Dodaj do ulubionych

"gniewni i zjednoczeni"-

02.05.04, 01:28
pod takim haslem odbyl sie "bunt" w Quebec na pierwszego maja.W Montrealu o
12-tej/marsz o 13-tej/.W calej prowincji Quebec protestowalo ok.1 mln200tys
mieszkancow...

Adas wie wszystko,wiec wyjasni jezykiem poprawnym...po polskiemu.
Obserwuj wątek
    • adas49 Re: "gniewni i zjednoczeni"- 02.05.04, 01:35
      ouimet napisał:
      > Adas wie wszystko,wiec wyjasni jezykiem poprawnym...po polskiemu.

Nawet gdybym wiedzial, to jeszcze nie znaczy, ze bede sklonny ta wiedza sie
      dzielic....Starsi maja pierwszenstwo, wiec moze jednak Ty rozwin watek -
      seniorze forum, wielebny Ouimecie....
      • ouimet Re: "gniewni i zjednoczeni"- 02.05.04, 02:04
        adas49 napisał: Ty rozwin watek - seniorze forum, wielebny Ouimecie....

Sam Adasku wiesz,ze seniorem/nawet z malej litery/ nie jestem jeszcze na tym
        forum.
        Natomiast ..."wielebny" bardzo mnie rozczulilo.Po raz pierwszy z Twoich
        ust/klawiatury/wyszlo okreslenie nie obrazliwe...Dorastasz,czy durniejesz?
        • jarmulka Re: "gniewni i zjednoczeni"- ouimet 02.05.04, 04:07
          Zaglebiajac sie nieco w twoja retoryke nie trudno zauwazyc ze przechodzisz
          meskie klimakterium ktore niezaleznie od twojej woli jak smiem sadzic popycha
          cie ze skrajnosci w skrajnosc.Raz jestes przelepny i przesycony podrabianym
          miodem kadzac Okowicie i probujac glaskac Adasia pod wlos to znowu cieknie z
          ciebie smierdzace ,lepkie i odrazajace chamstwo.gdyby brac cie serio to jestes
          ot takim sobie prymitywnym buckiem szukajacym wytchnienia i aprobaty na
          jasielskim forum.Ale ciebie nie mozna brac powaznie wiec
          pozostajesz "stanczykiem",glupawa i malo smieszna odmiana blazna...
          • s_z_a_k NorAdJar gdyby brac cie serio to jest 02.05.04, 21:40
            jarmulka napisał:

> Zaglebiajac sie nieco w twoja retoryke nie trudno zauwazyc ze przechodzisz
            > meskie klimakterium ktore niezaleznie od twojej woli jak smiem sadzic
            popycha
            > cie ze skrajnosci w skrajnosc.Raz jestes przelepny i przesycony podrabianym
            > miodem kadzac Okowicie i probujac glaskac Adasia pod wlos to znowu cieknie z
            > ciebie smierdzace ,lepkie i odrazajace chamstwo.

NorAdJaryjska cus tam gdyby brac cie serio to jestes
            > ot takim sobie prymitywnym buckiem szukajacym wytchnienia i aprobaty na
            > jasielskim forum.Ale ciebie nie mozna brac powaznie wiec
            > pozostajesz "stanczykiem",glupawa i malo smieszna odmiana blazna...
            NIC DODAĆ
            • jarmulka Re: szak 03.05.04, 01:35
              To co robisz to plagiat,czesto uzywany przez miernoty dla podniesienia wlasnej
              wartosci.Twoja wartosc to zdecydowanie ponizej zera wiec
              kopiuj,przepisuj,przyklejaj i doklejaj nie swoje mysli... moze ktoregos dnia
              osiagniesz upragnione zero gdzie z bukietem zwiedlych badyli powita cie inny
              guru jasielskiego forum.
              • 0kowita Re: szak 03.05.04, 05:48
                jarmulka napisał:

> Twoja wartosc to zdecydowanie ponizej zera wiec
                > kopiuj,przepisuj,przyklejaj i doklejaj nie swoje mysli... moze ktoregos dnia
                > osiagniesz upragnione zero gdzie z bukietem zwiedlych badyli powita cie inny
                > guru jasielskiego forum.

Podobno jest to możliwe tylko w lustrze......ja tam nie wiem.
                • adas49 Re: szak 03.05.04, 16:34
                  0kowita napisała:
                  > Podobno jest to możliwe tylko w lustrze......ja tam nie wiem.

Co jest mozliwe tylko w lustrze?
                  • 0kowita Re: szak 03.05.04, 20:39
                    adas49 napisał:
                    > Co jest mozliwe tylko w lustrze?

Nooooo, spotkanie tego "nicka" ktory reprezentuje minus z tym, który
                    reprezentuje zero.....celem wręczenia badyli......nikogo nie wymieniam.
                    Jak by co to miałam na myśli siebie.
                    • ouimet Re: Okowito-tak 04.05.04, 00:42
                      trzymaj.

Hi,hi!Wyobrazam sobie mine "tego onego"patrzacego w swoja jape...
                      • adas49 Re: Okowito-tak...Ouimecie - nie! 04.05.04, 15:00
                        Czyja to buzke nazywasz wdziecznie "japa" jesli wolno spytac ? Bo jesli
                        ublizasz niewiascie, to licz sie ze slowami kawalerze....bo mozesz pewnego dnia
                        otrzymac tajemnicza przesylke z zestawem najbardziej wrednych drobnoustrojow!
                        • s_z_a_k Re: Okowito-tak...Ouimecie - nie! 04.05.04, 21:37
                          adas49 napisał:

> Czyja to buzke nazywasz wdziecznie "japa" jesli wolno spytac ? Bo jesli
                          > ublizasz niewiascie, to licz sie ze slowami kawalerze....bo mozesz pewnego
                          dnia
                          >
                          > otrzymac tajemnicza przesylke z zestawem najbardziej wrednych drobnoustrojow!

Lustereczko powiedz....
                        • ouimet Re: Okowito-tak...Ouimecie - nie! 05.05.04, 01:23
                          adas49 napisał:

> Czyja to buzke nazywasz wdziecznie "japa" jesli wolno spytac ?

?????nic nie nadmienialem o "buzce"...wic skad to pytanie?

Bo jesli ublizasz niewiascie,

?????piszac mialem na mysli adas49.../wiem,ze niewiasta,badz babsko.../

to licz sie ze slowami kawalerze....bo mozesz pewnego dnia otrzymac
                          tajemnicza przesylke z zestawem najbardziej wrednych drobnoustrojow!

????a jak okreslic twoje wyplwociny ?Moga zaistniec jeszcze bardziej wredne?

• jarmulka Re: ouimet 05.05.04, 04:35
                            Brawo,brawo Ouimecie ..nie bardzo rozumiesz o czym pisze Adas i jak sadze stad
                            to rozdraznienie objawiajace sie rynsztokowym slownictwem bo mysli w tym co
                            piszesz ani na lekarstwo no ale "jakiego mnie panie boze stworzyles takiego
                            mnie masz"
                            • ouimet Re: ouimet 05.05.04, 12:38
                              tak jarmulko.Swieta prawda...wyzej d..y nie podskoczysz...
    • 0kowita Re: Chłopcy !!!!!! 05.05.04, 20:38
      To ja to napiszę wprost.....skoro nikt mnie nie zrozumiał.

Gdyby Szak spojrzał w lustro czy nie zobaczyłby tam Kostucha ?
      Czy gdyby Szak spojrzał przed siebie czy nie zobaczyłby Uczciwej, Harnasi i
      innych kretynów tego forum ???? Innych oszczerców ?????

Ja tego nie wiem. Nie znam tych ludzi o których pisała uczciwa .....ale żyję w
      małym mieście i słyszę różne rzeczy.....

A oszczerstwo.......grzech śmiertelny - Szaku !
      • s_z_a_k Innych oszczerców 06.05.04, 22:33
        0kowita napisała:

> To ja to napiszę wprost.....skoro nikt mnie nie zrozumiał.
        >
        > Gdyby Szak spojrzał w lustro czy nie zobaczyłby tam Kostucha ?
        > Czy gdyby Szak spojrzał przed siebie czy nie zobaczyłby Uczciwej, Harnasi i
        > innych kretynów tego forum ???? Innych oszczerców ?????
        >
        > Ja tego nie wiem. Nie znam tych ludzi o których pisała uczciwa .....ale żyję
        w
        > małym mieście i słyszę różne rzeczy.....
        >
        > A oszczerstwo.......grzech śmiertelny - Szaku !
        Sorki mamuśka że cie rozczaruje :(( to nie ja :)))
        • 0kowita Re: Innych oszczerców 07.05.04, 06:23
          Jakże się cieszę Synku !! Kamień z serca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka