polski_francuz 01.07.09, 20:28 na te pare podszywek maroudera i absztyfikanta i mnie. No wiec poczekam az ich wirtualny szlag trafi. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski.francuz Prosze wszystkich 01.07.09, 20:31 by z oczywistych wzgledow nie odpowiadali podszywce piszacemu sie jako polski_francuz! Odpowiedz Link Zgłoś
wolna.maglara Re: Prosze wszystkich 01.07.09, 20:33 polski.francuz napisał: > by z oczywistych wzgledow nie odpowiadali podszywce piszacemu sie > jako polski_francuz! Tez uwazam,ze to swinstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
polski.francuz Maglaro 01.07.09, 20:35 Juz dosc dawno temu Der Spigiel opisywal sytuacje, gdzie zly pieniadz wypiera dobry pieniadz! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poprawka 01.07.09, 20:46 absztyfikant zapodal, ze to nie on. Zatem pozostaje glupawy gnojek ktory pod wieloma nickami udaje mezczyzne, niejaki marouder. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wolna.maglara Re: Poprawka 01.07.09, 20:49 Gdzie zapodal? że co? No, wez sie pan i nie podszywaj pod mojego przyjaciela PF'a! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Le poprawka, le poprawki 01.07.09, 20:52 Maglaro, wiesz, ze przyjazniac sie dr Aakim mam niejakie prawo, by cie przywolac do porzadku. Nie rozmawiaj z tym obzydlym podszywka! Odpowiedz Link Zgłoś
wolna.maglara Re: Le poprawka, le poprawki 01.07.09, 20:53 Daje slowo, juz nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Poprawka 01.07.09, 20:52 polski_francuz napisał: > absztyfikant zapodal, ze to nie on. > a ty jemu wierzysz? tu juz nie warto zagladac pf,to zrobilo sie bagno szambereckich gownojadkow..zostaw im to forum niech razem tancuja z gwiazdami na czolach jako polactwo. w koncu jak popatrzysz kto tu wdeptuje i z jakimi mentalnymi zaburzeniami to lepiej sie wymeldowac stad. marudny to kawal niepelnosprawnego eunucha,ale tu nieco wiecej ich tancuje sliniac sie brzydko. lepiej skieruj swa uwage na inne miejsca,a te sa dostepne w necie tylko trzeba troche poszukac. jak czlowiek z takim marginesem polatzkim sie zadaje to mysli,ze caly swiat to jakas wiocha polska,gdzie zamiast drogi jest klepisko z wylanym szambem nan ta gownarzeria opanowala agore,ale nie inne miejsca..na szczescie. > Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.carmen Re: Poprawka 01.07.09, 20:54 Tak! I przyjdzcie do mnie! Ja was pociesze! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Vicky 01.07.09, 21:00 rzecz jasna z samej definicji masz racje. Czyz nie zdaza sie kurze oslepnac a mimio to znalezc ziarno? Niby przypadkiem, ale my scislowcy wiemy, ze nie ma przypadkow. Tak jest i w twoim przypadku, ktory swiadczy o szlachectwie twojego intelektu, czego wielkokrotnie bylismy tu swiadkami. Trzymaj sie Vicky. Na pohybel karlom reakcji! Odpowiedz Link Zgłoś