aaki 31.01.09, 16:37 www.rp.pl/artykul/2,256465__Zerwijmy_stosunki_z_antysemickim_Watykanem_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 16:44 szkoda,ze tak pozno,bo skoro wazniejsze od religii jest nauczanie o holocauscie to faktycznie powinnismy chyba zrewidowac czym jest KK i za czym stoi.jesli jakis bezczelny chucpiarz ma szantazowac papieza i caly KK to lepiej sie oderwac od tych,co tego typu dialog promuja. www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=649 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 16:50 kk antysemicko nie chcial połączyć chrzescijanstwa z holocaustową religią ,dodaj do tego opór wobec zmniany niektórych fragmentów modlitw, mysl o beatyfikacji piusa XII i samowolne zdejmowanie ekskomuniki bez konsultacji z rabinami.no i jeszcze pewnie te malowidła co w katedrze sandomierskiej nadal wiszą Dość tego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 16:53 aaki napisała: > kk antysemicko nie chcial połączyć chrzescijanstwa z holocaustową religią ,do > daj do tego opór wobec zmniany niektórych fragmentów modlitw, mysl o beatyfikac > ji piusa XII i samowolne zdejmowanie ekskomuniki bez konsultacji z rabinami.no > i jeszcze pewnie te malowidła co w katedrze sandomierskiej nadal wiszą > Dość tego!!!!! > no i niewystarczajaco przepraszal,a to juz szczyt.powinnismy oglosic jakiegos bandziora kachane naszym naczelnym, to moze dostapilibysmy zaszczytu zbierania okruchow ze stolu panskiego w postaci tzw.'monologo-dialogu'. wierzyc sie nie chce co ta banda wyprawia ze swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 17:13 aaki napisała: samowolne zdejmowanie ekskomuniki bez konsultacji z rabinami. no i najwazniejsze, nie przeprosil Zydow Sytuacji nie ułatwiają lefebryści. Biskup Fellay w skierowanych do papieża przeprosinach za wypowiedzi Williamsona nazwał je zaledwie “niewłaściwymi”, a przede wszystkim nie przeprosił Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 17:15 sadze, ze papiez wiedzial dobrze, ze katolicy dosyc maja tego dialogu, w rezultacie, ktorego Kosciol stracilby swoich wyznawcow i pozostalby w wiecznym i nieskonczonym dialogu z Zydami Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski pluskwy zrywają stosunki z pl;anetą ziemią..... 31.01.09, 17:04 ... i emigrują na marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ufff!! nareszcie+ 31.01.09, 17:18 A temu Watykanowi Syna zabierzemy i Matke dziewice! Niech sie o swoje dziewice postaraja! Czyzby nie mieli? A ....synow tez nie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: ufff!! nareszcie+ 31.01.09, 17:22 bywszy1 napisał: >> A ....synow tez nie maja? Chcesz sie ochrzcic? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ufff!! nareszcie 31.01.09, 17:28 HOMOFOBIA szaleje w IzraeluPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: bez przesady, przecież 31.01.09, 17:40 I jeszcze pedofilia: wyborcza.pl/1,75477,6196751,Skandal_pedofilski_we_wloskim_Kosciele.html Nie lubia ich w erecu, oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ufff!! nareszcie,syn nowy+ 31.01.09, 17:33 ok i shalom!!!! aaki 31.01.09, 17:21 Odpowiedz znikaj <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< aaki niejki. Tylko trza sprawdzic,czy matka jego jest dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: P.S+ 31.01.09, 17:35 Re: ufff!! nareszcie+ Autor: rccc 31.01.09, 17:22 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz bywszy1 napisał: >> A ....synow tez nie maja? Chcesz sie ochrzcic? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< a po co? Przecie juz jestem wybrany! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: P.S+ 31.01.09, 17:42 a po co mam sie chrzcic? Jako wybraniec? Ty tym ......synem sam mozesz zostac-juz ochciny!-i swoj! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: tez to twierdze,ze nie jestem+ 31.01.09, 17:54 ale bracia twoje,inni ....syny twierdza,ze mnie tam gdzies wybrano. Chyba lepiej wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc twierdzisz, ze "wybrancy" nie uwazaja sie za narod 31.01.09, 17:56 wybrany?! chyba ...synow! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie wolno o o tym zapomnieć 31.01.09, 18:08 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3312331.html Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:przyjacielu+ 31.01.09, 18:34 musisz sie zdecydowac:albo szczekamy,albo opluwamy. Jezeli my opluwamy,to szczekanie wasza domena. Przeciez tez czyms musicie sie zajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
rccc jestes w bledzie - nie musze sie decydowac 31.01.09, 18:40 Ciekawe czemu sie tak zydom film Gibsona nie podobal i to jeszcze przed jego nakreceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a c..... go wie!?+ 31.01.09, 18:46 mnie to wcale nie ciekawi. tak samo,jak czemu wam film o Bielskich sie nie podoba. Widziales? Ale ja mam gdzies co ci sie podoba. Smak z pewnoscia masz perwersyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc krapu o Bielskich nie ogladalem i nie obejrze 31.01.09, 18:49 Niech Hollywood dalej prosi o pomoc Rywina i Marzynskiego W USA ludzie juz maja dosyc takich propagandowek. "Opor" nawet na siebie nie zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: :musisz sie chwalic,ze ci obrzezali?+ 31.01.09, 18:58 twoja sprawa,filozofie. Odpowiedz Link Zgłoś