Gość: V.C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:14 Ostatnio nie ma go na forum . Zaczyna brakować mi jego zgryźliwych komentarzy , nieustannie zarzucających mi nieznajomość tamatu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Czy Felusiaka wcielono do US Marines ? IP: *.unl.edu 16.12.03, 21:21 no co ty, nie obrazaj delfinow. mysle, ze sie sam ze wstydu odstrzelil. znasz ta przypowiesc o cyganie, co to dla towarzystwa sie powiesil ... doszedl do wniosku, ze jednak bez ideologii sie nie da i postanowil "make history". o'reilly stracil swego konfidenta, ale co tam, jakby tak poszukac, to co drugi na tym forum mysli jak felusiak. dowodzi to jak manipulacja mozgami jest jednak standartowym procesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: Czy Felusiaka wcielono do US Marines ? IP: 5.1.* / 204.101.196.* 16.12.03, 21:22 Czesc Vicus - Chyba go nie mogli wcielic bo widzisz w US nie obowiązkowego wcielenia od czasow Wietnamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do ale-jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:28 I to mi się w USA podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Czy Felusiaka wcielono do US Marines ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:35 I to mi się w USA podoba . Może zgłosił się na ochotnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: Czy Felusiaka wcielono do US Marines ? IP: 5.1.* / 204.101.196.* 16.12.03, 21:42 > Może zgłosił się na ochotnika ? To możliwe - ale nie sadze... raczej ja bym wybral Sycylie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Już wiem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:22 Myślę ,że za żarliwą obronę koncernu Halliburton otrzymał znaczną gratyfikację finansową i przebywa właśnie na Sardynii . Usługują mu kelnerzy w strojach gladiatorów , a z rzeźby Dawida leje się szerokim strumieniem "Stoliczna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Już wiem ! IP: *.unl.edu 16.12.03, 21:24 a miss_mag wykonuje taniec brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Do V.C. & Imagine 17.12.03, 00:00 Gość portalu: Imagine napisał(a): > a miss_mag wykonuje taniec brzucha. Oj, chlopcy, alez wy sie nudzicie za te pieniadze podatnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Nie zaplacili mi dzisiaj rano moi mocodawcy IP: *.nyc.rr.com 16.12.03, 22:31 Jestem na strajku. Nie kcom pacic to nie bendem pisal. Czekam na umyslnego z kopertom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Jacy mocodawcy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 22:33 Grupa Bilderberg ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: Jacy mocodawcy ? 16.12.03, 22:39 co ty. on za maly pikolo dla takich. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: Nie zaplacili mi dzisiaj rano moi mocodawcy 16.12.03, 22:38 pierdzielisz glupoty. zaprawiles wczoraj z cieciami jakimis i ryja ci wygielo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum.cykcyk Re: Nie zaplacili mi dzisiaj rano moi mocodawcy IP: 5.1.* / 206.47.0.* 16.12.03, 23:22 Bardzo ynteligentny wniosek, BARDZO YNTELIGENTNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Mnie placi "skull and bones" i mossad IP: *.nyc.rr.com 17.12.03, 02:25 To sa moi mocodawcy. Przyznaje sie, ze pobieram za kazde napisane slowo honorarium. Ale nie chce mi sie odpowiadac na absurdalne, wyssane z palca teorie spisku. Odpowiedz Link Zgłoś