ouimet 14.04.04, 20:51 ogladamy...Czy wylzawie oczeta przed koncem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Rosalinda-serial 14.04.04, 21:07 A gdzie to coś takiego "leci" ? Na polonii ???? Niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
artur1961 Re: Rosalinda-serial 14.04.04, 21:08 ouimet napisał: > ogladamy...Czy wylzawie oczeta przed koncem ? Chyba nie , bo jak będziesz oglądał następne????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 15.04.04, 04:05 artur-dzieki za dodanie otuchy... Sam serial jest tasiemcowo dlugi i super wyciska lezke/mnie momentami tez/.Posiadam go na kasetach/11x 6 godz/...Zapewne schudne/brak czasu na przygotowanie posilku/i wylece z pracy/ za "niewyspanie"/...hi,hi. Zauwazalne: Plusy-odpoczywa Forum... minusy/?/-niewiescieje... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Rosalinda-serial 15.04.04, 19:16 ....niech ci Rosalinda lekka bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rosalinda-serial 19.04.04, 14:00 1. Skończyłeś oglądać ? 2. Jak oczęta ? 3. Jakie są objawy zniewieścienia ? 4. Czy to jest w ogóle możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 19.04.04, 22:48 0kowita napisała: > 1. Skończyłeś oglądać ? > 2. Jak oczęta ? > 3. Jakie są objawy zniewieścienia ? > 4. Czy to jest w ogóle możliwe ? ad.a Tak.Skonczylem wczoraj. ad.b blyszcza jak psu jaja/takie powiedzenie slyszalem-prawdziwe?/ ad.c lzawilem...wczuwajac sie... ad.d Nie wiem co.Zniewiescienie,czy ogladanie? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 13:37 ouimet napisał: > ad.d > Nie wiem co.Zniewiescienie,czy ogladanie? Zniewieścienie jest możliwe. Nie wierzę w to oglądanie. Nie wierzę Ci po prostu i......już !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 21:31 0kowita napisała: > Nie wierzę Ci po prostu i......już !!!!!! Oj malej wiary,Okowito. A np.widzialem juz "nowa" Agnieszke w "Samo Zycie"he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 22:06 Jaka Agnieszka, jakie "samo życie"?????? Skąd bierzesz czas na to wszystko ???? Seriale, internet i cała reszta ???? Ja nie mam dużo zajęć domowych ale po pracy (obiad, zmywanie, ogródek)....albo internet albo telewizor (książek nie czytam).......gdzie czas na seriale ?? Może faktycznie znów wrócę do tego pudła.....jakieś filmy pożyczę. Bo to całe "forumowanie" tylko mnie wnerwia. Wciąż widzę....."nie można znaleźć serwera", "system cię wylogował","prtal jest chwilowo nieczynny"........ ewentualnie coś tam jeszcze po angielskiemu czego jako jasielska tłuszcza nie kumam........ mierzi mnie to !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ....w kosmos..... 20.04.04, 22:38 Problemy techniczne...... przeżyć można. Ale inne ??????? Tu już nikogo nie ma. To MY odstraszyliśmy tutaj więcej osób niż kostucha.!!!! Naszymi filozofiami, kłótniami których nikt nie rozumie........ nie rozumie nikt. Ciągłym wspominaniem przeszłości......... odstraszyliśmy. Udawaniem kogoś kim nie jesteśmy...... odstraszyliśmy. Jeżeli chcemy tu być to możemy się tylko wygłupiać, żartować. NIC NA POWAŻNIE !!!!! Tak myślę........ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 22:48 Wczoraj/noca/ ogladnalem 338 odcinek "Samo Zycie"/w kraju jest kilka do przodu/ Czas jest "wykradany" glownie noca...Obecnie wyjezdzam do pracy o 6-tej rano. Dzisiaj mam chwile przerwy od 15-tej, wracam do zajec ok.19:30. Mam prawdziwie poprzewracane obecnie wszystko./nie uogolniaj zbyt szeroko,ale...sporo sie w tym okresleniu miesci/ ...moze taka gonitwa za czasem jest proba nadrobienia zaleglosci??? Faktem jest,ze gonie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 20.04.04, 23:04 Ouimet......nie oglądaj seriali. Ouimet.... powiedz mi, czego tu szukasz??? Dlaczego tu piszesz??? Dlaczego tu jesteś????? Powiedz mi!!!!!!! Ouimet..... nie mam papierosów......zdechnę. Za chwilę zdechnę............. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 20.04.04, 23:19 0kowita napisała: > > Ouimet.... powiedz mi, czego tu szukasz??? Dlaczego tu piszesz??? Dlaczego tu > jesteś????? > Powiedz mi!!!!!!! > Wiem, że mi nie odpowiesz. Zadaję tu wiele pytań na które nikt mi nie odpowiada. Brak odpowiedzi...też jest odpowiedzią... Dziwne to forum....... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 20.04.04, 23:24 ...... ale wiem, że ktoś czyta..... Idę spać...... nie mam co palić. Bez papierosa zdechnę !!!!!! Dobranoc..... mówi Okowita Jaka pogoda w Kanadzie ? U nas pięęękna wiosenka. Pamiętasz zapach młodziutkiej pokrzywy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Ouimet 20.04.04, 23:35 0kowita napisała: > Pamiętasz zapach młodziutkiej pokrzywy ?????? Pamietam!Na imie miala Grazyna... Na temat papierochow napisze Ci pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Ouimet 20.04.04, 23:38 0kowita napisała: > 0kowita napisała: > > > > > Ouimet.... powiedz mi, czego tu szukasz??? Dlaczego tu piszesz??? Dlaczego > tu jesteś????? > > Powiedz mi!!!!!!! PONIEWAZ > Dziwne to forum....... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 20.04.04, 23:42 ouimet napisał: > 0kowita napisała: > > > 0kowita napisała: > > > > > > > > Ouimet.... powiedz mi, czego tu szukasz??? Dlaczego tu piszesz??? Dla > czego > > tu jesteś????? > > > Powiedz mi!!!!!!! > > PONIEWAZ > > > Dziwne to forum....... Faktycznie dziwne...... tu nikogo nie ma. Odnoszę takie dziwne wrażenie (może to zarozumialstwo), że gdyby mnie tu nie było nie byłoby nic. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: Rosalinda-serial 19.04.04, 19:39 ...i co po kolejnych odcinkach?... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 19.04.04, 22:53 milennik11 napisał: > ...i co po kolejnych odcinkach?... Oczka mam nadal zapuchniete...ale dotrwalem do konca,czyli napisu:END! Odpowiedz Link Zgłoś
artur1961 Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 00:57 ouimet napisał: > milennik11 napisał: > > > ...i co po kolejnych odcinkach?... > > Oczka mam nadal zapuchniete...ale dotrwalem do konca,czyli napisu:END! Jaki następny serial.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Rosalinda-serial 20.04.04, 01:45 Artur-dzieki za podpowiedz.Poprosilem o /przepraszam za wyrazenie/publiczne wskazowki... Odpowiedz Link Zgłoś