dorota_snooker 19.08.04, 23:26 na weekend bo Brna. Jakieś motory ogladać czy coś :))))))))))))) Wesoło będzie !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich - D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: A ja sobie jadę ..... 19.08.04, 23:41 no prosze ,jaka nasza dorotka mobilna jest i jak zwiedza,milego pobytu zycze i zdawaj nam relacje jak bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: A ja sobie jadę ..... 20.08.04, 00:59 Pewnie na MotoGP na Automotodromie. Kurde ale Ci zazdroszczę. Chociaż i tak pewnie wygra Rossi (chyba, że znowu dobierze złe gumy), jednak oglądnęłoby się to na żywca, zwłaszcza jak łyka Biaggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o matko ale sie znacie! 20.08.04, 04:55 na wszysktim! no to dawac jakiego linka na ten temat do poczytania coby zamorscy goscie wiedzieli o co chodzi w europie! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: o matko ale sie znacie! 20.08.04, 10:24 Ależ proszę bardzoe: www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S39/E6273/sport_Lng0_Spo39_Evt6273.shtml motogp.tiscali.com/en/motogp/index.htm i trochę po polskiemu: members.lycos.co.uk/motogprix/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27&view=next Po eliminacjach zmieniły się moje typy. 1. Valentino Rossi, 2. Sete Gibernau, 3. Max Biaggi. Ale zapewniam, że nie znam sie na wszystkim i to tylko pojedynczy przypadek. Po prostu nie obce mi są dwa kółka, zarówno te z silnikiem jak i bez. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai oooooooo majak 20.08.04, 15:56 takiego jak ty trzeba nam na forum co sie na czym zna!cmok dzieki za info! ja sie nie znam na tych sprawach!eh Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 to udanej podróży :-) 20.08.04, 07:31 i wracaj do nas cała i zdrowa. pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: A ja sobie jadę ..... 22.08.04, 15:06 1. Sete Gibernau 2. Valentino Rossi 3. Max Biaggi Na szczęście pogodę Dorota ma lepszą niż my. Chociaż też chyba popadało. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: A ja sobie jadę ..... 22.08.04, 19:13 oo majak jakie info masz! podziwiam, a dorotka mamy nadzieje sie podzieli wrazeniami! Odpowiedz Link Zgłoś