ouimet 13.03.04, 20:37 doprowadza do samotnosci potomstwo jedynakow. Nie beda mieli:kuzynow,cioc i wujkow... Sliczny,obszerny artykul na Gorlicach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: dwoje + jeden potomek.... 13.03.04, 21:36 zauwazyles ciekawa tendencje z pewnoscia,ze w krajach slabo rozwinietych jest wysoki przyrost naturalny natomiast w tych bogatszych jest maly.Konformizm bierze gore!eh,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: dwoje + jeden potomek.... 13.03.04, 21:57 Może to wina polityki prorodzinnej.. Władza dba o swoje rodziny.. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: dwoje + jeden potomek.... 13.03.04, 22:29 Mnogosc urodzin wydaje sie byc czyms naturalnym w przyrodzie ktorej latwiej wybrac (nazwijmy ich wybranymi ) z masowych miotow ,moze wiec dlatego powinno sie plodzic wiecej i wiecej czlowiekopodobnych zwierzatek.Pierwsza selekcja to slabe plemnikojady ,dretwe jaja i dziurawe macice .Kiedy juz to jajo ucapi sie pazurami stromej sciany wnetrza dziury czychaja na nie podrdzewiale i obrosniete trupim nalotem plemnikowym spirale wewnatrzmaciczne ,srodki wczesnoporonne ,szydelka ,srodki do mycia wanien i tysiace innych niebezpieczenstw.Rodzic sie zatem powinno wiecej i wiecej a moze w koncu ktorys z tych nieszczesnikow przezyje i trafi sie dzien ze zapuka do wrot przybytku cnoty i jasnej mysli...jasielskiego forum a juz szczytem marzen bedzie jesli nazwie sie wdziecznie .."ouimet junior" zwany mlodszym co nie znaczy madrzejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: dwoje + jeden potomek.... 13.03.04, 22:50 jarmulka napisał: > jasielskiego forum a juz szczytem marzen bedzie jesli > nazwie sie wdziecznie .."ouimet junior" zwany mlodszym co nie znaczy > madrzejszym. jarmulko-faktycznie jestes obdarzony przez nature/jako okaz? hi,hi/zdolnosciami tworzenia tzw. "slowotokow"...nie na temat. Jezeli jednak jest to odzywka na TO co, hm. zrozumiales,to jestes tym brakujacym Darwinowi ogniwem!Ale nie tym wienczacym ewolucje... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dwoje + jeden potomek.... 14.03.04, 01:36 .............no bo mnie sie najbardziej podobaly te"masowe mioty"u jarmulki:))))))))))))))))ehhehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: dwoje + jeden potomek.... 14.03.04, 01:48 Elle,nie czytaj takiego paskudztwa przed snem... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dwoje + jeden potomek.... 14.03.04, 02:49 aj,racja,czemu mnie nie ostrzegles?zreszta sama powinnam wiedziec hehehehh cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: dwoje + jeden potomek.... 14.03.04, 20:15 ellenai napisała: > .............no bo mnie sie najbardziej podobaly te"masowe mioty"u > jarmulki:))))))))))))))))ehhehehehhehe Elle-musisz wiedziec,ze jalmulka pracuje przy "unasiennianiu" zwierzat,czyli w razie awarii automatu...sam konczy "dzielo".Skutki widac.Nawet woly sa skazone... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no to rozumiem ouimet 15.03.04, 04:27 to tlumaczy jego "hurtowe" podejscie do tematu rozrodczosci ssakow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: no to rozumiem ouimet 15.03.04, 14:02 Mi się jarmulka podoba . Gość ma talent do pisania i jaja sobie z wszystkich robi. Jarmulka tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: pytanie do Szaka 14.03.04, 10:30 s_z_a_k napisał: > Może to wina polityki prorodzinnej.. > Władza dba o swoje rodziny.. Co to jest polityka prorodzinna ? Na czym polega i w jaki sposób wpływa na ilość dzieci w rodzinie ? Pytam poważnie bo ja tego pojęcia nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: pytanie do Szaka 14.03.04, 23:21 0kowita napisała: > s_z_a_k napisał: > > > Może to wina polityki prorodzinnej QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ > > Władza dba o swoje rodziny. ---TO JEST POLITYKA/?/prorodzinna.... QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ > Co to jest polityka prorodzinna ? Na czym polega i w jaki sposób wpływa na > ilość dzieci w rodzinie ? > Pytam poważnie bo ja tego pojęcia nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: pytanie do Szaka 14.03.04, 23:22 Przepraszam,ale wygladalo inaczej niz wyglada teraz....poplatane... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 polityka prorodzinna... 17.03.04, 16:04 0kowita napisała: > Co to jest polityka prorodzinna ? Na czym polega i w jaki sposób wpływa na > ilość dzieci w rodzinie ? Polityka prorodzinna jest wtedy, kiedy pani w kiosku dziurawi gumki agrafka. Odpowiedz Link Zgłoś