Dodaj do ulubionych

durny wątek to jest

19.05.05, 06:56
Tu wpisujemy tylko durnoty.....
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 07:15
      A właściwie ..... hmmmm
      Co to jest "durnota"???
      Ktoś zna definicję ?
    • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 11:26
      Jako sympatyk miasta Jasla chcialbym sie zapytac Burmistrza kiedy przestanie
      padac deszcz i czy to prawda,ze jak juz przestanie padac to nie bedzie
      konieczne wychodzenie z domu z parasolem?
      Bardzo prosze o oficjalne stanowisko w tej niezwykle nurtujacej mnie kwestii.

frasobliwy Adam z Mialkini
      • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 11:31
        Przepraszam za bledy w podpisie. Mysle, ze rozpowszechnianie klamliwych
        informacji jest niecelowe i spotka sie z zasluzona oraz dotkliwa kara.Kierowany
        wyrzutami sumienia zglaszam korekte podpisu. Oto ona:

zasmucony niefrasobliwoscia wladz
        Adam rodem z Podkarpacia
        • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 15:57
          A co z oknami ? Jest jakiś nowy komunikat w tej sprawie ? U mnie w całej
          chałupie jedzie plackami ziemniacznymi i nie wiem czy mogę wywietrzyc czy nie
          mogę.
          • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 16:16
            Chcialbym sie zapytac Burmistrza czy znane jest juz oficjalne stanowisko Urzedu
            Miasta w sprawie podatkow od psow. Chodza pogloski, ze psy wykastrowane beda
            objete jedynie oplata ryczaltowa niezalezna od wagi.
            Pytanie numer dwa brzmi: czy jest juz przygotowana lista rekomendowanych przez
            wladze psich psychologow (zakladam, ze kastracja spowoduje u mojego bernardyna
            powazne zachwiania w emocjach a nie chcialbym go leczyc u przypadkowych osob).

Z powazaniem
            praworzadny obywatel Adam M.

PS. Radze nie otwierac okien. Poczekajmy na przemowienie Burmistrza.
            (Nie rzucim wladzy skad nasz rod!) Poza tym swad plackow z ziemniakow moze
            zwabic pod okna szwadrony wyglodnialych suk.
            • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 16:26
              A drzwi? Co z drzwiami ? Można otworzyc ?
              Trzy dni z chałupy nie wychodzę .....papierosy mi się kończą.
              W dymie plackowo-papierosowym siedzę ..ledwo żyję.
              A burzy nie ma (
              • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 17:09
                Badz cierpliwa. Burmistrz sam przemowi i powie w odpowiednim czasie, kiedy
                mzona wyjsc z domu.
                Pamietaj, co napisane jest w pismach "Albowiem sluchal bedziesz burmistrza
                swego a jesli nie posluchasz to kara okrutna zstapi na niedowiarkow slowa
                wladzy pana. I wichry ogromne zaszaleja, i wywaza okna oraz drzwi z futrynami i
                placz i jeki niedowiarkow rozlegna sie nad Jaslem. I wiedziec beda mieszkancy,
                ze to co mowil burmistrz bylo sluszne"
                • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 17:59
                  ...no to wielkie mam zmartwienie
                  bo mi grozi zaczadzenie
                  i dopada mnie zwątpienie
                  w słusznośc działań naszych władz.
                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:15
                    Okowita! Okowita! Ty tu sie w Tuwima bawisz a popatrz w dol: pala Ci sie
                    rajstopy!
                    • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:21
                      Nic w tym dymie nie widzę. Rajstopy ? eeeee coś bym czuła ...chyba.
                      A skąd wiesz ? Przez kabel widzisz ?
                      • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:22
                        Czuje jak nic, ze wlosy sie pala! Najpierw byl smrod nylonowy, teraz
                        keratynowy! Uwazaj, by zywiol nie zaatakowal wiekszych obszarow...
                        • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25
                          Eeeeee jak włosy to nie rajstopy. To może podpaliłam sobie grzywkę.
                          • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25
                            Naprawde nie masz zadnych wlosow w okolicach przykrytych rajstopami?
                            • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:30
                              Musiałabym sprawdzic ale dymu tyle.... nic nie widzę.
                              • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:31
                                okowita! tobie sie juz cale stopy spalily! Odpedz szmata ten ogien, bo
                                zostaniesz kaleka!
                                • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:39
                                  To nie rajstopy.....mowię Ci to chyba w kuchni coś się pali.
                                  Aaaaaa rzeczywiście ostatni placek ziemniaczany się zapalił.
                                  Będzie elegancki placek płonący a te włosy to pies się trochę przypalił.
            • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:00
              adas49 napisał:

> . Chodza pogloski, ze psy wykastrowane beda
              > objete jedynie oplata ryczaltowa niezalezna od wagi.
              >

Rany Boskie ! Dla paru groszy podatku psu taką krzywdę zrobic !!!!
              Serca nie masz ! jak by tak Tobie...........
              • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:21
                0kowita napisała:
                > jak by tak Tobie...........

Tobym zostal spiewakiem...
                • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:22
                  I tylko tyle ? Nie byłoby żal........?
                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25
                    Od malutkiego uczono mnie, ze zycie zaskakuje wciaz nowymi mozliwosciami, ktore
                    trzeba umiec wykorzystac. Na przyklad gdy spotka sie losia to trzeba go
                    podziwiac...
                    • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:28
                      Jasny gwint ! Cóż za dyplomatyczna zmiana tematu i to znów na łosia.

A co Ty na to .... wakacje z siostrą ?

www.republika.pl/twojezakopane/
                      • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:30
                        Sauna z basenikiem...to musi byc interesujace.
                        Najpierw podaja basenik (celem uzycia go w wiadomym celu) by potem uzywac do
                        woli sauny nie krepujac sie,ze trzeba zawolac "Siostro! Basenik!"...

Dobra. Wchodze w to. Jade tam.
                        • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:34
                          Pocztówkę przyślij..... i po szlakach, tylko po szlakach żebyś się w jakąś
                          przepaśc nie sturlał.
                          • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:46
                            Na starosc planuje osiedlic sie w Bieszczadach..
                            • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:47
                              Tak ?? A w którym miejscu ?
                              • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:49
                                0kowita napisała:
                                > Tak ?? A w którym miejscu ?

W miejscu niedostepnym, dzikim, odludnym i strasznym...dokladna lokalizacja
                                pozostaje kwestia otwarta.
                                • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:51
                                  Mnie się Bieszczady tak średnio podobają. Nie chciałabym tam mieszkac a już
                                  napewno nie gdzieś na odludziu...brrrrr.
                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:52
                                    To i dobrze.Nie lubie jak mnie goscie odwiedzaja.
                                    • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:55
                                      Ani by mi do glowy nie przyszło się wpraszac. ..... jeszcze byś mnie
                                      bernardynem wykastrowanym poszczuł a tu odludzie. O nie nie...bojąca jestem.
                                      • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:59
                                        A jakbys tak przypadkowo przechodzila? To co? Nie wstapisz?
                                        • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:04
                                          Nie wiem, nie wiem.Ale...... jak to ma byc "na starośc" to ja może wtedy będę
                                          miec taaaaaaaaaaką sklerozę albo jeszcze co gorszego.
                                          • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:06
                                            To by sie nawet dobrze skladalo. Bo jak sie ma skleroze, to sie wychodzi z
                                            wlasnego domu i bladzi, bladzi po przestworzach...
                                            • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:14
                                              Gorzej .... mogę dojśc do Ciebie i zapomniec wyjśc.
                                              • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:15
                                                To by sie nawet dobrze skladalo. Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie
                                                ma czym palic w piecu...
                                                • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:17
                                                  Jak to nie ma co jeśc ? Przecież będziesz polował na łosie.
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:21
                                                    Ale duzo jem. W koncu losie moga sie skonczyc.
                                                    Wtedy bede polowal na rysie i hodowal rumaki. A kobiety, ktore zbladza do mojej
                                                    samotni beda podstepem i szykanami zmuszane do zadowalania moich koni...
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:23
                                                    Co będą musiały tym koniom robic ? Chyba nie to co mam na myśli ?
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:24
                                                    Bedziesz musiala odgarniac gnoj, czesac czupryny, nosic ciezkie wiadra z woda i
                                                    zabawiac ich Wlasciciela...
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:27
                                                    Przecież już będę wtedy trzesącą się staruszką. Jak Cię zabawię ?
                                                    Tańcem i śpiewem ?......olaboga
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:27
                                                    Bedziesz mnie zabawiac opowiesciami o tym, co w ciagu dnia robily moje rumaki...
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:30
                                                    Przecież będę miała sklerozę.... nic nie zapamiętam.
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:33
                                                    Luki pamieciowe wypelnisz konfabulacja.Poradzisz sobie.
                                                    Najwazniejsze, zebys byla dobra dla moich koni. W zadnym wypadku nie wolno ich
                                                    walic... po lbach...
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:38
                                                    A gdzież ja bym śmiała walic konie i to jeszcze w starczym wieku.
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:44
                                                    I to mi sie podoba.
                                                    Kobieta w pewnym wieku powinna umiec obchodzic sie z konmi.
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:58
                                                    ....i je dosiadac.
                                                  • adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 20:06
                                                    ...a zwyrodnienie stawow biodrowych ?
                                                  • ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:22
                                                    adas49 napisał: A kobiety, ktore zbladza do mojej samotni beda podstepem i
                                                    szykanami zmuszane do zadowalania moich koni...

tzn. beda im/koniom/nosily sieczke?
                                                • ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:20
                                                  adas49 napisał:
                                                  Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu...

to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/za
                                                  przegryche?
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:33
                                                    ouimet napisał:

> adas49 napisał:
                                                    > Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu...
                                                    >
                                                    > to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/za
                                                    > przegryche?

KANIBAL ???? Nie. Nie wierzę !!!
                                                    Chyba chciał powiedziec, że pierogi bym mu gotowała.......
                                                  • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 16:40
                                                    0kowita napisała:

> ouimet napisał:
                                                    >
                                                    > > adas49 napisał:
                                                    > > Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu...
                                                    > >
                                                    > > to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/z
                                                    > a
                                                    > > przegryche?
                                                    >
                                                    >
                                                    > KANIBAL ???? Nie. Nie wierzę !!!
                                                    > Chyba chciał powiedziec, że pierogi bym mu gotowała.......

..... i że bedę zbierac chrust w lesie....
                                      • ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:16
                                        0kowita napisała:
                                        jeszcze byś mnie bernardynem wykastrowanym poszczuł ....O nie nie...

a gdyby bernardyn Adasiowy(?) nie byl po kastracji?To akceptowalne byloby
                                        poszczucie?
                                        • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:34
                                          Poszczucie w żadnej koniguracji akceptowalnym nie jest.
                                          • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:44
                                            wrrrr........ tak to jest jak się jest nieukiem

Miało byc "Poszczucie w żadnej konfiguracji akceptowalnym nie jest."
                                            • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:46
                                              O kurcze, jaka ja durna! przecież moglam sobie to wyciąc i napisac jeszcze
                                              raz.............. hłe, hłe.

Oczywiście żartuję .........regulamin rzecz święta.
    • 0kowita Re: durny wątek to jest 02.06.05, 14:08
      wybaczcie.............
      podciagnę w górę ten durny wątek bo mi żal by wyjechał na stare strony..

..jakos mi się podoba....
      • ouimet Re: durny wątek to jest 03.06.05, 03:48
        tez uwazam ten durny watek za madry...
        Pasuje mi do mojego intelekty.
        • 0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:11
          Kiedyś tu pisaliśmy "siedlisko geniuszy" ..........ech gdyby kiedyś tak
          napisac "siedlisko świrów".....gdyby Adaś zaczął to może my za nim podążymy
          • ellenai Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:29
            a tam od razu siedlisko swirow! od razu sie tak wywnetrzac z prawda przed
            innymi!cmok poranny 0kowita!
            • 0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:31
              Cmok Elle.........
              a ja tam lubie świrów

bom sama świr
              • ellenai Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:32
                ja tez lubie,bo tez mam nierowno pod sufitem,ale ludzie niech mysla ze my tu
                madrzy jestesmy ehhe
                • 0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 07:25
                  Ale mądrego udawac to straaaaaaaaaaasznie trudne jest.
    • 0kowita Re: durny wątek to jest 19.06.05, 18:34
      Ech, obronię ten wątek przed wyjazdem na drugą stronę bo jest w nim to co
      lubię.....bezsensowne i abstrakcyjne gadanie.

To lubię, to mnie cieszy a nie cieszy mnie wycinanie, cytowanie ustaw,
      udowadnianie, wymądrzanie
      i... pouczanie co można pisac na publicznym forum
      a czego pisac.....nie uchodzi.
      • ouimet Re: durny wątek to jest 20.06.05, 02:19
        przyszla baba do lekarza...
        a lekarz tez baba.
        • 0kowita Re: durny wątek to jest 20.06.05, 05:39
          Przychodzi do lekarza baba z żabą na głowie.
          Lekarz pyta - Co pani jest ?
          A żaba na to
          - coś mi się tu q..a do dupy przykleiło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka