ellenai 01.05.05, 00:02 ale fajnie! wiosna i piekny czas! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak_m Re: maj mamy! 01.05.05, 00:06 O, prawie przeoczylem a to juz. Dzis juz bylo bardzo wiosennie... (wroc) tzn wczoraj hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: maj mamy! 01.05.05, 00:17 juz północ, a nam sie wcale nie chce spac czerwone wino będziemy saczyc az po brzask......a tak sobie zaśpiewałam a mi własnie strasznie chce sie spac witaj kochanma Elle na majowce forumowej chciałam tu wczesniej sie z tobą przywitac, ale ktos inny mnie zagadał wpadne jutro pozdrawiam i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maj mamy! 01.05.05, 01:17 nie dawaj sie zagadywac zuzanno,to ja do was pije mocnym okocimiem heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: maj mamy! 01.05.05, 09:28 o znalazla sie Zuzanna,to dobrze,powinna tutaj czesciej zagladac,zapomina o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maj mamy! 01.05.05, 17:51 pojawienie sie zuzanny to dobry zwiastun ha~ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: maj mamy! 01.05.05, 23:43 o dziekuje, dziekuje :) nie zapomniałam ja? nigdy! pozdrawiam ech...jak ja lubie maj własnie zrobiłam forumowe porządki - 1 maja świeto pracy, a ja tak cięzko pracuje na forach hi hi hi chyba sobie zrobie taka osobista rocznicę zawsze pierwszego maja, po długiej pracowitej zimie bedę szukac starych, cudownych znajomych, odgrzebywac cudowne watki a wy kurde tak sie nie dziwcie, bo wiecie gdzie mnie znależć, co? ja nie mam czasu to choc na chwilke u siebie raz w tygodniu jestem, jakby co to tam zasze mnie znajdziecie :) chyba jednak ja bardziej za wami tęskniłam :( a teraz jeszcze troszke pomóżcie mi na Jasełku przywołac Okowitke, bardzo was proszę, wspierajcie mnie w naszych starych watkach Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maj mamy! 01.05.05, 23:47 heheheh,faktycznie pracowicie spedzilas dzien ale to na nasza i twoja chwale forumowa! wiwat zuzanno maj kocham ale w polsce!tutaj to zwykly miesiac dla mnie okowite to sie znajdzie i ukocha!tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: maj mamy! 01.05.05, 23:55 wiem ze daleko jesteś.... bądź dzielna, jestem chociaz tu z tobą jakos damy radę lubię to powiedzonko, w kupie razniej, kupy nic nie ruszy.... słyszałam, ze tesknota za krajem jest okropna, jak sobie z tym radzisz, Ellenai_ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: maj mamy! 02.05.05, 03:19 nie mam wielkiej tesknoty za krajem,ot czasem wspominam i chcialabym na chwile do tego wrocic,mam was,mam fora i jest znakomicie dzieki temu! Odpowiedz Link Zgłoś