awuk Re: ____________piq-a ktoś nie widział?__________ 25.04.09, 20:23 hasz0 napisał: > pogadałbym o C.V. Szukasz, wymyślasz a potem płaczesz, schamiały płaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 W sumie chciałbym tu teraz zobaczyć piqa 25.04.09, 22:07 Bo, przyznam się bez bicia, dużą radość sprawiają mi jego od niechcenia przeprowadzane egzekucje na haszu. Aż miło poczytać, jak hasz szybciuteńko przyparty do muru swoich urojeń, naiwności i niekompetencji panicznie ucieka w słowosraczkę jeszcze bardziej nie na temat, niż zwykle. Nie tracę nadziei, że znudzony którymś wieczorem piq pojawi się w którymś z bezsensownie zaczepnych watków naszego łże-herbowego konsumenta esbeckich koniaczków. Przygotowałem już popcorn i colę na ten seans. Dozwolony oczywiście tylko od lat 18, gdyż nie można dopuścić, żeby młodzież straciła wiarę w starsze pokolenia dowiadując się, jakie to siano we łbie może mieć radiomaryjny emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________Seanse Picze Odc.1________________ 25.04.09, 22:39 Prymas skręca jeszcze do kaplicy. Drogę zastępuje mu płk Paszkowski, ale płk Więckowski zezwala: "Na chwilę można". Po chwili oficerowie sprowadzają go na dół. Na progu Prymas jeszcze raz protestuje przeciw gwałtowi i wychodzi na dziedziniec. Tuż przed drzwiami czeka osobowy samochód z zachlapanymi błotem szybami. Wraz z Prymasem wsiada trzech oficerów. Jest już po północy, gdy samochód wyjeżdża z bramy rezydencji prymasowskiej. Na Miodowej otacza go sześć samochodów wypełnionych tajniakami. Kawalkada przejeżdża koło pałacu Mostowskich i skręca w nowo wybudowaną Trasę W-Z, potem pędzi przez most Śląsko-Dąbrowski na wschód, ku Jabłonnie. Bolesław Piasecki nadaremnie, aż do świtu, czeka na wieści. Nikt z Urzędu Bezpieczeństwa nie dzwoni ############################################################# AG - Mój sąsiad (znacie Go) pewnie by pomyślał, ze Paszkowski to nieznane nazwisko, ale zaraz......przecież AG Mój Sąsiad ...mozecie go zapytać - DLACZEGO NIE SPRAWDZI TYCH piczych zeScanowanych "REWELACJI: chętnie dostarczę wszelkich źródłowych dokumentów...może potwierdzić JAK umiejętnie KŁAMIĘ ))))))))..wróć z dygresją; - nie wie, ze oskarżenie przeciwko kapelanowi Solidarnosci ks. Jankowskiemu przygotował (Awuk -popraw prawniczą terminologię) ...ni mniej ni więcej........moze to tego? syna płk. SB Paszkowskiego. A kto JAK myslicie PO-jadając PO-Pcorn i śledząc fabułę FILMU _______"NIESPRAWIEDLIWE PRAWO"____________te TK te SN... uwalające lustrację i nieścigające prokuratorów i sędziów kto ....wszczął sledztwo czy UJAWNIONO TAJEMNICĘ PAŃSTWOWĄ wolnej i niepodległwj RPIII ..., która ma strzec SB-eckich tajemnic z lat 70-ych na temat TW Bolek... a Obywatel to ma nigdy się nie dowiedzieć...ile wróciło do Archiwum dokumentów, ktore niejaki ...skleroza o ten znacie go....Milczanowski dostarczał bagażówką do Belwederu. Czy pojęli, że zazwyczaj bycie agentem nie było wynikiem „złamania”, ... że wydarzenia opisane w książce Sławomira Cenckiewicza i Piotra ...też prokurator Paszkowski... syn płk SB, najlepszego fachowca w SB w Gdańsku. -------------------------------------- Kudrycka postanowiła "spalić" Uniwersytet Jagielloński po to tylko by "spalić' jedną pracę mgr. Też rok 1970....wtedy wstapiła do PZPR! No i tak jej zostało. Weżmy innego prawdomónego: Lizuta ...napisał on w GW, ze Najbardziej Znany Antysemita "Szmalcownik"...uciekł z Włoch w 1952 do Paragwaju pod skrzydła faszysty-nazisty, który wtedy objął tam władzę. ale Źródła piszą że przejął dopiero w 1954! ....cd. nastąpi! Piczy siedzi na widowni? jeszcze dzisiaj - po raz 100 bodaj licząc ile razy mnie wysyłał - WYSYŁAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sluchajno synus! 25.04.09, 22:43 Czy ty qrwa nie mozesz przestac gadac glupot?! Co to, qrwa jest za choroba?! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Sluchajno synus! 25.04.09, 23:42 Czesc Kasiu Toz niech pisze, ale z sensem! Mnie naprawde boli taki mentalny upadek zdawaloby sie inteligentnego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Sluchajno synus ! 25.04.09, 23:37 marouder.eu napisał: > Czy ty qrwa nie mozesz przestac gadac glupot?! Co to, qrwa jest za choroba?! Pisofrenia, połaczona z demencją pseudopatriotyczną. Patriotismus lazarus wulgaris. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _______________Seanse Picze Odc.1____________ 25.04.09, 22:44 jeszcze dzisiaj - po raz 100 bodaj licząc ile razy mnie wysyłał - WYSYŁAŁ do prkuratora jakiegoś Forumowicza... zdaje się, że z powodu Bloga Palikota! No cóż ja bym odradzał na ile ich poznałem...opisywałem jak chcial mnie niejaki Nowakowski zaaresztować gdy nazwałem złodzieja po imieniu? Na szczęscie przez telefon...dzwoniłem z Kielc do Zamoscia.. Nie z Kielc dokładnie z Borkowa. Odpowiedz Link Zgłoś