marysiula 21.07.03, 11:42 Mam problem, od dluzszego czsu mocz jest strasznie mętny, z grudkami bialego "czegos", ta wydzielina jest zwarta. Czy ktos mial cos podobnego? Jak to leczyć? Jestem zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kago Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:14 idz lepiej do lekarza po skierowanie na badania, kilka lat temu mialam podobny problem, tyle ze nastepnego dnia dostalam goraczki ponad 40 stopni (tez bylo lato i upaly) - diagnoza - bakteryjne zapalenie nerek... prawdopodobnie nabawilam sie tego na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś
marysiula Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:17 Dziękuję za odpowiedż, doradź mi do jakiego lekarza iść, do internisty czy do ginekologa. Napisz czy wyzdrowialas, ile trwało leczenie, czy są jakieś skutki uboczne Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kago Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:49 no wiec: najpierw nie moglam sie dostac do lekarza, bo niestety wtedy nie mozna bylo zadzwonic do przychodni po numerek... w koncu przyszlam tam i od razu przyjela mnie internistka. dostalam skierowanie na badanie moczu (takie klasyczne) na cito. nastepnego dnia byly wyniki, dostalam jakis antybiotyk i wszystko przeszlo. ale z temperatura 39 - 40 st. meczylam sie chyba ze 4 dni. teraz od czasu do czasu miewam zapalenie pecherza, biore wtedy furagin i jest ok. nie wiem czy ma to wplyw, ze stwierdzili u mnie piasek w nerkach, ktory od czau do czasu (raz na rok) rowniez sie "odzywa" zazwyczaj razem zw wspomianym wczesniej pecherzem. idz lepiej do lekarza, niech skieruja Cie na badania, bo nigdy nie wiadomo co to jest... a moze to tylko zapalenie cewki i wystarczy furagin? lepiej to sprawdzic, bo z nerami nie ma zartow. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiula Re: dziwny mocz 21.07.03, 13:51 dzieki bardzo, po pracy idę po skierowanie,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: dziwny mocz 21.07.03, 21:27 idż do lekarza (internista/lekarz rodzinny/lekarz pierwszego kontaktu), to pewnie infekcja dróg moczowych Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka12 Re: dziwny mocz 22.07.03, 10:47 a moze to jest grzybica, ale nie wiem po czym poznac Odpowiedz Link Zgłoś