ellenai 23.01.05, 20:37 u mnie byly nogi "kurzence"zapiekane z sosem,do tego ziemniaki i warzywa,ale dobre a u was jak menu niedzielne wygladalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: co na obiad dzis? 23.01.05, 21:27 u mnie dzisiaj,tradycyjnie rsol z kurczaka,a na drugie filet z kurczaka z ryzem i kapusta kiszona. Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 a ja po raz? 23.01.05, 21:52 kurczak:(i kaszka i fasolka,,,;)pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 00:02 Byl dobry, rosol z makaronem {home made makaron} ziemniaczki,mieso w sosie,pierogi z pieczarkami, golabki,kapusta z pieczarkami,salatka makaronowa,a na deser wyskokii chrusciki,no i kompot z jablek. Mialem goscia na obiedzie {ex ksiadz,dawny proboszcz} Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 03:55 no to nikt sie nie wylamal i nie mial drobiu dzis na obiad,ale ty dunajec to faktycznie zarcia jak na wesele,jakbym wiedziala to bym do ciebie wybrala sie pojesc! jakie ty specjaly miales!!!!1111pycha!!!!!!!!!!!! ! pierogi z pieczarkami,kapusta z pieczarkami,takiemu to dobrze! cmok no i gosc fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 04:25 wiesz co ja jedzenia to zawsze mam duzo {bo lubie}a myslisz ze Cie nie zaprosze ? Nie Ja zapraszam ale musze powiedziec ze to bedzie polskie jedzenie {kuchnia] No problem.Zapraszam na golabki ,kapuste z pieczarkami,pierogi i co tam jeszcze.Ellenai co za problem bierz meza i na wschod do Pn.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 17:33 Wy trylko o jedzeniu hehehe ,a ja jeszcze od swiat patrzec na jedzenie nie moge,ale jak znalazem wage i zeby ja sprawdzic na niej stanalem to pomyslalem ze jest uszkodzona,za duzo wskazuje hehe,dlatego tak sie tych nart chwycilem pozdrawiam i zycze smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 18:15 a bo ja lubie jesc aleksie moj drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 18:58 moja droga ja tez jesc lubie hehe,wlasnie przed momentem sprawdzalem porzadki w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 19:09 mam nadzieje ze posegregowales dobrze zarcie na polkach w lodowce! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 19:21 nie tylko swiatla ktos zapomnial zgasic hihihi a tak na prawde bylem w Biedronce i zrobilem zapas jogurtow,lubie sobie tak podjadac,jablka mi sie skonczyly,wiec dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 18:11 kurcze,a wiesz ze wybralabym sie kiedys! teraz nie mam czasu ale moze jeszcze kiedys.........ja tu nie mam nic polskiego,a ty mi tu o takim zarelku opowiadasz!brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 24.01.05, 23:58 No widzisz, przemysl to i na wiosne za kierownice i jazda,przy okazji i Niagare zobaczysz niedaleko {100mil}. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 00:07 heheh kiedys mieszkalam kolo albany ,ny,dzieki czemu bylam nad niagara dwa razy,oj pieknie tam jest,chociaz podobno po kanajdyjskiej stronie jest ladniejszy widok!chetnie wybralabym sie na taka wycieczke,niestety nie zanosi sie ze bede mogla sie wyrwac w najblizszym czasie:( Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 01:35 Tak z kanadyjskiej strony lepiej to sie widzi ,bo na wprost i widac caly wodospad ,pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 02:24 ha wlasnie! niestety nie widzialam wodospadu ze strony kanadyjskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 02:26 Widzisz masz pretekst do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 02:47 pretekst to sie zawsze znajdzie byle czas wolny byl! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 25.01.05, 22:19 Kup sobie dziecko bedziesz miec czas. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: co na obiad dzis? 26.01.05, 01:22 Widzisz jaki ja "madry" O kurka siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co na obiad dzis? 26.01.05, 05:38 dunajcze drogi,jestem w sam raz i w porzadku! my ciebie tu bardzo lubimy!cmok Odpowiedz Link Zgłoś