ouimet 31.03.05, 06:37 i chyba "maskotce"forumowej... Plagiat:' "Jezeli wydaje Ci sie,ze jestes najmadrzejszy-to faktycznie masz racje! Wydaje Ci sie." z wrodzonej skromnosci zapewne nie skomentujesz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: Cuskiemu-mojemu pieszczochowi 31.03.05, 10:27 ale moze skomentujesz wyjazd do Moskwy 2-ch takich "fajnych"... Jeden ratujac dupe wprowadzil stan wojenny,a ten mlodszy sie przyuczal...Jest jeszcze ten tez z... honorem wg niektorych.Czesiem Go ochrzcili.Uwazam ze tez bedzie miejsce w samolocie-wszak duza maszyna,a za darmo fruwac kazdy lubi...zreszta to obowiazek .Sztandar wyprowadzony,ale kasa zostala...rozdzielona. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Cuskiemu-mojemu pieszczochowi 31.03.05, 16:50 Tylko bez molestowania prosze. Nie piescic mi sie tu publicznie brudasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lkpa9999 Re: Cuskiemu-mojemu pieszczochowi 31.03.05, 21:30 Adaś!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nie mogę!!!! Jak czytam Twoje posty to mam na Ciebie taką straszna ochotę!!! Może byśmy....... Czy Ty jeszcze możesz? Daj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: lkpa9999 01.04.05, 06:52 lkpa9999 zadajesz Adasiowi pytania retoryczne, na ktore kazdy zna odpowiedz. Obawiam sie, ze musisz obejsc sie smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Ouimet 01.04.05, 06:47 Ouimet napisał: Jezeli wydaje Ci sie, ze ... "Wydawac" to ja lubie, ale pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś