest Pan cyt:"the polisch speaking obtuses" - to proszę przynajmniej
                  > samemu przyznać sie do posiadania "kompleksu Żyda".
                  >
                  > 3.Jeśli nie jest Pan pkt 1,2 to, jako zupełnie "niezainteresowany w sprawie" -
                  > post Pański jest przejawem czystej grafomanii.
                  >
                  > Ja osobiście mam raczej "kompeks Eskimosa", ponieważ jest mi ciągle zimno. Ale
                  > to
                  > nie powód, żebym o Eskimosach wypisywał głupoty.
                  >
                  > Wesołych Świąt.
                  >

Z buzi mi to wyjales,

Wesolych Swiat,

Buzi
              • Gość: Luzer Re: Aaron - imię czy "kryptonim operacyjny"? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.04.01, 18:22

> Mili Panstwo,
                >
                >
                > oczywiscie odpowiednie srodki.

Aaron, jeśli jest to prowokacja, to przyznaję - pierwsza inteligentna jaką
                spotkałem. Jeśli nie - to bardzo mi przykro, że dałeś się ponieść emocjom i
                zaraziłeś się od moich wielu rodaków-antysemitów "wirusem uogólniania".
                Piszesz "wszyscy", "nie wszyscy", "my", "wy". Takie rozumowanie nie ma sensu.
                Albo chcesz podjudzić antysemicko również co bardziej inteligentnych ludzi na
                forum, albo gorycz zalała Ci umysł i nie dostrzegasz wielu rzeczy. Nie
                dostrzegasz np., że akurat to forum jest odwiedzane przez wielu Żydów. Jules,
                Datsh, IZI, malkele: to kilkoro, których zapamiętałem, a jest ich z pewnością
                więcej. Nie dostrzegasz, że skoro chcą z nami wymieniać poglądy, to widocznie
                jakoś tam stanowimy dla nich intelektualnych partnerów. Piszesz, że do
                Żydów "należy organizacja tego świata" - i właśnie to wyrażenie zapaliło we mnie
                czerwoną lampkę ostrzegawczą - czy aby naprawdę jesteś Żydem. Jakoś mi to
                zapachniało frazeologią "prawdziwych Polaków", nie wiem czy autentyczny Żyd
                użyłby takiego sformułowania. No, ale, jak twierdzi Jules, wśród Żydów też są
                bardziej i mniej inteligentni. Jak wszędzie. Podobnie, potwierdzałoby moje
                podejrzenia sformułowanie: "...w koncu i uczucia mozna kupic-jesli ma sie
                oczywiscie odpowiednie srodki..." - takie mówienie odzwierciedla krążący wśród
                antysemitów streotyp Żyda - przekonanego, że kupić można wszystko, łącznie z
                uczuciami. Autentyczny Żyd, jako żyjący, odczuwający człowiek chyba by tego nie
                napisał, gdyż wiedziałby, że to po prostu nieprawda. Pozdrawiam. (niezależnie
                Twojej od prawdziwej tożsamości)
                • Gość: Aaron Re: dla Luzer IP: 24.43.222.* 15.04.01, 04:28
                  Teraz ja chcialbym zadac Ci pytanie,czy wazniejsze jest jak pisze czy o czym
                  pisze.
                  • Gość: Luzer Re: dla Luzer IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.04.01, 12:21

> Teraz ja chcialbym zadac Ci pytanie,czy wazniejsze jest jak pisze czy o czym
                    > pisze.

Może trochę bardziej szczegółowo sformułujesz pytanie? Wszystkiego najlepszego z
                    okazji Święta Paschy lub Świąt Wielkanocnych.
                  • Gość: Luzer Re: Jeszcze do Aarona IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.04.01, 12:28
                    Aaron, nie odniosłeś się w ogóle do moich zastrzeżeń, co do twojego tekstu.
                    Byłbym wdzięczny za jakąś wymianę poglądów. Nie obrażałem Cię, starałem się nie
                    pisać emocjonalnie, wyraziłem tylko moje wątpliwości, które powstały we mnie
                    podczas lektury twego postu. Chciałbym, żebyś równie rzeczowo i chłodno
                    odpowiedział. Pozdrawiam.
                    • Gość: Aaron Re: dla Luzer. IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.04.01, 19:24
                      Nie ,to nie jest prowokacja bo wlasciwie do czego prowokowac wiekszosc
                      uczestnikow tego forum ?.Mysle ze nie znasz Zydow,ich
                      mentalnosci ,postrzegania swiata a przedewszystkim ich mozliwosci.Analizujac
                      tylo pobieznie materialy z tego forum dowiesz sie ze wlasciwie to wszystkie
                      kluczowe pozycje w Polsce obsadzone sa przez Zydow.Swiadczyloby to o tym ze
                      rzeczywisci moga duzo (Zydzi).Takie opinie wyrazaja polacy a wiec bylaby to
                      informacja z pierwszej reki ..albo prowokacja(to modne na tym forum
                      slowo).Watpisz czy Zydzi sa potezni.Sa,nawet nie wiesz jak bardzo ale nie Ci
                      ktorych mozesz ogladac w NY czy innych ich skupiskach.Nawet nie zdajesz sobie
                      sprawy jak bardzo byc albo nie byc calych narodow zalezy od ich decyzji i
                      sznurkow za ktore pociagaja.Tam gdzie sa pieniadze tam sa Zydzi a pieniadze
                      dzis decyduja o wszystkim.Nie mysle ze to dobry pomysl by mnie klasyfikowac
                      jedynie po imieniu ktorym podpisuje swoje wypowiedzi.Zabawnym jest tez szukanie
                      bledow w pisowni czyniac z nich istote wypowiedzi zamiast koncentrowac sie na
                      tresci wypowiedzi.Zauwazylem ze im wypowiedzi uczestnikow forum trafniej
                      oceniaja polska rzeczywistosc tym zajadlej sa atakowane przez wesolkow
                      goszczacych na forum.Na zakonczenie powiem tak,Polska jest w niezwykle trudnym
                      polozeniu,rzecz mozna beznadziejnym,zachodzi wiec pytanie dlaczego tak jest i
                      co zrobic aby ten stan odwrocic i temu powinny sluzyc dyskusje na tym i kazdym
                      innym forum(jesli oczywiscie nalezy to do tematu.Nie sadz rowniez ze Zydzi
                      masowo odwiedzaja to forum,pomysl,jaki mieliby cel?,prowokacja? w jakim celu ?
                      Gdyby wypowiadano sie w jezyku angielskim to mialoby sens ale w polskim(?!)
                      ktory jest zrozumialy jedynie dla polakow.Wyglada to wiec tak ze to sami polacy
                      w jakims niezrozumialym stanie masochistycznym atakuja samych siebie!.Tak wiec
                      Forum Gazety Wyborczej jest jedynie i tlko doskonalym srodkiem rozladowania
                      napiec jakim sa poddawani na codzien jego uczestnicy bo tak naprawde to z tych
                      dyskusji absolutnie nic nie wynika.
                      PS.Jesli sie nie myle to piszesz z Opola albo z okolic.Znam troche tamte strony.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Luzer Re: dla Aarona. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.04.01, 00:14

> Mysle ze nie znasz Zydow,ich mentalnosci ,postrzegania swiata a
                        > przedewszystkim ich mozliwosci.

Oczywiście, że nie znam Żydów. A niby skąd miałbym ich znać? Przecież ta kultura
                        już w Polsce umarła. Może żyje jeszcze w jakichś enklawach, w dużych miastach,
                        ale w Polsce małomiasteczkowej Żydów, wraz z ich mentalnością, kolorytem,
                        specyficznym humorem i dystansem do świata już nie ma. Pięknie napisał o tej
                        nieobecności Antoni Słonimski w "Elegii misteczek żydowskich". Uważam, że ja,
                        jako Polak z powodu utraty tej żydowskiej kultury bardzo zubożałem. Co do
                        możliwości Żydów, pewnie wiesz lepiej, więc po prostu przyjmuję Twoje słowa.

> Analizujac tylo pobieznie materialy z tego forum dowiesz sie ze wlasciwie to
                        > wszystkie kluczowe pozycje w Polsce obsadzone sa przez Zydow.

Owszem, ale uważam te twierdzenia za antysemickie brednie. Zresztą, nawet gdyby
                        tak było, nawet gdyby kluczowe, jak piszesz, stanowiska obsadzone były przez
                        ludzi żydowskiego pochodzenia, to i tak nic jeszcze z tego nie wynika. Wszak
                        pochodzenie o niczym nie przesądza, człowiek zupełnie niezależnie od swego
                        pochodzenia może mieć takie czy inne poglądy, wyznawać taki czy inny
                        światopogląd, być człowiekiem uczciwym lub kanalią. Nie wierzę w spiskowe teorie,
                        a zatem nie wierzę w żydowski plan przejęcia władzy nad światem. Myślę, że gdyby
                        taki plan istniał, to Żydzi już od dawna by tym światem rządzili.

> Watpisz czy Zydzi sa potezni.Sa,nawet nie wiesz jak bardzo ale nie Ci
                        > ktorych mozesz ogladac w NY czy innych ich skupiskach.Nawet nie zdajesz sobie
                        > sprawy jak bardzo byc albo nie byc calych narodow zalezy od ich decyzji i
                        > sznurkow za ktore pociagaja.Tam gdzie sa pieniadze tam sa Zydzi a pieniadze
                        > dzis decyduja o wszystkim.

Nie wątpię, że Żydzi są potężni. Po prostu nie wierzę, że wszyscy jak jeden mąż
                        opętani są jedną ideą światowej dominacji. Taką sytuację wyklucza nawet rachunek
                        prawdopodobieństwa. Jedni mają jakieś tam cele, inni: całkowicie inne... itd.,
                        itp., zupełnie niezależnie od swej finansowej potęgi i możliwości działania.

> Zabawnym jest tez szukanie bledow w pisowni czyniac z nich istote wypowiedzi
                        > zamiast koncentrowac sie na tresci wypowiedzi.

Przepraszam, nie szukałem błędów pisowni w Twoich postach. Po prostu zwróciłem
                        uwagę na fakt (mógł być zupełnie przypadkowy) podobieństwa pewnych, użytych przez
                        Ciebie sformułowań do stereotypowych wypowiedzeń "dyżurnych antysemitów".
                        I tylko tyle.

> Nie sadz rowniez ze Zydzi masowo odwiedzaja to forum...

Oczywiście, że nie masowo, ale wiem skądinąd, że jednak odwiedzają. Po co?
                        A choćby, żeby po prostu pogadać. Całkiem niezła motywacja, uważam.

> Gdyby wypowiadano sie w jezyku angielskim to mialoby sens ale w polskim(?!)
                        > ktory jest zrozumialy jedynie dla polakow.

Nie przesadzaj, Aaron. Skoro Ty się bardzo dobrze posługujesz językiem polskim i
                        inni Żydzi na tym forum też, to znaczy, że ze znajomością polskiego u Żydów jest
                        o wiele lepiej niż ze znajomością angielskiego u Polaków. Pamiętam anegdotę o
                        premierze Beginie, który miał powiedzieć: "Żeby nie jeden Levi, to obrady w
                        Knesecie mogłyby się odbywać po polsku".

> PS.Jesli sie nie myle to piszesz z Opola albo z okolic.Znam troche tamte strony

Rzeczywiście, mieszkam w województwie opolskim, czy też tu mieszkałeś?

> Pozdrawiam

Pozdrawiam serdecznie.

• Gość: ropcio Re: Do wszystkich IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 13:13

> Mili Panstwo,
                >
                >

Drogi zakłamany zydku!(prawda jak ladnie)
                Podobnie jak i ty nie odczuwam zadnej straty z powodu nieobecnosci mośków na forum
                Cieszę się również że ten plugawy narodzik nie używa mego jezyka choć po twym
                przykładzie widac ,że nie jest tak do końca
                co do sukcesów to jedynym sukcesem izraela są rzezie na palestyńczykach.
                natomiast żydowski sukces ekonomiczny opiera się o wyciagnięta łapę po datki
                płynące ze stanów.
          • Gość: Slawek.R Re: Do wszystkich IP: 212.179.157.* 13.04.01, 21:10

> "Nie zgadzam sie z tym co mowisz ale oddam zycie za to
            >
            > Voltaire".

Jezeli masz na mysl Hansa,to musze powiedziec,ze cenisz swe zycie bardzo nisko.
            Rzeczywisty Voltaire byl gotow oddac zycie za wolnosc mysli ludzi normalnych,ale
            watpie czy oddalby wlosa z glowy za prawo wypowiedzi swych mysli psyhopaty(!!!)
            rodzaju Hansa.
            A do uczestnikow tego portalu,czy nie zauwazyliscie ze wasze ustosunkowanie do
            jego wypocin dodaje mu bodzca do konstrukcji nowych trucizn?Przyszedl czas bojko-
            towac go(i nie wazne pod jakim imieniem wystapi na forum);dajcie mu prowadzic dia-
            logi z niemniejszym psyholem,Bergiem(A moze znany z innego portalu "Dawid" "Gold-
            berg").Mysle ze bedzie z czego sie usmiac.

• Gość: Syms Re: Do wszystkich IP: *.proxy.aol.com 14.04.01, 00:48
              Gość portalu: Slawek.R napisał(a):

> A do uczestnikow tego portalu,czy nie zauwazyliscie ze
              wasze ustosunkowanie do
              jego wypocin dodaje mu bodzca do konstrukcji nowych
              trucizn?Przyszedl czas bojkotowac go(i nie wazne pod
              jakim imieniem wystapi na forum);dajcie mu prowadzic dia-
              logi z niemniejszym psyholem,Bergiem(A moze znany z
              innego portalu "Dawid" "Goldberg").Mysle ze bedzie z
              czego sie usmiac.

Czyzby koszerna dieta ci nie sluzyla? Stales sie Zydem -
              antysemita. Potepiasz innych Zydow tylko za to ze sie z
              toba nie zgadzaja. Ciebie tez powinno sie zbojkotowac,
              idz pogadaj sobie sam na sam ze swoim "misiem" bez
              czapeczki, moze cie raz poslucha.

Shal...

• Gość: Slawek.R Re: Do wszystkich IP: 212.179.158.* 14.04.01, 23:15
                Gość portalu: Syms napisał(a):

> "Gość portalu: Slawek.R napisał(a):
                >
                >
                > > A do uczestnikow tego portalu,czy nie zauwazyliscie ze
                > wasze ustosunkowanie do
                > jego wypocin dodaje mu bodzca do konstrukcji nowych
                > trucizn?Przyszedl czas bojkotowac go(i nie wazne pod
                > jakim imieniem wystapi na forum);dajcie mu prowadzic dia-
                > logi z niemniejszym psyholem,Bergiem(A moze znany z
                > innego portalu "Dawid" "Goldberg").Mysle ze bedzie z
                > czego sie usmiac.
                >
                > Czyzby koszerna dieta ci nie sluzyla? Stales sie Zydem -
                > antysemita. Potepiasz innych Zydow tylko za to ze sie z
                > toba nie zgadzaja. Ciebie tez powinno sie zbojkotowac,
                > idz pogadaj sobie sam na sam ze swoim "misiem" bez
                > czapeczki, moze cie raz poslucha.
                >
                > Shal..."

Ha!..ha!!..ha!!!...Syms,zatrzymaj mnie,bo inaczej pekne ze smiechu.

• Gość: radek Re: Do wszystkich IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.01, 09:34

> Nie zgadzam sie z tym co mowisz ale oddam zycie za to
            >
            > Voltaire

Ja też oglądałem ten Rower Błażeja o astrologii smile)

Radek
        • Gość: hans To nie nie ma znaczenia czy jestes zydem, czy zydowskim dupolizem. IP: *.orlando-02rh16rt.fl.dial-access.att.net 16.04.01, 15:52
          To nie nie ma znaczenia czy jestes
          zydem, czy zydowskim dupolizem.

================
          ść portalu: bykk napisał(a):

> hans,orlando- ja nie jestem Żydem, a jednak mi "dojebałeś" swoimi postami !
          > idż lepiej do kibla, zrób swoje,może ci rura zmięknie?
          > musieli cię chyba wypisać za jakieś grzechy z Gminy i dlatego teraz takie
          > "teksty" piszesz??

• Gość: kovalio Re: Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 21:57
        olać go!!!
      • Gość: yogi Re: Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 14.04.01, 01:29
        Hans jestem z Tobą tak trzymaj .
        • Gość: XYZ Re: Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: 63.83.144.* 14.04.01, 03:53
          HANS WESOLYCH SWIAT dla pozostalych rowniez forum jest prawdopodobnie dla
          wszystkich PANOWIE I PANIE nudno by bylo bez Hansa Z POWAZANIEM DLA WSZYSTKICH
          XYZ USA
      • Gość: rz Re: Musialem porzadnie wam dojebac ................ IP: 216.6.192.* 17.04.01, 17:07
        keep going.
    • Gość: Gienio Jak pozwolic Hansowi kulturalnie sie wypowiadac. IP: 209.187.169.* 14.04.01, 06:51
      Wiele z tego, co pisze Hans jest jak najbardziej logiczne i oparte na faktach.
      Problem w tym, ze za bradzo sie emocjonuje. Czasam mozna wyczuc u niego
      niemile uczucia wobec Zydow.
      Proponuje troche wyluzowac, Hans. Swiata nie zbawisz.

Bardzo ciekawe, ze nikt nie przyznaje sie do bycia polskojezycznym Zydem. A
      jednak co jakis czas wychodzi, ze ci najzagorzalsi uczestniczy znaja hebrajski,
      albo jidysz.

Panie Aaron. Wy Zydzi tu piszecie.
      Zagladacie tu w celach propagandowych.
      To duza przewaga nad reszta , mogac uprawiac swoja szowinistyczna propagande we
      wszystkich glownych jezykach.
      • Gość: Aaron Re: dla Genio IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.04.01, 04:16
        To nie szowinizm ale chlodna ocena rzeczywistosci przed ktora nie ma
        ucieczki.Zycze Polakom by zrozumieli w jakich czasach przyszlo im zyc i jak
        wykorzystac to co posiadaja wartosciowego by zmienic los tych ponad 40 milionow
        obywateli pograzonych w spolecznym,politycznym i gospodarczym chaosie.Jest to
        zadanie niezwykle trudne a moze nawet niewykonalne ale probowac trzeba.Prosze
        rowniez nie utozsamiac pozbawionych sensu i wulgarnych wypowiedzi z Zydami
        nawet jesli piszacy uzywaja imion ktore brzmia dla Was obco badz wplataja slowa
        ktorych nie rozumiecie.Wielu piszacych dla podkreslenia waznosci swoich
        wypowiedzi uzywa jezyka angielskiego ale ta nieporadnosc jezykowa jest latwa do
        rozszyfrowania dla tych ktorzy uzywaja go na codzien.
        • Gość: Buzi Re: dla Genio IP: *.cvx19-bradley.dialup.earthlink.net 16.04.01, 07:01

>Wielu piszacych dla podkreslenia waznosci swoich
          > wypowiedzi uzywa jezyka angielskiego ale ta nieporadnosc jezykowa jest latwa do
          >
          > rozszyfrowania dla tych ktorzy uzywaja go na codzien.

Aaron, nie uzywaj nieporadnego angielskiego dla podkreslenia swoich wypowiedzi.
          Szczegolnie jesli chcesz obrazic Polakow. Pisz po swojemu ale nie wiem
          skad masz takie antypolskie uprzedzenia i dlaczego udajesz zyczliwego zbawce.
          • Gość: Aaron Re: dla Buzi IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.04.01, 14:33
            Get lost,
          • Gość: Aaron Re: dla Buzi raz jeszcze IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 16.04.01, 21:51
            Odpowiedzialem Ci troche niegrzecznie,przepraszam.Mysle ze napewno nie Ty
            bedziesz ocenial moj stopien znajomosci jezyka angielskiego.Ponadto musisz
            uwazniej czytac to co pisze i do kogo kieruje swoje wypowiedzi.Polacy jako
            narod sa mi obojetni,to ich kraj ich przyszlosc i jak zadbaja tak beda zyc.Nie
            udaje nikogo jestem soba a Was juz nic i nikt nie jest w stanie zbawic.Dlaczego
            jestem na tym forum?To socjologiczna zabawa poznawania potegi "papierowego
            tygrysa europy".
            Mam nadzieje ze zaspokoilem Twoja ciekawosc "my little strange comrade".
            • Gość: BUZI Re: dla Buzi raz jeszcze IP: 216.172.6.* 17.04.01, 03:00

