inny.obserwator 11.06.04, 20:31 Zobaczcie tutaj: ams1.lo3.wroc.pl/tomek/zdjecia.php?kategoria=1280 i tu: ams1.lo3.wroc.pl/tomek/zdjecia.php?kategoria=303 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Autobusy 13.06.04, 00:20 inny.obserwator napisał: > Zobaczcie tutaj: > > ams1.lo3.wroc.pl/tomek/zdjecia.php?kategoria=1280 > i tu: > > ams1.lo3.wroc.pl/tomek/zdjecia.php?kategoria=303 Cóz, widzę, że w Jaśle nikt się komunikacją miejską nie interesuje. Taka ona bezbarwna? :) Widac to po licznych odpowiedziach w tym wątku. ;) Zdjęcia ZMKSu wykonała osoba z Tarnowskich Gór (specjalnie tam pojechała w te rejony, aby sfotografowac tamtejsze pojazdy), a PKSu sfocone głównie w innych miastach. Wszystko to potwiedza moje pierwsze zdanie... Pozdrawiam wszystkich (innego.obserwatora szczególnie ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: Autobusy 30.06.04, 13:51 Aparaty w dłoń i focić! Pozdrawia P.O.H.A z transport.wroc.biz :) Ja do was nie przyjade tak szybko bo na razie mam plany do naszych poludniowych sasiadów i dalszych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Autobusy 19.06.04, 14:08 A ja witam po przerwie i pozdrawiam Obserwatorka !!!!! PS. Ale mam refleks......wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Autobusy 19.06.04, 21:48 0kowita napisała: > A ja witam po przerwie i pozdrawiam Obserwatorka !!!!! Ja również - witam :] Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Autobusy 20.06.04, 16:25 Mnie bez Ciebie tu smutno..... kliknij coś choć czasem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Autobusy 20.06.04, 17:42 Hmm... ale przez cały czas czytałem i czytam (prawie) wszystkie posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hmmm niestety 04.07.04, 21:14 ostatnimi czasy to z pewnoscia nie masz problemu z nadazeniem w czytaniu postow ,cmok,cos trzeba zrobic zeby nastapila reaktywacja jaselka z wami na czele!cmok Odpowiedz Link Zgłoś