Dodaj do ulubionych

Serce nie sługa ???!!!

18.05.02, 16:55
Jak pięknie brzmi to powiedzenie ,tak ciepło i miło.A co mówi,chyba to że jak
się zakochasz to nic na to nie poradzisz,zgoda co do nastolatków czy samotnych
ale czy żonaci i mężatki też nie kontrolują serc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Serce nie sługa ???!!! IP: 207.30.78.* 18.05.02, 20:53
      jepat napisał(a):

> ale czy żonaci i mężatki też nie kontrolują serc...

Czujesz wiosnę???? i inne feromony ;-)???

• jepat Re: Serce nie sługa ???!!! 18.05.02, 20:57
        Ja od urodzenia ,a temat postu powstał bo kumpel z pracy ma kochanke ,przez co
        i nas w pracy wciągnął
        • Gość: Piotrek Re: Serce nie sługa ???!!! IP: 207.30.78.* 18.05.02, 21:57
          jepat napisał(a):

pracy ma kochanke ,przez co
          > i nas w pracy wciągnął

Znaczy wielokat?

• jepat Re: Serce nie sługa ???!!! 19.05.02, 14:31
            Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Znaczy wielokat?

O to bybyła myśl !!! niestety prawda jest brutalniejsza ,poprostu jego żona
            dzwoni czasami z czymśtam do męza a on jest u kochanki a nie w pracy.Mnie nic nie
            obchodzi jak ktoś się bzyka gdzie popadnie i z kim ,mnie wkurwia ze myśmy zostali
            wciągnięci.Bo co ,powiedzieć jego żonie "wie pani ale panią mąż to okłamał bo on
            w tej chwili pierdoli jakoś kurewkę i nie ma go w pracy ale jakby się pokazał to
            co przekazać :-)))
            • Gość: magda Re: Serce nie sługa ???!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.02, 02:51
              A przyszlo Ci do glowy, ze Twoj kumpel zone ma do dupy i to jest
              powodem 'pierdolenia', jak to nazywasz, na boku.
              • jepat Re: Serce nie sługa ???!!! 01.06.02, 00:48
                Gość portalu: magda napisał(a):

> A przyszlo Ci do glowy, ze Twoj kumpel zone ma do dupy i to jest
                > powodem 'pierdolenia', jak to nazywasz, na boku.

Coś TY ,każdy chłopak na wsi ją chwali ,więc musi byc niezła....
                • nessus Re: Serce nie sługa ???!!! 01.06.02, 17:12
                  Wydawalo mi sie ze zaczynajac ten temat miales na mysli szlachetne odruchy
                  serca a z twojej wypowiedzi powyzej okazuje sie ze jestes gorszym burkiem i
                  skurwielem niz ten zakochany kolega z pracy.Nazywasz nieznana kobiete
                  kurewka,nie znajac jej nawet a oburzas sie ze zostales wciagniety w jakies
                  uklady?.Podwojna polska licowosc.Uzywasz rynsztokowego jezyka na okreslenie
                  zwiazku dwojga innych ludzi.Jestes polskim glabem.
                  • Gość: kóniu Re: Serce nie sługa ???!!! IP: 217.98.81.* 01.06.02, 17:23
                    nie za ostro...
                    • m.a.r.y.s.i.a Re: Serce nie sługa ???!!! 02.06.02, 14:40
                      Gość portalu: kóniu napisał(a):

> nie za ostro...
                      Może i za ostro ale słusznie. Oj coś Jepat poplątał,też to mi się nie podoba .

• Gość: Piotrek Re: Serce nie sługa ???!!! IP: 207.30.78.* 01.06.02, 17:45
                    Myślę że gdyby żona owego kolegi dowiedziała się o tym "podboju" wyraziłaby się
                    podobnie.
                  • jepat Re: Serce nie sługa ???!!! 04.06.02, 15:04
                    nessus napisał(a):

> Wydawalo mi sie ze zaczynajac ten temat miales na mysli szlachetne odruchy
                    > serca a z twojej wypowiedzi powyzej okazuje sie ze jestes gorszym burkiem i
                    > skurwielem niz ten zakochany kolega z pracy.Nazywasz nieznana kobiete
                    > kurewka,nie znajac jej nawet a oburzas sie ze zostales wciagniety w jakies
                    > uklady?.Podwojna polska licowosc.Uzywasz rynsztokowego jezyka na okreslenie
                    > zwiazku dwojga innych ludzi.Jestes polskim glabem.

Ta wypowiedż mi sie podoba ,nareście troche życia
                • easyrieder Re: Serce nie sługa ???!!! 01.06.02, 18:01
                  skoro kazdy ja chwali to sa siebie oboje warci ... inaczej mowiac trafil swoj
                  na swego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka