19.04.04, 21:42
czy ktos wie jak sie to wypełnia i gdzie jest jakiś progamik który to oblicza
za mnie
HELP!!!
ponoc jest gdzieś na necie
Obserwuj wątek
    • efcia Re: PITY 20.04.04, 14:39
      polecam jupitera:
      gospodarka.gazeta.pl/podatki/0,25045.html
      • delfinek27 Re: PITY 20.04.04, 22:28
        dzięki strasznie
        • ouimet Re: PITY 20.04.04, 23:18
          delfinek27 napisała:

> dzięki strasznie
          ..bo strasznie slicznie wyglada Twoja pomoc...
          • korky Re: PITY 23.04.04, 14:38
            A ja tam nigdy jeszcze nie obliczałem pita, bo nie muszę hehe ja to mam
            dobrze :DDD chciaż za parę lat i mnie to pewnie dopadnie :(

------------------
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
            Lecimy do Słupska :]
            • delfinek27 Re: PITY 23.04.04, 14:45
              a ja jeszcze nie złożyłam bo jak zaszłam do skarbowego i zobaczyłam kolejke to
              sie przeraziłam
              • aleks44 Re: PITY 23.04.04, 15:56
                ja złożyłem właśnie dzisiaj,bo miałem wolny dzionek
                na szczęscie zdążyłem .
                • ellenai Re: PITY 23.04.04, 17:37
                  oj macie z tymi pitami , one sa do konca kwietnia,prawda?
                  • aleks44 Re: PITY 23.04.04, 21:24
                    dokladnie tak ,a mi sie troszke drzemlo i dlatego tak pozno oddalem
                    • ellenai Re: PITY 23.04.04, 22:24
                      no to nic sie nie zmienilo!:)
                      • delfinek27 Re: PITY 24.04.04, 12:14
                        a ja nie oddałam jeszcze :(((
                        • korky Re: PITY 24.04.04, 12:56
                          no to zakładamy klub anarchistów i nieoddajemy pitów? :P
                          • ellenai Re: PITY 24.04.04, 17:18
                            takie cos to niestety nigdzie na zdrowie nie wychodzi heheh
                            • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 17:49
                              i tak trzeba oddac ,tylko ci którzy muszą dopłacic to zwlekają do samego
                              konca,natomiast ci którym fiskus ma oddac pieniążki to oddają na początku.
                              • ellenai Re: PITY 24.04.04, 17:54
                                no wlasnie lepiej oddac, tutaj tez jest tak samo:) bo jak sie nie odda to sa
                                straszne klopoty
                                • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 18:01
                                  ja oddałem w piątek ,a okazało się ,że mają mi zwrócic troszkę pieniążków.
                                  ale trudno,poczekamy he he
                                  • ellenai Re: PITY 24.04.04, 18:04
                                    oby tylko,to sobie co kupisz fajnego:)
                                    • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 18:13
                                      pwenie tak sam nie wiem co ? ale może cos na działke może wydłuże garaż,
                                      bo mam taki załadowany ,że nic do niego nie wejdzie i przy aucie nie mam gdzie
                                      robic, zobaczymy.
                                      • ellenai Re: PITY 24.04.04, 18:16
                                        ty pracowity jestes,ciale zajecia szukasz, bo tak trzeba:) super
                                        • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 19:08
                                          wiesz jak byłem młodszy to nie przywiazywałem wagi do własnosci ,ale teraz
                                          ciesze sie ze cos mam wlasnego.kilkanascie lat temu kiedy nie było tak wiele
                                          samochodów jezdziło sie do folusza, bednarki zeby zapalic ognisko i zjesc
                                          kiełbaskę był spokoj cisza ,mało ludzi.pojechalismy w nasze stare miejsca trzy
                                          lata temu i co widac ???? nie ma gdzie zaparkowac,ludzi tyle .ze idac trzeba
                                          się przeciskac jak na deptaku w krynicy w pogodny dzień,wiec wrócilismy do
                                          gorlic , na działke i doszlismy do tego ze wszedzie dobrze ale na działce u
                                          siebie najlepiej cisza swoboda, pełen luz.wiec powinno sie inwestowac w
                                          działke, bo dzieciaki za nim to zrozumieją ,to jeszcze kilka lat minie .
                                          • ellenai Re: PITY 24.04.04, 19:18
                                            heh oczywiscie ze masz racje, ja sie wychowalam w miejscu gdzie mielismy duzo
                                            pola i tak mi juz zostalo ze lubie duze przestrzenie i nie czuje sie dobrze jak
                                            nie mam gdzie pochodzic sobie jak jest czas wolny:)dzialka to piekna sprawa a
                                            duzy ogrod to najpiekniejsza a wlasne gospodarstwo to juz najlepsza!
                                            • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 20:00
                                              dokładnie tak jak Mówisz,ale kazdy chwali to co ma hi hi hi
                                              mam sąsiadów mają na blichu(takie coś jak dzielnica a wlasciwie ulica}nad
                                              rzeką ropa działke jest tam bardzo duzo działek a na nich altanek.podziwiam
                                              ludzi ile tam pracy w to wszystko włożą,ale efekty widac,ja nie chciałbym tam
                                              działki z tych samuch powodów co Ty ,ja lubie przestrzenie i swobodę w tedy
                                              czuje sie na luzie .wiem ze moje 13 arow nie mozna porównywac do .... akrow
                                              Twoich,ale dobre i to.
                                              • ellenai Re: PITY 24.04.04, 20:11
                                                tak to jest ze nie kazdy ma taka mozliwosc miec taki areal,ale dzialka tez
                                                dobra rzecz a nawet bardzo dobra:)
                                                • aleks44 Re: PITY 24.04.04, 20:50
                                                  dokładnie ,ale na odludziu hi hi
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 00:56
                                                    odludzia sa najlepsze:)))))))
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 01:20
                                                    ja tam tak calkiem na odludziu to nie mam ,ale do najblizszego domu
                                                    mieszkalnego to mam jakies 200 m.ale mnie to wystarczy hi hi
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 01:29
                                                    e to masz super odleglosc ,taka w sam raz!
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 01:46
                                                    moge sobie pospiewac ,bez obawy ze komus zakloce spokoj
                                                    ale i tak wole cisze
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 01:48
                                                    .........a ladnie spiewasz aleks?
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 02:04
                                                    jak wypije, ale staram sie kontrolowac he he
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 02:08
                                                    e to nie pij AZ tak!
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 02:31
                                                    wiesz za kolnierz nie wylewam ale ,nie pije az tak,choc nie powiem zdarza mi
                                                    sie ,ale konczy sie na kilku kieliszkach,oczywiscie przy jakis okazjach.
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 02:33
                                                    e to picie nalogowe przeciez nie jest,alkohol jest dla ludzi,trzeba tylko
                                                    umiaru z tym, jak ze wszystkim zreszta:)
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 02:52
                                                    mam w barku duzo alkoholu,ale kiedus mnie naszlo cos chodzilo po mnie takiego
                                                    wiec nalalem sobie jednego i wypilem i poprawilo mi sie .mam sasiada ktory
                                                    odwiedza sklep kilka razy dziennie i chlepcze to wino bez umiaru
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 02:53
                                                    sasiad i jego picie to inna para kaloszy, pic zawsze mozna ale nie upijac sie i
                                                    robic z siebie alkoholika, o to w tym wszystkim chodzi
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 03:05
                                                    dokladnie,ale ja go jeszcze trzezwego nie widzialem,
                                                    i tak jest od kilku lat,co zrobic
                                                  • ellenai Re: PITY 25.04.04, 03:08
                                                    oj to ma facet potezny problem:(niestety,
                                                  • aleks44 Re: PITY 25.04.04, 03:09
                                                    on pewnie sie przyzwyczail i tak mu dobrze,nie jest agresywny w sumie lubie go

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka