Dodaj do ulubionych

POLSKA RZADZA BANDYCI !

09.03.05, 15:06
Coraz bardziej powszechne staje sie przekonanie, ze Polska znalazla sie w
rekach oszustów, zlodziei, karierowiczów, pospolitych kryminalistów, zwyklych
lobuzów, miernot moralnych i prostaków... To oni rzadza na samej górze i na
samym dole.
Obserwuj wątek
    • 0kowita ???????????????????? 09.03.05, 15:36
      .........i chcesz walczyć z tym wszystkim na forum Jasło ??
      Zdrowia życzę bo..............
      • cuski Re: Okowita 09.03.05, 22:14
        Dobra walka to ta, ktora podejmujemy w imie naszych marzen. Najwyrazniej
        Okowita nie potrafi jeszcze walczyc.

• adas49 Re: POLSKA RZADZA BANDYCI ! 09.03.05, 15:46
      cuski napisał:
      > Coraz bardziej powszechne staje sie przekonanie, ze Polska znalazla sie w
      > rekach oszustów, zlodziei, karierowiczów, pospolitych kryminalistów..itd

A moze bys tak w ramach protestu przeciwko tym niegodziwosciom dokonal
      publicznego aktu samospalenia?
      • ouimet Re: POLSKA RZADZA BANDYCI ! 09.03.05, 18:48
        "gazoliniarnia" na miejscu,to i koszty wlasne bylyby zminimalizowane.Moze
        sponsor by sie tez "jakowys" znalazl?
        • cuski Re: Ouimet 09.03.05, 22:59
          Sam sie spal, to dopiero bedziesz mial(a) rewolucje duchową. A o sponsora sie
          martw - "HARNASI" i "Ja" zadbamy o wszystko.
          • 0kowita Re: Ouimet 10.03.05, 05:01
            cuski napisał:

> Sam sie spal, to dopiero bedziesz mial(a) rewolucje duchową. A o sponsora sie
            > martw - "HARNASI" i "Ja" zadbamy o wszystko.

I tak oto w internetowej otchłani spotkały się dwie pokrewne dusze........
            Harnasi i Cuski.
            Pozazdrościć !!!!!!!
            Gdzież moja pokrewna dusza ???? Ni ma :(((((((((((((((
            • cuski Re: Ouimet 10.03.05, 23:00
              Nie masz pokrewnej DUSZY bo jesteś tylko pierdolniętą osoba, która uważa się za
              bohaterkę podwórka.
              • ouimet Re: Ouimet 11.03.05, 03:44
                cuski napisał:

> Nie masz pokrewnej DUSZY bo jesteś tylko pierdolniętą osoba, która uważa się za
                bohaterkę podwórka.

jako widzacy inaczej-masz racja!
                • cuski Re: Ouimet 11.03.05, 21:46
                  Tak masz racje, widze inaczej.

Ty natomiast jestes inaczej myslacy, a co za tym idzie inteligentny inaczej!!!
                  • ouimet Re: cuski 11.03.05, 23:41
                    cuski napisał:
                    > Ty natomiast jestes inaczej myslacy, a co za tym idzie inteligentny inaczej!!!

wal smialo:bardziej inteligentny!
                    ale ja to wiem...hi,hi-a Ty dopiero zauwazyles?
                    • cuski Re: Ouimet 12.03.05, 05:02
                      Lubię gdy się wściekasz, wtedy tak fajne kozy lecą ci z nosa.
                      • 0kowita Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:29
                        Powiem Ci Cuski, że Ty masz zerowe poczucie humoru.
                        Harnasiowi do pięt nie dorastasz. Harnasi jak pobluzga to posmiać się można.
                        Twoje bluzgi są nudne, sztywne, kompletnie bez polotu a w dodatku wulgarne i
                        niesmaczne........bleeeeeeeee

A teraz walnij mi coś po swojemu....wisi mi to.
                        • adas49 Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:33
                          Nie wiem na jakiej zasadzie takie pajace jak Cuski trafiaja w to miejsce.
                          Podejrzewam, ze Harnasi go zwerbowal.

Po drugie: masz racje z tym poczuciem humoru.
                          Choc w niektorych fragmentach wypowiedzi Cuskiego (tych nie kopiowanych) widac
                          wyrazne "kostusz0-harnasiowe" wplywy. Mimo wszystko traktowalbym ich jak
                          bliznieta syjamskie...
                          • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:36
                            Ja to nawet mam takie podejrzenie (wiem, wiem 'teoria spiskowa"), że to ta sama
                            osoba. Harnasi jako Cuski kopiuje wypowiedzi z innych forów ???? hmmmmm
                            W rozmowie "na bieżąco" ktorą z nim odbyłam bardzo powolny i drętwy brrrr.
                            • adas49 Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:38
                              Ciag dalszy "teorii spiskowej" - pamietasz jak Harnasi zapowiadal, ze nudno na
                              tym forum i on cos "wymysli"?
                              Mozgowcem to on nie jest...
                              • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:41
                                Tylko godziny nie bardzo pasują.....Cuski niby za wodą.
                                harnasi by siedział całe noce ??
                                • adas49 Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:42
                                  0kowita napisała:

> Tylko godziny nie bardzo pasują.....Cuski niby za wodą.
                                  > harnasi by siedział całe noce ??

Za jaka woda? Chuba za to woda, ktora Harnasi ma w mozgu...
                                  Przeciez ustalilismy, ze Harnasi to stroz nocny, ktory w wolnych chwilach uczy
                                  sie do eksternistycznej matury!
                                  • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:47
                                    No tak ale jaki stróż nocny ma pod ręką komputer i internet.
                                    Wszystko mi pasuje (teoria spiskowa trwa) ino nie te godziny....chyba
                                    .....chyba, że Harnasi poświęca nocny wypoczynek dla dobra forum.
                                    Bohater ????
                                    • adas49 Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:53
                                      Nie ma co kombinowac Okowito.
                                      Nalezy po prostu zignorowac to zjawisko nazwane ogolnie "harnasiowizna".
                                      Uwazam, ze reagowanie na jego wpisy jest po prostu zniznaiem sie do jego
                                      poziomu, inaczej mowiac jest kompromitacja.
                                      Tyle mialem do powiedzenia w tej sprawie.
                                      • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 08:56
                                        Też tak sądzę i nie będę do niego się odzywać.......
                                        Ale.........ale baaaaaaardzo mi się podoba jak Apolityczny z nim gada.
                                        wykręca mnie ze śmiechu.
                                        Apolityczny jest SUPER !!!!!!!!!!!!!
                                        • apolityczny Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 09:37
                                          Dziekuję Okowitko!

Też jesteś KOCHANA!

pozdrawiam
                                          wykręcający apolityczny
                                          • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 09:50
                                            Apolityczny.......... ech, miło przeczytać.
                                            • apolityczny Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 10:13
                                              Okowitko... mi zaś miło było napisać

pozdrawiam
                                              miłopiszący
                                              apolityczny
                                        • cuski Re: Adas49, Okowita, Apolityczny 12.03.05, 17:48
                                          Zawiążcie sobie gile z nosa na kokardkę.
                                      • cuski Re: Adas49 12.03.05, 17:45
                                        Adasiu49 masz po prostu tupet, żeby pokazywać się publicznie z taką gębą.
                                      • kitek23 Re: Cuski....hłe,hłe 22.03.05, 14:16
                                        adas49 ty pieprzony komuchu, czytam twoje komentarze napisane z nudów przy
                                        wiceprezesowskim biurku w rafineri i szlag mnie trafia na takie kreatury
                                        zajmujace sie takimi bzdetami miast ratować resztki honoru lewicy.fe adaś a fe.
                                    • cuski Re: Adas49, Okowita, Apolityczny 12.03.05, 17:44
                                      Za dużo przebywacie w naszym towarzystwie, mózg WAM rośnie!
                                  • cuski Re: Adas49 12.03.05, 17:40
                                    Chodziaż sztuczną szczękę nosisz, to o lanie aż się prosisz.
                                  • 0kowita Re: Cuski....hłe,hłe 12.03.05, 21:40
                                    adas49 napisał:
                                    > Za jaka woda? Chuba za to woda, ktora Harnasi ma w mozgu...

Masz rację. Sprawdziłam te godziny. On raz tylko nocą pisał (kopiował) a
                                    normalnie nadaje w polskich godzinach....hłehłehłe
                                    • cuski Re: 0kowita 13.03.05, 02:15
                                      Jak nie masz co robić, to się rozbierz i pilnuj rzeczy!
                                • cuski Re: Adas49, Okowita i Apolityczny 12.03.05, 17:38
                                  Sznurowadła prowadzą do rozwiązania.
                              • cuski Re: Adas49 12.03.05, 17:33
                                Adas49 jest jak papier toaletowy, lepi się do każdej dupy.
                            • cuski Re: 0kowita 12.03.05, 17:31
                              Jakby cię pies zobaczył, to by się o własnę budę zabił.

BBBBBBBBBBBBBBBBBrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
                          • cuski Re: Adas49, Okowita i Apolityczny 12.03.05, 17:28
                            Adas49, Okowita i Apolityczny są jak nietoperze - niedowidzą, niedosłyszą, a
                            wszystkiego się czepiają.

Pomachajcie raczkami NOCNE GACKI. HE HE HE.
                        • cuski Re: 0kowita 12.03.05, 17:22
                          Wiesz, co to jest cipa?

To taki gad, co wysysa z ch... jad.
                          • harnasi spoko heheheheh 13.03.05, 12:07
                            ale oni tego nie zrozumią ehheheh im to potrzeba rozrysować !! ehehheheh dobre
                            okowita to facet !!!!małolat!!!
      • cuski Re: Adas49 09.03.05, 22:36
        Natura wyposażając człowieka w odwieczny, naturalny instynkt samozachowawczy,
        dała mu w ten sposób psychiczny oręż pomocny w zmaganiu się z przeciwnościami
        losu na drodze jego życia, od chwili urodzenia do naturalnej śmierci.

Jesli Adas49 pozbawiony jest tego instynktu to nie niech sam dokona publicznego
        aktu samospalenia.
        • adas49 Re: Adas49 10.03.05, 16:22
          A coz warty jest instynkt samozachowawczy gdy Ojczyzna w potrzebie!

Cuski, nie krepuj sie...bierz bagnet w bron i zmykaj do lasu przygotowywac
          powstanie, jesli nie stac Cie na jakis bardziej spektakularny wyczyn!
          • cuski Re: Adas49 10.03.05, 22:56
            Odwagą nie jest umrzeć lecz życ...

A teraz male wyjasnienie dla Adasia49.

Samobójcy mają w sobie dwie cechy: tchórzostwo i odwagę.
            Stchórzyli przed jutrem,obowiązkami,problemami, lecz rowniez mieli odwage
            wziąść żyletke do ręki i przeciąć sobie żyły, albo stanąć na torach i widziec
            nadciągający pociąg wiedząc,że nie będzie jutra - to też jest odwaga. Jednak
            jest to odwaga w złym tego słowa znaczeniu...

Mam nadzieje, ze teraz rozumiesz roznice pomiedzy "umrzec" a "UMRZEC."
            • harnasi Re: Adas49 10.03.05, 23:52
              adaś to dewiant lubi bawić sie babunami
              • apolityczny Re: Adas49 11.03.05, 11:01
                harnasi napisał:

> adaś to dewiant lubi bawić sie babunami

A co tą są babuny?

pozdrawiam
                apolityczny nie wiedzący o babunach
                • harnasi Re: Adas49 12.03.05, 13:17
                  adasiu kozy z noska dziecinko przeciesz wiesz bo je jesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka