Dodaj do ulubionych

Witam Wszystkich

04.08.04, 19:56
Witam Wszystkich!!!

Nie jestem z N. Sacza- ba nawet nie znam go zbyt dobrze i zawsze gubie sie w
nim autem ( te jednokierunkowe ..... :-) )
Ale mam nadzieje moge tutaj czasami popisać??
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 20:00
      delfinku drogi, jestes tu bardzo mile widziana! nawet watek na twoje powitanie
      zalozylam! ,rozmosc sie ,rozgosc,czuj sie jak u siebie w domu! mozesz pisac o
      wszystkim i o niczym,madrze i glupio! najwazniejsze zebys sie dobrze bawila!
      cmoki!ale sie ciesze ze tu zawitalas!!!!!!!!!!!!!!!
      • ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 20:50
        witaj i niech Cie tytul tego forum nie zwiedzie hehe!!!
        • ellenai Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:06
          chyba nie zwiodl skoro delfinek tu przybyl, najgorsze jednak ze ma problemy z
          pisaniem na forum bo sie jej strona nie otwiera!
          • ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:20
            jak sama nazwa wskazuje forum Nowy Sacz czyli pisza ludzie z Gorlic :)
            • delfinek27 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:39
              wygnańcy z Gorlic

kiedyś na muzyce śpiewaliśmy taka piosenke i to było jakoś tak " wygnańcy
              których gnebi głód.." Co to było ??? Międzynarodówka ?? - bo ja nie byłam
              najlepsza w te klocki
              • ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:45
                takich tekstow sobie nie przypominam :)
                • ellenai mozemy napisac ,hymn banitow 04.08.04, 23:33
                  gorlickich na ziemi nowosadeckiej odradzajacych sie!cmok heheh
                • adam.67 i bardzo dobrze... 05.08.04, 10:20
                  > takich tekstow sobie nie przypominam :)
                  bo to taka wiedza, którą trzeba mieć, ale niekoniecznie zaraz pamiętać.

historia lubi się powtarzać...
                • adam.67 ale cham ze mnie, psiakrew... 05.08.04, 10:37
                  zamiast się najpierw przywitać, pozdrowić... to ja zaraz "do adremu" jak mawiał
                  pewien (obecnie już były) prezydęt.

A więc witam Cię serdecznie. Też nie jestem z Sącza, ale kocham to miasto i
                  wogóle Sądeczyznę ze szczególnym uwzględnieniem Doliny Popradu.

Adam
                  • ellenai jaki cham? 05.08.04, 17:55
                    tos ty przeca swoj czlowiek na forum,nie musisz sie przedstawiac!
                  • delfinek27 Re: ale cham ze mnie, psiakrew... 05.08.04, 21:27
                    Witam Cię Adam!
                    Ja też lubie N. Sącz tylko nie moge sie połapać w tych wszystkich uliczkach i
                    objezdzam go zawsze kilka razy zanim trafie tam gdzie powinnam- moze po prostu
                    zbyt rzadko tam bywam ????
                    • ellenai zdecydowanie czesciej 05.08.04, 21:55
                      musisz sacz odwiedzac!!!!!!!!!!masz blizej niz ja wiec korzystaj z tego cmok
              • adam.67 "wyklęty powstań ludu ziemi... 05.08.04, 10:18
                powstańcie, których gnębi głód
                Myśl nowa blaski promiennemi
                Dziś wiedzie nas na bój, na trud"

rzeczywiście, cytat z "Międzynarodówki"

a niektórzy mawiają, że całkiem aktualny, całkiem...

;-)
                • ellenai adam widze ze lubisz 05.08.04, 17:52
                  hymny,wiece,nawolywania do obrony ucisnionych! widzialam ze w tobie znajde
                  zrozumienie cmoooooook!heh
      • delfinek27 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:06
        Dziękuje bardzo!
    • dorota_snooker Kraków tez cię wita 04.08.04, 22:51
      snookerowo oczywiście ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • aleks44 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 22:53
      o jejku,ale ja Ciebie dawno nie widzialem,ale to dobry znak wiec bedzie dobrze
      witaj!!!!!!!!
      • ellenai dzis faktycznie dobry dzien! 04.08.04, 23:33
        aleks wrocil,delfinek sie pojawil! huraaaaaaaaaaaaaa
      • delfinek27 Re: Witam Wszystkich 05.08.04, 21:51
        Witaj Alex! a co myślałes, że juz mi nie bedziesz musiał przy tych sufitach
        pomagać ??? hihiih
        • ellenai kurcze on faktycznie 05.08.04, 21:58
          chyba sufitem sie zajal bo go tu nie ma!!!!
          • delfinek27 Re: kurcze on faktycznie 05.08.04, 23:03
            A może śmiga gdzieś na rowerku

A jesli chodzi o rower to wiesz że kiedyyś pojechałam na rowerze do Gorlic (
            40km w jedną stone) hihihi a w Gorlicach burza mnie dopadła i wracałam autem ze
            znajomym :)
            • ellenai o 23 na rowerku smigac? 05.08.04, 23:13
              nie sadze!a ty to mialas szczescie ze mial cie kto pozbierac z drogi z tym
              rowerem!cmok a aleks WOGOLE sie dzis NIE pojawil! ZLE
              • delfinek27 Re: o 23 na rowerku smigac? 05.08.04, 23:28
                jasne, że o 23-ciej na rowerku :)
                kiedys własnie w okolicach tej godziny policja mnie zatrzymała w Burzynie (
                Tutaj korzystając z okazji chce pozdrowić Panów Policjantów) i chcieli mi dać
                mandat za to że jezdze po nocy bez światła na rowerze- ale ich skutecznie
                przekonałam że ksiezyc tak pieknie świeci iż lampy nie są mi potrzebne :) -
                uwierzyli hihihi- mam dar przekonywania
                • ellenai masz i to bardzo dobry dar przekonywania 05.08.04, 23:31
                  bo mojemu bratu za to samo przewinienie nie udalo sie uniknac mandatu,cholera!
                  dranie!!!!!!!!! tez jechalismy o 23 w nocy na rowerach w okolicy wysowej
                  bylismy!wrrrrrrrrrr,cmok
                  • delfinek27 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 20:11
                    Bo my mamy bardziej wyrozumiałych Policjantów i do tego takich przystojnych :)
                    no i są wyjatkowo romantyczni bo bajeczka o pieknie świecącym księzycu zrobiła
                    na nich wrażenie :)
                    Pozatym ja lubie bajerować Policjantów- to jest moje hobby :-)
                    • ellenai Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 20:41
                      o matko,skoro lubisz ich bajerowac to pewno czesto ich spotykasz!cmok gdzies ty
                      sie delfinku podziewala ostatnio?cmok
                      • delfinek27 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 21:23
                        Mam ostanio dużo zajęć a do tego net mi działa tak wolno że nie mam nerwów
                        wchodzić na www.
                        Dzis byłam u bratowej i skubałam kurczaki - udało mi sie oskubać 8 sztuk
                        • ellenai Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 21:47
                          ooooooooooo a czemu skubalyscie te kurczaki?zleeeeeeee ze tak ci fatalnie net
                          chodzi,to bolaczka wiekszosci tylko uparci tu wchodza cmok!
                          • aleks44 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 19.08.04, 18:07
                            moze jakies weselisko ???????,jak bede tamtedy jechac to popatrze w kosciele na
                            zapowiedzi,moze to Nasz Delfinek
                            • ellenai ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 18:17
                              z delfinkiem naszym to nic nigdy nie wiadomo!
                              • aleks44 Re: ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 18:22
                                dokladnie ,przecie mloda jest hi hi
                                • ellenai Re: ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 21:58
                                  ....i bardzo ladna.........
                                  • aleks44 Re: ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 22:38
                                    nie widzialem,ale jak tam kiedys pojade to bede szukal ladnej dziewczyny z
                                    ogonem hi hi ,najpredzej w lodziarni
                                    • ellenai Re: ha mozliwe mozliwe 20.08.04, 05:05
                                      napewno znajdziesz hehe cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka