randka_z_ulemem 13.04.09, 12:09 Pisał tu kiedyś gość o pseudonimie "z_daleka".. Bywa tu jeszcze?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randka_z_ulemem Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:13 randka_z_ulemem napisał: > Pisał tu kiedyś gość o pseudonimie "z_daleka".. Bywa tu jeszcze?... Najbardziej urzekły mnie jego zgorzkniałe, pełne wyrzutów konstatacje, że Polska nie ma już co liczyć na dożydzenie i że sama jest sobie z tego powodu winna... Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:20 absztyfikant napisał: > Przepadl... A szkoda.. Coraz mniej powodów, żeby tu wracać.. No, może gdyby jeszcze Dana wyglądała jak Scarlett Johansson.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:24 Ogladalem ostatnio taki film ze wspomniana Scarlett i Natalką. Tej ostatniej glowe ucieli... Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:27 absztyfikant napisał: > Tej ostatniej glowe ucieli... O! Musi być jakaś antyislamska, albo antywatykańska produkcja... Ostatnio nie jestem w temacie, będę musiał poszperać w Google.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:33 Nie zgrwyaj sie, sam zachwalales kiedys ten film Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Serio?.. 13.04.09, 12:45 Serio, serio. Jeszcze sie rozplywales nad ich aszkenazyjska uroda Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Serio?.. 13.04.09, 12:46 absztyfikant napisał: > Serio, serio. Jeszcze sie rozplywales nad ich aszkenazyjska uroda To akurat jest całkiem możliwe... Jestem wielkim fanem aszkenazyjskiej urody... www.youtube.com/watch?v=vCC7MF3GbPI&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:24 Albo żeby chociaż wrócił Crassus z romantycznymi zdjęciami przystojnych, młodych żołnierzy polerujących broń w scenerii zachodzącego słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Wiecie za kim tęsknie?... 13.04.09, 12:36 A kogo to obchodzi za kim ty tęsknisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Znamy się?... 13.04.09, 12:38 A jeśli tak, to czym zaszedłem ci za skórę?... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Znamy się?... 13.04.09, 12:48 Nie, nie znamy. A kto cie tu zna ? randka_z_ulemem napisał: > A jeśli tak, to czym zaszedłem ci za skórę?... Niczym, poza idiotycznym nickiem i narcystycznym usposobieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Polska kultura osobista... 13.04.09, 12:49 ... wysiada w lany poniedziałek... Taka nasza narodowa tradycja, co nie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Polska kultura osobista... 13.04.09, 13:04 randka_z_ulemem napisał: > ... wysiada w lany poniedziałek... Taka nasza narodowa tradycja, co nie?.. Przede wszystkim dzisiaj jest Poniedziałek Wielkanocny a co ma do tego polska kultura osobista ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Polska kultura osobista... 13.04.09, 13:44 wlasnie taka mial z daleka.... i glupoty wypisujesz, habibi... nie byl ani zgorzknialy, ani zadnych pretensji nie mial... wrecz odwrotnie... pisal nie raz o tym, ze jezdzi do polski... natomiast mial duza kasajacej ironii.... mysle, ze mial dosyc wycinania jego postow przez moderacje, ktore nigdy, ale to nigdy nie lamaly netykiety lub regulaminu, nie byly wulgarne i mimo to znikaly, a posty wasze, pelne jadu i chamstwa pozostawaly.... z daleka po prostu uwazal, ze hipokryzja nie musi sie zajmowac... szkoda, bo byl jednym z najbardziej wartosciowych forumowiczow... ale administracja przepedzila w ten sposob mase wartosciowych ludzi z forumow.... no i wlasnie wygladaja te forumy jak wygladaja.... rochellina... rozdetek... goldbaum... cepowaty.... taziuta... split.. szkoda slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Polska kultura osobista... 13.04.09, 13:52 dana33 napisała: > szkoda, bo byl jednym z najbardziej wartosciowych forumowiczow.. Szczególnie zapadł mi w pamięć, bo wciąż mam z jego powodu wyrzuty sumienia... ;} A tak w ogóle to cześć!.. Co tam słychać w Yerushalayim, przeżywacie chyba nalot krzyżowców?... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 habibi..... 13.04.09, 14:13 ciut wiecej szacunku dla kogos, komu do malego palca u nogi nie siegasz, git? Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: habibi..... 13.04.09, 14:15 dana33 napisała: > ciut wiecej szacunku dla kogos, komu do malego palca u nogi nie > siegasz, git? Nadwrażliwa, jak zwykle.. ;} Odpowiedz Link Zgłoś