> Odpowiedzialem Ci troche niegrzecznie,przepraszam.Mysle ze napewno nie Ty
              > bedziesz ocenial moj stopien znajomosci jezyka angielskiego.Ponadto musisz
              > uwazniej czytac to co pisze i do kogo kieruje swoje wypowiedzi.Polacy jako
              > narod sa mi obojetni,to ich kraj ich przyszlosc i jak zadbaja tak beda zyc.Nie
              > udaje nikogo jestem soba a Was juz nic i nikt nie jest w stanie zbawic.Dlaczego
              >
              > jestem na tym forum?To socjologiczna zabawa poznawania potegi "papierowego
              > tygrysa europy".
              > Mam nadzieje ze zaspokoilem Twoja ciekawosc "my little strange comrade".

Apology accepted. Wychowalam sie w Anglii i ucze angielskiego.

Polacy, jako narod, nie sa mi obojetni. Widze ich takimi jakimi sa. Zdeprawowani
              przez rozne systemy w jakie przetoczyly sie przez ten kraj w ciagu ostatnich 200 lat.
              Jednak jest to narod ludzi ciekawych swiata i starajacych sie wygrzebac z dna Europy.
              I pomimo cynikow takich jak Ty, swiat porownuje Polske z innymi demoludami
              i widzi witalnosc tego kraju. Poza tym, Polska ze swoja pozycja w Europie Srodkowej
              jest skazana na dobrobyt ale to potrwa jeszcze troche czasu.

Nie bede sie wiecej wypowiadac na tej liscie bo to strata czasu. Jedno chcialam Ci
              tylko powiedziec. W jednej z wypowiedzi malujesz Zydow jako pociagajacych
              sznurki i decydujacych o losach calych narodow. To bardzo niefortunna wypowiedz
              i woda na mlyn tych co wierza w spiskowa teorie swiata. Zapewne slyszales o tych
              co biora na serio tzw. "Protokoly Medrcow Syjonu", ktore dokladnie mowia to samo
              co Ty. Dlatego nie moge nawet uwierzyc ze mogles cos takiego napisac, bo na ogol
              brzmisz inteligentnie.

Buzi
              • Gość: Aaron Re: dla Buzi IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.04.01, 14:09
                Po tym co piszesz mysle ze nalezysz do nielicznych ktorzy maja cos do
                powiedzenia na tym forum,ale w ocenie moich wypowiedzi nieco sie mylisz.Sa one
                mawiazaniem do panujacych na tym forum zwyczajow i odpowiedzia konkretnym
                dyskutantom,nie przyjmuj ich wiec doslownie.
                Pozdrawiam
            • Gość: Szlomcio Re: dla Buzi raz jeszcze -do aarona IP: *.proxy.aol.com 17.04.01, 04:06
              ty
              skurwiala,obrzygana,niedojebana,garbata,bezzebna,zylast
              a,uposledzona istoto.Nie udawaj cwaniaka,bo SAM dobrze
              wiesz,ze kurwa cie okocila
              • Gość: Aaron Re: dla Szlomcio IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.04.01, 14:00
                Brawo,doskonala polszczyzna,wspaniala znajomosc tematu,dalekowzrocznosc slowem
                polak w calej swej antysemickiej krasie....
    • Gość: Szlomcio Re: Jak wykilowac Hansa z forum ??? IP: 217.99.0.* 16.04.01, 00:26
      Hans jest spoko, dajcie mu pokój czerwone zboczeńce!!!
    • Gość: OBTUSE Re: Do Aarona IP: 216.6.192.* 17.04.01, 15:53
      Aaron szukasz rodziny ?
      Jestes zyd.
      Birma, RPA, Congo potrzebuja twojej ekspertyzy.
      polish speaking obtuses.
      Obtuse jest adjective nie noun tumanie.
      • Gość: Aaron Re: do Obtuse IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.04.01, 22:28
        Szkoda ze Twoja znajomosc angielskiego zaweza sie do znajomosci pojedynczych
        slow w kontekscie rozumianym jedynie przez polskich antysemitow.Nie ,ja nie
        zamierzam Cie pouczac ,na Twoim poziomie posiadasz wystarczajaca ilosc wiedzy,
        ale mam ta przyjemnosc ze i miedzy Wami trafi sie " dull" ktory po
        przewertowaniu slownika wytknie mi blad bez zrozumienia calego zdania "Am I
        right ,you puny polish speaking obtuse...tu dodaj sobie co chcesz aby poczuc
        sie szczesliwy.Co do innych propozycji to przyznam ze sa malo interesujace.Mnie
        interesuje wylacznie sposob w jaki wyrazasz swa polska nienawisc do tych od
        ktorych zalezy Twoj los.A zatem ..keep talking...
        • Gość: rung Re: do Obtuse IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 21.04.01, 14:59
          Aaron, nie wiem kim jesteś - Żydem, czy tylko Żyda udajesz, niezależnie od tego
          ale współczuję Ci.Jeśli nie jesteś Żydem, to musisz mieć jakieś problemy
          osobiste i trochę nierówno pod sufitem, jeśli zaś jesteś Żydem, to wstydz się.
          Podejmujesz polemikę z prostakami, którzy wykorzystują anonimowość, jaką daje
          internet, a są pewnie pryszcztaymi gówniarzami. Ich wypowiedzi uogólniasz i
          przypisujesz Polakom "w ogóle". Postępujesz jak rasowy antysemita, stąd moje
          podejrzenie, że tylko bawisz się w Żyda, prowokując swoich rozmówców. Próbujesz
          udawać intelektualistę, wstawiając do wypowiedzi 3 angielskie słowa i pisząc
          o "socjologicznej zabawie". Jesteś żałosny.
          A hansowi i tego typu osobom nie mam nic do powiedzienia, bo dzieli nas
          mentalna przepaść.
          • Gość: Blong Re: do runga IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 15:05
            > Aaron, nie wiem kim jesteś - Żydem, czy tylko Żyda udajesz, niezależnie od tego
            >
            > ale współczuję Ci.Jeśli nie jesteś Żydem, to musisz mieć jakieś problemy
            > osobiste i trochę nierówno pod sufitem, jeśli zaś jesteś Żydem, to wstydz się.
            > Podejmujesz polemikę z prostakami, którzy wykorzystują anonimowość, jaką daje
            > internet, a są pewnie pryszcztaymi gówniarzami. Ich wypowiedzi uogólniasz i
            > przypisujesz Polakom "w ogóle". Postępujesz jak rasowy antysemita, stąd moje
            > podejrzenie, że tylko bawisz się w Żyda, prowokując swoich rozmówców. Próbujesz
            >
            > udawać intelektualistę, wstawiając do wypowiedzi 3 angielskie słowa i pisząc
            > o "socjologicznej zabawie". Jesteś żałosny.
            > A hansowi i tego typu osobom nie mam nic do powiedzienia, bo dzieli nas
            > mentalna przepaść.

nic dodac, nic ujac

• Gość: hans Hans tepi zydowskie gnidy, aby zydowskie wszy sie nie wylegly. IP: *.orlando-02rh16rt.fl.dial-access.att.net 17.04.01, 17:13
      • Gość: Berg Hans oni chca cie wykilowac. W imie ich tolerancji i wolnosci slowa. . IP: *.proxy.aol.com 18.04.01, 04:03
        Trzymaja sie tego forum jak rzep psiego ogona. A to juz nie pachnie.
        • Gość: Hans Zydy won na Madagaskar. IP: 205.213.142.* 23.04.01, 19:40
          W Stanach jest od zajebania serwerow.Orlando-srando.
          Moge nadawac skad chce zydowskie swinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka