hasz0 24.02.09, 12:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91787162&a=91816397 i nast post o Twoim "sukcesie" intelektu czyli giełdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie2006 Re: __________Ty NIE urbanka 2006 zatkało? 10.03.09, 00:06 geniusz biznesu i apologeta chu'jarka w jednym zarzuca mi wtopę na giełdzie... Nie jestem czerwonym idiotą, więc wiem, jakie ryzyko ponoszę grając na GPW i nie robię z siebie ofiary. Mnie, przygłupie, spółdzielnia nie "oszukała"... Trzeba być mężczyzną, a nie ciotą. Przydługi nochal i kaprawe oczka o męskości nie świadczą. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____ to piczy ujawnia IQ percepcji i IQ kundla? 10.03.09, 08:06 ___nie2006 opisała swoje kompleksiki: geniusz biznesu i apologeta chu'jarka w jednym zarzuca mi wtopę na giełdzie... Nie jestem czerwonym idiotą, więc wiem, jakie ryzyko ponoszę grając na GPW i nie robię z siebie ofiary. Mnie, przygłupie, spółdzielnia nie "oszukała"... Trzeba być mężczyzną, a nie ciotą. Przydługi nochal i kaprawe oczka o męskości nie świadczą. ##########################################################: Współczuję że wtopiłeś, nie pisałeś ile - ale pyszniłeś się, że na stare lata nie będiesz liczył na państwowy ZUS - wierząc naiwnie Madoffom, Goldmanom, Rockfellerom, Rotchildom, Sorosom i teraz _przełykasz w___ pokorze i poniżeniu___blamaż własnych iluzji__i urojeń oraz tresury na kursach dla liderów przemian jak przystało na "prawdziwego mężczyznę" o króciutkim nosku, anielskich oczkach oraz złotych kędziorkach ...obłudnego snoba i brukowego pyszałka!!!! Choć jak na dziennikarską szmatkę ekonomiczną, nie wykazujesz nawet zrozumienia istoty przemian ekonomiczno-społecznych i politycznych tego świata... Jakby tego było za mało...rzucasz się jak kundelek na dorosłych wiedząc, ze nie rzucą na ciebie kamieniem, nie oplują ani jak to jeden Twój asymetryczny wspólnik nie pogryzą nogawek... Bo zamiast odpowiedzieć ...jak to się stało, zę nazywacie obłudnie prywatyzacją państwowych molochów energetyki i telekomu sprzedaż przez z'Ałganowego pośrednika też państwowym ALE OBCYM "inwestorom"? I że oprócz tego, że pozbyto sie zysków - transferowanych do innych państw... to od początku grudnia do dziś nie potrafią wywiazać się z usługi wobec mnie uznajac kolejne reklamacje...z braku fachowców bo takich m.in. mnie wyrugowano ... by nie przeszkadzali w grabieży. Nie ma poprawy organizacji, jakości i efektu ekonomicznego... Słupy sie walą...sieć energetyczna nie wytrzyma długo...zyski poszły się...a taki naiwiniak jak ty warczy i próbuje ze swojej perspektywy rynsztoka oceniać szlachetne rysy szlachetnych ludzi o dłuższym doswiadzceniu życiowym. Paraleli i powtórek historii przytoczyłęm tu tysiace - nie zrozumiałeś żadnej? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________reCipe_________ ________ 10.03.09, 08:31 nie bawcie się chłopcy własnym... polecam z zasłyszanych na Akademii Medycznej, gdzie pracowałem kilka lat we Wrocławiu, - porad, ___udzielanych zranionym do głębi nieszczęśnikom____ przez najwybitniejszych profesorów medycyny z różnych specjalności powrót do narmalności wg recepty w tytule... --------------------- #####################: Kilka uwag dla niepojętnych i ograniczonej dość percepcji zboczków: --------------------------------------------------------- "Gość cierpi na skrajne niedowartościowanie. Sb-cy pili z nimi koniak, KGB-ówki tańcowały z nim w Pradze, paszport miał na zawołanie, a lodówkę mógł bez problemu za komuny kupić (o rzekomym herbie, który jego rzekomy przodek w charakterze husarskiego konia pod Wiedniem rzekomo zdobył już nie wspominam...). Niestety - czasy się zmieniły i gościa z roboty posunęli, co zresztą nie dziwi, biorąc pod uwagę jego głupotę, dorównującą jedynie pysze. Normalni ludzie omijają góvno na trawniku. Ty na cześć góvna wątek zakładasz? Fuuuj... --------------------------------------------------------- Głebokie i wielokrotne przeżywanie.... niegodziwości jakie się wyrządziło bliźniemu ... choć bardzo męczace i dokuczliwe dla psyche jest swoistą ozdrowieńczą kuracją. Jesteście na poczatkowym etapie odradzania się wyrzutów SUMIENIA - co dośc obiecująco wróży na przyszłosc! Lepiej było 9 lat temu mnie posłuchać i nie onanizować się latami, powtarzanymi co roku, przrez wiele tygodni własnymi urojonymi, niedotresowanymi dewiacjami psychiki nieokrzesanców udających kogoś kim nie są. Lepiej byłoby nie manipulować...wysilić percepcję ... dojrzeć do zwyczajnej rozmowy....nie "bronić nicka"... ale rozmawiać o rzeczywistości, która teraz skrzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: __________________reCipe_________ ________ 10.03.09, 10:13 nczas.com/numer-biezacy/historia-holokaust-wyklety/ Giertych winien reformy szkolnictwa w której nie uczą o Katyniu i Wywózce na Sybir... Patrz na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: _____ to piczy ujawnia IQ percepcji i IQ kund 10.03.09, 11:15 hasz0 napisał: > ... oceniać szlachetne rysy szlachetnych ludzi o dłuższym > doswiadczeniu życiowym. > ... i o dłuższym nosie - zapomniałeś dodać, Haszu. Wszak o nos Wam głównie w tej porywającej dyspucie chodzi, nieprawdaż. a. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __To prawda: - nosa do interesu i do ludzi mu brak 10.03.09, 11:33 pisać stlistycznie umie i ładnie pisze... przyznaję... - dopóki się człek nie zapozna z treścia jego pisaniny... wtedy z nosem trza uciekać na swieze powietrze albo jak mówią poza Krakowem na Dwór Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Z nosa żartować nie należy, bo można 10.03.09, 16:33 niepotrzebnie speszyć jego nosiciela. W tej kwestii wyczerpująco wypowiedział się swego czasu znany Artysta: Edward Lear Pewnemu panu w Karang Asem Nos się kończył ozdobnym kûtasem. Krzyk szedł z wielu stron: "Ale nos! jak dzwon!" I to jednak peszyło go czasem. /Przeł. Robert Stiller/ Pod rozwagę ten utwór dyskutantom poddaję i apeluję: Nie robić jaj z nosów!!! a. Odpowiedz Link Zgłoś