Dodaj do ulubionych

Komunia Św-restauracja, catering?

IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.13, 19:38
Witam. Bardzo proszę o przekazanie własnych doświadczeń związanych z wyprawieniem przyjęcia z okazji pierwszej Komunii Świętej. Polecacie jakieś lokale w Oświęcimiu, może odradzacie? Jakie są ceny za osobę? Czy ktoś organizował przyjęcie w domu z cateringiem? Dzięki za wszelkie rady. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwo Zielonka= tragedia!!!!! IP: *.oswiecim.vectranet.pl 09.12.13, 15:05
      Trzymajcie się z daleka od "Zielonki" (chyba ten sam właściciel co Europa),katastrofa! Wstrętne,zimne jedzenie,śmierdzące ziemniaki i kluski gotowane w tej samej wodzie no fuuuj,beznadziejny wystrój,zastawa chyba z PRL-u ( pani mnie uświadamiała że to nowa zastawa góralska haha,myślałam że padnę) ,każdy talerz inny :/ masakra po prostu a policzyła za osobę jak bym robiła komunie w jakimś ekskluzywnym lokalu!!! Omijajcie ich szerokim łukiem,bo ja się tylko wstydu najadłam przed gośćmi i przepłakałam całą noc! NIE WARTO!
    • timikomp Re: Komunia Św-restauracja, catering? 10.07.15, 12:13
      Na chwilę obecną polecam restaurację Taormina (dawna Teatralna), ich strona internetowa: www.taormina.com.pl
    • elllka77 Re: Komunia Św-restauracja, catering? 15.09.17, 10:40
      Ja Komunię mojej córki organizowałam tutaj tawerna-oswiecim.pl/. I bardzo byliśmy zadowoleni . Pyszne jedzenie dobra obsługa. Ceny tez maja ok
    • lidiiiiak Re: Komunia Św-restauracja, catering? 29.06.18, 10:52
      Na komunię mogę spokojnie polecić Ci Villa Toscana w Oświecimiu. Organizowałam tam komunię mojej córki i byłam mega zadowolona. Prowadza ja ogarnięci ludzie także wszystko jest przygotowane i dopracowane. Nie ma żadnych niedoróbek. Jedzonko serwują pyszne i gorące do tego szybko je roznoszą. Obsługa miła i sprawna. A ceny według mnie tez są przyzwoite. Generalnie ładnie smacznie i profesjonalnie.
    • monikawojni Re: Komunia Św-restauracja, catering? 27.07.18, 15:48
      Komunię mojej córki organizowaliśmy w tym lokalu tawerna-oswiecim.pl/. Wszystko było bardzo dobrze. Pyszne jedzenie, dania gorące były naprawdę gorące. Wszystko ze świeżych produktów. bardzo dobra obsługa i fajny klimat.
    • Gość: natalliia Re: Komunia Św-restauracja, catering? IP: *.gw.ip.pl 23.07.19, 12:55
      Ja tez organizowałam komunię córki w Villi Tascana. Świetnie przygotowali całą imprezę. Pan Sławek - właściciel, wszystkiego dopilnował. Pyszne jedzenie przygotowane w odpowiednim czasie. Ładnie odpowiedni udekorowana i przygotowana sala bankietowa. Było też miejsce do zabawy dla dzieciaków. Polecam
    • mirenko Re: Komunia Św-restauracja, catering? 20.01.20, 10:51
      Ja komunię mojej córki wyprawiłam w tym miejscu tawerna-oswiecim.pl/. Wspaniale wszystko przygotowali. Obiad podany na czas. Wszystko gorące i pachnące. Obsługa miłą i sprawna. Zaserwowali tez wspaniałe desery. W ogóle mają bardzo dobrą kuchnie. Sam lokal ładny i przyjemny. Polecam
    • Gość: Kamila Re: Komunia Św-restauracja, catering? IP: 2.58.216.* 05.04.22, 15:37
      Organizowałam komunię córki, świetny lokal znalazłam na stronie chrzcinyikomunie.pl/oswiecim. Serdecznie polecam, byłam bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka