georghe 12.02.04, 23:17 CHOĆ CHŁOP BIJE I KOPIE TO NAJLEPIEJ PRZY CHŁOPIE. Dobrze mówię kobiałki? Co to są feministki ??? www.czarnijaslo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: CHŁOP 12.02.04, 23:19 CHLOP POTEGA JEST I BASTA! CHLOP POTEGA JEST I BASTA! CHLOP POTEGA JEST I BASTA! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CHŁOP 12.02.04, 23:19 FEMINISTEK NIET !!!!!! Jak chłop baby nie bije to jej wątroba gnije. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: CHŁOP 12.02.04, 23:23 zorz ja tobie gardlo poderznelam przeciez,powtarzam to juz ktorys raz, to co sie odzywasz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CHŁOP 12.02.04, 23:52 CHŁOP ŻYWEMU NIE PRZEPUŚCI JAK SIĘ ŻYWE NAPATOCZY NIE POŻYJE SE ....A JUŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CHŁOP 13.02.04, 02:22 Najpierw Pan Bog Stworzyl...CZLOWIEKA, a pozniej ...kobiete! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CHŁOP 13.02.04, 09:00 ouimet napisał: > Najpierw Pan Bog Stworzyl...CZLOWIEKA, a pozniej ...kobiete! ......i zapytał Pan - Które z was chce siusiać na stojąco ? - Ja !! Ja!! - zawołał chłop -Dobrze - rzekł Pan - zatem to ty babo będziesz miała wielokrotne orgazmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CHŁOP 13.02.04, 18:29 dlatego,ze siusiamy na stojaco????One wielokrotnosc????Cos mi sie /teoretycznie tez/nie zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k HMM. Ty wiesz to chyba zmyła :)) 13.02.04, 18:50 ouimet napisał: > dlatego,ze siusiamy na stojaco????One wielokrotnosc????Cos mi sie /teoretycznie > > tez/nie zgadza! Mam teoryje hi hi hi :) NIe klikne jej bo cynsssuar :) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: HMM. Ty wiesz to chyba zmyła :)) 13.02.04, 19:03 bo np.dlaczego nie maja w ...poprzek? Zeby idac nie "klapaly". Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: HMM. Ty wiesz to chyba zmyła :)) 13.02.04, 19:54 ouimet napisał: > bo np.dlaczego nie maja w ...poprzek? > Zeby idac nie "klapaly". Ty Ouimet ordynus jednak jestes. 100kg patrialchalnego zacofania. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: HMM. Ty wiesz to chyba zmyła :)) 13.02.04, 20:08 Chętnie mu "klapnę" .....co? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: HMM. Ty wiesz to chyba zmyła :)) 13.02.04, 21:13 Jezusiczku!Dopiero teraz "zalapalem" TO ,o ktorym miejscu myslicie....Alez fajne z Was "figlarstwo".Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CHŁOP 04.03.04, 20:20 0kowita napisała: > > ......i zapytał Pan > - Które z was chce siusiać na stojąco ? > - Ja !! Ja!! - zawołał chłop > -Dobrze - rzekł Pan - zatem to ty babo będziesz miała wielokrotne orgazmy. a tutaj dowód www.alejaja.pl/orgazmy.php Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CHŁOP 04.03.04, 20:48 0kowita napisała: > > będziesz miała wielokrotne orgazmy. Od wczoraj "panienki"testuja w Polsce elektroniczny "orgazmodajec".Twierdza,ze rewelacyjne efekty... Producent podawal 10cio krotnosc przezyc +... No to jeden problem mamy z glowy/na przyszlosc/.Wtyczki do gniazdek i po sprawie....a ucieche beda mialy! Odpowiedz Link Zgłoś