harnasi 19.06.05, 15:24 i le ci płaca za wycinanie prawdy ? manipulatorze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Oko-vita znów mnie tniesz 19.06.05, 18:18 Oj Harnasi, Ty moje utrapienie !!!! Dlaczego wycinam ? Odpwiedź masz tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=25235185&a=25393526 Jesteś chłop dorosły i wcale nie taki głupi jakiego chcesz udawac to i wiesz .... nie mozna kogoś publicznie nazywac "złodziejem" jesli nie ma wyroku sądowego. Masz dowody, że ktoś kradnie ??? Idź na policję, do prokuratora a tu nie wypisuj bo........ a co Ci będę tłumaczyc, sam wiesz. I nie baw się ze mną... nie leżę całą dobę na komputerze, szykują mi się różne wyjazdy i może by tak, że długo nic nie wytnę bo mnie tu nie będzie. Niezmiennie pozdrawiam Cię bo przez te pare lat polubiłam Cię Harnasi. Jesteś strasznym dziwakiem a ja lubię dziwaków. Masz poczucie humoru... Twoje bluzgi są zabawne, robisz tu ruch, nigdy nie byłeś nudny. Polubiłam Cię ale wszędzie tam gdzie wymieniasz nazwiska bedę ciąc...sorry. pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Oko-vita znów mnie tniesz 19.06.05, 19:00 Tak sobie czytam jeszcze raz to co wyciełam i myślę......... Może masz i rację Harnasi. Nie wiem co się dzieje w klubie Czarnych. Moze masz i rację..........ale musisz to napisac bez nazwisk. Bez przesądzania kto winien, kto kradnie. To jest tylko forum a nie sąd regionalny. Odpowiedz Link Zgłoś
goral_nizinny25 Re: Harnasi ... 20.06.05, 12:39 Harnasi, jak cie tna, to przybadz do mnie na forum : ) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Harnasi ... 20.06.05, 13:39 To samo Harnasiowi mówię.... tyle jest for Jasło a on tu swoje sensacje wypisuje. Chyba tylko po to bym wykonczyła się nerwowo......CMOK. Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Czarni to moja miłosc a działacze to złodzieje 21.06.05, 12:18 wiec pisze prawde na Forum jało dzieki góral :) tam niema cenzury hehehe Odpowiedz Link Zgłoś