Dodaj do ulubionych

Zyczenia z Franco Forte

24.12.02, 16:24

Wszystkim znajomym i nieznajomym z Wieliczki i okolicy pogodnych i zdrowych
Swiat Bozego Narodzenia zyczy
Obserwuj wątek
    • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 23:29
      cicho i spokojnie zapada zmrok
      gwiazdy kolysza nas do snu
      wspolnych serc splecione palce
      glaszcza nocny czas
      kochana jestem tylko Twoj
      i tylko w Tobie zakwitam
      czarem plonacych swiec
      mgla skryla nasze tajemnice
      otulila swym smakiem
      przypieczetowalismy to pocalunkiem
      i razem do dnia
      a od dnia do zmroku
      po wszechczasy juz
      Dlaczego jestes dla mnie taka
      Ktora nie wierzy , to co czyta
      • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:30
        jestem spózniona , ale komputer mialam zjęty
        Witam !
    • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:52
      obiecałeś, że jak zejdę z forum to ich też opuścisz, a dalej tam walczysz
      • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:46
        Z kim walcze, nie ma przeciwnikow, dostaniesz emailem Real player !!
        wlasnie wyslalem , klikniesz i sie zainstaluje
        • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:49
          coś dzisiaj nie działasz na forum katowickim - co się dzieje ?
          • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:50
            a przestaniesz wchodzic na forum O.
          • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:51
            Dzialam, tylko czasu nie ma.
            dostalem emaila z Australii i odpisuje koledze (bawarczyk) a to jest dlugi list.
            • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:54
              a czy dla mnie zostawisz O.
              Tez musze zejść na nockę ale moze jeszcze odpowiesz
              • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:56
                PRZESTANE !!! ;-)))

Gute Nacht !!!
                • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:32
                  piękna muzyczka gra, jeszcze nie przesłuchałam drugiej
                  • Gość: b Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.03, 22:07
                    ogladalem Napoleona i Walewska w ogrodzie, jak sie podoba muzyka
                    • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:14
                      tak ciepło jest u was, że jesteś w ogrodzie
                      • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:25
                        Pale BRZOZA ;-) wiec cieplo, no i ogladamy telewizje, sluchamy radio (mam tam
                        fantastyczna "anlge" od Pioniera a cyfra tez tam jest.
                        Kobiety graly w Romme.
                        • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:27
                          a co to Romme ?
                          • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:30
                            To jakas gra w karty, moze zle napisalem, jaka piosenka byla najladniejsza,
                            albo jest !!!
                            • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:32
                              przysylaj mi puste koperty piotr szczepanik i Brekaut a także zagraniczne
                              ballest - czy jak zwycięzyłes to ty mnie jeszcze potrzebujesz ?
                              • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:33
                                Ja z Twoim poparciem nigdy nie przegrywam, a jak przegram to to byla moja
                                ostatnia bitwa !!!
                                • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:35
                                  ale nie masz mojego poparcia bo ja już nie walczę, zwycięzyłeś i co teraz ?
                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:40
                                    Nie narzekaj, Ty tez znowu na nogi staniesz, czas goi wszystkie rany.
                                    Nie martw sie, Twoi "bywalcy " znowu wroca i bedziesz w Twoim zywiole.
                                    Na pruskie poparcie zawsze liczyc mozesz !!!
                                    • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:43
                                      ale obiecaleś mi , że tam nie będziesz robił wpisów - tak
                                      a tobie jaka piosenka się podoba ?
                                      • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:50
                                        Od tego czasu jak obiecalem, to tez nie zrobilem, ale palce mie "swiedza"
                                        Jaka , wlasciwie wszystkie, ale piotr jest bardzo dobry
                                        • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:52
                                          proszę cię, tyle jest innych for, zostaw to dla mnie
                                          jaki piotr ?
                                          • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:53
                                            siedzę przy tej Wie. jak pustelnik, a ty możesz skakać wszędzie, czy tak ma być
                                            • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:57
                                              tymbardziej , że oni mogą ze mną wogóle nie chcieć rozmawiać
                                          • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:56
                                            Szczepanik, ale takze Raymnond Frogatt z Callow La vita, czy Roy Orbison
                                            California Blue albo Eleni
                                            Troyan Horse od Luv tez fajne jest!!!
                                            • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:58
                                              bardzo fajni są, mój gust, miło słucha sie takiej muzyki ........
                                              • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 23:00
                                                Ritko, ale teraz do lozeczka, ale marsz !!

DOBRANOC, to Twoj czas
                                                • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 23:02
                                                  dobranoc , wyłączam muzyczkę
                                                  jutro sprawdzę czy dotrzymałeś słowa
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 23:04
                                                    Prusacy sa slowni, wierz mi !!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 21:01
                                                    ballest , tyle mam do powiedzenia komuś i tego kogoś nie ma, dalej czekam na
                                                    watek specjalnie dla mnie ale już nie mam nadzieji, forum o. robi się dla mnie
                                                    obce, ciężko mi jest tymbardziej , że przeczytałam Trzy rozmowy , a i moje
                                                    dzieciaki mają malutkier sukcesy, koniec ballest, koniec moich wywnętrzeń,
                                                    muszę teraz sam z nimi pozostać, nawet nie wyobrażasz sobie jaki to ból.
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.03, 23:18
                                                    Riciuniu jestes jeszcze !!!? odpisz prosze !!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 07:49
                                                    jestem , cieszę się , że dotrzymujesz slowa
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.03, 21:45
                                                    Riciuniu z GG to nie twoj przypadek, mysle , ze to by byl twoj pogrzeb, Nie
                                                    przesylam !!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:46
                                                    chcesz jeszcze ze mną rozmawiać ?
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 14.01.03, 19:38
                                                    Tak, ja znowu jestem na Forum, nie na Allenstein, ale na razie na gliwickim i
                                                    mysle, ze wroce do normy
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:30
                                                    ja tez muszę wrócić do normy, czas mi ucieka i życie, musze się śpieszyć

będe na Krakowie na turnieju tenisowym , jak chcesz mozesz sie właczyć
                                                    o 21.30 włącz Eurosport
                                                    trochę jeszcze muszę się odrobić
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:37
                                                    chyba 200 post jest mój
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 14.01.03, 21:26
                                                    gratuluje, bedziesz na Eurosporcie ?
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 22:23
                                                    jeszcze nie teraz, narazie podglądam rywali
                                                    Co tam w domu u ciebie słychać ? :-)
                                                  • Gość: b Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 05:48
                                                    Guten Morgen !
                                                    Chcialem wczesniej odpowiedziec, ale Forum sie nie otwarlo, wiec poszedlem spac.
                                                    b.

• Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 14:13
                                                    rano, o mało sopel z dachu mnie nie zabił - to się nazywa szczęscie, psy też
                                                    uszły życiem - odwilż na całego
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 20:54
                                                    popatrz jaki przypadek, w TV1 również był film dokumentalny , niemicki o
                                                    Stalingradzie. Okropne , straszne, tyle ludzi zgineło dla ideii
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:11
                                                    Moj ojciec nie byl w Stalingradzie, wrzucono go do kotla w Ilmensee,(kolo
                                                    Leningradu/Petersburga) gdzie wyratowali dywizje SS "Totenkopf".
                                                    Tam walczyly na ruskiej stronie kobiety, ktore WIECEJ JAK OKRUTNE BYLY!!!
                                                    pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:18
                                                    ballest, ja nie chcę o tym dyskutować, bo w historii jestem ciemna
                                                    mowiłam ci o tym , bo wczoraj ty to ogladałeś
                                                    po co się tłumaczę ?
                                                  • Gość: Ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:25
                                                    Nie potrzebujesz dyskutowac, ale moge Tobie napisac, ze kobiece jednostki jak
                                                    wziely w niewole SS - manow, zamordowali ich, obciely im meskosc i ja do ich
                                                    buzi wlozyly.
                                                    Tak nienawidza kobiety!!
                                                    Pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:32
                                                    ballest - ja nie chcę o tym wiedzieć, chcę widzieć życie piękne.
                                                    Kiedy idziesz na urodziny syna i co niesiesz w prezencie ?
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:46
                                                    Jutro, w prezencie 1000 Euro (napewno nie przyjmnie bo taki glupi jest !!!)
                                                    do tego calkiem plaski Scanner od canona, moze nosic z Laptopem i Tusze do
                                                    Drukarki oraz mnostwo drobiazgow co zona kupila!!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:49
                                                    co u was za zwyczaj nie przyjmować prezentów
                                                    prezent trzeba przyjąć i jeszcze się uśmiechnąć i być z niego zadowolonym.

