delfinek27 19.04.04, 21:42 czy ktos wie jak sie to wypełnia i gdzie jest jakiś progamik który to oblicza za mnie HELP!!! ponoc jest gdzieś na necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efcia Re: PITY 20.04.04, 14:39 polecam jupitera: gospodarka.gazeta.pl/podatki/0,25045.html Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: PITY 20.04.04, 23:18 delfinek27 napisała: > dzięki strasznie ..bo strasznie slicznie wyglada Twoja pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: PITY 23.04.04, 14:38 A ja tam nigdy jeszcze nie obliczałem pita, bo nie muszę hehe ja to mam dobrze :DDD chciaż za parę lat i mnie to pewnie dopadnie :( ------------------ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Lecimy do Słupska :] Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: PITY 23.04.04, 14:45 a ja jeszcze nie złożyłam bo jak zaszłam do skarbowego i zobaczyłam kolejke to sie przeraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 23.04.04, 15:56 ja złożyłem właśnie dzisiaj,bo miałem wolny dzionek na szczęscie zdążyłem . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 23.04.04, 17:37 oj macie z tymi pitami , one sa do konca kwietnia,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 23.04.04, 21:24 dokladnie tak ,a mi sie troszke drzemlo i dlatego tak pozno oddalem Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: PITY 24.04.04, 12:56 no to zakładamy klub anarchistów i nieoddajemy pitów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 24.04.04, 17:18 takie cos to niestety nigdzie na zdrowie nie wychodzi heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 24.04.04, 17:49 i tak trzeba oddac ,tylko ci którzy muszą dopłacic to zwlekają do samego konca,natomiast ci którym fiskus ma oddac pieniążki to oddają na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 24.04.04, 17:54 no wlasnie lepiej oddac, tutaj tez jest tak samo:) bo jak sie nie odda to sa straszne klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 24.04.04, 18:01 ja oddałem w piątek ,a okazało się ,że mają mi zwrócic troszkę pieniążków. ale trudno,poczekamy he he Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 24.04.04, 18:13 pwenie tak sam nie wiem co ? ale może cos na działke może wydłuże garaż, bo mam taki załadowany ,że nic do niego nie wejdzie i przy aucie nie mam gdzie robic, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 24.04.04, 18:16 ty pracowity jestes,ciale zajecia szukasz, bo tak trzeba:) super Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 24.04.04, 19:08 wiesz jak byłem młodszy to nie przywiazywałem wagi do własnosci ,ale teraz ciesze sie ze cos mam wlasnego.kilkanascie lat temu kiedy nie było tak wiele samochodów jezdziło sie do folusza, bednarki zeby zapalic ognisko i zjesc kiełbaskę był spokoj cisza ,mało ludzi.pojechalismy w nasze stare miejsca trzy lata temu i co widac ???? nie ma gdzie zaparkowac,ludzi tyle .ze idac trzeba się przeciskac jak na deptaku w krynicy w pogodny dzień,wiec wrócilismy do gorlic , na działke i doszlismy do tego ze wszedzie dobrze ale na działce u siebie najlepiej cisza swoboda, pełen luz.wiec powinno sie inwestowac w działke, bo dzieciaki za nim to zrozumieją ,to jeszcze kilka lat minie . Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 24.04.04, 19:18 heh oczywiscie ze masz racje, ja sie wychowalam w miejscu gdzie mielismy duzo pola i tak mi juz zostalo ze lubie duze przestrzenie i nie czuje sie dobrze jak nie mam gdzie pochodzic sobie jak jest czas wolny:)dzialka to piekna sprawa a duzy ogrod to najpiekniejsza a wlasne gospodarstwo to juz najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 24.04.04, 20:00 dokładnie tak jak Mówisz,ale kazdy chwali to co ma hi hi hi mam sąsiadów mają na blichu(takie coś jak dzielnica a wlasciwie ulica}nad rzeką ropa działke jest tam bardzo duzo działek a na nich altanek.podziwiam ludzi ile tam pracy w to wszystko włożą,ale efekty widac,ja nie chciałbym tam działki z tych samuch powodów co Ty ,ja lubie przestrzenie i swobodę w tedy czuje sie na luzie .wiem ze moje 13 arow nie mozna porównywac do .... akrow Twoich,ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 24.04.04, 20:11 tak to jest ze nie kazdy ma taka mozliwosc miec taki areal,ale dzialka tez dobra rzecz a nawet bardzo dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 01:20 ja tam tak calkiem na odludziu to nie mam ,ale do najblizszego domu mieszkalnego to mam jakies 200 m.ale mnie to wystarczy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 01:46 moge sobie pospiewac ,bez obawy ze komus zakloce spokoj ale i tak wole cisze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 02:31 wiesz za kolnierz nie wylewam ale ,nie pije az tak,choc nie powiem zdarza mi sie ,ale konczy sie na kilku kieliszkach,oczywiscie przy jakis okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 25.04.04, 02:33 e to picie nalogowe przeciez nie jest,alkohol jest dla ludzi,trzeba tylko umiaru z tym, jak ze wszystkim zreszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 02:52 mam w barku duzo alkoholu,ale kiedus mnie naszlo cos chodzilo po mnie takiego wiec nalalem sobie jednego i wypilem i poprawilo mi sie .mam sasiada ktory odwiedza sklep kilka razy dziennie i chlepcze to wino bez umiaru Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PITY 25.04.04, 02:53 sasiad i jego picie to inna para kaloszy, pic zawsze mozna ale nie upijac sie i robic z siebie alkoholika, o to w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 03:05 dokladnie,ale ja go jeszcze trzezwego nie widzialem, i tak jest od kilku lat,co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PITY 25.04.04, 03:09 on pewnie sie przyzwyczail i tak mu dobrze,nie jest agresywny w sumie lubie go Odpowiedz Link Zgłoś