delfinek27 04.08.04, 19:56 Witam Wszystkich!!! Nie jestem z N. Sacza- ba nawet nie znam go zbyt dobrze i zawsze gubie sie w nim autem ( te jednokierunkowe ..... :-) ) Ale mam nadzieje moge tutaj czasami popisać?? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 20:00 delfinku drogi, jestes tu bardzo mile widziana! nawet watek na twoje powitanie zalozylam! ,rozmosc sie ,rozgosc,czuj sie jak u siebie w domu! mozesz pisac o wszystkim i o niczym,madrze i glupio! najwazniejsze zebys sie dobrze bawila! cmoki!ale sie ciesze ze tu zawitalas!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 20:50 witaj i niech Cie tytul tego forum nie zwiedzie hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:06 chyba nie zwiodl skoro delfinek tu przybyl, najgorsze jednak ze ma problemy z pisaniem na forum bo sie jej strona nie otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:20 jak sama nazwa wskazuje forum Nowy Sacz czyli pisza ludzie z Gorlic :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:39 wygnańcy z Gorlic kiedyś na muzyce śpiewaliśmy taka piosenke i to było jakoś tak " wygnańcy których gnebi głód.." Co to było ??? Międzynarodówka ?? - bo ja nie byłam najlepsza w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 21:45 takich tekstow sobie nie przypominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai mozemy napisac ,hymn banitow 04.08.04, 23:33 gorlickich na ziemi nowosadeckiej odradzajacych sie!cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 i bardzo dobrze... 05.08.04, 10:20 > takich tekstow sobie nie przypominam :) bo to taka wiedza, którą trzeba mieć, ale niekoniecznie zaraz pamiętać. historia lubi się powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 ale cham ze mnie, psiakrew... 05.08.04, 10:37 zamiast się najpierw przywitać, pozdrowić... to ja zaraz "do adremu" jak mawiał pewien (obecnie już były) prezydęt. A więc witam Cię serdecznie. Też nie jestem z Sącza, ale kocham to miasto i wogóle Sądeczyznę ze szczególnym uwzględnieniem Doliny Popradu. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai jaki cham? 05.08.04, 17:55 tos ty przeca swoj czlowiek na forum,nie musisz sie przedstawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ale cham ze mnie, psiakrew... 05.08.04, 21:27 Witam Cię Adam! Ja też lubie N. Sącz tylko nie moge sie połapać w tych wszystkich uliczkach i objezdzam go zawsze kilka razy zanim trafie tam gdzie powinnam- moze po prostu zbyt rzadko tam bywam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zdecydowanie czesciej 05.08.04, 21:55 musisz sacz odwiedzac!!!!!!!!!!masz blizej niz ja wiec korzystaj z tego cmok Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 "wyklęty powstań ludu ziemi... 05.08.04, 10:18 powstańcie, których gnębi głód Myśl nowa blaski promiennemi Dziś wiedzie nas na bój, na trud" rzeczywiście, cytat z "Międzynarodówki" a niektórzy mawiają, że całkiem aktualny, całkiem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai adam widze ze lubisz 05.08.04, 17:52 hymny,wiece,nawolywania do obrony ucisnionych! widzialam ze w tobie znajde zrozumienie cmoooooook!heh Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Kraków tez cię wita 04.08.04, 22:51 snookerowo oczywiście ;))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Witam Wszystkich 04.08.04, 22:53 o jejku,ale ja Ciebie dawno nie widzialem,ale to dobry znak wiec bedzie dobrze witaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dzis faktycznie dobry dzien! 04.08.04, 23:33 aleks wrocil,delfinek sie pojawil! huraaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Witam Wszystkich 05.08.04, 21:51 Witaj Alex! a co myślałes, że juz mi nie bedziesz musiał przy tych sufitach pomagać ??? hihiih Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai kurcze on faktycznie 05.08.04, 21:58 chyba sufitem sie zajal bo go tu nie ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: kurcze on faktycznie 05.08.04, 23:03 A może śmiga gdzieś na rowerku A jesli chodzi o rower to wiesz że kiedyyś pojechałam na rowerze do Gorlic ( 40km w jedną stone) hihihi a w Gorlicach burza mnie dopadła i wracałam autem ze znajomym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o 23 na rowerku smigac? 05.08.04, 23:13 nie sadze!a ty to mialas szczescie ze mial cie kto pozbierac z drogi z tym rowerem!cmok a aleks WOGOLE sie dzis NIE pojawil! ZLE Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: o 23 na rowerku smigac? 05.08.04, 23:28 jasne, że o 23-ciej na rowerku :) kiedys własnie w okolicach tej godziny policja mnie zatrzymała w Burzynie ( Tutaj korzystając z okazji chce pozdrowić Panów Policjantów) i chcieli mi dać mandat za to że jezdze po nocy bez światła na rowerze- ale ich skutecznie przekonałam że ksiezyc tak pieknie świeci iż lampy nie są mi potrzebne :) - uwierzyli hihihi- mam dar przekonywania Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai masz i to bardzo dobry dar przekonywania 05.08.04, 23:31 bo mojemu bratu za to samo przewinienie nie udalo sie uniknac mandatu,cholera! dranie!!!!!!!!! tez jechalismy o 23 w nocy na rowerach w okolicy wysowej bylismy!wrrrrrrrrrr,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 20:11 Bo my mamy bardziej wyrozumiałych Policjantów i do tego takich przystojnych :) no i są wyjatkowo romantyczni bo bajeczka o pieknie świecącym księzycu zrobiła na nich wrażenie :) Pozatym ja lubie bajerować Policjantów- to jest moje hobby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 20:41 o matko,skoro lubisz ich bajerowac to pewno czesto ich spotykasz!cmok gdzies ty sie delfinku podziewala ostatnio?cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 21:23 Mam ostanio dużo zajęć a do tego net mi działa tak wolno że nie mam nerwów wchodzić na www. Dzis byłam u bratowej i skubałam kurczaki - udało mi sie oskubać 8 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 18.08.04, 21:47 ooooooooooo a czemu skubalyscie te kurczaki?zleeeeeeee ze tak ci fatalnie net chodzi,to bolaczka wiekszosci tylko uparci tu wchodza cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: masz i to bardzo dobry dar przekonywania 19.08.04, 18:07 moze jakies weselisko ???????,jak bede tamtedy jechac to popatrze w kosciele na zapowiedzi,moze to Nasz Delfinek Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 18:17 z delfinkiem naszym to nic nigdy nie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 18:22 dokladnie ,przecie mloda jest hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ha mozliwe mozliwe 19.08.04, 22:38 nie widzialem,ale jak tam kiedys pojade to bede szukal ladnej dziewczyny z ogonem hi hi ,najpredzej w lodziarni Odpowiedz Link Zgłoś