ja kiedyś tesciowej w prezencie dałam słoik marmolady i wiesz jaki przyjeła ?
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 22:00
                                                    Wiem, ale Ty nie znasz mego syna, on nie chce nic, kiedys zaparkowal przed
                                                    ogrodem samochod, wiec wyszedlem pojechalem na stacje
                                                    benzynowa , "zatankowalem" i przyjechalem z powrotem.
                                                    Syn tego nie zauwazyl.
                                                    Pozegnal sie i poszedl, za 5 minut wrocil, polozyl mi 50 Euro na stol i
                                                    powiedzial do mnie "nie rob tego nigdy wiecej" ja mu odpowiedzialem, ale
                                                    kosztowalo tylko 40 Euro, --nie szkodzi, masz za fatyge, odpowiedzial i wyszedl.
                                                    Taki jest moj syn!!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:03
                                                    no to po co jesteś taki uparty i ciągle dajesz pieniądze, może on lubi kwiaty?
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 22:08
                                                    Bo trudno mu cos na urodziny odmowic, a my z pieniedzmi problemow nie mamy,
                                                    wiec bedzie sie skurczal, ale chyba przyjmnie.
                                                    Mamy tylko jednego syna!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:12
                                                    i za pieniądze chcecie kupić milość syna - ballest dawaj mu pieniądze jak
                                                    chcesz i ile chcesz ale dlaczego w prezencie - możesz kupić mu coś z porcelany,
                                                    obraz itp.
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 15.01.03, 22:20
                                                    Napisalem Tobie co mu kupilismy, ale co mamy robic z pieniedzmi, przeciez tylko
                                                    on je dostac moze, nie mam 10 dzieci ???
                                                    Zmien temat ritko !!!:-)'
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:23
                                                    dobra, podaj temat
                                                    moze być pogoda
                                                    jest wiatr halny i odwilż , co wiąże się z odwołaniem skoków narciarskich w
                                                    Zakopanym, martwisz się tym ?
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 15.01.03, 22:31
                                                    Nie wiedzialem ze odwalali skoki, wiem, ze przed 2 latami, narobilem sobie
                                                    klopotow krytykujac PRYMITYWNE zachowanie polskich kibicow w Zakopanem i w
                                                    Harrachvie (chyba do 1956 roku nalezal do Polski)
                                                    Oczywiscie przed rokiem tez krytykowalem a wtym roku czekam , co sie zdarzy.
                                                    Co sadzisz o nowej niemieckiej gwiazdzie TENISA ???,chcesz ja trenowac?
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 23:00
                                                    skoki nie odwołane tylko taka prognozę zapowiadają

właśnie - dowiedz się coś o nieznanej Niemce , która wygrała z Capriatti.
                                                    pewnie podają jej życiorys w tym gorącym tenisowym okresie

dobranoc ballest
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 23:09
                                                    Dooooooooobraaaaaaaaaaanooooooooooooc , Wielmozna Pani Rito !!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 07:38
                                                    dziękuję za kawę, nawet ja nie rozlałam
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:11
                                                    ballest , czy szykujesz jakąś wojnę , że cię nie ma
                                                    czytam właśnie ksiązkę - wojnę polsko- ruską pod flagą biało czerwoną i jestem
                                                    nią zachwycona, chciałabym się wyżyć i czytać ją na głos, w sam raz na mój czas.

teraz będę oglądać tenis i nagrywać
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.03, 23:52
                                                    Wlasnie wrocilem z urodzin syna, mail 30-stke!!!
                                                    pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 20:43
                                                    uuuuuu !!!
                                                    to kiedy wnuk ?
                                                    ballest - jestem dziś przemęczona, intensywne treningi dają mi w kość a relaks
                                                    typu forum, który ma dać mi siłę i wiarę odbiera mi ją.
                                                    Walcze ze wszystkim, dzis potrafiłam poprosić klientkę by do mnie już nigdy nie
                                                    przychodziła, bo chyba przychodzi by mnie gnębić.
                                                  • Gość: koziolofiarny Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.03, 22:22
                                                    Riciuniu, cos takiego zrobic nie mozesz, ty zyjesz z klientow!!!
                                                    Mam dobra rade, dziennie rano zrob sobie herbate z Johaniskrautu (dziurawca)
                                                    dwa razy na dzien i do tego instandtee, dwie lyzeczki (to jest ta rozpuszczalna
                                                    herbata w proszku. Bedziesz calkiem inna kobieta.
                                                    pyrsk
                                                    b.
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 22:27
                                                    dlaczego taki nik ?
                                                    mogłam tak zrobić, własność to własnośc i nik za żadną cenę nie będzie mnie
                                                    wiecznie martretował, to taka klientka aptekarka, która o wszystko ma
                                                    pretensje, może przechodzi okres przejściowy.
                                                  • Gość: best Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.03, 22:40
                                                    ach w nicku "all" zapomnialem, przepraszam, zdarza sie?:-))
                                                    No trudno !!!
                                                    Riciuniu, Ty mozesz robic co chcesz, tylko u nas na Zachodzie klient "KROLEM
                                                    JEST" ale ty w miedzyczasie dobrym psychologiem jestes i wiesz co robisz, MOJE
                                                    POPARCIE ZAWSZE MASZ, obojetnie co nazbroisz !!!?
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 22:51
                                                    ballest - tylko u was taki sklepik jak mój już nie istnieje, ten rok to agonia
                                                    dla wielu rodzinnych sklepów, tylko silni przetrzymają.
                                                    ballest - ja bardziej doceniam pijaka, bo zawsze przyjdzie niż aptekarkę z
                                                    wysokiego rodu i zadufaną w sobie
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 17.01.03, 23:05
                                                    Tez napisalem, ze Cie podpieram, Ty musisz tez wiedziec co robisz, ale uwazam,
                                                    ze z tego sklepiku na takiej wysokiej stopie nie zyjesz, musisz miec inne
                                                    dochody.;-))
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 19:49
                                                    za dużo myślisz ballest
                                                    pomyśl o przedłuzeniu swojego rodu i nie sponsoruj syna dopuki nie wyda na
                                                    świat dziedzica, bo coś się ociąga
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 18:18
                                                    Hallo Riciuniu !!
                                                    Wrocilem dzisiaj rano, nie badz taka ostra, nie stoi TOBIE !!!
                                                    Mysle, ze przebaczysz, ze nie odpisalem
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:11
                                                    ballest , wszystkim przebaczam, jestem po trenngu, stres opadł, piję winko
                                                    czerwone wytrawne i jest mi błogo, nie wiem co dzisiaj popisze ale coraz
                                                    częściej sięgam po napój wyskokowy.
                                                    Nie napisałeś co z tym wnukiem czy czekasz na niego i dopingujesz syna ?
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 19:16
                                                    Na wnuka sie nie zanosi, syn chodzil z greczynka 13 lat i sie rozeszli trudno,
                                                    ale teraz szuka nowej, zobaczymy :-))
                                                    Uwazaj z tym winem, glowa boli !!
                                                    pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:24
                                                    widzę błąd wychowawczy, syn nie umie j.polskiego i synowej Polki nie
                                                    znajdziesz, a szkoda bo twoje serce mimo wszystko i przeciw wszystkim bije dla
                                                    Polski.
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 19:32
                                                    Prawda jest, ze syn po Polsku nie potrafi, chcialem, zeby oprocz Nowych Mediow,
                                                    Informatyki i Anglinistiki Slawinistyke studiowal, odrzucil i wybrak
                                                    Japanologie, ale uwazam ze jak po czesku duzo rozumie to sie po polsku tez
                                                    szybko nauczy.
                                                    Dla niego najwiekszem zaskoczeniem byl fakt, ze myslal ze jak troszeczke po
                                                    slasku potrafi to tez po polsku rozumie, a jak widzisz tak nie jest, rozumie po
                                                    czesku ale nie po polsku.
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:54
                                                    Sluchaj, to w takim razie niech pomysli o rodzinie.
                                                    Wiesz co wino uderza do glowy i slabo myślę, moje mają sesje i uczą sie pilnie
                                                    i tez nie myslą o zakladaniu rodziny, uważam , że mają jeszcze czas.
                                                    Nie mam wymagań co do zięciów oprócz jednego - nienawidzę pijaków.
                                                    Marzą mi sie zięciowie, którzy potrafią obracać się w życiu, nie taki domator
                                                    siedzący w fotelu w pantoflach i czytający gazetę.
                                                    A ty jaką synową sobie życzysz ?
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 20:57
                                                    można się zapić na śmierć czekając na ciebie
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:24
                                                    Nie badz taka ostra do mnie, wpierw moj syn nie pije i nie bedzie
                                                    alkocholikiem, jak "fajruja" u mnie w ogrodzie ta sa czasami dwie butelki
                                                    czerwonego wina puste, ale nie wiecej.
                                                    Jest wlasciwie bez nalogow, ale duzo czyta i robi cos dla wlasnej kondycji,
                                                    tzn. uprawia sport!!!
                                                    Kiedys gral w reprezentacji miasta w tenisie stolowym i reprezentacji Hesji w
                                                    pilce noznej.
                                                    Ma tez bardzo dobre serce.

pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:29
                                                    To ja czekalem, nie Ty :
                                                    Re: Zyczenia z Franco Forte Gość: ballest, 19-01-2003 19:32
                                                    • Re: Zyczenia z
                                                    Franco Forte Gość: rita, 19-01-2003 19:54
                                                    • Re: Zyczenia z
                                                    Franco Forte Gość: rita, 19-01-2003 20:57

pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:33
                                                    ale jesteś skrupulatny, tak wyliczać czas, czy kasę żony też tak wyliczasz ?
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:31
                                                    ballest - pytalam o synową , jaka sobie wyobrażasz ?
                                                    Piję twoje zdrowie, kończę butelkę
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:38
                                                    Synowa, Hm, nie wiem, powinna byc "skrzetna" jak Marta, moze tez tak na imie
                                                    miec, gotowac tez musi potrafic (choc syn swietnie gotuje) tanczyc,
                                                    zawsze mila, tolerancyjna, jesli o dyskusje chodzi no i nie glupia.
                                                    Nie potrzebuje byc ladna, inteligentna i zawsze schludnie ubrana.
                                                    Riciuniu nie pij a poloz sie do lozeczka, zaniose Cie :-)))'
                                                    pyrsk
                                                    ballest
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:41
                                                    ballest , ostatnią szklaneczkę muszę skończyć, język mi się rozwiązujwe, chyba
                                                    wyrzucą mnie z forum ale nikt mnie nie rozumie
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 21:44
                                                    poloz sie do lozka i wyspij, jutro bedziesz nowa osoba.
                                                    Nikt Cie z Forum jie wyrzuci.
                                                    Dobranoc, pa !!!:-)
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:49
                                                    ballest , nie tak łatwo - pije bo od jutra będę wiedziała jak będzie wygladało
                                                    mioje życie, teraz jeszcze gotuje ziemniaki na jutro, które obrałam w kostkę,
                                                    bo inaczej nie można , mam słabość do obierania ziemniaków więcej obiorę niż
                                                    zostanie.
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 21:56
                                                    Jutro powie Tobie "Nikolaus" jak dalej leci, ale poloz sie spac, PROSZE !!!
                                                    Gute Nacht !!!
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:03
                                                    pilnuję gotujących sie ziemniaków, a wstaję o 6.00
                                                    ballest jeszcze troche potańczę
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 22:17
                                                    Jak Ty NATYCHMIAST do lozeczka nie "maszerujesz" to jutro przyjade , przez
                                                    kolano wezme i siniutka bedziesz miala :-((( a bedzie jej szkoda.
                                                    DOOOOOOOOOOOOBRANOC
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:21
                                                    sprawdzałam , jeszcze ziemniaczki są twarde, przecież nie dam im nieugotowanych
                                                    ziemniaczków.
                                                    ballest chyba będe codziennie pić - to jednak piękne i taka ulga duchowa i taka
                                                    obojętność i takie otwarcie do wszystkich - spróbuj się opić przy komputerze,
                                                    zobaczę jak ty się trzymasz
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 22:26
                                                    Nie moge, bo musze jutro pracowac a z ciezka glowa nie potrafie.
                                                    Ty tego tez nie rob, nie pomoze jutro bedziesz sie fatalnie czula, do tego
                                                    pupcie bedziesz sina miala !!!;-)
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:45
                                                    ballest , idę wreszcie spać, była wspaniała gadka, tego mi brakowało luz -
                                                    bluz, ziemniaczki udotowane , winko wypite i tylko dobranoc mi zostało życzyć
                                                    tobie.
                                                    A czy piłam za twoje zdrowie ?
                                                    Już nie mam czym, wszystko wypite, odeślę ci pustą butelkę
                                                  • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 23:18
                                                    napisz jakie to winko bylo, czerwone ?
                                                    jakiej marki?
                                                    Dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 20:37
                                                    ballest, po tym wszystkim zmuszona jestem zrobić sobie urlop
                                                    trzymaj się
                                                  • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 20.01.03, 20:48
                                                    Pa ! gdzie jedziesz ???
                                                    Zycze pieknego wypoczynku !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka