Dodaj do ulubionych

dziwny mocz

21.07.03, 11:42
Mam problem, od dluzszego czsu mocz jest strasznie mętny, z grudkami bialego "czegos", ta wydzielina jest zwarta. Czy ktos mial cos podobnego? Jak to leczyć?
Jestem zrozpaczona
Obserwuj wątek
    • kago Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:14
      idz lepiej do lekarza po skierowanie na badania, kilka lat temu mialam podobny
      problem, tyle ze nastepnego dnia dostalam goraczki ponad 40 stopni (tez bylo
      lato i upaly) - diagnoza - bakteryjne zapalenie nerek... prawdopodobnie
      nabawilam sie tego na basenie...
      • marysiula Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:17
        Dziękuję za odpowiedż, doradź mi do jakiego lekarza iść, do internisty czy do ginekologa. Napisz czy wyzdrowialas, ile trwało leczenie, czy są jakieś skutki uboczne
        Pa
        • kago Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:49
          no wiec: najpierw nie moglam sie dostac do lekarza, bo niestety wtedy nie
          mozna bylo zadzwonic do przychodni po numerek... w koncu przyszlam tam i od
          razu przyjela mnie internistka. dostalam skierowanie na badanie moczu (takie
          klasyczne) na cito. nastepnego dnia byly wyniki, dostalam jakis antybiotyk i
          wszystko przeszlo. ale z temperatura 39 - 40 st. meczylam sie chyba ze 4 dni.
          teraz od czasu do czasu miewam zapalenie pecherza, biore wtedy furagin i jest
          ok. nie wiem czy ma to wplyw, ze stwierdzili u mnie piasek w nerkach, ktory od
          czau do czasu (raz na rok) rowniez sie "odzywa" zazwyczaj razem zw wspomianym
          wczesniej pecherzem.
          idz lepiej do lekarza, niech skieruja Cie na badania, bo nigdy nie wiadomo co
          to jest... a moze to tylko zapalenie cewki i wystarczy furagin? lepiej to
          sprawdzic, bo z nerami nie ma zartow.
          pozdrawiam.
          • marysiula Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:51
            dzieki bardzo, po pracy idę po skierowanie,czesc
            • kago Re: dziwny mocz 21.07.03, 15:28
              zycze powodzenia smile
    • justy1 Re: dziwny mocz 21.07.03, 21:27
      idż do lekarza (internista/lekarz rodzinny/lekarz pierwszego kontaktu), to
      pewnie infekcja dróg moczowych
    • pszczolka12 Re: dziwny mocz 22.07.03, 10:47
      a moze to jest grzybica, ale nie wiem po czym poznac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka