ballest 24.12.02, 16:24 Wszystkim znajomym i nieznajomym z Wieliczki i okolicy pogodnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia zyczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 23:29 cicho i spokojnie zapada zmrok gwiazdy kolysza nas do snu wspolnych serc splecione palce glaszcza nocny czas kochana jestem tylko Twoj i tylko w Tobie zakwitam czarem plonacych swiec mgla skryla nasze tajemnice otulila swym smakiem przypieczetowalismy to pocalunkiem i razem do dnia a od dnia do zmroku po wszechczasy juz Dlaczego jestes dla mnie taka Ktora nie wierzy , to co czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:30 jestem spózniona , ale komputer mialam zjęty Witam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:52 obiecałeś, że jak zejdę z forum to ich też opuścisz, a dalej tam walczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:46 Z kim walcze, nie ma przeciwnikow, dostaniesz emailem Real player !! wlasnie wyslalem , klikniesz i sie zainstaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:49 coś dzisiaj nie działasz na forum katowickim - co się dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:50 a przestaniesz wchodzic na forum O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:51 Dzialam, tylko czasu nie ma. dostalem emaila z Australii i odpisuje koledze (bawarczyk) a to jest dlugi list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:54 a czy dla mnie zostawisz O. Tez musze zejść na nockę ale moze jeszcze odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.03, 22:56 PRZESTANE !!! ;-))) Gute Nacht !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:32 piękna muzyczka gra, jeszcze nie przesłuchałam drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.03, 22:07 ogladalem Napoleona i Walewska w ogrodzie, jak sie podoba muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:14 tak ciepło jest u was, że jesteś w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:25 Pale BRZOZA ;-) wiec cieplo, no i ogladamy telewizje, sluchamy radio (mam tam fantastyczna "anlge" od Pioniera a cyfra tez tam jest. Kobiety graly w Romme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:27 a co to Romme ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:30 To jakas gra w karty, moze zle napisalem, jaka piosenka byla najladniejsza, albo jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:32 przysylaj mi puste koperty piotr szczepanik i Brekaut a także zagraniczne ballest - czy jak zwycięzyłes to ty mnie jeszcze potrzebujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:33 Ja z Twoim poparciem nigdy nie przegrywam, a jak przegram to to byla moja ostatnia bitwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:35 ale nie masz mojego poparcia bo ja już nie walczę, zwycięzyłeś i co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:40 Nie narzekaj, Ty tez znowu na nogi staniesz, czas goi wszystkie rany. Nie martw sie, Twoi "bywalcy " znowu wroca i bedziesz w Twoim zywiole. Na pruskie poparcie zawsze liczyc mozesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:43 ale obiecaleś mi , że tam nie będziesz robił wpisów - tak a tobie jaka piosenka się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:50 Od tego czasu jak obiecalem, to tez nie zrobilem, ale palce mie "swiedza" Jaka , wlasciwie wszystkie, ale piotr jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:52 proszę cię, tyle jest innych for, zostaw to dla mnie jaki piotr ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:53 siedzę przy tej Wie. jak pustelnik, a ty możesz skakać wszędzie, czy tak ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:57 tymbardziej , że oni mogą ze mną wogóle nie chcieć rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 22:56 Szczepanik, ale takze Raymnond Frogatt z Callow La vita, czy Roy Orbison California Blue albo Eleni Troyan Horse od Luv tez fajne jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 22:58 bardzo fajni są, mój gust, miło słucha sie takiej muzyki ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 23:00 Ritko, ale teraz do lozeczka, ale marsz !! DOBRANOC, to Twoj czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 23:02 dobranoc , wyłączam muzyczkę jutro sprawdzę czy dotrzymałeś słowa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 08.01.03, 23:04 Prusacy sa slowni, wierz mi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 21:01 ballest , tyle mam do powiedzenia komuś i tego kogoś nie ma, dalej czekam na watek specjalnie dla mnie ale już nie mam nadzieji, forum o. robi się dla mnie obce, ciężko mi jest tymbardziej , że przeczytałam Trzy rozmowy , a i moje dzieciaki mają malutkier sukcesy, koniec ballest, koniec moich wywnętrzeń, muszę teraz sam z nimi pozostać, nawet nie wyobrażasz sobie jaki to ból. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.03, 23:18 Riciuniu jestes jeszcze !!!? odpisz prosze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 07:49 jestem , cieszę się , że dotrzymujesz slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.03, 21:45 Riciuniu z GG to nie twoj przypadek, mysle , ze to by byl twoj pogrzeb, Nie przesylam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:46 chcesz jeszcze ze mną rozmawiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 14.01.03, 19:38 Tak, ja znowu jestem na Forum, nie na Allenstein, ale na razie na gliwickim i mysle, ze wroce do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:30 ja tez muszę wrócić do normy, czas mi ucieka i życie, musze się śpieszyć będe na Krakowie na turnieju tenisowym , jak chcesz mozesz sie właczyć o 21.30 włącz Eurosport trochę jeszcze muszę się odrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:37 chyba 200 post jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 14.01.03, 21:26 gratuluje, bedziesz na Eurosporcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 22:23 jeszcze nie teraz, narazie podglądam rywali Co tam w domu u ciebie słychać ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 05:48 Guten Morgen ! Chcialem wczesniej odpowiedziec, ale Forum sie nie otwarlo, wiec poszedlem spac. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 14:13 rano, o mało sopel z dachu mnie nie zabił - to się nazywa szczęscie, psy też uszły życiem - odwilż na całego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 20:54 popatrz jaki przypadek, w TV1 również był film dokumentalny , niemicki o Stalingradzie. Okropne , straszne, tyle ludzi zgineło dla ideii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:11 Moj ojciec nie byl w Stalingradzie, wrzucono go do kotla w Ilmensee,(kolo Leningradu/Petersburga) gdzie wyratowali dywizje SS "Totenkopf". Tam walczyly na ruskiej stronie kobiety, ktore WIECEJ JAK OKRUTNE BYLY!!! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:18 ballest, ja nie chcę o tym dyskutować, bo w historii jestem ciemna mowiłam ci o tym , bo wczoraj ty to ogladałeś po co się tłumaczę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:25 Nie potrzebujesz dyskutowac, ale moge Tobie napisac, ze kobiece jednostki jak wziely w niewole SS - manow, zamordowali ich, obciely im meskosc i ja do ich buzi wlozyly. Tak nienawidza kobiety!! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:32 ballest - ja nie chcę o tym wiedzieć, chcę widzieć życie piękne. Kiedy idziesz na urodziny syna i co niesiesz w prezencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:46 Jutro, w prezencie 1000 Euro (napewno nie przyjmnie bo taki glupi jest !!!) do tego calkiem plaski Scanner od canona, moze nosic z Laptopem i Tusze do Drukarki oraz mnostwo drobiazgow co zona kupila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:49 co u was za zwyczaj nie przyjmować prezentów prezent trzeba przyjąć i jeszcze się uśmiechnąć i być z niego zadowolonym. ja kiedyś tesciowej w prezencie dałam słoik marmolady i wiesz jaki przyjeła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 22:00 Wiem, ale Ty nie znasz mego syna, on nie chce nic, kiedys zaparkowal przed ogrodem samochod, wiec wyszedlem pojechalem na stacje benzynowa , "zatankowalem" i przyjechalem z powrotem. Syn tego nie zauwazyl. Pozegnal sie i poszedl, za 5 minut wrocil, polozyl mi 50 Euro na stol i powiedzial do mnie "nie rob tego nigdy wiecej" ja mu odpowiedzialem, ale kosztowalo tylko 40 Euro, --nie szkodzi, masz za fatyge, odpowiedzial i wyszedl. Taki jest moj syn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:03 no to po co jesteś taki uparty i ciągle dajesz pieniądze, może on lubi kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 22:08 Bo trudno mu cos na urodziny odmowic, a my z pieniedzmi problemow nie mamy, wiec bedzie sie skurczal, ale chyba przyjmnie. Mamy tylko jednego syna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:12 i za pieniądze chcecie kupić milość syna - ballest dawaj mu pieniądze jak chcesz i ile chcesz ale dlaczego w prezencie - możesz kupić mu coś z porcelany, obraz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 15.01.03, 22:20 Napisalem Tobie co mu kupilismy, ale co mamy robic z pieniedzmi, przeciez tylko on je dostac moze, nie mam 10 dzieci ??? Zmien temat ritko !!!:-)' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:23 dobra, podaj temat moze być pogoda jest wiatr halny i odwilż , co wiąże się z odwołaniem skoków narciarskich w Zakopanym, martwisz się tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 15.01.03, 22:31 Nie wiedzialem ze odwalali skoki, wiem, ze przed 2 latami, narobilem sobie klopotow krytykujac PRYMITYWNE zachowanie polskich kibicow w Zakopanem i w Harrachvie (chyba do 1956 roku nalezal do Polski) Oczywiscie przed rokiem tez krytykowalem a wtym roku czekam , co sie zdarzy. Co sadzisz o nowej niemieckiej gwiazdzie TENISA ???,chcesz ja trenowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 23:00 skoki nie odwołane tylko taka prognozę zapowiadają właśnie - dowiedz się coś o nieznanej Niemce , która wygrała z Capriatti. pewnie podają jej życiorys w tym gorącym tenisowym okresie dobranoc ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 23:09 Dooooooooobraaaaaaaaaaanooooooooooooc , Wielmozna Pani Rito !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 07:38 dziękuję za kawę, nawet ja nie rozlałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:11 ballest , czy szykujesz jakąś wojnę , że cię nie ma czytam właśnie ksiązkę - wojnę polsko- ruską pod flagą biało czerwoną i jestem nią zachwycona, chciałabym się wyżyć i czytać ją na głos, w sam raz na mój czas. teraz będę oglądać tenis i nagrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.03, 23:52 Wlasnie wrocilem z urodzin syna, mail 30-stke!!! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 20:43 uuuuuu !!! to kiedy wnuk ? ballest - jestem dziś przemęczona, intensywne treningi dają mi w kość a relaks typu forum, który ma dać mi siłę i wiarę odbiera mi ją. Walcze ze wszystkim, dzis potrafiłam poprosić klientkę by do mnie już nigdy nie przychodziła, bo chyba przychodzi by mnie gnębić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziolofiarny Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.03, 22:22 Riciuniu, cos takiego zrobic nie mozesz, ty zyjesz z klientow!!! Mam dobra rade, dziennie rano zrob sobie herbate z Johaniskrautu (dziurawca) dwa razy na dzien i do tego instandtee, dwie lyzeczki (to jest ta rozpuszczalna herbata w proszku. Bedziesz calkiem inna kobieta. pyrsk b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 22:27 dlaczego taki nik ? mogłam tak zrobić, własność to własnośc i nik za żadną cenę nie będzie mnie wiecznie martretował, to taka klientka aptekarka, która o wszystko ma pretensje, może przechodzi okres przejściowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.03, 22:40 ach w nicku "all" zapomnialem, przepraszam, zdarza sie?:-)) No trudno !!! Riciuniu, Ty mozesz robic co chcesz, tylko u nas na Zachodzie klient "KROLEM JEST" ale ty w miedzyczasie dobrym psychologiem jestes i wiesz co robisz, MOJE POPARCIE ZAWSZE MASZ, obojetnie co nazbroisz !!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 22:51 ballest - tylko u was taki sklepik jak mój już nie istnieje, ten rok to agonia dla wielu rodzinnych sklepów, tylko silni przetrzymają. ballest - ja bardziej doceniam pijaka, bo zawsze przyjdzie niż aptekarkę z wysokiego rodu i zadufaną w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 17.01.03, 23:05 Tez napisalem, ze Cie podpieram, Ty musisz tez wiedziec co robisz, ale uwazam, ze z tego sklepiku na takiej wysokiej stopie nie zyjesz, musisz miec inne dochody.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 19:49 za dużo myślisz ballest pomyśl o przedłuzeniu swojego rodu i nie sponsoruj syna dopuki nie wyda na świat dziedzica, bo coś się ociąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 18:18 Hallo Riciuniu !! Wrocilem dzisiaj rano, nie badz taka ostra, nie stoi TOBIE !!! Mysle, ze przebaczysz, ze nie odpisalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:11 ballest , wszystkim przebaczam, jestem po trenngu, stres opadł, piję winko czerwone wytrawne i jest mi błogo, nie wiem co dzisiaj popisze ale coraz częściej sięgam po napój wyskokowy. Nie napisałeś co z tym wnukiem czy czekasz na niego i dopingujesz syna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 19:16 Na wnuka sie nie zanosi, syn chodzil z greczynka 13 lat i sie rozeszli trudno, ale teraz szuka nowej, zobaczymy :-)) Uwazaj z tym winem, glowa boli !! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:24 widzę błąd wychowawczy, syn nie umie j.polskiego i synowej Polki nie znajdziesz, a szkoda bo twoje serce mimo wszystko i przeciw wszystkim bije dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 19:32 Prawda jest, ze syn po Polsku nie potrafi, chcialem, zeby oprocz Nowych Mediow, Informatyki i Anglinistiki Slawinistyke studiowal, odrzucil i wybrak Japanologie, ale uwazam ze jak po czesku duzo rozumie to sie po polsku tez szybko nauczy. Dla niego najwiekszem zaskoczeniem byl fakt, ze myslal ze jak troszeczke po slasku potrafi to tez po polsku rozumie, a jak widzisz tak nie jest, rozumie po czesku ale nie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 19:54 Sluchaj, to w takim razie niech pomysli o rodzinie. Wiesz co wino uderza do glowy i slabo myślę, moje mają sesje i uczą sie pilnie i tez nie myslą o zakladaniu rodziny, uważam , że mają jeszcze czas. Nie mam wymagań co do zięciów oprócz jednego - nienawidzę pijaków. Marzą mi sie zięciowie, którzy potrafią obracać się w życiu, nie taki domator siedzący w fotelu w pantoflach i czytający gazetę. A ty jaką synową sobie życzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 20:57 można się zapić na śmierć czekając na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:24 Nie badz taka ostra do mnie, wpierw moj syn nie pije i nie bedzie alkocholikiem, jak "fajruja" u mnie w ogrodzie ta sa czasami dwie butelki czerwonego wina puste, ale nie wiecej. Jest wlasciwie bez nalogow, ale duzo czyta i robi cos dla wlasnej kondycji, tzn. uprawia sport!!! Kiedys gral w reprezentacji miasta w tenisie stolowym i reprezentacji Hesji w pilce noznej. Ma tez bardzo dobre serce. pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:29 To ja czekalem, nie Ty : Re: Zyczenia z Franco Forte Gość: ballest, 19-01-2003 19:32 • Re: Zyczenia z Franco Forte Gość: rita, 19-01-2003 19:54 • Re: Zyczenia z Franco Forte Gość: rita, 19-01-2003 20:57 pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:33 ale jesteś skrupulatny, tak wyliczać czas, czy kasę żony też tak wyliczasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:31 ballest - pytalam o synową , jaka sobie wyobrażasz ? Piję twoje zdrowie, kończę butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 21:38 Synowa, Hm, nie wiem, powinna byc "skrzetna" jak Marta, moze tez tak na imie miec, gotowac tez musi potrafic (choc syn swietnie gotuje) tanczyc, zawsze mila, tolerancyjna, jesli o dyskusje chodzi no i nie glupia. Nie potrzebuje byc ladna, inteligentna i zawsze schludnie ubrana. Riciuniu nie pij a poloz sie do lozeczka, zaniose Cie :-)))' pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:41 ballest , ostatnią szklaneczkę muszę skończyć, język mi się rozwiązujwe, chyba wyrzucą mnie z forum ale nikt mnie nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 21:44 poloz sie do lozka i wyspij, jutro bedziesz nowa osoba. Nikt Cie z Forum jie wyrzuci. Dobranoc, pa !!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:49 ballest , nie tak łatwo - pije bo od jutra będę wiedziała jak będzie wygladało mioje życie, teraz jeszcze gotuje ziemniaki na jutro, które obrałam w kostkę, bo inaczej nie można , mam słabość do obierania ziemniaków więcej obiorę niż zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 21:56 Jutro powie Tobie "Nikolaus" jak dalej leci, ale poloz sie spac, PROSZE !!! Gute Nacht !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:03 pilnuję gotujących sie ziemniaków, a wstaję o 6.00 ballest jeszcze troche potańczę Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 22:17 Jak Ty NATYCHMIAST do lozeczka nie "maszerujesz" to jutro przyjade , przez kolano wezme i siniutka bedziesz miala :-((( a bedzie jej szkoda. DOOOOOOOOOOOOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:21 sprawdzałam , jeszcze ziemniaczki są twarde, przecież nie dam im nieugotowanych ziemniaczków. ballest chyba będe codziennie pić - to jednak piękne i taka ulga duchowa i taka obojętność i takie otwarcie do wszystkich - spróbuj się opić przy komputerze, zobaczę jak ty się trzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 19.01.03, 22:26 Nie moge, bo musze jutro pracowac a z ciezka glowa nie potrafie. Ty tego tez nie rob, nie pomoze jutro bedziesz sie fatalnie czula, do tego pupcie bedziesz sina miala !!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:45 ballest , idę wreszcie spać, była wspaniała gadka, tego mi brakowało luz - bluz, ziemniaczki udotowane , winko wypite i tylko dobranoc mi zostało życzyć tobie. A czy piłam za twoje zdrowie ? Już nie mam czym, wszystko wypite, odeślę ci pustą butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.03, 23:18 napisz jakie to winko bylo, czerwone ? jakiej marki? Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 20:37 ballest, po tym wszystkim zmuszona jestem zrobić sobie urlop trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 20.01.03, 20:48 Pa ! gdzie jedziesz ??? Zycze pieknego wypoczynku ! Odpowiedz Link Zgłoś